11.12.12

Deepthi: Valoportit ovat auki, astu sisään! ♥Huiih, huomenta Ihanat!

Nyt jos koskaan kutsun Sinua koko sydämestäni tulemaan mukaan Deepthi-facebook-ryhmään! Heräsin juuri vahvaan, taianomaiseen energiaan, jonka minun pyydettiin jakaa heti tuolla fb-ryhmässä. Koska fb:ssä yhteinen kommentointimme on helpompaa ja sujuvampaa, niin Enkelit todella pyytävät meitä yhtymään siellä. Laitan tähän alle tämän aamun statukseni, sekä oman kommenttini, niin saan jakaa heti teille tämän informaation mitä sain juuri äsken vastaanottaa. On Ilon ja Ihmeiden aika!!


* * *


Huomenta Ihanat!
Tuntuuko vain minusta, vai onko teidänkin mielestä tänä aamuna jotain uutta, ihanaa taikaa ilmassa? Olo on kevyt ja enkelit ovat vahvasti läsnä!

ja muutamia kommentteja ja 10 min.myöhemmin...

Huh, enkelit alkoivat nyt todella nostaa energiaa! Sanovat, että meitä valmistellaan nyt huikealla valovoimalla huomiseen 121212-päivään, ja että tähtiportit ovat jo auki! Uskomatonta miten huikeasti se tuntuu!! Siis Rakkaudet, Eläkää tänään toteen korkeinta visiota itsestänne ja koko maapallosta ja universumista! Uusi maa on täällä, kaikki portit ihmeille ja rakkaudelle ovat nyt auki. Astu sisään ja nauti! 
♥ ♥ ♥   * * *  On siis todella aika kokoontua hengessämme yhteen ja Luoda Unelmistamme Totta!! Tule mukaan! ♥


Ilon kyynelissä Sinua tervehtien,
Deepthisi