12.12.12

Gorgo: Uuden auringon syntymä - 12.12.12-21.12.12

UUDEN AURINGON SYNTYMÄ - 12.12.12-21.12.12

Kirjoittanut Lauren C. Gorgo (thinkwithyourheart.com)
9.12.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Ennen kun pääsemme vuoden 2012 viimeiseen 5D-raporttiin, Plejadien korkea neuvosto pyytää meitä ensin liittämään energiamme yhteen rukouksessa ja avaamaan invokaatiolla pyhittääksemme tämän hyvin pyhän kuukauden:

"Siunattu äiti, elämän antaja … siunattu isä, elämän luoja … kaiken luomisen Lähde, kutsumme teitä voittomme hetkellä liittymään meihin rukouksessa. Aikomuksemme, sydämemme, mielemme ja fyysiset astiamme ovat puhtaita. Tuomme sisältä esiin pyhän ylösnousemuskoodin "Kaiken mitä on" kunniaksi, "Kaiken mitä tulee olemaan" armossa. Ohjatkaa meitä, opastakaa meitä, kantakaa meitä eteenpäin … suokaa meille, kun kuljemme tässä uudessa maailmassa, mikä on tekeillä. Olemme palvelijoitanne nyt ja liitymme teihin koko sydämestä juhlien." -Plejadin korkea neuvosto

Kaikkien aikojen aika

Siis viimeinkin olemme tässä - ennustetun vuoden 2012 viimeisessä kuukaudessa, kulkemassa rohkeasti sinne, minne kukaan ihminen ei ole ennen mennyt. (Itse asiassa, minulle kerrotaan, että kukaan toinen universumissamme ei ole yrittänyt sitä tai onnistunut siinä, mistä me suoriudumme: tulemaan ehjäksi valokehoksi fyysisessä muodossa!) Muistatko, kun ensimmäistä kertaa kuulit planeettaylösnousemuksestamme ja sen, miten kaukana tuo päivämäärä näytti olevan??? Minä muistan. Se oli niin kaukana, että kieltäydyin ehdottomasti uskomasta, että se kidutus mitä elämäni oli, voisi kestää niin kauan. Ei se kuitenkaan kestänyt … se tuli paljon pahemmaksi.

Mutta tässä SE on … suuri loppuhuipennus. Ja vaikka kaikki viimeaikaiset pimennykset, auringon aktiivisuus, astrologiset asetelmat ja numeraaliset portit ovat saaneet olomme ehkä tuntumaan niin kamalalta, että tuskin välitämme, se irrallisuus mitä tämä intensiivisyys saa aikaan, on itse asiassa kaunis lahja - se auttaa meitä neutralisoimaan tehokkaasti kaiken jäljellä olevan polariteetin sisällämme, jäämättä jumiin siihen tavanomaisen tahmeaan mönjäsotkuun, mikä on aina 3D-näkemyksen seurana. Tänään, huomenna ja hamaan uuteen ikuisuuteen saakka, meillä ei ole enää mitään muuta tekemistä kuin OLLA RAKKAUTTA (eli neutraali).

[Tämä osa on suojattu. Koko artikkelin ostamiseksi katso ohjeet nettisivuilta.]

Plejadilaisten perspektiivistä aurinko uudestisyntyy kirjaimellisesti 21.12. "Lähteen lähteestä", kuten he sitä kutsuvat - hetki jolloin aurinko aloittaa ilmestymisensä galaktiselta päiväntasaajalta, mikä Mayojen mukaan on henkisen uudestisyntymämme hetki, jolloin me (ihmiskunta) kosketamme pohjaa ja alamme kasvaa uuden auringon valoa kohti. Tämä on käännekohta, LOPPU ja ALKU - lineaarisen kehitysaikajanan loppu ja kvanttisen kehitysaikajanan alku.

Tämän käsittämättömän hetken jälkeen "ajassa", uusi aurinko pystyy välittämään universaalin rakkauden (nollapiste/Lähde) energiaa galaktisesta ytimestä. Olemme tehneet työtä hyvin pitkään universaalin rakkausenergian saapumista kohti. Se on nektaria, luomiseliksiiriä, mihin Seitsemän sisarta on jatkuvasti viitannut uudestisyntymä-, uudistumis-, henkiinheräämis-, reinkarnaatio-, kirkastamis- jne. energiana.

"Haluamme eniten teille kaikille jakamista tämän ylimaallisen rakkauden kokemuksessa - rakkauden mikä vapauttaa, mikä avaa oven ja sytyttää rakkauskipinän kaikissa muissa. Tämä on koko pointti matkassa oivaltamiseen, tulemisessa niin aidosti yksilölliseksi kuin voitte ja tuon yksilöllisyyden jakamisessa, ollen jatkuvasti yhteydessä ykseyden kollektiiviseen ihmeeseen." -Plejadien korkea neuvosto

[Tämä osa on suojattu. Koko artikkelin ostamiseksi katso ohjeet nettisivuilta.]

Onnellista uudestisyntymäpäivää!

Seuraava iso (lue: massiivinen) hetki meille ja valmistelussa uudelleenkäynnistykseen 21.12. on eräänlainen jälleentapaaminen, mikä tapahtuu tämän vuosikymmenen viimeisestä kolmoisnumerokoodistamme alkaen 12.12.12. Näkymättömät kutsuvat tätä virstanpylvästä "sielun sovinnonteoksi tai eksyneiden aspektien jälleenyhdistymiseksi". Siinä tulemme fyysisessä maailmassa tietoiseksi niistä sielumme osista, joihin emme ole päässeet käsiksi moniin, moniin elämiin … jos olenkaan.

"12.12.12 tapahtuu kosminen avautuminen suhteessa paikkaanne henkilökohtaisella ylösnousemuspolulla. Tämä avautuminen luo energeettisen transendenssi-/ylitysportaalin." -Plejadien korkea neuvosto

Tämä käytävä ja lopullinen aktivoituminen merkitsee ykseys-kristalliverkkorakenteen, monimutkaisen geometrisen valokuvion loppuunsaattamista, mikä sykkii universaalia rakkausenergiaa (13) meidän fyysisen kehomme ja maan kehon verenkiertojärjestelmän läpi. (Mielenkiintoisesti Stephanie Azaria sanoo, että 12.12.12 jälkeisenä päivänä, uudenkuun aikaan 13.12., loppuu ns. pimennysmadonreikä, mikä alkoi 13.11. ja laskeudumme tietoisuutemme Jousimiesosaan, mikä toimittaa meidät 13. tähtijärjestelmään, nimeltään Ophiuchus!)Viime raportissani mainitsin, että Ophiuchus vastaa sen fyysisen portin aktivoinnista, minkä kautta universaalia rakkausharmoniaa välitetään planeetalle, nostaen ihmiskunnan ja kaiken fyysisen aineen 13:n taajuuteen. Kaikkien näiden asioiden yhdistyminen ei ilmiselvästi ole mitään sattumaa.

Plejadien korkea neuvosto sanoo myös, että 12-12-12-tähtiportti on MEIDÄN suuri hetkemme, kun taas 21.12. on enemmän planeettahetki siinä mielessä, että 12.12.12 merkitsee vihkimyksemme ja Kristus-tietoisuuden aktivoimisen todellista loppua … henkilökohtaista porttiamme ykseyteen kristalliverkon kautta … niissä jotka ovat valmistautuneet 12-säikeisen DNA:mme/12 chakran järjestelmämme loppuunsaattamisen avulla.

(Kuten puhuttiin viime raportissa, kolmastoista säikeemme palvelee ylivalaisevana energiana, mikä mahdollistaa universaalin rakkauden punoutumisen koko olemassa olevaan 12 säikeen DNA-järjestelmäämme, iskostaen alkuperäisen jumalaisen mallin fyysiseen, mentaali- ja tunnekehoon ja täyttäen jokaisen solun henkiinheränneellä Kristuksella (älykkyys). Toisin sanoen, 13. DNA-säie on hallitseva älykkyys, mikä sisältää kaiken informaation, mitä vaaditaan fyysiseen elämiseen ylösnousseena mestarina. Tämän ylösnousemustaajuuden erityisvalokoodit aktivoitiin 13.11. ja ymmärrykseni mukaan ne ovat voimassa 13.12. mennessä ja integroitu 13.1. mennessä.)

12-12-12-portaali (ja siitä johtuvat valogeometriat) ei ainoastaan avaa meitä oivalluksen ja jumalaisen täydellisyyden korkeimmille tasoille, vaan se on myös yksi erityinen ja dynaaminen taajuusviritys, mikä vastaa hengen ja aineen fyysisestä yhdistämisestä, ja tämä johtaa mielen, kehon ja sielun (jälleen)yhdistymiseen.

Emme koe tätä viritystä kokonaan samana päivänä, vaan paremminkin sarjana, kun kosmisen ylösnousemuksemme viimeinen kolmoisportti aktivoi ja viimeistelee ne koodit, joita vaaditaan vapautukseemme (3D). Minulle on tähdennetty, että 12-12-12 on kuin lopun alku, moottoreiden käynnistyshetki ennen planeetan nousemista, mikä merkitsee, että aika 12.12.12 - 21.12.12 on erittäin merkittävää huipentuman rakentumisessa.

"No niin, sanomme kaiken tämän hyvin varovasti, koska tätä lukevissa on niitä, jotka eivät koe transendenssia tämän tähtiportin kautta. Kuten sanoimme aiemmin, kaikki eivät ole vielä ihmiskokemuksen täydellisessä määräysvallassa. Tämä portti on pelkästään avautuminen, alku sille uudelle ihmiskokemukselle, mikä on nyt mahdollinen kaikille, mutta minkä monet sielut päättävät ruumiillistaa tai olla ruumiillistamatta omana aikanaan.

"Tulee muita tilaisuuksia ohjaamaan uusia sieluaaltoja, jotka ovat tehneet valinnan kokea rakkauden opastavana voimanaan - tämä on vain ensimmäinen laatuaan. Te jotka olette suhteellisen uusia ylösnousemuspolulla … te jotka ette ole ns. tehneet ensimmäistä viiltoa … älkää olko tympääntynyt, vaan innostunut siitä, minkä teitä ennen kulkeneet ovat tehneet mahdolliseksi kaikille. Tämä ei ole kilpailua, vaan kehittymistä, kun paraatin edessä kulkevat olivat kerran takana. Matka kotiin on yksilöllinen ja kuitenkin kollektiivinen kokemus. Teidän on tultava kokonaiseksi yksilöksi, ennen kuin teistä voi tulla osa yhtä.

Teille jotka olette liittymässä ykseyden ulottuvuuksiin, sanomme: hyvää uudestisyntymäpäivää! Olette valmistumassa henkisestä aikuisesta kosmiseksi vauvaksi … astumassa uuteen maailmaan ikään kuin ensimmäistä kertaa. Kosminen uudestisyntymänne on keskiakseli, minkä ympäri uusi elämänne pyörii - tutkimusmatka mikä vie teidät tähtiin ja niiden tuolle puolen, hyvin kirjaimellisesti. Nämä ovat viime hetkiänne pohdiskella tähän saapumismatkaanne ja valmistautua viime päiviinne rajoittuneena 3D-ihmisenä. Tästä eteenpäin kollektiivista uudestisyntymäänne ykseyteen kunnioitetaan ja juhlistetaan tänä samana päivänä - kosmisena uudestisyntymäpäivänänne!" -Plejadien korkea neuvosto

[Tämä osa on suojattu. Koko artikkelin ostamiseksi katso ohjeet nettisivuilta.]

Toivoen jokaiselle teistä siunattua, rauhallista ja pyhää joulunaikaa vain täynnä rakkautta - no … ja torkkuja myös.

Nähdään uudella maapallolla! (niinku oikeesti tällä kertaa)

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.