7.12.12

Harris: Päivät ennen sitä päivää...

Joulukuun energiaennuste
PÄIVÄT ENNEN SITÄ PÄIVÄÄ …

Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)
1.12.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Hei kaikille ja tervetuloa joulukuun 2012 energiaennusteeseen.

Kun on kaikki nämä pimennykset ja auringonpurkausenergiat, viime aikoina jotkut teistä - minun tapaani - ovat ilman selvää syytä tunteet tiettyinä päivinä kuljeskelevansa kuin kietoutuneena untuvapeittoon.

Haluan siis kutsua teidät hengittämään kanssani ulos tämän videon alussa … aaah.

Tämä on se lupaava kuukausin, mihin monet meistä, myös monet ns. "ei-henkiset" ihmiset (jos sellaisia onkaan), olemme keskittyneet - 21.12.2012.

Niinpä tässä kuussa vapautuminen ihmispsyykestä on kouriintuntuvaa, koska lähestyessämme tuota päivämäärää ja sitten siirtyessämme sen yli, suuri määrä roskaa - paremman sanan puutteessa - vapautuu ihmispsyykestämme.

Mielenkiintoinen piirre joulukuun 2012 ennusteissa on, että ne havainnollistavat planeettamme moninaisuutta. On erittäin monia erilaisia mielipiteitä ja ajatuksia siitä, mitä tässä kuussa tapahtuu, tiedeyhteisöissä, filosofisissa yhteisöissä ja intuitiivisissa yhteisöissä.

Yksi mielenkiintoinen asia minkä koimme äskettäisten presidentinvaalien aikana USA:ssa, oli, ettei kyse ollut niinkään siitä, mitä ihmiset ajattelivat hallituksesta tai siitä, kumpi kandidaatti oli parempi edustaja, vaan kyse oli enemmänkin siitä julkisten mielipiteiden moninaisuudesta, mikä paljastui meidän kaikkien nähtäväksi.

Niinpä omissa sisäisissä prosesseissa viime viikkojen, kuukausien ja vuosien aikana ne, jotka ovat tehneet sisäistä työtä tai antautuneet sisäisille impulsseille, joita saadaan ulkoisista katalyyteistä, ovat huomanneet hyvin paljon moninaisuutta ilmestyvän esiin sisältään.

Tähän on pari syytä. Numero yksi on, että vanhaa toimintamallia vapautetaan meistä -(hälyytyssireeni kuuluu taustalla) sireenit indikoivat, että jotain relevanttia tulee ehkä näiden sanojen kautta. Vanhaa toimintamallia vapautetaan meistä, joten päästämme sisäistesti irti niistä osista, jotka pitivät kiinni siitä.

Annoin pari kuukautta sitten analogian avioerosta ja eroprosessista. Eroprosessissa keskitytään ulkoiseen suhteeseen jonkun kanssa ja sitten kun todella pääsee siihen työhön, mitä kutsumme eroksi jostakusta, kohdataan kaikki sisäiset prosessit itsessään.

Jotkut asiat joita olen maininnut tänä vuonna, ovat oireita, jotka kiertävät nyt nopeasti ihmisillä. Jotkut teistä ehkä vasta pääsevät niihin ja muut ovat hyvin syvällä siinä, millaista on yhtäkkiä tuntea tunteita tai surua ilman mitään syytä. Tai nähdä yöllä (tai keskellä päivää) unta, missä tulee kuva tai muisto tilanteesta elämässä joko täsmälleen samanlaisena tai luultavammin sen näkee korkeammasta perspektiivistä.

Jos sinulla esimerkiksi oli hyvin vaikea tilanne lapsuudessa ja saat tuon muiston takaisin, tuo kokemus toistetaan korkeamman itsen suodattimen läpi, niin että voit katsoa sitä hyvin eri tavalla, kun nyt tunnet hyvin eri tavalla itse tilanteesta.

En ole tiedemies, joten auringonpurkausten tutkimiseksi teidän olisi parasta katsoa jotain tiedemiesten mielipiteitä, joita voi löytää monia internetistä, ja katsoa, mikä resonoi itsellä.

Mutta yksi asia jonka luin muutama päivä sitten (minkä olin ymmärtänyt energianäkökulmasta tarkkailemalla, mitä tapahtuu meillä ihmisinä), on, että ne purkaukset joita koemme tästä kauniista, kaunista pedosta yläpuolellamme (Lee osoittaa aurinkoa), on todellisuudessa tarkoitettu herättämään kaikki solumme.

Siis paljolti samaan tapaan, silloin kun heräät tunteellisesti ja henkisesti, puhdistat usein vanhoja uskomuksia, vanhoja tunteita, jotta voit tuoda lisää valoa, lisää läsnäoloa ja lisää laajentumista itseesi, myös auringonpurkaukset ovat katalysoineet tätä prosessia nopeammin kuin ennen.

Niinpä riippuen siitä, missä kohtaa olet prosessissa, tunnet joko iloa tai olet vaikeassa paikassa tai useimmilla teistä on viime kuukauden tai parin aikana ollut toisinaan tunne melkein leijumisesta maan päällä ja kysyt, kuka olet, mitä teet, miksi teet sitä, ja koet kenties apatiaa tai hämmennystä.

Kannattaa parhaan kykynsä mukaan vaan jatkaa sitä, mitä tunnet voivasi jatkaa, koska useinkaan ei ole kyse siitä, että et tee oikeita asioita, kyse on vain siitä, että lähestyt niitä hyvin eri tavalla.

Yksi suurista ohjelmoinneistamme länsimaisessa kulttuurissa on ajatus ulkoisesta saavuttamisesta. Hyvin monille meistä opetettiin, että mene naimisiin, ota asuntolainaa, hanki työpaikka, hanki taloudellista menestystä. Joillekin teistä se on saattanut merkitä jonkin sellaisen tekemistä, jolla on jotain merkitystä teille tai enemmänkin ympärillänne oleville ihmisille. Esimerkiksi, olet ehkä hankkinut lapsia, koska se merkitsi jotain perheellesi, koska he halusivat sinun saavan lapsia.

Ja kuluneena vuotena nopeammin kuin koskaan (ja tämä on erilaista niillä ihmisillä, jotka ovat olleet tällä matkalla ehkä vuosikymmeniä) on meillä kaikilla ollut suurempaa pakotettua työntöä lähteä tälle uudelle matkalle ja löytää, kuka oikeasti olemme sisältä.

Jos kysyisin sinulta nyt, kuka olet, niin kuka olet?

Jos vastauksesi on hyvin määritelty ja sanot ehkä "Olen äiti" - esimerkiksi - niin on vielä paljon löydettävää tällaisessa kysymyksessä. Jos vastauksesi on "En tiedä" tai "Olen kaikkea", se on enemmän se malli, mihin olemme siirtymässä nyt.

Siis enemmän ja enemmän ihmisiä alkaa tarkistaa omia sisäisiä impulssejaan, kun ihmiset vaihtavat nyt pois mallista "Minun on mentävä naimisiin tunteakseni oloni hyväksi" tai "Minun on saatava tämä auto tunteakseni oloni hyväksi". Kun vaihdat ulkoisista impulsseista kehoon, siirtymä on tavallisesti hyvin hämmentävä prosessi mielelle ja tunne-energiakentälle. Jos ei hämmentävä koko ajan, niin varmasti joskus, koska ne motivoijat joita sinulla ennen oli ulkopuolellasi, ovat nyt poissa.

Hämmennys on siis normaalia. Vähän puoliunessa olemisen tunne toisinaan on normaalia. Toinen asia mikä on tullut esiin useilla ihmisillä viime aikoina - ja tämä on oma ymmärrykseni siitä - on, että ihmiset ovat puhuneet fyysisistä oireista ja kehotuntemuksista, jotka tuntuvat hyvin erilaisilta, kuin asiat olivat ennen.

Ja jos katsotaan tiedettä, niin auringonpurkauksia ja nopeaa solumuistimme ja kehomme muuttumista tapahtuu nyt sellaisella vauhdilla, että monet meistä eivät enää oikein tiedä, keitä olemme ja missä olemme. Mutta fyysisellä tasolla on suurempaa herkkyyttä kehossamme.

Siis kyllä, te jotka olette huolissanne fyysisistä asioista tai tunnette, että fyysisesti saattaa olla jokin vialla ja haluatte mennä lääkäriin tai vaihtoehtohoitajalle tarkistuttamaan tilanteen, on todella hyvä tehdä se. Ei ole mitään tarvetta kärsiä ahdistusta jostain kehoonne liittyvästä.

Mutta toisaalta, kun meistä tulee herkempiä energeettisesti ja kun työskentelemme enemmän kehomme kanssa (tiedän, että monet meistä ovat yleisesti tietoisempia niistä ruuista, mitä syömme ja mitä emme, ja myös liikumme säännöllisesti ja olemme luonnossa), alkaa taas herkistyä turtuneelle keholle.

Siis alat tuntea kehosi sisällä asioita, joita et aiemmin voinut tuntea.

Jos siis panikoit tuntemastasi vatsapistoksesta, niin pistosten ja kipujen välillä on eroa. Siis esimerkiksi, jos sinulla on vatsapistos tai -kipua - mikä on jatkuvaa monilla - monta päivää tai viikkoa ja se on epämukavaa, on aika mennä tarkistuttamaan tilanne.

Mutta jos tunnet vain pienen vihlaisun, keho kertoo sinulle, että jokin on vähän poissa tasapainosta vatsassa, ja se antaa sinulle tilaisuuden muuttaa syömääsi ruokaa tai alkoholia tai kofeiinia tai jotain, mikä aiheuttaa ärsytystä.

Viritymme lisää tähän sisäiseen itseen, mistä meidät ennen opetettiin erottautumaan ja mille turtumaan. Siis jossain määrin uusi kehoherkkyys on osa prosessia.

Toinen hyvin oleelliselta vaikuttava asia tällä hetkellä - ja luulen sen liittyvän paljon päivään 21.12.2012 - on apatian ja hämmennyksen tunne ja mitä nyt pitäisi tehdä. Tämä on itsemestaruutta. Tässä meiltä kaikilta kysytään, mitä tunnemme ihmisenä olemisesta.

Minkä tunnet henkilökohtaisesti olevan tiesi elämässä tai mikä on mahtavin kokemuksesi tai suurin ilosi ja tähän ei ole muuta vastausta kuin sen löytäminen. Emme voi mitenkään tietää, mitä ovat mahtavimpia kokemuksiamme maan päällä, ellemme kokeile niitä, minkä vuoksi keskityin viime kuussa kysymykseen "Joko elät?"

Kollektiivissa on paljon pelkoa. Televisio ja media ovat suurelta osin vastuussa tuon pelon pumppaamisesta ihmisiin. Noiden ryhmien agendat, jotka vastaavat mediasta ja televisiosta, ovat useimmiten - oman näkemykseni mukaan - hyvin erilaisia kuin elämän, hyvinvoinnin ja voimaantumisen tukeminen tällä planeetalla. Mutta myös ne joilla on näitä agendoja, hajoavat tällä hetkellä ja menettävät otteensa vallasta, mikä heillä oli vanhassa toimintamallissa.

Niinpä jännittävä ja pelottava osuus meille kansana on, että me olemme tämän uuden maailman luojia. Ja se jännittävä osa on, että syntyy monia ihmisiä ja tulee nyt erityisesti paljon nuoria ihmisiä, joilla on hämmästyttäviä ajatuksia ja jotka tulevat ilman sitä samaa egoa, mikä meillä toisille vuosikymmenille syntyneillä oli ja mitä käytimme suhteissamme, koska se oli sitä aikaa, mihin synnyimme.

Pelottava puoli on, että päästämme irti oman voimamme antamisesta pois, mikä on ollut mukavaa meille kaikille jollain tasolla tavalla tai toisella. Niinpä jos ainoa tapa, millä ennen annoit voimasi pois, oli antaa jonkun kokata ateriasi, nyt sinun täytyy opetella kokkaamaan. Ja tuossa kokemuksessa tapahtuu sisäinen muutos, minkä vuoksi olen kehottanut koko ajan olemaan lempeä itselleen ja tunnistamaan, milloin kamppailet tai olet jossain hyvin intensiivisessä, koska tässä prosessissa on paljon valoa ja se vapauttaa pimeyden ja varjot nopeasti kaikista meistä, kun olemme maailmanlaajuisessa verkossa. 

Kysy siis itseltäsi, mitä haluaisit nähdä ensi vuonna? Mitä haluaisit nähdä enemmän 2013? Ja jos keskityt tuntemuksiin ja hyvinvointiin ulkoisten saavutusten sijasta, alat nopeasti tuoda suurempaa synkronismia elämääsi, mikä auttaa sinua siirtymään kohti noiden asioiden luomista.

Luominen, nauraminen, toistemme rakastaminen - nämä ovat hyvin tärkeitä meille kaikille. Ne ovat hyvin, hyvin tuottoisia alkemiaenergioita, joita me ihmisinä jaamme. Ja siksi moderni kulttuurimme on yrittänyt erottaa meidät siitä. Jos katsotaan vaikka tapaamme elää yhdessä, asuimme ennen heimoissa ja nyt asumme erillisissä laatikoissa eivätkä ihmiset tunne usein naapureitaan. Tämä on muuttumassa, onneksi, koska esteet ja muurit ihmisten väliltä ovat kaatumassa, mutta se on prosessi ja se kulkee kehon kautta.

Kysy siis itseltäsi, mitä ajattelet elämästä, mitä haluaisit tietää elämästä. On monia, monia apuvoimia nyt ja tiedän, että jollekin teistä minä olen yksi noista apuvoimista. Mutta meidät kasvatettiin katselemaan televisioruutua, kuuntelemaan opettajaa, lukemaan kirjoja ja ottamaan kaikki se "jumalan sanana". Ja totuus on, ettei mikään siitä ole "jumalan sanaa".

Oman jumalasi etsiminen ja tuohon omaan sisäiseen jumalaasi luottaminen ei ainoastaan riitä tässä maailmassa, vaan juuri sitä tämä maailma tarvitsee. Ja meillä kaikilla tapahtuu ohjelmoinnin poistamisprosessi, kun siirrymme pois ulkoisen vahvistuksen, ulkoisten vastausten saamisesta. Kaikki nämä ajatukset mitä meille syötettiin, työnsivät meidät vähän pois keskuksesta, ja kun siirrymme uuteen keskukseemme, toisinaan tapahtuu vähän uudelleenjärjestelyä.

Joulukuusta tulee hyvin taianomaista toisinaan - tätä viestiä saan jatkuvasti.

Meillä on joitain hyvin, hyvin taianomaisia kokemuksia ja on myös joitain pohjavirtakokemuksia, joissa sinua (ja kaikkia) tunnutaan vedettävän vähän veden pinnan alle. Siis ei mitään kovin erilaista verrattuna koko vuoden tapahtumiin, mutta sen nopeus on aivan uudella tasolla.

Joulukuun 21. on lupaava päivä ja tuolloin on galaktinen asetelma, mikä on erittäin voimakas. Niinpä mitä enemmän voit hiljentyä ja antaa itsellesi mietiskelyaikaa seuraavien kolmen, neljän viikon aikana, se on uskomattoman hyödyllistä sinulle.

Ja siinä missä normaalisti tekisit uuden vuoden lupauksia 1.1. ja ihmiset valjastavat tuon päivämäärän energian tuomaan uutta vahvistusta, ala tehdä tätä 19.-20.12. - älä kerro itsellesi ainoastaan, millaista haluaisit henkilökohtaisen elämäsi olevan, vaan ajattele myös maailmaa, koska olemme nyt kaikki yhteydessä enemmän kuin koskaan ja tästä tulee selvempää ja selvempää, kun kuljemme muutaman seuraavan vuoden läpi.

Oli hyvin mukava puhua teille kaikille tässä kuussa.

Olen ollut 20 vuotta tietoinen vuodesta 2012 ja noin 8 1/2 vuotta työskennellyt viestintuojana tällä alueella - paremman termin puutteessa. En pidä termeistä nykyään ja minusta termit ja määritteleminen on vaikeampaa ja vaikeampaa, mihin uskon joidenkin teistä samaistuvan.

Mutta tuntuu upealta, että olemme tässä käännekohtakuukaudessa, jotta paljon vääristymää ja pelkoa voidaan vapauttaa. Mutta muutaman seuraavan vuoden aikana "on myös käärittävä hihat ja ryhdyttävä töihin".

Myös tästä syystä on erittäin tärkeää tietää oma tasapainonsa ja energiatasonsa, jotta voi selviytyä eikä kaadu kumoon. Hyvin monet meistä ovat oppineet tekemään sen jo todella hyvin tämän vuoden lopulla, verrattuna vuoden alkuun.

Jos siis olet vielä siinä paikassa, että yrität löytää enemmän tasapainoa, tiedä että pääset siihen. Vaaditaan vain useita kuukausia näiden energioiden läpikulkemista noiden lihasten vahvistamiseksi.

Te jotka olette uusia ennusteeni lukijoita ja haluatte tietää yksityiskohtaisemmin tässä mainituista oireista, katsokaa ennusteita vuoden ajalta ja löydätte ehkä jotain apua.

Paljon rakkautta kaikille. Odotan innolla näkemistänne taas ensi vuonna ja palveluksessa olemista ja toivon, että teillä kaikilla on upea kuukausi.

-----------
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.