11.12.12

Joy: Elävien mestareiden 33 vuoden luku

ELÄVIEN MESTAREIDEN 33 VUODEN KULKU

Kirjoittanut Aluna Joy ja Tähtivanhimmat (www.alunajoy.com)
5.12.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Ihmiskunta astui pimeään repeämään Linnunradassa, on kulkenut sen läpi vuodet 1983-2012 ja törmää nyt sen vastapäähän (mainitaan Marcus Masonin "Astrolgy of 2012" -kirjassa). Tämä on elävien mestareiden 33 vuoden läpikulkua. Mayat ymmärtävät, että tämä repeämä on intensiivinen transformaatiopaikka. Jotkut kutsuvat sitä sielun pimeäksi yöksi maapallolle ja ihmiskunnalle. Tämä pyhä läpikulku on 100%:sti valmis vuoteen 2016 mennessä ja alamme nähdä pienen valonkajastuksen tämän pitkän transformaatiotunnelin päässä.

Ihmiskunta on kulkenut yhdessä kollektiivisesti pimeän repeämän läpi. Tämä 33 vuoden siirtymä tulee jokaisen 26000 vuoden kierron lopussa. Jotkut selviävät tämän ajan läpi ilman suurempia jälkiä, kun taas toiset "murskataan" eikä heitä voi enää tunnistaa alkuperäisestä muodostaan. Sitä mikään pimeys ei voi mitätöidä, mihin puhtaan ja muuttumattoman tietoisuuden puhdas valo loistaa.

Ei ole paluuta siihen, kuka olimme ja miten elimme, ennen kuin aloitimme tämän matkan. Emme voi poisoppia valoa, minkä löysimme kontrastina tälle pimeälle repeämälle. Olemme pelottomasti kaivaneet pimeimpiä ja syvimpiä paikkoja sielussamme, joskus huutaen ja potkien koko ajan. Olemme huutaneet sielumme syvimmästä sopukasta syvempää suhdetta Jumalaan, Luojaan ja omaan sisäiseen jumalolemukseemme. Olemme huutaneet armoa päästäksemme irti niistä kahleista, jotka tunnemme tässä ihmismuodossa. Mutta olemme selviytyneet ja olemme valmiita.

Tässä pimeässä yössä on ollut monia vaiheita …

Yksi vaihe on sielun pimeä yö Sielun/Hengen hyväksi. Tässä egomme on kuoltava kuvitteellisille tavoilleen, kun näemme puhtaan ja muuttumattoman tietoisuuden valon. Se on aikaa, jolloin meidän on lakattava syyttelemästä ja otettava vastuu elämästämme ja teoistamme. Se on aikaa, jolloin otamme takaisin jumaluutemme Jumalolentoina. Se on aikaa, jolloin teemme valtavia ja radikaaleja muutoksia elämässämme, harmonisoituaksemme tähän heränneeseen jumaluuteen sisällämme.

Mutta ennen kuin saatamme loppuun tämän jumalaisen suunnitelman, meidän on otettava vastaan toinen vaihe, mikä on fyysisen kehomme pimeä yö. Kehollamme on DNA:ssa muisto menneisyydestä, että se jättää kunkin ajan lopussa fyysisen muodon ja on sielu/henki siirtymän toisella puolella. Tämä on ensimmäinen kerta, kun ihmiskunta ei jätä kehoaan, ja otamme sen nyt mukaan elämänajelulle aikakauden vaihtumisen läpi. Tätä ei ole koskaan ennen tehty. Monet meistä ovat kokeneet tämän viime vuosina ja hyvin mahdollisesti viime kuukausina. Meillä saattaa olla epätavallisia haamusärkyjä, kipuja ja keho-oireita, kun kehomme DNA käynnistyy uudelleen uuden ohjelmoinnin kera, mikä tehdään paremmaksi ilman kuolemamuistoa. Sitten kun saamme valmiiksi tämän jumalaisen suunnitelman, minkä olemme kollektiivisesti laittaneet liikkeeseen, voimme rikkoa elämän- ja kuolemankierron iäksi ja tulevia sukupolvia varten.

Apostoli Paavali sanoi: "Kuolen päivittäin". Jos olisimme seuranneet hänen neuvoaan, meillä ei olisi ollut näitä likaisia kaappeja siivottavana. Mutta älkää tuomitko itseänne kaiken ruman lastin keräämisestä. Olemme oppineet paljon siivotessamme sitä. Tähtivanhimmat sanovat, että olemme kaikkien aikojen rohkeimpia sieluja, joita he ovat nähneet, kun sukelsimme pimeyteen säpsähtämättä tai toista kertaa ajattelematta. Hyppäsimme pää edellä. Tiesimme, että voisimme saada työmme tehtyä.

Olemme käyneet monia vaiheita läpi näiden 30 vuoden aikana (kolme kevyempää vuotta on jäljellä). Olemme purkaneet ja hajottaneet kaiken, mikä ei ollut valoa sisällämme. Silloin kun aiemmassa itsessämme ei ollut enää mitään tuhottavaa, pitkästyimme masennukseemme ja surimme, kun tunsimme tuskallisesti menetyksemme ja sanoimme hyvästi menneisyydellemme.

Tämän pyhiinvaelluksen vaikein vaihe oli, silloin kun astuimme seuraavaan vaiheeseen. Tämä oli pelottava ja tuntematon paikka, missä ei ollut vakaata maaperää jalkojemme alla, kun olimme päästäneet niin täysin irti. Tämä vaihe tuli syvän suuntansa menettämisen tunteen kera. Tässä kauhistuttavassa paikassa meillä oli kaksi vaihtoehtoa: 1) voisimme syleillä tätä kamalaa tyhjiötä tai 2) kamppailla ja uida vastavirtaan vanhaan itseemme ja siihen, minkä tunsimme tuttuna ja normaalina. Tässä eksymisvaiheessa ei voi tietää, mihin suuntaan mennä. Olen varma, että olemme kaikki kokeilleet kumpaakin suuntaa, kunnes ponnistelu uuvutti meidät niin, että meidän oli pakko antautua sisällämme kasvavalle valolle. Astuimme tuntemattomaan. Olemme vasta nyt alkamassa tulla ulos tästä vaiheesta.

Planeettatransformaation pimeän yön seuraava vaihe on jälleenrakennus. Alamme kuvitella ja luoda uutta identiteettiä, mikä perustuu valoon, ja uutta maailmaa sen mukana. Se on vaihe, missä perustamme ja rakennamme korkealla värähtelevän maailman ja nousemme korkeammalle ja selkeämmälle tietoisuustasolle. Tähtivanhimmat sanovat, että mitä tahansa ajattelimme tämän uuden maailman olevan, edessämme on valtavia yllätyksiä. Jos et pidä yllätyksistä, ehdotan, että totuttelet ajatukseen. Jatkuvasti muuttuvassa luonnossa ja kosmoksessa ei ole mitään normaalia tai pysyvää, paitsi oma henkilökohtainen keskuksemme ja ytimemme. Olet löytänyt tämän ytimen sisältäsi, vaikka luulisitkin, ettet ole.

Nyt kun lopultakin tulemme elävään mestaruuteemme, universumi on sidottu luonnonlailla antamaan meille enemmän sitä, mitä ajattelemme ja uskomme ja mistä olemme kiitollinen. Buddha sanoi: "Kaikki mitä olemme, on tuosta ajattelustamme." Tämä on voima, mitä meidän on käytettävä viisaasti. Jos kaunistelemme kaikki haavamme ja asiat, jotka EIVÄT ole ok elämässämme, niin annamme universumille luvan tilata vähän LISÄÄ sitä, mitä emme oikeasti halua! Tämä on hyvin väärinymmärretty käsitys positiivisesta ajattelusta new age -yhteisöissä. Kutsun sitä "KAIKKI ON HYVÄÄ" -mentaliteetiksi. Älä vain ole ja ota kaikkea tuskaa ja kärsimystä, mitä tunnet tänä päivänä, ja sano: "kaikki on hyvää" kuin jokin voimaton uhri. Luuletko, että Luoja haluaa sinun kärsivän? Ehdottomasti ei.

Haasteet ja tuska on elämässämme oppimista varten ja SITTEN ollaan kiitollisia siitä, mitä olemme oppineet. Tämä katkaisee negatiivisen kierron elämässämme. Jokainen epämukava tilanne, mitä välttelemme ja minkä peitämme "kaikki on hyvää" -mentaliteetilla, tulee takaisin uudestaan ja uudestaan, kunnes opimme oppitunnin. Meidän on tajuttava se, ennen kuin universumi antaa sen mennä. Joskus on asioita, jotka meidän on hyväksyttävä ja joita emme voi muuttaa. Ram Dassin asenne aivohalvaustaan kohtaan on upea esimerkki tästä. Mutta nyt meillä on voima muuttaa niitä asioita, joita voimme.

Astumme nyt luojina, elävinä mestareina olemiseen. Tämä on suuri lahja itsellemme ja koko ihmiskunnalle. Mitä enemmän eläviä mestareita kulkee maan päällä, sitä enemmän se yhdistää maailmaamme. Meidän on edistettävä uutta ja parempaa kiitollisuutta … ei sen perusteella, että vertailemme itseämme toisiin, vaan sen perusteella, että tunnemme kiitollisuutta yltäkylläisyydestämme ja elämästämme (sillä tasolla, millä se on tänään) ykseys- ja yhtenäisyystietoisuudessa, mikä sisältää koko ihmiskunnan. Kuten Mayat sanovat: "In Lakech a la Kin", mikä merkitsee, että olemme kaikki yhtä ja teen myös sinulle sen, mitä teen itselleni. Meidän on rakastettava itseämme ja myös kaikkia sisariamme ja veljiämme.

Se mitä elämä oli ennen tätä 33 vuoden matkaa, on nyt kuollut ja kuopattu. On aika sanoa hyvästi menneisyydelleen ja kiittää sitä. Se on palvellut meitä hyvin. Olemme löytäneet aidon ja todellisen itsemme, olemme parantaneet menneisyyden haavat ja kohottaneet tietoisuuttamme. On aika. Meidän on sanottava hyvästi menneisyydellemme, ennen kuin voimme matkustaa tulevaisuuteen. Meidän on kiitettävä menneisyyttämme, jotta voimme kurkottaa toisiamme ja korkeampaa tietoisuustasoa kohti. Alku on lähellä!

Laulu tälle päivälle on Shimshain Pure (= puhdas) www.youtube.com/watch?v=NDZ83dWEnMY

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.