29.1.12

Amman luona 4.: Jumalallinen Amma-arki


Lirutan vettä hiljalleen sankoon. Heitän mukaan pesupulveria. Vaaleansininen sanko paljastaa, etten onnistu valuttamaan vettä tarpeeksi hitaasti: vedestä tulee liian ruskeaa. Pitäisi kietoa vanhoja rättejä hanan ympärille, tai hakea uusi suutin kaupasta. En jaksa nyt tehdä kumpaakaan. Valkoiset vaatteeni ovat siis kohta kauniin ruosteenhohtoisia, mutta niin ovat onneksi kaikkien muidenkin ashramilaisten vaatteet. Puhdasta vettä ei ole muuta kuin juotavaksi saakka. Jotkut käyttävät ”sinistä saippuaa”, joka erottelee ruosteen vedestä, toiset vievät pyykkinsä pesutupaan, jossa on myöskin parempi takuu saada vaatteensa valkoisena takaisin. Mutta minä tyydyn nyt ihan omaan pyykkisouviini. Pyykit vielä sankoon, ja siihen ne saavat jäädä loppupäiväksi muhimaan. Kylmään veteen tietenkin.

AYUDH-treenit <3

Olen suurinpiirtein voittanut jo flunssani. Eilen sain taas soittaa AYUDH-ryhmän kanssa, ja uskaltauduin jo vähän laulamaankin: Amazing Grace ja Earth Song. Oli ihanaa! <3 Tänään on hiukan kevyempi ohjelma, kuin muina päivinä. Aamupäivän ja iltapäivän tein sevaa, mutta illan ajattelin pitää vapaata, ja mennä kohta Amman ääreen istumaan ja nautiskelemaan. Muina päivinä olen tehnyt pyykkisevan lisäksi soittohommia, istunut illat koskettimien äärellä Amman edessä säestäen milloin brahmacharineja, AYUDH-ryhmää, tai kahta länsimaalaista bhajanryhmää. Olen nauttinut sydämeni kyllyydestä! 


Amman Suomi-tytöt <3
Päivät menevät niin supernopeasti. Välillä, kun astun alas 15.kerroksestamme ja näen pihalla taksin, niin sydämeni hyppää kurkkuun: ”ei vielä, minä en halua lähteä vielä!!!” Hassua, sellainen hätäreaktio tulee aina välillä, kun tahtoo vain jäädä. Eilen katselimme tyttöjen kanssa uuden vuoden kuvia, eikä tajuntaani meinannut mahtua, että olen ollut täällä tosiaan jo kuukauden! Päivät menevät aivan itse edestänsä sevassa, Amman lähellä ja omia harjoituksia tehden - ja syöden!! :DD Täällä syödään niin usein, että ei täällä kyllä nälkään pääse kuolemaan! :D Ashramin kokit ovat aivan erinomaisia kokkeja ja leipureita! Menee sitten länsimaiseen kanttiiniin, intialaiseen kanttiiniin, kahvilaan tai mehupisteeseen, niin joka paikasta saa aivan liian hyvää ruokaa! :D

Amma-Rakkaus puolestaan halaa ihmisiä neljänä päivänä viikossa (ke,to,la,su). Tiistaisin meillä on meditaatiopäivä, jolloin Amma tulee Kali-temppeliin pitämään meditaation ja satsangin ja jakaa meille henkilökohtaisesti ruoan. Maanantaisin ja perjantaisin hän tulee meidän kanssa rannalle pitämään jälleen rantameditaation ja satsangin. Amma on puhunut meille satsangeissaan paljon mm.negatiivisten ajatusten kääntämisestä positiiviseksi, ja auttanut meitä löytämään keinoja siihen. Amman satsangit ovat aina aivan henkeäsalpaavan ihania, sielua eheyttäviä ja uudistavia. Kun hän purjehtii joukkonsa ja vartioidensa kanssa rannalle, on kuin sydämen yli pyyhkäisisi lempeä, virkistävä kesätuuli, joka saa koko sydämen puhkeamaan kukkaan, tuntemaan Rakkauden joka solulla.


Yleensä Amman vieressä hänen piitamillaan istuu muutamia pikkulapsia. On aivan valtavan ihanaa katsella, miten Amman energia heihin vaikuttaa, miten heistä jokainen haluaa olla aivan Amman kyljessä kiinni. Yksi ottaa Ammaa kädestä ja nostaa hänen kätensä omaksi suojakseen, toinen nojaa Amman hartiaan ja kolmas istuu hänen jalkojensa juuressa tuijottaen suu auki meitä monisatapäistä joukkoa. Joka satsangissa saattaa nähdä sekä intialaisen, suomalaisen, amerikkalaisen että vaikkapa japanilaisen lapsen Amman sylissä. Rakkautta yli rajojen. Sitä on ihmeellistä katsella, eikä kyyneliltä voi välttyä milloinkaan.

Yhtä lailla myöskin Thumba, Amman sinikaulapantainen koira kipittää Amman vanavedessä piitamille. Koko meidän joukko helähtää aina iloiseen nauruun, kun näemme, miten Thumba meidän ja lasten lailla kilpailee Amman huomiosta ja paikasta hänen lähellään.

Meillä kaikilla onkin nyt ollut aivan erityinen siunaus koko tämän alkuvuoden, koska olemme saaneet pitää Amman lähellämme nyt koko ajan. Nimittäin Amman koko tammikuun kiertueet peruttiin, ja tällä hetkellä näyttää siltä, että helmikuussakin hän on vain lyhyen aikaa täältä poissa, käyden tekemässä vain muutaman Etelä-Intian ohjelman. Kaikki ashramin asukkaat ovat olleet tästä aivan haltioissaan. Muuten kun Amma on maailmankiertueillaan reilusti yli puolet vuodesta, ja kun iso osa vakituisista asukkaista pysyttelee ashramissa, he joutuvat näin ollen olemaan ilman Amman fyysistä läsnäoloa pitkiä aikoja. Mutta ei nyt.

Tunnen olevani todella siunattu ja etuoikeutettu saadessani olla täällä Amman Jumalaisen Rakkauden valaisemana. Lähetän Sinulle koko sydämeni täydeltä Amma-halauksia ja Valoa sinne pakkas-Suomeen. <3

Om Namah Shivaya,

Amman Deepthi
Elämäni ensimmäinen maalaus, Ocean of Love <3 


27.1.12

Tanhua: Lohikäärmeen vuosi 23.01.2012-09.02.2013


Heii Rakkaat,

Välitän teille tässä mielenkiintoisen linkin Seppo Tanhuan Astro-sivulle: http://www.astro.fi/future/annualChineseHoroscope


Ihaninta Amma-valoa kaikille! <3

Deepthi


Hihii, löysin tälläisen ilmoituksen ashramin ekokaupan ilmoitustaululta! :DD


20.1.12

Amman luona 3: Rukouksen vuosi 2012



Muurahainen kipittää aamutoimiinsa pikkuisen huoneemme lattian poikki. Makaan selälläni lattialla ohuella patjallani ja tuijotan turkoosin väristä kattoa, jonka maali on haljennut ja haalistunut. Kattotuuletin on liikkumattomana paikallaan, ja huonetoverini ovat puuhailemassa kuka mitäkin; tekemässä sevaa, meditoimassa, joogaamassa. Avonaisista ikkunoista kuuluu lintujen kirkuminen ja kylältä kaikuvat pyhät aamumantrat. Mutta minä pysyttelen sisällä huoneessamme. Sain pari päivää sitten kylmää nukkuessani hetken aikaa iltapäivällä parvekkeella tuulessa. Nyt on sitten oikein kunnon puhdistautuminen käynnissä pienen lämmön ja nenänvuotamisen kera. Eilen ei ollut edes ääntä. Mutta kiitin Ammaa; hän taitaakin tehdä minulle aivan uutta instrumenttia.

Hiljaisuus on muutenkin ollut alkuvuottani leimaava tekijä. Olen usein löytänyt itseni istumasta ruokaillessakin naisten Silence-pöydässä ja vain nauttinut Enkeleistä ympärilläni. Hiljaisuus on tehnyt jälleen hyvää. Vuoden 2012 energiat ovat olleet käsinkosketeltavan voimalliset, rankatkin. Ja Amman valtavassa energiassa kaikki vielä triplaantuu, omia vasanoitaan (heikkouksiaan, negatiivisia toiminta- ja ajatusmallejaan) ei pääse pakoon millään. On siis vain parempi antautua, luovuttaa kaikki Enkeleille, Jumalalle, Ammalle, kuljettava läpi. 

Ja kyllä niitä puhdistavia kyyneleitä onkin sitten riittänyt. Se alkoi jo Maya-kalenterin tähtiporttijakson päätöspäivänä 05.01, jolloin koin täysin konkreettisesti, miten päivitystä tehtiin joka tasolla. Istuin darshan-jonossa Kali-temppelissä matkalla Amman syliin. Enkelit olivat hyvin vahvasti läsnä prosessissa. Siinä kyynelten keskellä päiväkirjaa kirjoittaessani vastaanotin heiltä nämä sanat: "Darling, just Breathe through this period. You are transforming to higher Light and Love, and we must do it like this. Don't worry about your feelings, they belong to these very important activations. We love You. Don't worry, Everything is Perfect right now." Ja hetken kuluttua viesti vielä jatkui: "Receive Darling! Remember to Open Your Heart and concentrate to Love and Light. That's just what You Are." Kun sitten olin parin ihmisen päässä Ammasta, halaukseen auttavat brachmacharinit (intialaiset naispuoliset nunnakokelaat) kysyivät normaaliin tapaan mitä kieltä puhun. He kysyvät sitä jokaiselta halaukseen menijältä, koska Amma haluaa kuiskuttaa jokaisen korvaan sanoja kunkin äidinkielellä. Yleensä kuulen tutut sanat "Rakas Tyttäreni, Rakas Tyttäreni". Mutta nyt tuli jotain aivan muuta. Brachmacharinit sanoivat Ammalle monta kertaa "Finnish, finnish", mutta Amma sanoi minun korvaani: "My Darling, My Darling". Ja minä sulin hänen syliinsä.

"Mother, my mind is crying. 
Mother, have Thou no ear to hear it?"


11.01 oli myös ilmeisen vahva päivä useille meistä. Sain Suomestakin muutamia viestejä ystäviltäni ylösnousemusoireista, joita he kokivat tuona nimenomaisena päivänä. Kun kohtaa tuollaisen energiapyörteen, mieli on matalalla selittämättömästä syystä, saattaa nähdä painajaisia, unen laatu on heikkoa, tunteet ovat herkkinä pinnassa, tuntuu "työntöä" ja "puristusta" olossa. Sanalla sanoen olo on epämukava. Tuntuu, kuin olisi ahtautumassa liian pienestä ovesta sisään taloon ja jää lantiosta kiinni: korkeampi osa Itseä tietää mitä tapahtuu, mutta vanhojen pelkojen osa jää kiinni tunteessa vellomiseen eikä meinaa osata päästää irti. Silloin on vain tehtävä tietoista työtä, tiedostettava, että tämä on nyt Sitä Prosessia, katsottava sitä silmiin, annettava sen virrata läpi kaikessa Rakkaudessa ja Kiitollisuudessa. On nähtävä, että Sinua rakastetaan niin paljon, että Sinulle annetaan tämä kaikki tapahtua. Ketään meistä ei jätetä kyydistä, meidät jokainen halutaan nostaa Valon puolelle, valitsemaan Ilo, Myötätunto ja Rakkaus elämäämme. Ja nämä huikeat kosmiset porttipäivät mahdollistavat sen ennennäkemättömän voimakkaasti. 

Levi, Taivaanvalkeat
Oli hauskaa, kun tuossa Celia Fennin tekstissä puhuttiin Lapista ja valkoisista poroista. Nimittäin vieraillessani Lapissa vuoden lopussa, minulla oli hyvin vahva sisäinen tunne, että se reissu pitää sisällään paljon muutakin, kuin "vain" konsertit. Ja niin siinä todella kävi. Onnekseni minulla oli hyvä ystäväni mukanani, ja saimme yhdessä kokea ja jakaa kaiken. Paljon valotyötä ja aktivointeja saimme tehdä reissun aikana, Enkelit hyvin tarkasti ohjasivat, missä aikataulussa kuuluu milloinkin liikkua ja mitä tehdä. Koko matkaa siivitti ihana Rauhan ja Valon tunne; tunne siitä, että Lapin päässä kaikki on jo "valmista", portaalit ovat jo auki. Eli meillä suomalaisilla on erityinen etuoikeus päästä kosketuksiin hyvin korkeiden energioiden kanssa aivan omassa kotimaassamme, tuntureiden pyhässä suojassa. 

Meillä oli ilo päästä matkallamme käymään myöskin Taivaanvalkeissa. Siellä kohtasimme Celia Fennin tapaan valkean poron, joka tuntui meistä hyvin erityiseltä ja ihmeelliseltä. Celiakin kuvasi tekstissään näin: "Valkoiset porot ovat hyvin harvinaisia ja tämä näytti kuin siunaukselta henkimaailmasta, porojen arkkityyppiulottuvuudesta, jotka ovat yltäkylläisyysenergian ylläpitäjiä sateenkaarisillan tyvessä Lapissa. Kotoperäinen saamelaiskansa tietää tämän ja heille poro on vaurauden ja yltäkylläisyyden symboli."
Kiitos, kiitos, kiitos! <3 

Itselleni on tänä alkuvuonna erityisen tärkeitä olleet omat sisäiset rituaalit, pyhittämiset. Nyt, kun niin selkeästi tunnemme, mikä ei meitä enää palvele Korkeimmassa Valossa ja Rakkaudessa, voimme myös tietoisemmin siunata ne asiat, joista olemme päästämässä irti. Minä olen kantanut ranteessani Amman tapaamisesta lähtien kahta malaa, jotka Amma on siunannut. Viime vuoden alkupuolelta eräs ihana ystäväni lähetti minulle ashramista vielä kolmannen malan, malan, jota Amma on pitänyt kädessään. Siinä on kaunis ruusukvartsinen kivi. <3

Viime vuoden lopulla alkoi sitten tapahtua. 10.11.2011, eli juuri 11.11-päivän aattona ollessamme Jyväskylässä 2012NYT-konferenssissa, hajosi ensimmäinen mala. 23.12, eli päivänä, jolloin olin tehnyt vuoden viimeisen radiohaastattelun, saattanut kaikki esiintymiseni loppuun ja valmistauduin rauhoittumaan Joulun viettoon, hajosi sitten toinen vanhoista maloistani. Se oli itselleni vahvistus siitä, että energiani on jälleen vaihdettu; joku tietty periodi on tullut päätökseen, on aika päästää irti ja ottaa uusi, puhtaampi Valo vastaan. 

Tehdessäni lähtöä Intiaan pakkasin mukaani myös nuo rikkinäiset malat. En tiennyt yhtään mitä niille kuului tehdä. Kuuluisiko minun viedä ne takaisin malojen tekijälle korjattavaksi vai mitä? Tunsin kuitenkin vahvasti, että koska niissä oli Amman siunaus ja valtava energia, ja ne ovat kulkeneet joka ainoa päivä matkassani suojanani siitä lähtien, kun Amman tapasin marraskuussa 2008, en voisi vain heittää niitä roskikseen tai jättää johonkin nurkkiin lojumaan. Niinpä toin ne mukanani. Täällä sain kuulla, että vanhaa malaa ei tulisi korjata uudelleen. Missä tietenkin oli järkeä: miksi korjata jotain sellaista, jonka aika on jo ohi? Miksi sitoa itseään enää sellaiseen, jonka kuuluu antaa jäädä elämässään taakse, ja josta kuuluu enää vain kiittää? 

Niinpä aloin odottaa. Odotin, että minulle tulee sisäinen tunne siitä, mitä noille maloille kuuluu tehdä. Hiljalleen minusta alkoi tuntua, että paras paikka malojeni pyhityspaikaksi olisi tuo minulle niin rakas meri, jonka äärellä joka päivä istun, ja joka on hoitanut minua siitä lähtien, kun sen kiville ensimmäisen kerran tammikuussa 2009 tieni löysin. Muistan tuon satumaisen hetken, jona tuskin pystyin hengittämään. Olen koko elämäni tiennyt, että jossain on ihan fyysisesti kotirantani. Ranta, joka aukeaa merelle niin pitkälle, että sen vastarantaa ei näe. Olen nähnyt sen lukemattomia kertoja unissani, mielikuvissani, sisäisenä kajastuksena. Ja kun tuolle rannalle silloin ensimmäisen kerran istuin, tajusin, etten todellakaan istu siinä ensimmäistä kertaa. Minä olen ollut täällä jo valovuosien ajan. Kotona.

Niinpä aloin seuraavaksi odottaa päivää, jolloin menisin tuohon rantaan ja heittäisin malani meren syleilyyn. Joka päivä kysyin Enkeleiltäni, että "joko tänään on aika?" Ja joka päivä sain lempeän vastauksen, "Ei vielä". Kunnes - niin kuin varmaan jo arvaatkin - 11.01 tuli tuo päivä. Itse en edes muistanut, mikä päivämäärä silloin oli, mutta äsken päiväkirjaani selatessani sen tajusin. Mikä siis olisi enää voinut olla parempi päivä Uudelle Alulle, kuin ykkösten sarja. Olin juuri lopettamassa iltaruokailuani hiljaisuudessa viettämäni päivän jälkeen, kun minut käytännössä katsoen kävelytettiin rannalle. Tuntui, kuin joku olisi työntänyt minua selästä, että "Nyt on Aika". En nähnyt enkä kuullut mitään enkä ketään muita ympärilläni, kävelin vain hyvin tyynen päättäväisenä suoraan pimeälle rannalle. Nousin haparoiden kiville kännykän valossa, ja noustessani täyteen 174cm:n mittaani tunsin hyvin voimallisesti, kuinka vahva tuuli levitti valtavat siipeni, kohotti minut hetkessä Enkeleiden joukkoon ja nosti Rukoukseen. Rukous oli hyvin kaunis, hyvin vahva, hyvin voimallinen. Meri jylisi koko maailmankaikkeuden voimalla edessäni, allani, päälläni, sisälläni. Tajusin, että Minä Olen Meri. Ei ole Mitään irrallaan minusta. Kaikki kalevalaiset luonnonvoimat olivat kanssani, olin hetken esi-isieni juurilla, heidän voimassaan, heidän rukouskentässään. He tekivät rituaalit puolestani, vahvistivat ja uudistivat kenttäni, pesivät minut puhtaaksi.


Ja niin, helmi kerrallaan malat saivat Uuden Kodin Meren syleilystä. Pala palalta vanha minäni sukelsi mustan meren syvyyksiin, vain noustakseen sieltä Valoon ja Tähtikotiin. Kyyneleet valuivat pitkin poskiani, kun kiitin täydenkuun valossa kaikkia Luonnonvoimia ja taivaan apujoukkoja tästä siunatusta, armollisesta seremoniasta. Kiitos, kiitos, kiitos! 

Koen, että tämä vuosi 2012 on Rukouksen Vuosi. On hyvä yhä uudelleen ja uudelleen keskittyä kiinnittämään huomio Sydänkeskukseen, tunnustelemaan, olenko varmasti läsnä omassa pyhässä voimassani. Sitä ei kukaan pysty ottamaan meiltä pois, se on meissä aina. On vain mielestä kiinni, annanko niin Olla. Voit nyt tietoisesti antaa Itsellesi siihen Luvan, Hiljentyä omaan rukoukseesi, antaa sen suojata  Sinua. 

Amman Thumba-koira on kuuluisa siitä, että hän osallistuu jokaiseen archanaan. <3

Amma käynnisti myös heti alkuvuodesta erityisen rukousperiodin Archana for World Peace. Yleensä kokoonnumme yhteiseen archanaan vain kerran päivässä aamuviideltä, mutta nyt ashramissa kaikuu todella voimalliset ja kohottavat mantrat kaksi kertaa päivässä. Ensimmäisenä päivänä, kun en vielä tiennyt mitä tuleman piti, satuin olemaan syömässä juuri, kun archana alkoi. Tuntui, että aivan hiukset nousivat pystyyn, kun kehoni lävisti valtava nöyryys ja armo tuhatpäisen rukousjoukon aloittaessa mantrat. Niissä on aivan valtava Voima. Seuraavana päivänä osallistuin jo itsekin päiväarchanaan, ja voi Luoja sitä itkun määrää. Tuntui, että Valoa lähti koko Maailmaan kaikille sitä tarvitseville, energiat kohosivat huippulukemiin, ja tunsin itseni niin etuoikeutetuksi saadessani olla tuossa joukossa mukana. 



Tässä vielä aivan huikean Rohanin tuore musavideo. Hän oli Amman luona viime uutena vuotena, ja sain todistaa hänen aivan mieletöntä Ääntään livenä. Huh! Myös klarinetisti on Amman lapsi. <3


Om Namah Shivaya,
Amman Deepthi




Fenn: Vuosi 2012 ... katsomista taaksepäin ja eteenpäin ... asetelmia ja uusia energioita



UUSI MAA NOUSEE - SEIKKAILUJA UUDESSA TIETOISUUDESSA


Kirjoittanut Celia Fenn (starchildglobal.com)
Tammikuu 2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

16. päivä: Vuosi 2012 … katsomista taaksepäin ja eteenpäin … asetelmia ja uusia energioita …

Tässä sitä siis ollaan vuodessa 2012 ja jo ensimmäisen kuukauden puolivälissä! Miten jännittävä vuosi 2011 olikaan ja meillä on paljon odotettavaa vuonna 2012!

Itselleni 2011 oli erittäin kiireinen työn ja matkustamisen parissa ja myös planeetalla muuttui monia asioita. Korkeampaan ulottuvuuteen liittyen maapallo tuotiin viimeiselle harmonisoitumispolulleen vuoden 2012 suurta transformaatiota varten. Taaksepäin katsoen tämä alkoi joulukuun päivänseisauksessa 2010, jolloin maa nousi viidenteen ulottuvuuteen ja oli tiukasti yhdistynyt uuden maan aikajanalleen. Sitten elokuussa 2011 Leijonaportin paikkeilla sateenkaarisilta avattiin taas kerran ja maa alkoi päästä valon ja korkeamman tietoisuuden kuudenteen ja seitsemänteen ulottuvuuteen. Tämä merkitsee, että me jotka teemme tietoista matkaa maan kanssa, pystymme pääsemään arkkityyppi-, taika- ja mestarienergioiden ulottuvuuksiin kanssaluomistyössämme planeetalla. Näitä korkeataajuuksisia energioita ei ole alussa helppoa ankkuroida ja ruumiillistaa, mutta tottuessamme uusiin taajuuksiin huomaamme, että elämä saa taianomaisen ja iloisen energian, mitä monet meistä eivät ole tunteet lapsuuden jälkeen! Uusi maa tosiaankin nousee tietoisuudessamme ja ilmentyy maan päälle!

Elokuussa 2011 olin Skandinaviassa ja minulla oli etuoikeus olla läsnä arkkienkeli Mikaelin kanssa, kun sateenkaarisilta kosketti maapalloa napapiirialueella Pohjois-Suomessa ja Pohjois-Norjassa. Työskennellen yhdessä valoperheen kanssa pystyimme pääsemään siihen satumaan taikaan ja kauneuteen, mikä edelleen on olemassa Lapin villeimmissä paikoissa. Siellä myös, Norjan vuonoilla, pystyimme yhdistymään kuudennen ulottuvuuden energioihin, kun sateenkaarisilta ankkuroitui. Se on sen jälkeen ankkuroitunut moniin paikkoihin planeetalla, mukaan luettuna Havaiji, Glastonbury ja New York City!

Haluaisin jakaa kanssanne muutaman kauniin kuvan, jotka otettiin ollessani Norjassa ja Suomessa. Tämä on Porsangerin vuono, missä olimme kontaktissa keijujen, haltioiden ja peikkojen kanssa ja työskentelimme porojen ja valaiden hengen kanssa. Oli täydellinen, tyyni ja taianomainen päivä. Vaikea uskoa, että tämä on napapiiriä Pohjois-Norjassa. (maisemakuvaa)

Tämä seuraava kuva otettiin Suomessa lähellä Ivaloa yhteistyömme lopussa ja minulle se oli erityissiunaus. Se oli valkoinen naarasporo, joka laidunsi metsässä pienen vasansa kanssa. Valkoiset porot ovat hyvin harvinaisia ja tämä näytti kuin siunaukselta henkimaailmasta, porojen arkkityyppiulottuvuudesta, jotka ovat yltäkylläisyysenergian ylläpitäjiä sateenkaarisillan tyvessä Lapissa. Kotoperäinen saamelaiskansa tietää tämän ja heille poro on vaurauden ja yltäkylläisyyden symboli. (kuva valkoisesta porosta)

Tämän upean aloituksen jälkeen 11.11.11 maapallo teki loppusäädöt matkalle vuoden 2012 "synnytyskanavan" läpi. Kyllä, maa on linjassa ja kaikki on raiteillaan uuden maan ja uuden kosmisen todellisuuden mitä ihmeellisintä syntymää varten vuoden lopussa. Mitä se merkitsee? Yksinkertaisesti sitä, että kaikki mitä varten olemme tehneet työtä viime vuodet, on ilmentymässä todellisuudeksi. Me jotka olemme tehneet työn ja sallineet muutokset ensimmäisenä aaltona, tunnemme uskomatonta iloa ja yltäkylläisyyttä, mitä tulee elämäämme, kun harmonisoidumme sen jumalaisen luovan älykkyysvirran kanssa, joka tulee korkeampien valoulottuvuuksien läpi.

En tiedä, missä olit 11.11.11. Toivottavasti jossain upeassa paikassa! Itse olin New York Cityssä ja kyllä, oli upeaa! Aloitimme päivän 11-11-11-seremonialla Central Parkissa. Tässä on kuva tuosta siunatusta seremoniasta. (kuva ihmisjoukosta)

Taas kerran valoperheen ympäröimänä ja auttaen energioiden ankkuroitumisessa maan päälle tämän upean kaupungin keskellä. Vuoden 2012 aikana arkkienkeli Mikael työskentelee "kultainenkaupunki" -vihkimysten kanssa. Kaupungit ovat osa maailmaamme ja todellisuuttamme ja ne saatetaan uudelle maapallolle ja niiden energiaa parannetaan sekä harmonisoidaan uuden maan taajuuksien kanssa. Työ New York Cityssä alkoi 2011 marraskuussa, kun monia ihmisiä tuli yhteen nostamaan sen taajuutta ja avautumaan 11-11-11-portaalin ja sateenkaarisillan energioille. Ja olen kiitollinen etuoikeudesta olla siellä joulukuussa 2012, kun New York kulkee "synnytyskanavan" läpi ja siitä tulee kultainen kaupunki arkkienkeli Mikaelin ohjaamana.

Central Parkin 11-11-11-seremonian jälkeen pidin YK:n päämajarakennuksessa puheen ja kanavoin arkkienkeli Mikaelia ihmisryhmälle Valaistumis- ja transformoitumisyhdistyksen kutsumana. Aiheeni oli "Planeetta sodan loppumisen jälkeen ja YK:n työ tällä uudella maapallolla". Se otettiin hyvin vastaan! Sitten jatkettiin iltaan ja 11-11-11-seremoniaan Meta Centerissä ja upeaan juhlaan sen jälkeen Alignment Centerissä, missä juhlittiin kahteen asti aamulla uusia energioita! Sitten ylös varhain ja viikonloppuseminaareihin ankkuroimaan viidettä ja kuudetta ulottuvuutta New York Cityyn! Kyllä … se oli upeaa!

Eteenpäin katsoen … mitä voimme odottaa tältä vuodelta? Luulen, että kolme tärkeintä tapahtumaa ovat Venus-transiitti 5.6., Leijonaportti 26.7.-12.8., jolloin kahdeksas ja yhdeksäs ulottuvuus ankkuroidaan maan päälle, ja 12.12. ja 21.12. jolloin maa kulkee "synnytyskanavan" läpi ja uudestisyntyy lopultakin moniulotteiseksi kultaiseksi uudeksi maaksi!

Siis ensimmäisenä Venus-transiitti. Muistatte ehkä, että Venus-transiitteja tapahtuu joka 120. vuosi ja niitä tapahtuu pareittain. Ensimmäinen Venus-transiittimme oli vuonna 2004, tarkemmin sanottuna 8.6. Muistan sen, koska syntymäpäiväni on 8.12. ja se oli täsmälleen vastapäätä syntymäkartallani. Kaksoistransiitti on tänä vuonna 5.6. On monia syitä, miksi Venus-transiitti on tärkeä, mutta minulle Venus, aamutähti, on rakkaus- ja suhde-energiaa. Ensimmäisen Venus-transiitin myötä kaksoisliekkisuhteiden energia ankkuroitiin ja aktivoitiin, kun siirryimme uuden maan energiaan. Nyt tämän toisen transiitin myötä ankkuroidaan uudenlaisen kumppanuusenergian valokoodit uutta maata varten.

Arkkienkeli Mikael kutsuu tätä "jumalaiseksi täysivaltaiseksi kumppanuudeksi" - suhde missä kumpikin on täysivaltainen ja tasapainossa itsessään ja sitten hän pystyy tuleman pyhään kumppanuuteen toisen tasapainoisen ja täysivaltaisen henkilön kanssa. Sellaisissa liitoissa on tasapainoa, rakkautta, kunnioitusta ja tukea. Toisinaan saattaa olla sieluenergian sekoittumista, kuten kaksoisliekkiliitoissa, mutta pohjimmiltaan kumpikin pysyy täysivaltaisena. Tämä sallii virtaamisen kumppanuudessa - sekoittumisen ja läheisyyden ajat ja ainutlaatuisen ja yksilöllisen kokemisen ajat. Arkkienkeli Mikael sanoo, että tätä suhdemuotoa tarjotaan niille, jotka etsivät jumalaista pyhää suhdetta uudella maapallolla.

Siis tänä vuonna saatat huomata päätyväsi kumppanuuteen parannellaksesi energioitasi ja astuaksesi uudenlaiseen pyhään liittoon. Saatat huomata, että vedät puoleesi uusia kumppaneita tai erilaisia kumppaneita tai saatat huomata, että vakaalta vaikuttanut suhde päättyy yhtäkkiä. Nämä ovat kaikki mahdollisia sivuvaikutuksia siitä voimakkaiden energioiden ankkuroimisesta, mitä tapahtuu tänä vuonna ja mikä tuntuu erityisesti Venus-transiitin paikkeilla kesäkuun alussa.

Leijonaportti syntyy, silloin kun aurinko astuu Leijonaan, ja se merkitsee myös yhden planeettasyklin loppua ja toisen alkua. Tänä aikana planeetan valokoodeja parannetaan ja seuraavan vuoden kehityksen ja muutoksen uusia koodeja alkaa tulla läpi. Tämän tulevan syklin suunnitelma on "ylentää" maapallo täysin moniulotteiseen asemaan, ankkuroimalla ja aktivoimalla kahdeksas ja yhdeksäs ulottuvuus ja vihkimällä "Maan tilanhoitajien neuvosto", mikä on vastuussa uuden maan kehityksestä ja uuden rauhan aikakauden ilmentymisestä. Neuvosto kerätään niistä, jotka ovat vanhimpia ja maan tilanhoitajia, ja he tarjoavat viisauttaan palveluksena ihmiskunnalle ja kaiken korkeimmaksi parhaaksi. Alussa tähän neuvostoon kutsutut ja valitut toimivat sisäisillä ja korkeammilla tasoilla, mutta tämä neuvosto ilmentyy myös ulkoisille tasoille jossain kohtaa tulevaisuudessa.

Voimme odottaa, että kun näitä korkeamman taajuuden energioita ankkuroidaan, saattaa olla myös myllerrystä aineellisella tasolla, sillä näiden suurten sisätason muutosten on tuotettava vastaavat muutokset myös ilmentymistasolla!

Sitten 11.11. tehdään viime tarkistukset, kun maa lähestyy "synnytyskanavaa". Näin arkkienkeli kutsuu jaksoa 12.12.-21.12. Tällä yhdeksän päivän jaksolla maa uudestisyntyy ja ilmestyy esiin hologrammi- ja valokehomuodossa täysin uutena maana. Tästä hetkestä eteenpäin transformaatio on peruuttamatonta ja uusi maa ilmentyy hyvin nopeasti.

Kaikki mistä on uneksittu, mitä on haluttu ja mikä on linjassa uuden maan hologrammisuunnitelman kanssa, alkaa ilmentyä 2013! Kaikki mitä ei ole, hajoaa erittäin nopeasti, sillä vuoden 2012 jälkeen ei ole ehdottomasti mitään hologrammiverkkoa ylläpitämässä tai säilyttämässä mitään, mikä ei ole täysin harmoniassa uuden maan tarkoituksen kanssa!

Ja … myös sinun uuden tarkoituksesi! Tänä vuonna ja 2013 kaikki viimeistelevät transformaatiotarkoituksensa ja astuvat uuden maan tarkoitukseensa. Saatat yhtäkkiä tuntea, että olet nyt valmis monien asioiden osalta ja että on aika siirtyä eteenpäin. Tämä voi olla surullista, kun päästät irti vaalituista projekteista, joiden aika on lopussa, tai se voi olla iloista, kun siirryt uusiin unelmiin ja seikkailuihin. Mitä se onkin, voit olla varma, että sinulla on taitoja ja kykyjä ilmentää kaikki, mitä sydämesi haluaa, ja elää ilon, rauhan ja harmonian elämää uudella maapallolla!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
_________________

12.1.12

ENKELIKIERTUE 2012





ENKELIKIERTUE 2012
Kirsi Ranto ღ Ole se Valo joka Olet 







ღ ღ 

~  HILJENNY ~ HERKISTY ~ AVAUDU ~


KIRSI JA ENKELIT NYT ENSIMMÄISTÄ KERTAA KIERTUEELLA ENKELI-ILTOJEN MERKEISSÄ VUONNA 2012! 


Voimaannu omien Enkeleidesi rakastavassa läsnäolossa 

ILLAN OHJELMASSA:
ღ Enkelimeditaatio
 ღ Intuitiiviset, henkilökohtaiset enkeliviestit
 ღ Tietoa ja arjen inspiroivia esimerkkejä uuden ajan rakkaustietoisuuteen astumisesta


Tämä aika mahdollistaa omalle henkilökohtaiselle  Sydämenpolulle astumisen, sisäisestä kärsimyksestä eheytymisen ja negatiivisten toiminta- ja ajatusmallien kierteen tunnistamisen ja muuntamisen ennennäkemättömällä tavalla. Olemme keskellä transformaatio-ketjua juuri nyt, vuonna 2012! Me voimme nyt valita sisäisen totuutemme kuuntelemisen, keveyden, runsauden ja Enkeleiden vastaanottamisen elämäämme. 

Kerää oma enkeliryhmä ystävistäsi ja tiedustele Enkeli-iltaa Sinun tai Ystäväsi kotiin/liiketilaasi nyt osoitteessa ammandeepthi@gmail.com
Ryhmän koko: 15hlöä
Illan kesto: n.3h
Hinta: 35€/hlö (sis.alv.23%) 


ღ ღ 




Kirsi Ranto on yksi Suomen tämän hetken kysytyimpiä uuden ajan universaalin rakkauden ja ilon lähettiläitä, joka välittää olemuksellaan ja hyvin maanläheisellä ja voimaannuttavalla tavalla uuden ajan tietoisuutta ja enkelienergiaa herkissä ja suosituissa Enkeli-illoissaan. 

Tule matkalle siksi Valoksi joka Olet! 


Rose: 2012 - Ajan nopeutuminen ja ylösnousemusoireita



2012 - AJAN NOPEUTUMINEN JA YLÖSNOUSEMUSOIREITA

Sinistä sädettä kanavoinut Shekina Rose (www.shakinaspeaks.com )
3.1.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat, jumalaiset energian, taajuuden, rakkauden ja valon mestarit, olette niitä, joita olette odottaneet, kun puhumme teille korkeampien "itsejenne" kollektiivista ja olemme Sininen säde ja Shekina yhtenä äänenä.

Tunne ajan nopeasta kiihtymisestä on sitä, että maan taajuus on lisäännyt sähkömagneettiresonanssiaan. Se pulssi, sydämensyke millä Gaia (Äiti Maa) värähtelee galaktiseen ytimeen/keskukseen ja universumeihin, on tulossa harmoniaan. Se tulee esiin tapahtumien keskipisteen ollessa vuoden 2012 ylösnousemusportti. Tämä tapahtuu, kun yksi sykli loppuu ja uusi alkaa, mikä avaa ulottuvuustaajuusportin uuteen laajentuneen valon ja rakkauden aikaan maan päällä.

Gaian sähkömagneettiresonanssi lisääntyy

Tiede on tehnyt parhaansa laskeakseen Gaian sähkömagneettiresonanssin (tunnetaan Schumann-resonanssina) lisääntymisen, kun nyt normaali 24 tunnin vuorokausi näyttää olevan vain 16 tuntia. Siksi monista teistä tuntuu, että te ette pysty tekemään, mitä ennen teitte normaalissa 24 tunnin vuorokaudessa. Käytännössä ulottuvuustaajuuden lisääntymistä ei voi laskea ihmisen keksimäksi ajaksi, koska se on ajan ja paikan ulkopuolella. Nopeutuminen on ylösnousemusprosessia, joka saa aikaan nopeaa henkistä kehittymistä, jotta ylittäisitte aika- ja paikkaulottuvuuden, jolloin aikamatkailusta, nuorenemisesta, solujen uudistumisesta, ajan venyttämisestä, kahdessa paikassa olemisesta ja taianomaisista parantumisista tulee vaivattomasi osa todellisuuttanne. Tämä on sykli, missä voitte yhdistyä ja todella luoda rakkauden ja rauhan maailman. 22

Kun sopeudutte resonanssitaajuuden lisääntymiseen ja olette edelleen ihmisen tekemissä aikamuunnoksissa, tietäkää, että te olette edelläkävijöitä ja näiden kahden ulottuvuuden ja maailman siltoja ja pian olette kaikin tavoin harmonisessa rytmissä ja korkeammassa elämistavassa ja hyvinvoinnissa kaiken elämän ja luomisen kanssa. Lineaarisessa ajassa on erillisyys, segmentoitu ulottuvuustodellisuus, mikä on rajoittava. Moniulotteisessa ykseystietoisuudessa ajasta tulee täydellinen ympyrä, missä voitte ylittää ajan siirtyäksenne eteenpäin ja taaksepäin ja toisiin maailmoihin ja ulottuvuuksiin.

Kokemuksia lineaarisen ajan ylittämisestä, moniulotteisesta todellisuudesta ja korkeammasta värähtelytaajuudesta ovat mm.:

- ajan kadottaminen
- kyvyttömyys löytää tavaroita, jotka myöhemmin näyttävät olevan aivan edessänne
- ilmentyminen valonnopeudella
- lisääntynyt synkronismi
- "vääntyneet" ulottuvuusovet, jotka ilmestyvät suoraan eteenne
- lisääntynyt enkelien, keijujen, orbien ja maan ulkopuolisten näkeminen
- kivien, puiden, vuorien ja veden henkien näkeminen ja kuuleminen
- äärimmäisen väsymyksen jaksot, kun solunne värähtelevät nopeammin, kun kuljette läpi korkeamman ulottuvuuden porteista
- solujenne värähtelyn kuuleminen
- korkeitten äänien lisääntyminen
lataukset taivaallisista ja enkeliulottuvuuksista omasta sukulinjastanne (teistä tulee silta, joka pitää avoimena näitä jumaluuden taivaallisen värähtelyn portteja)
- unien voimistuminen, kun tunnette ne todelliseksi
- tietämättömyys viikonpäivästä ja vaikeus seurata aikaa
- päivän, viikon tai kuukauden kokeminen "ulottuvuusaika-avaruudessa", mikä vastaa vuotta, ja joskus nopeutuneen henkisen, tunne- ja mentaalikasvukehityksen kokeminen enemmän

Korostunut tunne puhtaasta rakkaudesta, surusta ja Shekinasta

Tämän luonnollisen nopeutumisen tapahtuminen aktivoi Jumala-DNA:nne (alkuperäinen jumalainen suunnitelma) ja valokehonne laajentumisen. Taajuuden lisääntyminen mikä vaikuttaa kehoonne ja olemukseenne, laittaa teidät harmoniaan jumalaisen suunnitelman kanssa. Tämä sähkömagneettisykkeen muuttuminen vaikuttaa sydämenlyöntiinne, kun lisäätte taajuuttanne ja harmonisoidutte Gaian ja kosmoksen todelliseen rytmiin. Tämä voidaan tuntea toisinaan voimakkaampana sydämenlyöntinä, kevyenä arkuutena ja tietoisuutena korkeammasta sydämestänne ja korostuneena puhtaan rakkauden tunteena.

Tämä sydämen laajentuminen ja herääminen voi tuoda loppumisia, surullisuutta, irtipäästämissurua, puhdistumista pyhän jumalaisen feminiinisyyden pitkästä tukahdutuksesta ja rakkautta ja parannusta ihmiskunnalle. Pyhät kyyneleet joita tulee tästä vapautumisesta, tuo teidät olemuksenne, ytimenne syvyyksiin, aidon ydinolemuksenne ykseyteen ja yhtenäisyyteen. Tämä pyhä puhdistuminen sallii Shekina-erivapauden tapahtua. Shekina on Jumalan feminiinisen puolen jumalainen olemus, mikä tuo alkuperäisen suunnitelman Kristus-itsen ruumiillistumisen korkeamman sydämen kautta ja ykseyden Lähdeluomisen kanssa. 33

Gaia-piste - uusi enkelichakra

Tämä harmonisoituminen korkeampiin taajuuksiin ja uusi maa voi tuntua sydämensykkeenä myös solar plexuksen ylemmällä alueella. Se voi tuntua kuin uuden elämänvoiman sykkeenä solar plexuksessa, mikä aktivoi keskittyneen tasapainopisteen (Gaia-piste) maan ja kosmoksen kanssa. Se on Jumalkoodipiste ja uusi enkelichakra. Tämä uusi enkelichakra (Gaia-piste) aktivoidaan ja se on suunniteltu erityisesti äärimmäisen herkille ja empaattisille, tähtiolennoille ja valonkantajille. Tämä uusi enkelichakra harmonisoi taajuutenne ja valokehonne Gaian sydänverkkoon ja auttaa ylösnousemustanne tapahtumaan sujuvasti ja vaivattomasti.
Katso aktivointivideo www.youtube.com/watch?v=unBpGWs35ac

Olemuksen ja Gaia-pisteen aikanopeutumisilmaus

Olemuksen ja Gaia-pisteen aikanopeutumisilmaus luo harmonisoitumisen jumalaiseen järjestykseen, mikä asettaa teidät täydelliseen paikkaan galaktisten ja kosmisten energiataajuuksien lisääntyneen nopeutumisen kanssa.

(Hengitä toinen käsi kateenkorvalle, joka sijaitsee sydäntasolla keskellä rintalastaa, ja toinen käsi solar plexuksella)
"Aivan tässä sisälläni on Jumala, täydellinen paikkani olla.
Kaikki on jumalaisessa järjestyksessä ja toimii korkeimmaksi parhaakseni, ilokseni ja olemukseni täydellisyydeksi - minä olen."

(Aseta kumpikin käsi korkeammalle sydämelle, joka sijaitsee aivan kateenkorvan yläpuolella, sydänchakran oikealla puolella)
"Minä olen tässä, juuri missä minun on tarkoitus olla.
Ei ole mitään muuta paikkaa, paitsi missä olen juuri nyt.
Olen tässä kotona rakkaudessani, sydämessäni ja olemuksessani - minä olen hengitys."

(Kosketa toisella kädellä kevyesti kolmatta silmää, toisen käden ollessa edelleen korkean sydämen päällä. Aseta sitten kumpikin käsi sivuille ja tunne resonanssi ja harmoninen yhteys koko kehossasi.)

Käytä tätä Gaia-pisteeseen, uuteen enkelichakraan.

Ei jätetä kehoa - kosmos ja taivaat tulevat luoksenne

Tähän uuteen tilaan mikä vaikuttaa olevan vähemmän aikaa, vaikuttaa kovasti kykynne olla aidon ydinolemuksenne ruumiillistumana luonnon, Äiti Maan ja elämän kanssa. Oleminen kotonakehossanne korkeamman sydämen kautta, laittaa teidät linjaan aitojen jumaluus- ja kosmosyhteyksienne kanssa. Olette täällä ollaksenne täysin läsnä, tuodaksenne pyhän kosmisen sukulinjanne tietoa ja olemusta maahan ja ihmiskunnalle, tähtiporttikulkuneuvokehonne ja -olemuksenne kautta. Olette portaali korkeampiin maailmoihin.

Erittäin herkillä "empaatikoilla", sinisillä säteillä ja monilla valonkantajilla on ollut taipumus lähteä kehostaan, koska he eivät tunteneet turvaa kaikissa niissä intensiivisissä värähtelytaajuuksissa ja muutoksissa, joita on tapahtunut ylösnousemuksen ja uuden ajan vuoksi. Olette ehkä tunteneet tarvetta lähteä kehosta yhdistyäksenne todelliseen alkuperäänne ja jumalaisiin energioihinne. Näissä uusissa värähtelytaajuuksissa tuotte kosmoksen ja jumalaisen valon energian luoksenne ja löydätte harmonisen resonanssin jumalaisen alkuperäsiemenenne Gaia-sydänverkossa.

Ei enää prosessointia, välitön lataus

Viime vuosikymmenellä universaali rytmi on soveltunut sallimaan enemmän mielen prosessointia. Tämän oli tarkoitus auttaa ihmiskuntaa pääsemään vähitellen sydämeensä ja täyteen ruumiillistumiseen ulottuvuustaajuudesta toiseen. Lupa tämän tapahtumiseen (tunnetaan nimellä Jumalan suunnitelma 444 ja tähtisiemennys) on saanut aikaan tämän nopeutumisprosessin, palataksenne luonnolliseen olotilaanne, Jumala-DNA:hanne. Tässä uudessa tilassa olette korkeammassa värähtelytaajuudessa ja ykseydessä luonnon kanssa eikä teidän tarvitse kuluttaa aikaa ajatusprosessoinnissa. Tämä nopeutuminen on luonut teille mahdollisuuden vastaanottaa välittömiä informaatiolatauksia korkeammista maailmoista ja ydinolemuksestanne, jolloin kehonne solut ovat täysin harmonisessa "värähtelyvireessä" koko olemuksessanne.

Ajatusprosessointi voi estää teitä olemasta täysin läsnä kehossanne ja aktivoimasta valosolujanne ylösnoustaksenne Gaian kanssa. 444

Tavanomaiset ajatusmuodot ja välitön ilmentäminen

Tavanomaiset ajatusmuodot ovat todellista energiaa, mikä voi peittää auranne ja energiakehonne, jolloin ette tunne vapautta ja virtaamista Luojan kanssa. Nämä ajatusmuodot voivat estää teitä kehittymästä ja saamasta yltäkylläisyyttä sekä pitää samoissa uskomuksissa, ajatuksissa ja käsityksissä elämässänne. Erittäin herkillä olennoilla, sinisillä säteillä ja valonkantajilla voi olla taipumusta olla ajatuksissaan, mikä aiheuttaa sen, että te ette ole täysin läsnä kehossanne. Puhumme erityisesti ajatuksista, jotka eivät palvele korkeampaa totuuttanne ja jotka eivät ole edes teidän. Niistä on tullut lähes suoja, kainalosauva joka irrotti teidät sydämestänne ja esti ruumiillistumasta korkeampaan itseen ja Lähteeseen.

Monta kertaa erittäin herkät siniset säteet ja valonkantajat voivat tuntea niin syvästi monilla tasoilla ja monissa ulottuvuuksissa, että he ovat lähteneet kehostaan tai pysyneet ajatuksissaan ollakseen tuntematta tuskaa ja epämukavuutta korkeamman tietoisuuden energiakehossaan. Olette nyt uudella maapallolla ja korkeammassa taajuudessa, mikä sallii teidän olla jumalaisessa voimassanne ja koko kehon jumalaisessa tietoisuudessa, mitä kutsutaan myös selvätietoisuudeksi. Tämä johtuu siitä, että olette erittäin herkkä olento korkeammassa ja jalostuneessa taajuudessa, joten uudet energiat ja uusi maa ovat helppoja ja luonnollisia teille. Voitte lopultakin käyttää syvää eteeristä tunneluontoanne ja tietää olevanne enemmän elossa ja virittyneenä elämän suurimpiin kauneuksiin, iloihin ja rikkauksiin. 13

Ruumiillistaessanne täysin sen, kuka olette, teidän ei tarvitse häilyä edestakaisin ajatuksissanne tietääksenne, mikä palvelee teitä ja minkä suunnan otatte. Tunnette koko olemuksenne ilon puhuvan teille ja Lähdevirran tukevan teitä enemmän kuin koskaan ennen. Kyllä, tällöin enemmän elämän yltäkylläisyyttä ja vaurautta voi virrata teille. Monta kertaa ajatuksenne siitä, miten tämä tai tuo voi tapahtua, laittaa esteen eikä universumi saavuta teitä. Mieli ei voi kuvitella ikuisuutta tai sitä, miten jumaluus voi järjestää uudestaan ajan ja paikan tuodakseen teidät toivottomasta taianomaiseen, loppumisista täydelliseen tilaisuuteen, puutteesta vaurauteen ja tätä on uusi todellisuuteenne ja enemmän. 13

Ei ole tarvetta tai aikaa prosessointiin, koska se ei ole harmoniassa uusien olemisenergioiden kanssa ja se voi nyt estää teitä kehittymistä ja harmonisoitumasta korkeamman itsenne kanssa. Tämä on muistutus, että olette valmistuneet, tieto on sisällänne - olette ylösnoussut mestari, valon enkelijumalatar. Olette jo yhdistynyt ettekä tarvitse enää apupyöriä. Olette mestari, olette virittynyt - tunnette, aistitte ja tiedätte luonnon, Jumalan ja Lähteen harmonian virtaavan lävitsenne. Tulette kehoonne ydinolemuksenne kautta, korkeamman sydämenne Shekina-energian kautta, mikä laittaa teidät rakkauden, onnellisuuden, pyhien suhteiden ja elinvoimaisen terveyden loputtomaan lähteeseen. Astukaa portista nyt, kun olette jo täällä. Olemme yhtä kanssanne. 333

-----------
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
_________________

Joka kerta hymyillessänne henki vuotaa vähän läpi. Muutatte sitä ihmistä, jolle hymyilette, ihmistä joka saa valonne, koska muistutatte häntä Kodista ja hänen omasta osastaan. (ryhmä)

Harris: 2012 - Voiman vuosi


2012 - VOIMAN VUOSI

Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)
2.1.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Voima on tulevan vuoden sana. Vuoteen 2012 on keskitytty pitkään. Muinaiskulttuurit ja -sivilisaatiot profetoivat tästä ajasta - mitä itse vuosi toisi ja mitä porttia vuosi edustaisi. Tämä on käännekohta meille ihmisinä. Kuitenkin aikamme ja tämän tulevan vuoden vauhdista huolimatta se on käännekohta eikä loppupiste tai selvä alku. Olemme olleet nyt monta vuotta tässä kehittyvän tietoisuuden myrskynsilmässä. Ja me yksinkertaisina ihmisinä teemme parhaamme kulkeaksemme aikojen mukana, kulkeaksemme niiden haasteiden mukana, joita meille tarjoaa ja antaa tämä planeetta, omat ihmisemme ja me itse.

Vuonna 2012 nähdään monia läpimurtoja voimassa. Ei ainoastaan kestävän kehityksen voimalähteissä tulevaisuutta varten, vaan ihmisten voimassa. Voimasuhteessa sinun ja elämässäsi olevien ihmisten tai hallitusten, rakanteiden, työnantajien välillä. Vanhat tavat joiden olemme nähneet hajoavan monta vuotta, jatkavat hajoamistaan, mutta vähemmän järkytyksen ja trauman kera. Murhe joka on pyyhkäissyt monien yli viime vuosina, on edelleen läsnä joillain. Mutta murheesta tulee opittu lihas. Tämä ei merkitse, ettet sure tulevaisuudessa menetyksiä elämässäsi, mutta kun olet käynyt läpi suuren sururomahduksen, sinä, kehosi ja henkesi alatte ymmärtää elämän kiertojen loputtomuuden.

Tämä planeetta jolla elämme, on astumassa elämänsä eri kauteen. Se ei ole enää nuoruusjaksossa. Se on astumassa elämässään vaiheeseen, missä meidän on ajateltava eri tavalla, käyttäydyttävä eri tavalla ja kuljettava sen kanssa. Monet ihmiset kantavat huolta tästä ja siitä, mitä se tuo. Mutta 2012 on liikevoimaa tulevien muutosten ympärillä. On liikevoimaa planeettaratkaisujen ympärillä ja on kiireisyyttä, mitä planeetta ohjaa. Niinpä kaikki inhimillinen kiireisyys, jota tunnet sisälläsi tai jota lähetetään toisten suunnasta, ei palvele sinua, ellei tunnu hyvältä olla pelossa tai ahdistuksessa.

Joskus pelossa tai ahdistuksessa oleminen on täydellistä, jotta siitä voi päästää irti. Mutta usein yksilö "sovittaa" itselleen sitä hysteriaa, mikä liikkuu ryhmän läpi. Vaikutamme toinen toisiimme. Miten voisimme olla vaikuttamatta? Ole siis hyvin selkeä itsessäsi tulevana vuonna siinä, mitä tunnet totuudeksesi elämästä, planeetasta, syystäsi olla tällä tai olla olematta.

Perimmäinen totuus elämästä on puhtaasti hetkellistä. Hetki on paikka, mihin voimme luottaa, missä voimme olla. Menneisyys on usein paikka, mihin viittaamme yrittäen nähdä eteenpäin menneisyyden silmin, jottemme toistaisi ns. virheitä, jotta loisimme jotain erilaista kuin ennen. Niinpä tulevaisuuden visiomme ja aikomuksemme ovat usein sidottuja menneisyyteen.

Mutta kun siirrymme kuluneelta vuosikymmeneltä hyvin erilaiseen aikaan, se sallii meidän päästää irti menneisyydestä paremmin. Se sallii meidän tunnistaa, että nyt ja tulevaisuus ovat paikkoja, missä olemme ja minne olemme menossa - ainoita paikkoja keskittyä. Ja 2012 tuo jatkuvasti tuon totuuden elämääsi, sillä tämä on se tietoisuuskäännekohta, jonka läpi kaikki menemme. Tämä ei ole aina kaunista, tämä ei ole aina nautittavaa. Mutta tämä on totuus elämästä. Elämme parhaamme mukaan ja annamme ympärillämme oleville sen, mitä voimme, silloin kun voimme. Ja saamme sen, mitä tarvitsemme, silloin kun muistamme vastaanottaa sen.

2012 on pioneerien ja vallankumouksellisten vuosi. Jollain tapaa viimeiset 5-10 vuotta ovat lähettäneet shokkiaaltoja niin monien ihmisten läpi, että on ollut jossain määrin "korkki" siinä, mitä voidaan saavuttaa. 2012 räjäyttää tämän korkin pois monilla. Olemme varmempia siitä, mitä teemme, kuka olemme, miksi olemme täällä, vaikka hetkellisesti täytyykin antautua täydelliselle epävarmuudelle kaikesta ja itse elämästä päästäkseen siihen. Vapautuakseen takaisin tähän hetkeen, kiitollisuuteen tästä hetkestä.

Jotkut kokemukset joita olemme nähneet kuluneina vuosina - rakenteiden romahdukset, luonnonkatastrofit - jatkuvat vuonna 2012. Meillä on edelleen shokkihetkiä näillä alueilla. Mutta kun murhelihas on "näkyy" nyt monilla, tästä voiman vuodesta tulee toimintavuosi sekä yksilöille että kollektiiville. Teknologiasaavutustemme mielessä meidän täytyy jossain määrin iskeä päämme nyt kattoon. Emme etsi edistymistä teknologiasta, paitsi ratkaisuissa jotka yhdistävät meidät maahan - mikä elättää ja hoivaa meitä.

Ihmisten voiman kohoamiseksi vaaditaan aina sydäntä. Hyvin monet yhdistyvät syvästi sydämeensä ja itseensä tavoilla, mitä heillä ei ole ollut vuosiin. Jos olet elänyt eristyksissä jonkin aikaa, et pysty jatkamaan tätä 2012. Tunnet tarvetta olla yhteisön, ihmisten kanssa.

Esi-isämestareidemme henkiset totuudet, ne jotka jätettiin niihin kalenterimalleihin, jotka puhuivat tästä ajasta tietoisuusmuutoksena, tulevat todeksi kehossamme. Tunnemme ja puhumme tästä totuudesta koko ajan. Luomme tästä totuudesta koko ajan.

Olet kasvattanut sisälläsi jo sen luottamuksen, mitä tarvitset navigoidaksesi kohtaamiesi haasteiden läpi 2012. Se tuen ja positiivisuuden aalto joka on virrannut internetin kautta, toisten sanojen kautta ja monien inspiroivien kirjojen ja viestien kautta, on upea tuki kaikkiin niihin haasteisiin, joita olemme kohdanneet. Mutta tulevana vuonna henki esittää voimakkainta rooliaan siinä, mitä voimme maadoittaa ihmisenä käyttäen henkiaistejamme, henkimieltämme ja korkeinta sydäntämme. Miten paljon voimme avautua ja antaa toisillemme ja tälle maailmalle, sillä rakennamme uudelleen. Rakennamme aina uudelleen.

Aistimielessä, sydämen, kurkun ja kolmannen silmän energiat yhdistyvät tänä vuonna. Hyvin monet teistä havaitsevat paljon helpommaksi kuin koskaan ennen puhua sydämestä ja nähdä hengellä. Mutta monien teidän on muistettava perusenergianne tänä vuonna - se mikä pitää teidät maadoittuneena, mikä ankkuroi teidät maan energiaan. Kaikkien planeetan sisäisten ja yläpuolisten vaihtelujen myötä monet ovat lähteneet perustastaan viime vuosina. Niinpä fyysinen aktiivisuus, fyysinen liikunta ja meneminen kehon alempiin osiin on erittäin tärkeää ja sallii teidän, jotka olette monta vuotta avanneet korkeampia aspekteja, kulkea ympäri maailmaa luoden valokieltä luomuksiinne, tekemisiinne ja kommunikointiinne toisten kanssa.

Useammat teistä kokevat henkisiä näkyjä, enkelikohtaamisia ja näkevät verhon läpi niihin, jotka ovat kuolleet. Tästä tulee normaalimpaa. Älkää pelätkö puhua kokemuksistanne, sillä tämä normalisoi sitä massoille. Niinpä silloin kun siltä tuntuu, jakaa rohkeasti - mutta tekemättä oloanne epämukavaksi. Monet ihmiset ovat kyllästyneet vanhaan malliin, vanhaan olemistapaan. Siinä ei ole enää entistä ihmetystä ja tämä on täydellistä.

Tämä on evoluutiota. Tämä on myös todiste yhteydettömyydestä hyvin monissa vanhoissa tavoissa ja kokemuksissa, joita olemme käyneet läpi. Aikanaan ne yhdistivät meitä, mutta nyt tarvitsemme jotain erilaista tätä erilaista aikaa varten, jotain enemmän. Monet teistä muistavat 1960- ja 1970-luvun olleen vallankumouksen ja kehityksen aikaa. Tulevina 2-3 vuotena nähdään nopealla tahdilla yhtä monia muutoksia kuin noina vuosikymmeninä. Olkaa tietoinen, että tapanne pysyä maadoittunena ja keskittyneenä siihen, mitä teette, nojaa kokonaan itsenne ylläpitämiseen, kun ajatellaan vauhtia.

Meillä kaikilla on täysin erilainen vauhti. Jotkut meistä ovat hyvin nopeita tietyillä alueilla ja saatamme olla hitaita toisilla. Älä antako mielesi vietellä sinua ajattelemaan, että toinen tapa on parempi sinulle. Elä vain tuntemustesi mukaan mahdollisimman paljon ja luota valintoihisi. Luota, kun kehosi johtaa sinua eri tietä, minkä mielesi halusi valita. Älä välttämättä heti tuomitse mielelläsi suunnitellun tien ohittamista. Ole sen sijaan utelias, mihin tämä luontaisesti älykäs kehosi on vienyt sinut ja miksi.

Kauneus siinä, että hyvin monet meistä yhdistyvät korkeampaan itseemme ja kuuntelevat henkeä hyvin syvästi, on, että se sallii meidän mallintaa kehon uudelleen hyvin eri tavalla. Kun vain sallit ja luotat kehoon uteliaana ja avoimena siinä, mitä se haluaa tai mitä sen tarvitsee tehdä, voit oppia jotain erilaista. Voit tehdä jotain erilaista. Tästä elämässä on kyse: katsoa, mitä ja miten paljon voit kokea elämässäsi.

Rohkeus mitä monet teistä tuntevat tulevana vuonna, on ainutlaatuista edellisiin 4-5 kokemusvuoteen verrattuna. Kokemuksenne kuluneina vuosina ovat pohjustaneet teitä vain elämään, sillä olette muistaneet, että tämä elämänvirta ei ole luvattu tai taattu. Kyse on yksinkertaisesti kokemisesta kauniilla planeetalla eikä katsomisesta taaksepäin tuomiten tai häveten sitä, mitä uskotte meidän ihmisenä ehkä luoneen. Katsokaa sen sijaan nyt-hetkeen ja tulevaisuuteen siinä, mitä planeetta ja ihmiset tarvitsevat seuraavaksi. Näin pidätte henkilökohtaisen voimanne tänä vuonna, sillä tuomitseminen, häpeä ja syyttely eivät vie ketään meitä pitkälle - aivan päinvastoin.

Jos et jo tee sitä, odota keskittyväsi voimakkaammin fyysiseen terveyteesi ja hyvinvointiisi 2012. Alkaa tulla vaikeammaksi sopeutua toimiin tai ravintoon, mikä ei sovi keholle, sillä ihmisen herkkyys kasvaa. Ja tuon herkkyyden lisääntymisen myötä tulee ymmärrys siitä, mitä keho tarvitsee. Keho ja planeetta - peili, peili. Palvelet niitä kumpaakin. Älä unohda luontoa. Se on ovellasi. Se on äänekäs. Se puhuu. Se on lahja meille kaikille. Ja voimme arvostaa sitä tai olla piittaamatta siitä. Avaa silmäsi sen kauneudelle.

Tunnista, että eri paikoissa - hallinnossa ja muualla - on monia, jotka todella haluavat tehdä parhaansa meidän ja maailman eteen. Niinpä sitten kun taisteleminen on ohi, hallinnon ja ihmisten välinen taistelu, ole valmis löytämään välimaasto. Hallinnon ihmiset ovat ihmisiä, aivan kuin sinä ja minä.

Miten loisit maailman, jos voisit olla muiden edustaja? Kuuntelisit, etsisit mielipiteitä. Tätä tulee tapahtumaan enemmän ja enemmän. Mutta jos huomaat tänä vuonna tuomitsevasi tai syyttäväsi toisia, sinulla on erittäin epämiellyttävää hyvin intensiivisellä tavalla. Sillä tämän planeetan energiat eivät enää tue näitä värähtelyjä. Ne tukevat näitä värähtelyjä irtipäästämisen hetkellä, mutteivät elämäntapana.

Kuuntele itseäsi, päivittäin. Tunnista tässä ylistimuloidussa maailmassa, että sinä olet se henkilö, joka voi palauttaa tasapainosi. Kuunteletko itseäsi päivittäin? Vai valitatko, miten paljon melua maailmassa on? Mitä enemmän sinusta tulee rakastavan hiljaisuuden ja tilan lähettiläs, sitä enemmän toiset tuntevat sen mallin, jonka luot sisällesi. Mitä enemmän toiset tuntevat tietyn olemistavan, sitä enemmän se jaetaan ihmisten kesken. Jaamme kaikki toistemme kanssa. Tämä on jakava planeetta.

Voit valita, miten haluat olla maan päällä. Et voi aina valita olosuhteistasi tai muuttaa asioita, joita sinulle on tapahtunut, mutta voit valita, miten haluat olla. Jos olet syvässä masennuksessa tai hyvin irrallaan elämästä ja mietit, miksi olet edelleen täällä, tiedä, että tämä on ollut yleinen kokemus monilla vuosien saatossa. Ja tiedä, että olet edelleen täällä, koska valitset olla. Ole siis utelias miksi. Tältä planeetalta ei ole vaikea lähteä. Voimme tehdä sen monilla tavoilla. Joko omien toimiemme kautta tai "onnettomuutena" - sana, jonka haluamme antaa näille asioille ihmisinä.

Tästä syystä eläminen on hyvin tärkeää ja mielen johtamassa olemistavassamme olemme unohtaneet, että olemme elämänkipinä, joka elävöittää lihan ja luut. Ja tuo elämänkipinä pitää meidät täällä. Ja liha ja luut ja näiden ylläpitäminen ja tukeminen sallii meidän tehdä enemmän. Elämme kauniilla planeetalla, joka tukee ja hoivaa kasvuamme. Se haluaa meidän kuuntelevan ja työskentelevän kanssaan. Ja teemme sen, sillä meillä ei ole muuta vaihtoehtoa.

2012 on suuri voiman vuosi. Tämä sana heijastuu yli maailman ja elämämme eri suunnista ja eri perspektiiveistä. Löydä siis sydämesi voima, äänesi voima, henkesi voima ja käytä näitä toimintasi voimassa. Näin luomme uuden ihmistietoisuuden planeetalle. Voimme jatkaa siitä puhumista tai voimme aloittaa sen, tulla siksi ja tehdä sen.

2012 - voiman vuosi, sinun vuotesi.

Rauhassa ja rakkaudessa kaikille.

Lee

-----------
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

9.1.12

Amman luona 2.: Rakkauden kieli




Om Namah Shivaya Rakkaat,

Täällä aamuaurinko juuri nousee takavesien ja palmujen takaa, aamuarchanat ja joogat on tehty, ja katselen parvekkeeltani kuinka opiskelijat ylittävät vaaleanpunaista takavesien siltaa mennäkseen toiselle puolelle kouluun Amman yliopistoon, ja kuka minnekin. Kauniit, valtavat kotkat kaartelevat yläpuolellani, ja taakseni tuli juuri istumaan omalle joogamatolleen yksi Amman seuraajista. Hän tapaa tulla aina puoli tuntia minun jälkeeni samalle parvelle tekemään omaa meditaatiotaan. Joten tässä olemme: minä, sinä, hän ja Intian Jumalainen Aamu.

Takana on yli viikko aivan uskomattomia päiviä, enkä tiedä enää mistä aloittaisin. Sydämeni pakahtuu kaikesta siitä, mitä saan täällä joka päivä kokea ja todistaa omin silmin. Taivas maan päällä. Samalla mitä armottomin mielen koulu, ja hyväilevin sielun hoitokoti. Kaikki samassa paketissa. <3

Ihollani ja mielenkuvina on tuoreimpana kuitenkin muistissa eiliset kokemukseni. Niiden kokemusten johdosta kamerassani on nyt liuta aivan ihania muistoja, päiväkirjani välissä puolestaan sydämin varustettu piirustus, archana-kirjani välissä kaksi punaista kukkaa, ja kynsissäni kaunis violetti sävy.

Pääsin eilen ex-tempore täyttämään yhden pitkäaikaisista toiveistani: vierailemaan Amman orpokodissa. Huonetoverini sanoi yhtäkkiä toissa iltana, että huomenna lähtee bussi orpokotiin, ja hänen pitää mennä tuuraamaan kahvilaan paria sinne lähtijää. Minut lävisti tuttu "sähköisku" sanan "orpokoti" kohdalla, ja kaikki aistini olivat yhtäkkiä täydessä terässä. Mitä? Missä? Milloin? Mahtuuko vielä kyytiin??
Kävin vielä samaisena iltana Info Centerissä kysymässä, olisiko matkalle vielä tilaa. Ei kuulemma ollut. Hmm... Mutta minun tunteeni ei jättänyt minua rauhaan: Minun päiväohjelmaani kuuluisi aivan varmasti huomenna vierailu orpokodissa. Päätin mennä aamulla bussille katsomaan, jos joku olisi perunut tulonsa, ja pääsisin hänen tilalleen  mukaan bussiin.

Aamulla pakkasin laukkuni sitä mukaa, että paikka löytyisi. Tein myös kaikki aamun toimeni ajatellen, että en olisi ashramissa koko päivänä. Hain nopsaan aamupalaa ja menin ne käsissäni bussille katsomaan tilannetta. Löysin matkasta vastaavan järjestäjän ja kysyin onko tullut peruutuspaikkoja. Hän sanoi, että ei ole, mutta he olivat saaneet isomman bussin matkaa varten, mitä olivat ajatelleet, joten mahtuisin hyvin mukaan!!! Ooooohhh, kiitos kiitos kiitos Amma!!!!! <3 <3 <3 En ollut uskoa korviani ja täytyin suuresta kiitollisuudesta: minä tosiaan pääsisin mukaan!! *Miten sitä joka kerta häämmästyykin näitä asioita, vaikka sisäisesti tietää täysin vedenpitävästi, mitä tulee tapahtumaan!! Hihiih!!*

Joten ei muuta kuin matkaan. Matkalla mietin, että mitäköhän perillä odottaa. Olin varautunut siihen, että särjen sydämeni täysin, ja että tahtoisin kaapata kaikki lapset mukaani ja viedä heidät "parempiin" oloihin. Voi Amma miten väärässä olinkaan!! Perillä meitä odotti paikka, jota he itse kutsuivat enneminkin "keskukseksi" kuin orpokodiksi. Lapset eivät olleet mitään pikkulapsia, vaan erittäin energisiä ja onnellisen oloisia 9-14-vuotiaita lapsia; tyttöjä ja poikia. Ei häivääkään surusta, epätoivosta tai yksinäisyydestä. Päinvastoin, he olivat hyvin voimallisia, itsenäisiä lapsia, joilla oli terve ilo ja luottamus katseessa, ja voimaa vaikka muille jakaa! Se oli ihmeellistä katseltavaa. Oli vaikeaa edes ajatella, että nämä lapset ovat oikeasti lähtöisin hyvin vaikeista olosuhteista; ja siinä he nyt tanssivat, lauloivat, soittivat ja iloitsivat meidän nenämme edessä voimallisempana kuin moni omissa perheissään asustava lapsi.


Tuo paikka on ensimmäinen Amman perustama avustuskohde, joka aloitti toimintansa 1989 vain muutamalla lapsella. Kylän ihmiset olivat tulleet Amman luo suruineen ja huolineen kertomaan, että heillä ei ole antaa lapsilleen edes kunnon ruokaa, puhumattakaan koulutuksesta, vaatteista tai muista perustarpeista. He rukoilivat Ammaa auttamaan. Amman sydän suli näiden rukousten johdosta, ja hän laittoi brachmacharinsa asialle etsimään nuo kodit, jotka eniten tarvitsivat apua, sekä etsimään myös paikan lapsille. He löysivät tämän orpokotipaikan, joka oli aiemmin toisen omistuksessa. Nyt Amma joukkoineen osti ja kunnosti sen. Pian orpokoti oli perustettu, ja tänä päivänä siellä on noin 500 lasta. Amman hyväntekeväisyysprojektit takaavat näille lapsille peruskoulutuksen, jonka jälkeen he siirtyvät yleensä Amman perustamiin yliopistoihin tai muihin koulutuspaikkoihin. Kaiken tämän lisäksi Amma vielä tarvittaessa auttaa nuoria tulevien häiden kustantamisessa. Käytännössä orpokotiin pääsy on siis aivan valtava siunaus. Ja sen energian voi todella aistia tuossa paikassa. Se on täynnä iloa, kiitollisuutta ja hyvin rakastavaa valoa. Lapset saavat tuossa keskuksessa - eivät pelkästään koulutuksen - vaan heille opetetaan myös terveet, henkiset arvot, jolloin heistä kasvaa vahvoja ja itsenäisiä, toiset huomioon ottavia ihmisiä. Heidät opetetaan mm.kokkaamaan, pesemään pyykkiä ja pitämään hyvää huolta toisistaan. Sen lisäksi heitä opetetaan meditoimaan, toistamaan mantroja sekä laulamaan antaumuksellisia lauluja. Usein isommat lapset hoitavat pienempiä, ja näin he kasvavat hyvin tiiviiksi perheeksi.  






Tullessamme paikalle, meidät istutettiin ensimmäisenä ulos muovituoleille, ja yksi pojista tarjosi meille chaita. Sitten ilmestyivät tytöt rumpujensa, puhaltimiensa ja kellojensa kanssa ja pitivät meille huikean esityksen. Voi sitä antaumusta ja edelleen voimaa, mikä heistä säteili! Intialaisten perinteiden mukaan tytöt eivät saa musisoida eivätkä soittaa tällaista temppelimusiikkia. Se sallittiin ainoastaan pojille. Mutta Amma on uurtamassa uraa aivan uudelle huomiselle. Hän tahtoo, että tytöt ja pojat ovat samanarvoisia, että tytöilläkin on mahdollisuus soittaa ja laulaa.


Amman tavoite on voimaannuttaa tyttöjä ja naisia, ja se näkyy hänen useassa hyväntekeväisyysprojektissa. Amma näkee, että musiikilla on hyvin tärkeä osa lapsien eheytymisessä: musiikki mm.auttaa heitä paranemaan lapsuusvuosiensa vaikeista olosuhteista.


Tyttöjen jälkeen myös poikien ryhmä sai oman vuoronsa. Oli mieletöntä katsella, kun he aloittivat ensin aivan vakavalla ilmeellä, ja soittivat ihmeellisesti hyvin tarkasti samaan rytmiin vaikeitakin rytmejä. Hiljalleen rytmi kiihtyi, ja poikien silmistä näki, mikä Voima heitä ohjasi. Lopulta sieltä välähti niin huikeita hymyjä yleisöön, että me sulimme melkein kyyneliin saakka.


Musisoinnin jälkeen siirryimme heidän rukoushuoneeseensa. Siellä ohjelmat jatkuivat tanssiesitysten muodossa, jotka jälleen nostattivat kyyneleet silmiin. Heidän antaumuksen määrää ei pysty sanoin kuvailla. Monet meistä itki heitä katsellessaan, niin kaunista se oli.


Myös meistä muutamat sai esiintyä, ja minäkin käväisin "lavalla" erään kitaristimiehen kanssa, kun hän ex-tempore pyysi laulamaan mukaansa. En ollut kuullut koskaan kyseistä kirtania, mutta kohta lauloimme koko salin täydeltä täydestä sydämestämme! <3 Niin parasta!! <3 Lapsetkin innostuivat vielä laulamaan Amman bhajaneita, ja Ilolla ja Kiitollisuudellamme ei ollut rajoja. <3

Esitysten jälkeen tytöt pyrähtivät yhtäkkiä jonnekin, ja palasivat täysien ruoka-astioiden kanssa takaisin. Pikkukätösin he kantoivat pienen penkin eteensä, johon he nostivat kaikki ruoka-astiat. Teimme yhdessä ruokarukouksen, ja ennen kuin huomasimmekaan, he jo jakoivat meille ruokaa peltilautasille. Jälleen tuli olo, että tässä on nyt joku kuvio pikkaisen hassusti! Meitä, aikuisia ihmisiä kohdellaan kuin kuninkaallisia pienten, orpojen intialaislasten toimesta. Eikö tämän nyt pitäisi olla vähän toisinpäin? Uhhuh... Nöyrin mielin aloimme syömään heidän tarjoamaansa ruokaa. Kesken ruokailun lapset vielä hakivat uudelleen ruoka-astiat, juoksivat meidän keskellä ja tarjosivat lisää ruokaa. He eivät itse syöneet mitään, vaan he huolehtivat että me saamme tarpeeksi ruokaa. Ja kun me olimme lopettaneet, he vasta istuivat omaan piiriinsä ja alkoivat tyytyväisinä nauttia omaa ruokaansa. Uskomatonta.

Ruokailun jälkeen meillä oli vapaata aikaa lasten kanssa. Joku lapsista ripusteli välillä pyykkejä, ja toiset kantoivat astioita pestäväksi. Toiset kerääntyivät laumoina meidän kunkin äärelle, kyselivät mikä meidän nimi on, ottivat kädestä kiinni ja veivät kuka mihinkin. Minä käväisin eräässä huoneessa katsomassa mitä sieltä löytyy. Siellä oli kolme tyttöä hymyssä suin, ja kun kysyin saanko ottaa heistä valokuvan, hymy levisi entisestään ja he olivat tikkana asemissaan säteilemässä kameralle. Yhtäkkiä innostuimme valokuvaamaan yhdessä niin, että emme edes huomanneet ajan kulua. Kukin halusi vuorotellen kameran eteen eri asentoihin, ja jokaisen kuvan välissä he kävivät katsomassa kamerasta, että minkälainen kuva tuli. He kihersivät ja iloitsivat, istuivat sylissäni, silittelivät käsiäni, höpöttivät minulle malajalamiksi, ja vuoroin muutaman sanan englanniksi. Yhä uudestaan ja uudestaan.



Kun sitten olin tekemässä lähtöä seuraavaan paikkaan, nämä neljä tyttöä tempaisivat kädestäni ja pysäyttivät minut. Yksi kaivoi esiin jonkun pullon, otti sieltä siveltimeen käteensä, ja ennen kuin huomasinkaan, hän oli jo piirtämässä minulle samanlaista merkkiä otsaan, kuin hänellä itselläänkin! "Sister, sister!" :) <3

Tytöt seurasivat minua ulos aurinkoon. Siellä oli koko joukko muita lapsia muiden meidän ryhmäläisten ympärillä. Kaikki piirsivät jotain ryhmissä, samainen kitaramies soitti lapsille bhajaneita, ja osa lapsista oli "hotellinsa" puolella leikkimässä. Yksi tyttö tuli luokseni ja tahtoi viedä  minut "hotelliin". Pääsimme sisään hämärään isoon huoneeseen. Minun silmissäni se näytti varastolta. Seinät täynnä puolityhjiä hyllyjä, iso tyhjä lattia keskellä, ja muutama lapsi leikkimässä joillain lavereilla. Mitä pidemmälle huoneeseen tyttö minua vei, sitä enemmän ymmärsin. Tämä "varasto" oli tosiaan heidän "hotellinsa"; huone, jossa he yöpyivät, oli heidän kotinsa. Siellä oli seinät täynnä hyllylokerikkoja, joiden edessä oli yksinkertaiset, armeijasänkyjä muistuttavat kerrossängyt. Ei patjoja, ei peittoja, ei tyynyjä. Vain olkimaton tyylinen matto peltilaverin päällä, ja tyynynä viikattu huivi tai muu vaate. Hyllyillä näkyi heidän omia tarvikkeitaan, lähinnä koulukirjoja. Seinää koristi kaksi Amman kuvaa, joita tämä tyttö ylpeänä minulle esitteli. Siellä täällä sängyssä istui tyttö, leikkien tai tehden koulutehtäviä. Jokaisen lapsen kaulassa riippui pieni sydämenmuotoinen Amman kuva.



Ennen kuin huomasinkaan, ympärilläni oli jälleen kolme tyttöä. Nuorin heistä, 9-vuotias alkoi silittää minua, tutkia käsiäni, hammaskoruani, Amman kuvaa kaulassani, ja ihmetteli, missä minun korvikseni ovat. Että minulla pitäisi olla korvikset. Hän tuli syliin, pussaili ja halaili ja silitti minua lisää. Toiset kaksi lasta tekivät samoin, ja toinen heistä alkoi kammata hiuksiani. Heistä kukaan ei roikkunut minussa, eikä tehnyt oloani epämukavaksi tai riittämättömäksi, vaan päinvastoin minusta tuntui, kuin he olisivat päättäneet antaa minulle kunnon rakkaushoitoa. Siinä sydämeni särkyi. Heidän rakkautensa on niin ylitsevuotavaista, niin suurta, niin puhdasta ja niin ehjää. Voi Rakas Amma, niin siunattuja ovat nämä Lapset. Amman Lapset. <3


Menimme yhdessä ulos. Siellä viereeni kirmasi jälleen tyttö, jonka kanssa olimme ottaneet valokuvia aiemmin. Hän toi minulle piirustuksen. Siinä oli kukka, perhosia ja sydän, jossa luki "I Love You Deepthi" By Surabhi. <3 Menimme kuuntelemaan kitaramiestä, ja tyttö oli kainalossani ja suuteli vuoroin käsiäni ja silitti niitä.

Yhtäkkiä luoksemme pyrähti uusi lauma tyttöjä, joista yksi kiskaisi minut mukaansa nauraen. Toiset tytöt hakivat jostain pari muovituolia ja istuttivat minut yhteen ja istuivat muihin viereeni. Sitten tämä ensimmäinen tyttö kaivoi esiin pikkuisen violetin värisen pullon. Hän halusi lakata kynteni!!! :DDDD Voi Amma!!! Nauroimme yhdessä, että tämä on Jumalallinen Pedikyyri Palatsi! Tytöllä itsellään oli toisessa kädessä huikeat pitkät violetit kynnet. Ja he iloitsivat, kun minulla sattui olemaan ylläni violetinkirjava tunikani. Eipä olisi ajoitus taas voinut olla parempi: olen koko reissun tähän saakka pukeutunut pelkkään valkoiseen, ja juuri TÄNÄ aamuna päätin laittaa jotain muuta ylleni. ;)

Voi, sitten oli jäähyväisten aika. Meitä kuulutettiin jo bussille, kun kynsieni lakkaus oli vielä kesken. Tytöt pitelivät minua penkissä, ja tämä yksi tyttö teki tarkkaavaista, siistiä ja nopeaa työtä kynsieni kanssa. Ammattilainen. ;)

Viimein olimme valmiita ja lapset pyörivät onnesta meidän kaikkien ympärillä. Lähdin bussia kohti, ja Surabhi tuli kylkeeni kiinni. Hän oli kainalossani koko matkan bussille, ja lopulta juoksi hakemaan minulle kaksi punaista kukkaa käteeni. Halasimme ja suukotimme, ja vielä kun käännyin portilla häntä katsomaan, lentosuukot vaihtoivat omistajaansa.

Meitä ohjeistettiin tullessamme: "They may not know english, but what they DO know, is language of Love". Todellakin.


OM NAMAH SHIVAYA! <3


OM AMMA! <3




Deepthi