30.6.12

Diana Cooperin ennusteet vuodelle 2012 ja siitä eteenpäin


Osa 1: Kosmiset hetket
Meitä jokaista tarvitaan kohottamaan maapallon energioita ja ihmisten tietoisuutta.





Osa 2: Kosmiset pyramidit
Pyramidit pitävät sisällään ikiaikaista viisautta ja tietoa, jota aletaan nyt vuodattaa ihmiskunnan tietoisuuteen rauhan luomiseksi maapallolle.





Osa 3: Lontoon olympialaiset
Olympialaiset toimivat maapallon kosmisen sydämen herättäjänä




Osa 4: Kristallikallot
Kaikki on yhteydessä kaikkeen





Osa 5: Täysikuu
Kuun voima on lisääntynyt, ja se vaikuttaa meihin jokaiseen lisäten meissä feminiinistä energiaa




Osa 6: Planeettamme 12 chakraa
Planeettamme tärkein keskus sijaitsee Englannissa, se on planeettamme sydänchakra, joten se tarvitsee juuri nyt paljon valoa ja rakkautta, jotta energiat pääsevät vapaasti kohoamaan ja aukeamaan ja suodattamaan valoa ympäri maailmaa.




Osa 7: 33 Kosmista portaalia
Portaalien kautta meihin virtaa korkeavärähteistä valoa, joka auttaa meitä eheytymään ja toimimaan sydämestämme käsin





Osa 8: Ongelmat sähkölaitteiden kanssa
Koska energiat ovat kohoavat nyt hurjaa vauhtia, sähkölaitteiden kanssa saattaa olla ongelmia, joten ota varmuuskopiot tietokoneeltasi ja pidä kynttilöitä aina varastossa.




Osa 9: Öljyvarannot
Öljyvarannot vähenevät vuoden 2012 aikana, uudet egologiset vaihtoehdot astuvat esiin




Osa 10: Taloudelliset muutokset
Isot firmat kaatuvat ja löydämme uuden, henkisen tavan käyttää rahaa ja tehdä bisnestä




Osa 11: Puhdistukset ja säämuutokset
Säämuutokset puhdistavat maapalloa negatiivisuuden vallasta




Osa 12: Uskonto ja henkisyys
Uskonto muuttuu avoimeksi henkisyydeksi, jossa tunnustetaan ihmisen oma rooli ja vastuu elämästä, ja naiset astuvat esiin tuoden maailmaan pehmeitä arvoja





Osa 13: Vasemman aivopuoliskon toiminnasta oikean aivopuoliskon toimintoon
Tämän päivän lapsilla on korkeat värähtelyt, ja heitä aletaan opettamaan lasten omista lähtökohdista, tarpeista ja lahjoista käsin




Osa 14: Vuosi 2032
Rajat sortuvat ja ihmiset voivat matkustaa minne tahansa, mutta täysin uusilla ekologisilla tavoilla uuden teknologian myötä. Lapsilla on täysin uudet henkiset kyvyt elää elämää.




Osa 15: Ontto maa
Eteerinen chakra, joka sisältää universaalit avaimet uuteen tietoisuuteen. On aika aktivoida kaikki 12 chakraa 7 chakran sijaan.




Osa 16: Kultainen aika
Ontto maa sisältää viisauden kaikilta viideltä Kultaisen ajan aikakaudelta: Atlantis, Lemuria, Mu, Petranium ja Angala (Ikuinen hetki)





Osa 17: 12 Atlantiksen sivilisaation viisaus
Ammenna sisäistä viisautta vanhoilta sivilisaatioilta





Osa 18: Kuningaskunnat
Eläimet, meret ja orbit toimivat enkelien lähettiläinä





Osa 19: 12 portaalia
Pyhät, transmorfoivat paikat, värit ja mestarit





Osa 20: Sirius
Uuden henkisyyden ja teknologian lähde





Osa 21: Äänet
Äänet ja enkelit osana transformaatiota




Lisää Diana Cooperin videoita täällä.





Doreen puhuu Enkeleistä



Doreen Virtue, erittäin suosittujen enkelikorttien luoja ja yksi suurimmista innoittajistani oman enkelipolkuni alussa v.2005, kertoo videossa Enkelien kanssa työskentelystä ja raottaa hieman tulevaisuuden näkymiä koskien kommunikointia toistemme kanssa.




29.6.12

Hoffman: Elämää valaisten ja indigoista

ELÄMÄÄ VALAISTEN

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 25.6.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Nyt on kesäkuun viimeinen viikko ja tämän kuukauden varmasti muistamme. Tällä viikolla jotkut planeetat alkavat liikkua eteenpäin, minkä pitäisi alkaa liikuttaa energiaa elämässäsi. Meillä oli 24.6. Uranuksen ja Pluton neliö, ensimmäinen seitsemästä joista viimeinen on maaliskuussa 2015. Kyllä, seuraavat kolme vuotta koemme tätä transformaatiotasoa.

Missä sinun täytyy sallia enemmän iloa, parannusta, rauhaa, rakkautta, itsetietoisuutta, itsearvostusta ja kiitollisuutta elämääsi? Sitten kun sinulla on halu muuttua, tarvitsemasi informaatio ja oppitunnit sen saavuttamiseen tulevat sinulle. Ja jos sinulla ei vielä ole tuota halua, sekin voidaan toimittaa ovellesi.

Siinä on valtava ero, että on tuskissaan tai on valmis parantumaan. Koet ehkä tätä omassa elämässäsi ja näet sitä toisissa. Silloin kun olet valmis parantumaan, olet myös valmis päästämään irti tuskasta. Mutta et ole välttämättä valmis parantumaan, silloin kun sinulla on tuskaa.

On aika alkaa integroida oppimaamme elämään. Kesäkuun 24. päivä meidät "käynnistettiin uudestaan" (katosiko sinulta tunti tai pari, otitko torkut tai tunsit suurta yhteydettömyyttä?) ja uudet toimintamallit ovat nyt käytettävissä. Päästäksesi niihin käsiksi sinun on integroiduttava ja harmonisoiduttava siihen, mitä olet oppinut - muutoshalun kera. Se näyttää paljolta tekemiseltä, mutta jos sinulla on pienkin aavistus siitä, mistä puhun, olet jo perillä.

Lisää loppumisia tulee mahdollisesti, kun ne tekevät tietä aluille. Kiinnitä siis huomiota loppumisiin, joita tapahtuu elämässäsi, pidät niistä tai et. Olemme jaksossa, missä harmonisoituminen on erittäin tärkeää, ja kaikki mikä ei ole harmoniassa aikomustesi kanssa, työnnetään ulos elämästäsi. Menen tähän yksityiskohtaisemmin viikon radio-ohjelmassa keskiviikkona.

Yksi tämän kuukauden oppitunneista on löytää rohkeutta olla onnellinen ja se alkaa sen oivaltamisesta, missä olemme onneton. Tiedostaminen on parantumisen ensimmäinen taso. Voimmeko oppia tekemään parantumistyömme helposti ja sujuvasti? Kyllä, se on vaihtoehtomme. Tässä jaksossa heinäkuusta syyskuuhun on kyse onnellisuuden oppimisesta. Haasteenasi tällä viikolla on harmonisoitua helppouden ja sujuvuuden kanssa ja löytää alueita, joissa voit harjoittaa vaivattomuutta ja iloa.

Indigojen epäonnistuminen omalle tielleen lähtemisessä

Indigolasten äitinä tiedän, miten turhauttavaa voi olla saada heidät hyväksymään oman elämänsä aloittaminen. Niin lahjakkaita, voimakkaita, rakastavia ja upeita kuin he voivatkin olla, heissä on se puoli, että he ovat turhauttavan hitaita, huolestuneita, riskiä välttäviä ja epäröiviä menemään uusiin tilanteisiin. Ja vaikuttaa siltä, että se vain pahenee heidän tullessaan vanhemmaksi, kunnes ollessaan vähän yli 20-vuotiaita, he jäävät jumiin eivätkä pysty liikkumaan mihinkään suuntaan ja vaikkeivät he kerro tätä sinulle, he ovat kauhuissaan ja pelkäävät ottaa riskiä, vaikka he tietäisivätkin kykenevänsä menestymään.

Tämä näyttää vaikuttavan useimpiin indigoihin, kun he astuvat varhaisaikuisuuteen, ja sen perusta on siinä kokemuksessa, että monia heistä on kiusattu, heillä on ollut ADD tai muita käyttäytymisongelmia, he eivät ole sopineet joukkoon eikä heillä ole aina tarvitsemaansa aikaa käsitellä informaatiota niin kauan, kunnes tilanne tuntuu mukavalta heistä. Heidän tarvitsee tietää kaikki vastaukset, he haluavat varmistaa tietävänsä jokaisen yksityiskohdan ja epäröivät silti. Jos he tekevät tätä asuen edelleen kotona, ollen käymättä töissä ja ilman suurempaa sosiaalista elämää tai kunnianhimoa, alat ihmetellä, teetkö jotain väärin tai onko heissä jotain vikaa.

Tämä näyttää olevan luonnollinen osa indigojen kasvuprosessia ja ikäjakso 20-30 vuotta on erityisen vaikea. Tänä aikana heidän pitäisi saada kaikki kasaan, tietää, mitä he haluavat, ja alkaa tavoitella sitä. Heille kerrotaan, että heidän pitäisi saada työpaikka, tehdä rahaa ja olla pelinsä hallinnassa ja koska he eivät ole, tämä saa heidän olonsa tuntumaan vielä pahemmalta. Masennuksesta tulee silloin suurempi ongelma heille, mikä vain pahentaa ongelmaa. He eivät oivalla, että vaaditaan vain yksi askel siihen suuntaan, jota he pitävät luultavasti vähiten menestyksekkäänä tai mahdollisena, ja se ratkaisee koko ongelman.

Indigojen jääräpäisyys sallii heidän pysyä vakuuttuneena siitä, etteivät he voi tehdä mitään, ennen kuin heillä on todiste menestyksestä, mitä he tarvitsevat siirtyäkseen eteenpäin. Mutta todiste tulee heidän ryhdyttyään toimeen - ei ennen sitä - ja heidän saamisensa vakuuttuneeksi tästä voi viedä jonkin aikaa. Ja mitä teemme sillä välin? Heidän antamisensa riutua ei ole vaihtoehto, vaikka heidän pakottamisensa toimimaan ei myöskään ole kovin hyödyllistä. Voimme auttaa heitä tutkimaan vaihtoehtoja, puhua paljon ja saada heidät kertomaan, miltä heistä tuntuu (tämä voi olla ensin yksinpuhelua), painostamatta heitä tekemään jotain. Sinun täytyy ehkä mennä heidän kanssaan tutkimaan kursseja tai ryhmiä ja sitten kun he pääsevät selville polusta, he liikkuvat täyttä vauhtia eteenpäin ja heittäytyvät omaan elämäänsä luottavaisena.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Biermann: Älä usko kaikkea mitä uskot

ÄLÄ USKO KAIKKEA MITÄ USKOT

Kirjoittanut Sarah Biermann (www.limitless-one.com)
25.6.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

2012 on transformaatiovuosi. Eihän?!! Se merkitsee irtipäästämistä vanhoista jutuista ja avautumista uusille kokemuksille. Toukokuun pimennykset ja muut astrologiset energiat ovat tukeneet kaiken transformoimista Kaksosten maailmassa, missä on kyse ajattelusta, kommunikoinnista ja uskomuksista. Auringonpimennys 20.5. oli aivan Kaksosten alussa. Kuu keskeytti ne kosmiset energiat, joita tulee Galaktisesta keskuksesta aurinkoon ja lopulta maan päälle. Meille ikään kuin installointiin uusi mielen käyttöjärjestelmä ja pimennys käynnisti järjestelmän uudelleen. Siitä lähtien kosminen tuuli takanamme on puhaltanut pois uskomusjärjestelmiä kuin hullu. Meidät pakotetaan tarkastelemaan ajatuksiamme ja uskomuksiamme, näkemään ne siksi, mitä ne ovat - vain uskomuksia, ei totuuksia - ja päästämään niistä irti. Vanhaa ulos ja uutta sisään.

Ihmiset ovat tapaolentoja. On helpompaa tehdä asioista, jotka ovat tuttuja. Vaatii kirjaimellisesti vähemmän aivotoimintaa tehdä asioita, joita olet tehnyt aiemmin. Ajaminen ruokakauppaan minkä olet tehnyt monta kertaa, ei vaadi ajattelua. Ajaminen kauppaan vieraassa kaupungissa vuokra-autolla, vaatii keskittymistä ja energiaa. On pysyttävä valppaana, kiinnitettävä huomiota ja ratkaistava ongelmia.

Vieraat tilanteet voivat herättää ahdistusta. Mitä jos eksyy? Mitä jos loukkaa jotakuta, koska ei tunne sääntöjä tai kieltä? Uudet kokemukset voivat olla jännittäviä, mutta myös uuvuttavia. On niin ihanaa mennä lomalle … ja niiiiiin ihanaa päästä taas kotiin! Kun olin 21-vuotias, matkustin Euroopassa äitini ja sisareni kanssa kuusi viikkoa. Vuokrasimme Mini Clubmanin Lontoosta, tutkimme Englantia ja Skotlantia ja sitten menimme tuolla autolla mantereelle. (Älä kysy minulta, miksi otimme mantereelle englantilaisen auton, jossa on ajaja "väärällä" puolella.) Oli melkoinen seikkailu telttailla ainakin 10 maassa.

Kun pääsin kotiin, olin hämmästynyt, miten helppoa kaikki oli. Kun lähdin ruokakauppaan, sain hetkellisen ahdistuskohtauksen. Miten löytäisin kauppaan? Mikä kieli minun pitäisi muistaa? Oliko minulla oikeaa rahaa jne.? Sitten nauroin helpotuksesta, kun muistin olevani taas tutussa paikassa. Helppoa kuin mikä!

Nyt ei ole aika tehdä samaa vanhaa juttua. Odota pientä ahdistuksen tunnetta, koska tällä hetkellä monet asiat muuttuvat ja ovat vieraita. Sää on erilaista ja kehomme muuttuu, ruuansulatuksesta hormoni/sisäeritysjärjestelmään - ja erityisesti aivomme. Vasen ja oikea aivopuolisko yhdistyvät. Näiden kahden puolen jakautuminen luo harha- ja polariteettiverhot. Puoliskojen yhdistyminen ohentaa verhoja ja poksauttaa polariteetin. Ja aivojemme osat joita ei ole aiemmin käytetty (meidän sanotaan käyttävän vain 10%), aktivoituvat. Uusia kykyjä ja aisteja herää. Lue lisäinformaatiota artikkelista "Psyykkinen räjähdys - valmistaudu vuoteen 2012".

Kyse ei ole vain kuudennesta aistista, kyse on enemmänkin 60 aistista (tai enemmästä)! Oikea aivopuolisko on aina nyt-hetkessä ja yhdistynyt koko universumiin. Suurin osa sen tapahtumista on ollut tähän saakka tiedostamattomia. Emme esimerkiksi ole tietoisia sydämenlyönnin jatkuvasta ylläpitämisestä. Kun vasen ja oikea aivopuolisko yhdistyvät, pystymme pääsemään tuohon informaatioon tietoisella tasolla. Voimme havaita asioita muissa ulottuvuuksissa ja tämä laukaisee muistoja menneistä kokemuksista noissa ulottuvuuksissa ja tietoisuuden siitä osastamme, joka elää nyt noissa ulottuvuuksissa. Onko kellään kummallisia unia, joissa ei ole mitään tolkkua herätessä? Tuota kokemusta ei ikään kuin voi tulkita millään ymmärrettävällä tavalla 3D-itsellemme. Sanat eivät tietenkään kuvaa sitä. "Oli jotain, mikä teki jotain, ja tiesin jotain jossain …"

Mielemme vertaa kokemuksiamme aiempiin kokemuksiin. Kun näet pienen ja pörröisen luontokappaleen, jolla on neljä jalkaa, pitkä häntä, suipot korvat ja viikset, mielesi sanoo välittömästi "kissa". Kun koetaan jotain täysin erilaista kuin ennen, mieli hämmentyy niin paljon, että joskus se kieltää täysin sen, mitä se hahmottaa. On kuuluisa tarina, että silloin kun ensimmäisiä eurooppalaisia tuli Amerikkaan, alkuperäisasukkaat eivät pystyneet näkemään laivoja merellä. Heidän aivoillaan ei ollut mitään, mihin verrata niitä.

Monta vuotta sitten autoni varastettiin ajotieltäni. Oli maanantaiaamu klo 7.40 ja aika viedä lapset kouluun. Lähden talosta ulos ja tie on tyhjä. Mieleni tyhjeni hetkeksi ja sitten ajattelin: "Olin varmaan eilen juovuksissa ja sain kyydin kotiin" (mitä tapahtui ollessani collegessa). Vietin hetken yrittäen muistaa, minkä baarin eteen oli jättänyt autoni. Tämä oli kummallista, koska kolmen lapsen yksinhuoltajana ei ollut mitään mahdollisuutta, että olisin mennyt ulos ryyppäämään. Mutta se oli ainoa asia, minkä mieleni kykeni löytämään liittyen tyhjään ajotiehen.

Kaikille joille olen puhunut, on tapahtunut kummallisia ja selittämättömiä asioita, erityisesti viime aikoina, kuten asioiden katoamista tai ilmestymistä paikkoihin, missä ne eivät voi loogisesti olla. Laukussani ollut purukumi ei ollut yhtäkkiä siellä. Kaadoin kaiken ulos eikä sitä ollut. Seuraavana päivänä etsin kynsiviilaani ja purukumi oli taas siellä. Toinen esimerkki oli, että sisarelle antamani kristalli ilmestyi penkille autossa, missä hän ei ollut koskaan aiemmin ollut. Myös kylpyhuoneeni lämmitin hävisi. Toivon sen ilmestyvän takaisin, ennen kuin sää viilenee. Vaikka se voi olla turhauttavaa, sitä ei tapahdu vain tekemään sinut hulluksi. Se antaa mielellesi kokemuksen siitä, että fyysisiä asioita "poksahtelee" taianomaisesti todellisuuteen ja siitä ulos, joten sinulla voi olla lisää sitä elämässäsi.

Muutama vuosi sitten halusin hameen. Kuvasin sen selkeästi mielessäni: fuksianväristä silkkiä, pehmeä, aaltoileva ja halpa. Kysyin: "Missä hameeni on?" Minulla oli ollut menestystä tämän prosessin kanssa aiemmin. Sain välittömästi "Macyn tavaratalo". Ollessani siellä kysyin: "Missä?" ja taas menin suuntaan, mikä juolahti mieleeni. Menin suoraan alennusrekille ja siellä se oli. Oli vain yksi kappale, minun kokoani ja alennusmyynnissä - 25 dollaria 200 dollarin sijasta! Kassa kysyi, mistä olin löytänyt sen, koska hän ei ollut nähnyt sitä koskaan ennen. Luulen, että ilmensin sen vasta tuona päivänä. Makeeta! Olin melko tyytyväinen itseeni, mutta kotiin päästessäni ihmettelin, miksi en voinut luoda sitä vain kaappiini? Mieleni ei pystynyt sallimaan niin paljon taikaa tuolloin.

Minulla on ollut enemmän menestystä viime aikoina, mutta tavallisesti pikkuasioiden kanssa, jotka voivat näyttää loogisesti kenties mahdollisilta. Kenties olin unohtanut ostaneeni kuminauhaa suihkuoveen ja jättänyt sen vajaan? Voi olla sattumaa, että muuttanut naapurini ei halunnut ottaa avaamatonta multapussia mukaansa ja antoi sen minulle. Ja voi olla sattumaa, että se oli juuri sitä luomumultaa, mitä käytän, ja hän antoi sen minulle päivää ennen, kun suunnittelin ostaa sitä.

Oletko valmis saamaan lisää ihmeitä ja taikaa elämääsi? Mielikuvitus on avain kolmesta pääsyystä:

* Se aktivoi oikean aivopuoliskon, mikä on hyvin maaginen. Se ei ole looginen. Se voi mennä suoraan kymmenenteen kohtaan käymättä läpi kohtia 1-9.

* Mielikuvitus on luomiskone. Mitään ei voi ilmentää ilman kuvitteluamme.

* Mieli voidaan kouluttaa sallimaan taianomaisia asioita altistamalla se kokemukseen mielikuvituksessa. Jos Amerikan alkuperäisasukkaat olisivat kuvitelleet valtavia purjelaivoja, he olisivat voineet nähdä ne. Voitko kuvitella täydellisen vaatekappaleen ilmestyvän maagisesti kaappiisi?

Aloita pienistä asioista. Ilmennä pieniä asioita. Mitä merkittävämpi jokin on, sitä vähemmän todennäköisesti pystyt tekemään sen, koska olet kiinnittyneempi lopputulokseen. Halusin pari tennispalloa laittaakseni ne sukkaan hierontavälineeksi. "Hei, universumi. Voitko lähettää minulle tennispalloja, kiitos?" Seuravana aamuna ajotielläni oli tennispallo. Makeeta! "Kiitos!" Kiitollisuus on tärkeä osa prosessia. "Lisää, kiitos." Viikon päästä oli pakko nauraa ja pyytää universumia lopettamaan tennispallojen lähettäminen. Löysin toisen ajotieltäni. Yksi ilmestyi auton tavaratilaan, yksi pyöri katua pitkin ja pysähtyi jalkoihini.

Muuta pieniä tapoja ja uskomuksia. Vuosia sitten käsitin, että laitan aina vasemman jalkani ensin kenkään. Oli mielelle epämiellyttävää laittaa ensin oikea. Päätin alkaa laittaa oikean ensin, vaikka se tuntuikin kummalliselta. Lopulta sillä ei ollut enää merkitystä. Toimiessasi tavanomaisesti mieli on passiivinen. Et kiinnitä huomiota. Näiden mielenkiintoisten aikojen eläminen vaatii meitä pysymään tietoisena ja pitämään mielemme aktiivisena. Tapojen rikkominen laajentaa mielen kykyä tehdä uusia asioita.

Kiinnitä myös huomiota siihen merkitykseen, minkä mielesi liittää kokemuksiisi ja mahdollisiin kokemuksiisi (mitä kuvittelet). Mitä merkitsee, jos voisit välittömästi ilmentää paidan? Löydät kätkettyjä uskomuksia tähän prosessiin liittyen. Merkitseekö se, että joku oli talossasi? Merkitseekö se, että voit luoda mitä tahansa, myös jotain huonoa? Merkitseekö se, että olet luonut asioita koko ajan ja kurja elämäsi on oikeasti täysin oma vikasi?

On eräs hassu asia uskomuksiin liittyen: oikeasti uskomme niihin! Eräs tapa höllentää uskomustesi otetta mielestäsi on muuttaa sanamuotoa. Kun olet tunnistanut jonkin uskomuksen, kirjoita se ylös. Tässä on esimerkki: "Aamiainen on päivän tärkein ateria." Muuta se muotoon: "Aamiainen on päivän merkityksettömin ateria" tai "Jälkiruoka on päivän tärkein ateria". Kun käännät sen ympäri, käsität, että nuo uskomukset voivat olla typeriä eikä niissä ole edes tolkkua. Onko mahdollista, että uskomasi versio on aivan yhtä typerä? Kenties se ei ole yhtään sen todempi kuin toiset. Millaista olisi, jos sinulla ei olisi tuota uskomusta? Miltä sinusta tuntuisi ilman tuota uskomusta? Tuntuisiko sinusta rauhallisemmalta? Tarkista asia.

Kun olet saanut vähän kokemusta pienistä uskomuksista, voit alkaa tutkia merkityksellisempiä uskomuksia. Minulla oli vastikään erittäin suuri ydinuskomus itsestäni ja lapsuuteni rikkoutumisesta (ja heittämisestä tehosekoittimeen täydelle teholle). Lapsuuteni tarina oli, että riippumatta siitä, miten paljon yritin (ja todella yritin), äitini ei rakastanut minua ja sisareni oli lempilapsi. Äitini kuoli 1987. Puolen vuoden päästä siitä isäni kertoi minulle, etten ollut hänen biologinen lapsensa. Se oli katastrofi! Olin menettänyt nyt kummankin vanhempani. Hän opasti minua myös olemaan kertomatta sisarelleni ja järkyttämättä häntä. Järkyttämättä häntä?! Entä minä?

Puolen vuoden päästä sisareni tuli kotilomamme ulkomaan palvelutyöstään Afrikassa. Hän kertoi minulle äidin kertoneen hänelle, että hän (äiti) oli tehnyt todella kamalia asioita isälle heidän ollessaan eroamassa. Hän oli leikannut hihat kaikista isän takeista ja (tässä kohtaa sisareni epäröi) kertonut tälle, etten minä ollut hänen tyttärensä. Se oli minulle järkytys! Se merkitsi, että isä oli oikeasti isä, mutta se merkitsi myös, etten ollut äidille tärkeämpi kuin isän takin hihat. Mutta ainakin äiti varmisti, että kuulin totuuden lopulta. Muutama viikko sitten sisareni tunnusti, että tarina äidin tunnustuksesta, että hän oli kertonut isälle, etten ollut tämän lapsi, oli valhe. Isä sepitti tämän, kun hänestä tuntui pahalle, että oli kertonut minulle asiasta. Isäni on nyt myös kuollut.

Mieleni piti "ulkoilupäivää" keksien lisää merkityksiä kaikesta tästä:

* Äiti ei välittänyt minusta riittävästi edes varmistaakseen, että saisin lopulta selville, että olin isän biologinen tytär.

* Isä ei oikeasti ollut biologinen isäni. Kenties nuo vitsit, että maitomies oli isäni, olivat totta. En ollut kenenkään näköinen perheessäni.

* Jos äitini ei koskaan tunnustanut sisarelleni sanoneensa, etten ollut isän tytär, niin kenties hän ei koskaan sanonut sitä.

* Keksikö isä sen? Rehellisyys ei ollut hänen vahvin puolensa. Mutta miksi? Työntääkseen minut pois? Saadakseen äidin näyttämään huonolta, jotta hän näyttäisi itse paremmalta?

* Miten sisareni, jota rakastin ja johon luotin, saattoi valehdella minulle sillä tavalla, ja kuinka hän ei ollut käsittänyt, miten hänen omaatuntoa puhdistava tunnustuksensa vaikuttaisi minuun?

* Ja nyt en tiedä koskaan totuutta, koska kumpikin vanhempani on kuollut.

* Eikö perheessäni kukaan rakasta minua riittävästi välittääkseen siitä, miltä minusta tuntuu?

Muutama päivä itsekidutusta ja tyttäreni sanoi: "Äiti, olet ollut hyvin surullinen viime aikoina. Mikä on hätänä?" Kerroin hänelle, ettei hänen tarvitse tietää sitä. (Luullakseni uskon, että vanhempien "ei pitäisi käyttää lapsiaan terapeuttina".)

Hän sanoi: "Kerro vaan minulle. Sinun täytyy kertoa jollekin." Kerroin hänelle hyvin lyhyesti. Hän sanoi: "Minä rakastan sinua ja niin rakastavat veljenkin ja monet muut ihmiset. Jos äitisi ja isäsi eivät rakastaneet sinua, se oli heidän vikansa, ei sinun. Ja se oli kauan sitten. Voit päästää siitä nyt irti."

Halusin sanoa: "Mutta et tiedä, millaista se on! Olet tiennyt aina epäilemättä, että rakastan sinua!"

Silloin jokin vain loksahti paikoilleen.

* Tyttäreni tunsi olevansa rakastettu, koska pystyn rakastamaan.
* Tämä toimimaton malli on loppu, ohi.
* Monet, monet ihmiset rakastavat minua.
* Tyttärelläni on kentässään kyseenalaistamaton tietämistaajuus siitä, että hän on rakastettava ja rakastettu.
* Voin monistaa tuon taajuuden … Ja tein sen!

Niinpä aikomieni sanojen sijasta vastasin: "Kiitos, olet ehdottomasti oikeassa!" Seuraavana päivänä tajusin, että äitipuoleni (isän vaimo äidin jälkeen) luultavasti tietäisi, mitä oikeasti tapahtui. Ja … käsitin, etten välittänyt enää. Sillä ei ole merkitystä.

Siksi lempisitaattini on: "Älä usko kaikkea, mitä uskot!"

Kyseenalaista uskomuksesi. Katso, miten mielesi kiinnittyy asioiden merkityksiin ja kyseenalaista nuo merkitykset. Nyt on helpompaa kuin koskaan päästää rajoittavista uskomuksista vain irti. Poks! Siitä vaan.

Meillä on jännittävät ajat edessä. Odotan innolla lisää taikaa ja ihmeitä!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Rose: Transiitit ja oireet

VENUS-TRANSIITTI, RUUSUSÄDEKOODIEN AKTIVOINTI JA YLÖSNOUSEMUSOIREITA

Sinistä sädettä kanavoinut Shekina Rose (www.shekinaspeaks.com)
5.6.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Venus-transiitti on harvinainen astrologinen ja astronominen tapahtuma, mikä tuo hyvin voimakkaita transformaatioenergioita, jotka vaikuttavat tunnekehoonne hyvin syvällä tasolla. Tämä aikaansaa lisää jännitettä ja radikaaleja muutoksia ja transformoi kiinnittymistä aineelliseen maailmaan ja 3D-järjestelmiin, jotka ovat vaikuttaneet pitävän teidät turvassa, turvattuna ja kontrolloituna. Venus-transiitti on porttiportaali, joka lataa pyhän jumalaisen feminiinisyyden jumalaisen valkoisen valon puhtainta olemusta. 13

Ydinolemuksenne on tulossa pyhään harmoniaan luomisen äitimaljan vasta-ankkuroitujen ruususädekoodien ja keskusauringon ja galaktisen keskuksen lähteen kautta. Nämä planeetta-asetelmat ja portit kalibroivat taajuutenne uuteen maapalloon ja ykseysliittoon. 33. Ruususädekoodit jatkavat harmonisen resonanssin tuomista Gaian kanssa ja solujenne valaisemista vuoden 2013 ajan.

Monet teistä löytävät ehkä itsensä toimintatapavaihdoksista ja muutoksista, jotka vaikuttavat olevan täysin oman kontrollinne ja valintanne ulkopuolella. Ette ehkä tunne turvaa elämässänne, ikään kuin teidät olisi pudotettu lentokoneesta ilman laskuvarjoa. Teitä ei jätetä tuuliajolle tai heitetä ulos avuttomana - te ette vain tarvitse pesän turvallisuutta enää. Voitte nousta korkeuksiin itse ja luoda oman kohtalonne. 44

Joskus voi näyttää siltä, että pimeys ajaa ylitsenne ja hyökkää kimppuunne. Tietäkää, että olette Jumalan lähdevalon majakka, joka muuttaa ihmistietoisuuden vanhoja rakenteita pelkällä läsnäolollaan. Ne jotka ovat tasapainottomia tunteiltaan, joilla on riippuvuuksia ja jotka eivät toimi todellisesta ja aidosta voimastaan, tuntevat olonsa uhatuksi. Monia käyttävät hyväkseen toiset voimat, koska heitä on helppoa kontrolloida ja manipuloida viimeisenä epätoivoisena yrityksenä päästä teistä eroon - vaikka he eivät pysty siihen, koska heillä ei ole sellaista jumalaista auktoriteettia tai voimaa. He eivät voi vahingoittaa teitä. 55, arkkienkeli Mikaelin värähtelypuumerkkiluku

Tämä voi tuoda pintaan ja hämmentää noita viimeisiä syvään juurtuneita kysymyksiä ja tunteita, jotka tunsitte parantuneen. Monet teistä viimeistelevät ydinsukulinjan ja perhegenetiikan parantamista. Jotkut teistä tekevät tätä toisten puolesta - ryhmät, ryhmätietoisuus, järjestöt, järjestelmät, verkkolinjat, maapallon alueet, ihmiskunta, kasvi-. mineraali- ja eläinkunta. Muistakaa, että olette kohtalonne täydellisessä paikassa. Sielunne haluaa puhdistaa kelvottomat energiat, sopimukset ja sielusuostumukset tullaksenne täysin niille porteille ja portaaleille, jotka järjestitte ennen Gaialle tulemistanne.

Läsnäoloanne on pyydetty Jumalan ja jumaltason perimmäisellä auktoriteetilla. Olette pimeydessä säteilevä valo. "Olkoon siellä valoa" oli kutsunne tänne Gaialle. Olette jumalainen alkuperäinen valolähde, jumalainen alkuperäinen suunnitelma. Olette valmiita ja teidät on vapautettu olemaan se luomislähteen täysivaltainen jumalainen voima, mikä olette.

Missä kohtaa ruususäde tulee mukaan


Ruususäde on pyhä järjestely ylimmän auktoriteetin Äiti Jumalattarelta - rakkauden, suojelun, myötätunnon ja pyhän liiton Jumalalta - harmonisoimaan teidät kosmisten luomiskoodien kanssa. Ruususäteessä on graalikoodit ja pyhän sydämen Shekina, Äiti Maria -malli, jotta voitte sisäistää korkeampia valotaajuuksia kehonne vahingoittumatta. Tämä Äidin pyhän sydämen säde luo jumalaisen suojeluvoiman ruusuilmentymänä, auttamaan teitä ihmiskunnan ja alempien astraaliulottuvuuksien valtavassa puhdistamisessa ja vapauttamisessa. 44

Ruususäde, jota ei ole päästetty planeetalle 1000 tai useampaan vuoteen, on ollut äskettäin sallittu värähtely Gaialla ja se tulee suuremmaksi jumalaiseksi valta-auktoriteetiksi vuoden 2012 pimennysten ja planeetta-asetelmien myötä. Ajateltiin, että ruususäde oli atomisesti liian voimakas olemaan Gaialla, kun henkinen valomäärä ei ollut riittävä. 13

Koska olette läsnä planeetalla - valonkantajat, tähtisiemenet ja sininen säde - pyhän sydämen ja korkeamman sydämen ruususäde aktivoidaan taas keskusaurinkolähteen kautta. 33. Tämä saa aikaan vielä suuremman valotulvan ja lisää stressiä astraaliulottuvuuksissa, ja ruususäde on täällä antamassa teille pyhän jumalaisen valta-auktoriteetin takaisin. 333

Pimennyksen ja Venus-transiitin ylösnousemusoireita

Tunnevuoristorata 
Koette yhtenä päivänä "korkeuksia" yhteydestä "minä olen" -olemukseenne ja sitten myöhemmin tapahtumat laukaisevat taas syviä ydinkysymyksiä esiin. Vaihtelette henkisen sulosointuisuuden ja syvän tunneparantumisen välillä.

Maadoittumattomuus ja tunne, että olette unessa
Tämä voi johtua valokehonne laajentumisesta ja uudelleenkalibrointiprosessista, missä valokehonne harmonisoituu galaktisen ytimen kanssa.

Tunne auranne tai valokehonne virtaamisesta edestakaisin
Tätä tapahtui monille teistä lapsena nukkumaan mennessä. Tiedätte tämän olevan jumalaisessa harmoniassa, kun se tuntuu erittäin miellyttävältä, ja jos liikutatte kehoanne, se lakkaat. Taas kerran, valokehonne laajenee ja harmonisoituu galaktiseen ytimeen.

Haluttomuus lähteä kotoa tai mennä ihmisten ilmoille
Nämä planeetta-asetelmat ja pimennykset aiheuttavat energiapäästöpilviä alueellenne ja saatatte tuntea ja tietää intuitiivisesti olla altistamatta aurakenttänne tälle.

Aurinko kommunikoi ja alkaa kommunikoida kanssanne


"Poimuvaloaika" muuttuu
Joillakin on lepoajattomia jaksoja. Tämä on reaalielämäharjoitustanne olla hyvin läsnä ja tietää hetkessä, mikä on oikein teille. Teistä tulee adepti ja kuljette täysin ja epäröimättä yhdessä hengen kanssa. Tämä on ylösnoussutta mestaruutta.

Vaikutelma psyykkisestä hyökkäyksestä
Suuri valotulva lietsoo negatiivisuuden vapauttamista ja astraaliulottuvuudet näkevät teidät uhkana, vaikkette olekaan tehnyt mitään niille. Älkää sotkeutuko niiden kanssa. Varmistakaa, että kaikki energianne liikkuvat eteenpäin ja käyttäkää Gaian keskusta kehon tasapainottamiskohtana. Olkaa neutraali ja pysykää jumalaisesti harmoniassa Lähteen kanssa. Kun olette tässä tilassa, voitte sanoa päivitetyn version Ho'oponopono-mantrasta, pudistavan meditaatiorukouksen ja Valorukouksen*.
"Olen pahoillani, anna anteeksi minulle, ole hyvä. Rakastan sinua. Kiitän sinua. Sinut ja minut on vapautettu ja puhdistettu." Sanokaa tämä ainakin kolme kertaa tai useammin henkilön tai tilanteen nimen kera.

Intuition, tuntemisen, aistimisen ja tietämisen lisääntyminen


Kyvyttömyys liikkua eteenpäin elämänpolullanne
Teistä saattaa tuntua, että teitä estetään tehtävässänne ja polullanne. Taivas toivoo teidän olevan juuri siinä, missä olette, ja tehtävänne on tällä hetkellä vain olla valoa. Kaikki tapahtumat eivät ole aivan vielä yhdistyneet teille portiksi siirtyä eteenpäin, vaikka se tulee tapahtumaan. Tässä kutsutaan uskoa ja luottamusta - ja teitä meditoimaan ja lepäämään.

Valtavia siirtymiä suhteissa

Muuttaminen uuteen paikkaan
Saatatte yhtäkkiä huomata, että te ette ole energiaharmoniassa, ja Gaia vaihtaa paikkaanne.

Jaamme ja sanomme tämän rukouksen kanssanne Venus-transiitin läpi, kun harmonisoidutte jälleen keskusauringon valolähteeseen. Kiitos, että olette täällä ja luotte uutta valoaikaa. Olette jumalaisen suunnitelman pyhä astia muodossa, Shekina-hengen suurenmoinen loisto palautettuna pyhän sydämen kautta kiitollisuudessa. 22

Valorukous

Olkoon valoa, sillä olen valo.
Olkoon rauhaa, sillä on rauha.
Harmonisoidun keskusauringon suureen 
ja mahtavaan lähteeseen.

Valaise meitä valon korkeimpaan tarkoitukseen 
ja kaikkien hyväntahtoiseen toimintaan.
Kaikki joukot, tiimit, ulottuvuudet, maailmat, 
pyhä ja täysivaltaisen valovoima, 
yhdistykää minussa ja palauttakaa ja parantakaa kaikki.

Valaiskaa kaikki mielet Kristuksen mieleen.
Palautettakoon totuus jumalaiseen valoon.
Palauttakaa solut valosoluiksi, 
jumalaiseen alkuperäiseen suunnitelmaamme. 

Ja niin se on.


 





Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

25.6.12

Enkelit keikalla ♥

Hei Rakkaat,

Lämpimiä terveisiä kauniin ja maalaisromanttisen talovanhuksen yläkerrasta Kokkolasta. Tämä pieni huone jota tämän viikon asutan, on sisustettu kauniilla enkelin valkoisilla kalusteilla ja tekstiileillä, ja kaikesta henkii rauha ja hiljaisuus. Olen täällä jo kolmatta kertaa vuoden sisällä yöpymässä. Taloa asuttaa aivan ihana enkelinainen, ja tänne tullessa tuntuu aina kuin kotiin tulisi. Tällä kertaa meitä on täällä muitakin taiteilijoita yöpymässä, kun pidämme huomenna konsertin Ullavassa, ja torstaina puolestaan Kokkolassa. Siitä tulee Ihanaa! ♥ Viime kesänä saimme jo tehdä yhteistyötä tällä ryhmällä, ja nyt se saa jatkoa.

Haluanpa tässä välittää juuri äsken isäni lähettämät pari kuvaa teillekin ihailtavaksi. Juhannuskeikka oli itselleni energeettisesti erittäin haastava - niin kuin koko mennyt viikonloppu ja koko viikko - joten oli todella liikuttavaa nähdä miten Huikeat Valojoukot olivat mukanamme meitä suojelemassa ja siunaamassa. Kiitos, kiitos, kiitos! 






Kiitollisena kyyneliä pyyhkien,
Deepthi





Astro: Juhannuksen planeettauutiset


24.6.12

Renee: Elämän tarkastelua

ELÄMÄN TARKASTELUA
Kirjoittanut Lisa Renee ( www.energeticsynthesis.com)
Uutiskirjeestä 7.6.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakas perhe,

Äskettäinen kaksoispimennys kera Venus-transiitin, mikä tapahtuu kesäkuun ensimmäisellä viikolla, on varmasti tehnyt tehtävänsä ravistamalla energiaympäristöä ja näin vallitsevaa tilannetta. Nämä energiat ovat odottamattomia, äkillisiä ja intensiivisiä ja ne on suunniteltu todella keikuttamaan venettä kaiken piilossa olevan paljastamiseksi, joten pysyminen mahdollisimman vakaana ja tasapainossa auttaa näiden myrskyisten merien navigoimisessa. On suuren levottomuuden tunnetta suuremmissa kentissä, kuin tila hengitysten välillä ennen suurta "kosmista aivastusta". Tiedämme soluissamme, että jotain suurta on tulossa, ja on tiettyä valmistautumista siihen. Muutama kulunut viikko on esitellyt monille meistä valtavan määrän loppuunsaatettavia tehtäviä ja ratkaistavia ongelmia. Näihin tehtäviin liittyy melkein kuin aikataulu ja vaikka ne näyttävätkin arkisilta, on suuri merkityksellisyyden tunne kulissien takaisesta toiminnasta.

Tämä saattaa olla yksi entisten kysymysten, entisten suhteiden tai entisten perhedynamiikkojen kierros (menneet elämät), kun henki-identiteettimme yrittää pudottaa tiheyttä, mitä on tallennettuna kehomuistiimme. Virtaviivaistamme keventämällä taakka ja kulkemalla kevyesti! Monet kätketyt tai käsittelemättömät kysymykset jotka luovat tasapainottomuutta energioihimme, ovat saavuttaneet katkeamispisteen, ja ne murtautuvat nyt läpi heittäen tavallisen rutiinimme tai aikataulumme ikkunasta ulos.

On sisäisen viisautemme tehtävä erottaa, olemmeko aktiivisesti mukana näissä kysymyksissä vai irrottaudummeko valheellisesta mielen ohjelmoinnista, joka "painelee nappuloitamme". Monta kertaa meidät asetetaan paikkaan, missä olemme vain tarkkailemassa. Viisaus on osallistumista neutraalisti, olemista läsnä sille mitä tapahtuu ja sen tietämistä, milloin avautuu tila paljastamaan jonkin toiminnan, mitä vaaditaan. Tämä on sen erottamista, mihin kohdistaa kallisarvoisen elämänvoimamme, missä meidän täytyy säästää enemmän energiaa tai mihin ohjata enemmän energiaa elämässämme. Tämä on henkisen vihkimyksen aikaa soveltaaksemme enemmän viisautta toimissamme ja elämäntyylissämme ja tämä voima käyttää painetta elämässämme tuon tarkoituksenmukaisen muutoksen tekemiseksi. Nämä muutokset harmonisoivat henkilökohtaisen värähtelypuumerkin vastaaviin aikajanoihin ja ulottuvuustaajuuksiin tulevassa syklin loppumisessa 2012. Tämä ei ole viivyttelyn aikaa, koska seuraamukset kuumentuvat elokuun jälkeen, jos et ole reagoinut tarvittaviin muutoksiin. Tämä on aikaa ryhtyä töihin ja vain tehdä se!
Monet meistä transformoituvat syvästi elämässään tänä aikana ja yhtäkkiä meidät siirretään eri paikkaan, asuntoon, suhteisiin, palvelutyöhön tai pakotetaan yksinkertaiseen hiljaisuuteen. Tämä on aikaa elämäntarkoituksemme suureen sisäiseen ja ulkoiseen paljastumiseen sekä selkeyteen paikastamme kokonaisuudessa. Jos olemme herkkä tuntemaan planeettakenttäenergioita, niin eri ulottuvuustasojen ryhmäentiteettejä (lajeja ja niiden valtakuntia) evakuoidaan toisiin aikoihin ja paikkoihin. Ulottuvuuden energiasijoittelu muuttuu valtavasti ja se saa aikaan massiivista liikettä tietoisuuskerroskentissä kaikissa planetaarisissa valtakunnissa.

Jos olemme kehittäneet jossain määrin mielen kurinalaisuutta ja kykenemme hiljentämään mielen ja olemaan paikallaan, meille esitellään monia sisäisiä oivalluksia tällä suuren tietoisuuslaajentumisen jaksolla. Olemme astumassa tällä planeetalla elämäntarkasteluaikaan, siihen samaan elämänvirtamme hologrammimuistiheijastuksen tietoisuustoimintoon, mitä katsomme inkarnaatiokiertojen välissä. Tietoinen osallistuminen tähän elämäntarkasteluun tämän jakson aikana ollen kehossa, on positiivinen ja massiivinen askel eteenpäin tietoisuuden kiihdyttämisessä. Kun kohtaamme muistot ja saavutamme lopputuloksen niiden tapahtumista päästämällä täysin irti niistä ehdottomassa rakkaudessa ja anteeksiannossa, valokeho liukuu ykseyskentän uuteen tukevaan alustaan.

Lisää ihmisten ylösnousemusaaltoja käynnistetään parhaillaan henkisesti "ykseysalusta-aikajanaan" ja samalla erotetaan 3D-mielenhallinta-arkkitehtuurista. Tämän siirtymän osana - muiden tapahtumien kera, kuten karanteenin poistaminen kentistä - elämäntarkastelu tapahtuu kuin aiemmassa bardo-kuolemasiirtymässä. Joillakin tämä tuntuu ehkä identiteetin kuolemalta tai jonkun tai jonkin kuolemalta, joka on arkkityyppi, mikä suostui ylösnousemussiirtymäsi katalyytiksi. Jatka hengittämistä ja päästä siitä irti. Tämä voi tuntua kuin olemiselta rapeakuorisessa ja pimeässä kotelossa juuri ennen puhkeamista perhoseksi, jolla on täydet siivet. Pysy hereillä elämäntarkastelun läpi, mikä voi peilata sielun pimeää yötä, jotta olet läsnä tunteelle paluulennosta vapauteen.

Planeettakaranteenin vapauttaminen alkaa


Karanteeni (yksi monista mikä on laitettu maan tietoisuuskenttiin) on ulottuvuuden taajuuseste tallennettuna geenimateriaaliimme, mikä on tehty muutamalla DNA:ta planeettakehon hologrammiarkkitehtuurissa. Tämä vaikuttaa jokaiseen elävään asiaan planeetalla. Tämä karanteeni tai sinetti vapautetaan (kun se on turvallista tehdä räjäyttämättä maan ydintä) muuttamalla alempia sointusarjoja ulottuvuuskentissä, jotka resonoivat niiden korkeampien sointusarjojen kanssa, joita on korkeammissa harmonisissa universumeissa. Yksi tällainen tähtitapahtuma joka käynnistää tämän muutoksen karanteenikentässä, on tuleva Venus-transiitti 6.6.

On ulottuvuuden perussointuavaimia, yliääniavaimia ja resonoivia avaimia, jotka muodostavat ulottuvuuden taajuussarjan kolme kerrosta, mikä muodostaa universumin koko aikamatriisin ja sen DNA-sointurakenteen pääavaimen. Silloin kun vaurioitunut avain aiheuttaa vakavia vaurioita mihin tahansa sointutaajuuskerrokseen, tuo sointu ei resonoi sopusoinnussa muiden harmoniasarjojen kanssa, mikä merkitsee, että ei ole resonanssia aktivoimassa tuota taajuutta tehokkaasti, joten harmoninen sointu ja sen avain ovat kuolleita. Nämä kuolleet sarjat ovat myös syy, miksi luonnonmukainen 5D-ylösnousemussuunnitelma keskeytettiin, kun tähtikappaleaktivoinnit tuottavat peräkkäisiä taajuussarjoja eikä maa pystynyt "imemään" kriittistä massaa kollektiivikenttiinsä. Nämä kuolleet sarjat saavat aikaan staattisen kuolleen energian lampia, kuolleen energian keräystiloja joita kutsutaan haamumatriisiksi, ja kuona-aineen tapaan se generoi mustia kerroksia planeettakehomiasmaa.

Planeettamiasma



Miasma on synonyymi mustalle, jähmettyneelle tai kuolleelle valolle, mitä generoidaan vahingoittuneessa morfogeneettisessä kentässä samalla tavalla kuin energeettistä kuonaa, kuten myrkkyä tai ulostetta. Planeettakentän vaurioitunut arkkitehtuuri ei voi virrattaa riittävästi elämänvoimaa tai oikeita sointutaajuusavaimia ja tämä vahingoittaa maan kehoa luoden kuollutta johdotusta ja kuolleita tiloja. Nämä kuolleet tilat eivät voi välittää tai tehdä vaihtoa elävien älykkäiden energiakenttien kanssa ja lopulta tämä haittaa maan asukkaita luomalla mutaatiopoikkeamia.

Miasmaa voi myös manipuloida ja negatiiviset voimat manipuloivat sitä jatkuvasti monin tavoin palvelemaan omaa agendaansa. Misama voidaan "rekisteröidä" muuntamaan erityisesti DNA/RNA suorittamaan erityistoimintoa. (Esimerkiksi tietyn sairausmiasman lisäämiseksi ihmisväestössä laitetaan tarkoituksellisesti "retrovirusmiasmaa" planeettaverkon osiin). Jos sitä ei korjata, kuollut kuona-aine aiheuttaa sairautta sekä DNA:n ja sen sointutaajuusavainten rappeutumista. Jos planeettamiasmaa ei puhdisteta ja korjata, se infektoi planeetan aivot ja hermojärjestelmän (verkkojärjestelmä), kaikkien planeettavaltakuntien DNA:n ja ihmisten DNA:n. Tästä ja monista muista syistä tämä planeetta on saanut monia karanteeneja estämään kuona-ainetta infektoimasta läheisten ulottuvuuksien ja muiden planeettamaailmojen ulkoreunoja, niiden mahdollisesti resonoivien ulottuvuussointuavainen kautta.

Tähtisiemenet ja indigoperhe ovat tulleet tälle planeetalle tekemään erityisesti työtä tämän planeetta- ja ihmismiasman parantamisen kanssa, kuntouttamalla DNA-sointuja, toimimalla aikajanoissa ja parantamalla tai poistamalla kuollutta valomiasmaa ja sen implantteja. Tämä toiminta muodostaa suuren osa puhdistamis- ja muuntamistyöstä valoperhekollektiivissa. Ryhmämme ovat onnistuneet muuntamaan riittävästi miasmaa (Taivaallisen johtorakenteen, Suojelijoiden kumppanina) pyörittämällä "12D-napoja" ja sateenkaarikierroksia maaverkossa, mikä vakauttaa maan ytimen valmistautumisena karanteenista vapautumiseen aikataulun mukaan Venus-transiitin myötä.

666-sinetti


Tähän karanteenitasoon viitataan 666-sinettinä ja se on geenipidäke kuudennen taajuuden soinnuissa, jotka "asuvat" 6D/7D-ylisielukehomme ja kruunuchakramme kerroksissa. Tämä karanteeni on geenipidäke, mikä pakotti sielutietoisuuden reinkarnoitumaan uudestaan ja uudestaan 3D-maatasolle (ja muille planeetoille sopivassa ulottuvuuskentässä), jotta voitiin ottaa takaisin puuttuvia paloja ja sieluosia sekä oppia, miten kehittyä takaisin eheyteen Jumalan luonnonlakien, ykseydenlain, kanssa. Tämä karanteeni asetettiin suojelemaan toisia ulottuvuuksia, planeettoja ja itse olentoa, koska tällainen pirstoutuminen aiheutti vaaraa tuolle tietoisuudelle. Tämä oli hyväntahtoinen menetelmä koota puuttuvat DNA-soinnut ja sieluosat, jotka olivat kadonneet tai vahingoittuneet aiempien elämänkiertojen traumoissa.

Tästä geenipidäkkeestä tuli ihmiskunnan kirous viime syklin aikana, kun sitä välitettiin geenilinjoja pitkin risteytymällä Annunakin kanssa, mikä eksytti lisää ihmisen DNA:ta. Annunaki- ja Nefilim-hybrideistä tuli geenipidäkkeen kantajia ja koska he olivat piittaamatta ykseydenlaista (Jumalan luonnonlait) ja manipuloivat geenejä tarkoituksena ihmisen orjuuttaminen, tämä agenda edisti DNA-vääristymiä. Ajan kuluessa nämä vääristymät ilmentyivät jakautumisena fyysisen elementtikehon, alitajuisen mielen ja astraali-identiteetin alempien ja korkeampien aspektien väillä. Tämä hajaannus loi varjoitsejä ja pimeitä sirpaleita sielumatriisin astraalikerroksiin, mikä lisäsi henkilökohtaista ja planetaarista miasmaa.

Tämä geenipidäke ja näiden DNA-sointujen poistaminen loi kaksoisidentiteetin 2D:ssä ja 4D:ssä ja näin varjoitse ja tiedostamattomat aspektit alunperin luotiin poikkeavaan ihmis-DNA:han. 2D-hajaannus jakoi vaistonvaraisen kehon eri toimintoihin, pirstoutuneiden alipersoonien (generoituna sielumuistoista) kokoelman ja henkilökohtaisten tunne-energioiden ja kollektiivisten kaaosvoimien säilytyspaikan. 4D-hajaannus asetti esteen "nadi-kapseliin", mikä estää astraalikehoa ja sydänchakraa yhdistymästä 3D-solar plexuksen ja mentaalikehon kanssa. Tämä altistaa henkilön alemmille astraalienergioille ja alemmalle astraalikulkemiselle. Tämä estää alempia kehoja kommunikoimasta elementaalikunnan kanssa, mikä tekee ihmiselle erittäin vaikeaksi tuntea kehotietoisuutta tai kommunikoida luonnon tai elementaalikunnan kanssa.

Tämän hajaannuksen parantaminen nyt


Tämän hajaannuksen parantamiseksi ja DNA:n kuntouttamiseksi olennon täytyy oppia ykseydenlaki ja käyttää ykseydenlain periaatteita - parantuakseen lopulta ja ruumiillistaakseen henki-identiteetin. Sitten kun kaikki olennot ovat taitavia ja hyväksyvät tämän totuutena todellisuuden luonteesta, nämä geenipidäkkeet (sinetit) voidaan poistaa, koska henkilö ei ole vaara itselleen tai toisille. Tämän 666-sinetin poistaminen merkitsee, että henkilö on saavuttanut planeettaylösnousemuksen eikä sen tarvitse enää reinkarnoitua matalampiin luomismaailmoihin tai 3D-maapallolle. Tämä planeettakaranteenin poistaminen merkitsee myös, että valaistuneemmilla maan ulkopuolisilla on mahdollisuus lopultakin kommunikoida planeettamme kanssa, koska tämä tapahtuma johtaa ihmisrodun liittymiseen kosmiseen kansalaisuuteen mahdollisena rauhanomaisena rotuna.

Tämä on tilaisuus tänä aikajaksona - tulla nostetuksi pois näistä geenipidäkkeistä (miasma), jotka ovat vaikuttaneet koko ihmiskuntaan. Tässä ei ole tuomitsemista. Kyse on historiamme ymmärtämisestä ja se että olemme inkarnoituneet tänne, merkitsee, että olemme ottaneet tämän leiman ihmisrodun osana. Jollemme ole puhdistaneet tätä leimaa ylösnousemustehtävämme kautta, meillä on tilaisuus tehdä tämä DNA-parannus tästä eteenpäin.

Tämä merkitsee sitä, että monilla meistä on oma versiomme elämäntarkastelusta tulevina kuukausina. Tämä elämäntarkastelu tapahtuu joko kehossa tai luopumalla kehosta, minkä jotkut ihmiset tekevät nyt tätä varten. Kun tänä aikana otetaan pois työvoimasta, laitetaan hiljaisuuteen ja eristetään, se merkitsee huomion kiinnittämistä, itsensä sallimista päästää irti ja menemistä syvemmälle puhdistamaan alitajuisia malleja, tuskaa, kärsimystä tai ristiriitaa, mikä on edelleen toiminnassa. Tasapainon tuomiseksi kehoihisi ja tietoisuutesi ja DNA:n parantamiseksi, itsensä kouluttaminen ykseydenlaista ja sen periaatteiden soveltaminen elämän jokaiseen osaan kiihdyttää suuresti henkistä tietoisuutta ja henkilökohtaista parantumista.

Tätä elämäntarkastelua valvoo korkeampi tietoisuutesi (avatara-Kristus) ja Perustajasuojelijat tavalla, mikä ei ole ollut aiemmin mahdollinen, eli selkeys tulee polttopisteeseen henkitietoisuutesi tuomiseksi asumaan täysin fyysiseen kehoosi. Kommunikoi aktiivisesti henkesi kanssa ja pyydä, että nämä sinetit poistetaan eivätkä karanteenit vaikuta kehoosi ja tietoisuuteesi. Vilpitön ja omistautunut sydän saa henkiapua ja henkivastauksia. Julista aikomuksesi ja omistautumisesi palvella Jumalan kosmista ja suvereenia ykseydenlakia.

Egyptin aikajanat ja 2D-elementaalikehotietoisuus


Kehotietoisuus on ensisijaisesti alkukantainen, joten monia perustunteitamme, -suhteitamme ja 2D-yhteyksiämme tulee pintaan. Alitajuiset paikat joista et ole ollut tietoinen, pystyvät yhdistymään kehosi kanssa siinä määrin, kun tehdään yhteistyötä tämän karanteenin poistamisen kanssa ja halutaan osallistua sen hyötyihin. Perustajasuojelijoilla (Kristus-Jumalvoimat) on valta poistaa tämä kaikki ja muuta ja se johtuu loppuvasta aikasyklistä 2012 ja maapallon kyvystä vastaanottaa se - ei tuomitsemisesta. Olemme odottaneet aioneita saavuttaaksemme tämän tapahtuman ajassa. Tämä on etuoikeus.

Egyptin aikajanat sekä myöhempi muukalaisteknologian väärinkäyttö, mikä avasi portaalit 2D-alimaailmaan (ja loi aika- ja avaruusrepeämiä), aiheuttivat uskomatonta vahinkoa planeetalle ja sen elementaali- ja luonnon valtakunnille. Planeettaverkkoon aiheutettu vahinko loi monia ongelmia - ihmissielun sirpaleet, sieluinversio, alitajuiset varjopersoonat ja muukalaisten tekemä manipulointi näihin heikkouksiin.

Yksi näistä tapahtumista oli 18. dynastian aikajanalla Ekhnatonin aikana - joka oli siriuslais-Annunaki ja temppeliherrasuojelija - missä tapahtui ylösnousemusportaalijärjestelmien avaamisen virheellistä käyttöä, kun yritettiin siirtää ansassa olevia sieluja Atlantiksen ja Lemurian joukkotuhojaksoilta. Tämä ylösnousemusprojekti epäonnistui ja tuhosi hänen massiivisen elämäntyönsä yrityksessä luoda uudestaan krystinen arkkitehtuuri ja ykseydenlain periaatteet Amarnaan, maan päälle. Repeämien avauduttua 2D-alimaailmaan mikä vapautti haitallisia voimia korkeammille taajuustasoille, pirstottiin monia sieluja, jotka imettiin sen mustan aukon läpi. Pian tämän tapahtuman jälkeen hän vetäytyi hallintokaudeltaan ja hänen murhattiin kerettiläisenä kuninkaana. Jotkut meistä ovat täällä taas, tämän projektin loppuunsaattamiseksi vuoden 2012 aikajaksossa ja ovat tehneet työtä sen hajaannuksen parantamiseksi, mikä luotiin 2D-valtakunnan kanssa.

2D-kentässä monet eläin- ja luonnon valtakunnat ovat ryhmätietoisuutena ja tämä karanteeni on vaikuttanut niihin haitallisesti. Ne eivät ole pystyneet saamaan yhteyttä toisiin tietoisuusulottuvuuksiin ja käytännössä ne olivat ansassa tuossa tilassa. Koska tämä karanteeni poistetaan, useampiin meitä ottavat yhteyttä luonnon ja eläinkunnan lajit. Kun tämä karanteeni poistuu, alamme muistaa, miten kommunikoidaan luonnon älykkäiden olentojen kanssa ja annetaan niille pääsy takaisin korkeampiin ulottuvuuksiin. Kaikki maan olennot ovat älykästä ryhmätietoisuutta ja kun alamme ottaa takaisin maan suojelijatehtävän, tämä merkitsee, että olemme vastuullisia tilanhoitajia ja teemme yhteistyötä harmoniassa luonnon valtakuntien kanssa.

Suojelijoiden maaprojekteja



Jotkut meistä tässä valoperheessä ryhtyvät täysin erilaiseen tapaan kommunikoida ja tukea tätä planeettaa ja sen luonnon valtakuntia. Kun tämä karanteeni poistuu, monet meistä saavat lisää informaatiota suoraan maapallolta ja meitä innostetaan tapoihin, joilla voimme osallistua planeettamme (ja kaikkien sen asukkaiden) parantamiseen tämän ylösnousemusjakson aikana. Monet ihmiset jotka ovat aktivoineet kaikuluotain-, kaikupaikannus- tai telepaattisen kommunikoinnin, kuulevat älykkyysvirtoja ja keskustelua tulevan maasta ja sen valtakunnista. Tämä voi vaatia vähän sopeutumista, ennen kuin tottuu siihen tietoisuuteen, että kaikki asiat ovat eläviä älykkäitä olentoja.

Kun siirrymme yksilöllisestä egosta ryhmätietoisuuteen, kommunikoimme helpommin ryhmätietoisuuden kanssa, kuten luonnon valtakunnat. Useimmat ihmiset ovat unohtaneet, että meidät suunniteltiin tämän planeetan suojelijoiksi. Kun uudet elementaaliaistimme tulevat käyttöön, luonnon valtakunnat ja astraaliolennot "etsivät" meitä kommunikointia varten. Nämä uudet kommunikointitavat muuttavat työkuvaustamme tämän planeetan kanssa, kun alamme tunnistaa todellisen henki-itsemme ja suhteemme kaikkiin asioihin.

Tämä on merkittävä ja välttämätön askel planeetan vapauden ottamisessa takaisin matelijapohjaisen kontrolloinnin invaasiolta. Matelijakontrollointi onnistui, koska he tunkeutuivat planeetan aivoihin, hologrammiarkkitehtuuriin ja käyttivät sitä ohjauspaneelina elementaalivoimien ja luonnon valtakuntien ohjaamiseen. Silloin kun elementaalikuntaan käytetään voimaa, mikä ei ole luonnollista sen kasvulle tai liikkeelle, tuon olennon tai lajin tietoisuus voi rappeutua ja kuolla. Luonnollisesti tämä on erittäin häiritsevää maapallon ja luonnon valtakunnille.

Useammat lajit ovat informoineet meille, että matelija-agenda on kaapannut, muuntanut, varastanut ja väärinkäyttänyt niiden suunnitelmaa ja tarkoitusta (hologrammisuunnitelma maapallolla), mikä haittaa kovasti maapalloa. Nämä valtakunnat ovat hyvin tietoisia ja tietävät täsmälleen, mitä tapahtuu heidän näkökulmastaan. Sitä on todella kiehtovaa kuunnella. Maapallo ja luonnon valtakunta haluaa kehittyä, kasvaa ja elää vapaana, kuten mikä tahansa tietoinen älykkyys.

Kun tämä nimenomainen karanteeni poistetaan, nämä valtakunnat ovat erittäin motivoituneita yhdistymään, kommunikoimaan ja toimimaan kumppanuudessa valaistuneiden ihmisten kanssa. Kun tietoiset ihmiset hyväksyvät vastuunsa olla maan tilanhoitajia, luonto saa takaisin luottamuksensa ihmiskuntaa kohtaan, jotta voidaan kanssaluoda ratkaisuja harmonisia elämäntapoja varten. Meillä on paljon opittavaa luonnolta ja sen olennoilta, jotka ymmärtävät luontaisen suunnitelmansa ja sen, miksi ne laitettiin maan päälle (ihmisten rinnalle) osallistumaan evoluutioon.

Ihmiskunta aloittaa uuden oppimis- ja löytämisjakson näiden valtakuntien kanssa, jotta ne tekevät kanssamme yhteistyötä planeetan palauttamiseksi takaisin luonnonlakeihin. Saatat huomata osallistuvasi tähän monin tavoin, kuten verkkotyö, lajiryhmien sponsoroiminen, puhdistaminen ja parantaminen, portaalien avaaminen, sirpaleiden kuljettaminen, elementaalien "uudelleenkryptaus", miasma-liejun läpikulkeminen tai mikä tahansa tapa, minkä tuntee olevan yhteydessä luonnon rakastamiseen.

Sinä olet opas


Useimmat ihmiset massoissa työstävät edelleen irtipäästämistä mielenhallinnasta, mielen liu'uista ja muukalaisteknologiasta, mikä häiritsee mielen havaintoja ja uskomuksia ja estää keräämästä tarkkoja arvioita tästä todellisuudesta. Monet massoissa ovat hämmentyneitä ja hukassa, kiertäen pakonomaisesti egon ja persoonan ongelmissa. Meillä on hyvin monia ihmisiä, erityisesti miehiä, jotka ovat olleet valmennettuja tyrannimaisten materiaalisten arvojen patriarkaaliseen hallintaohjelmaan. Silloin kun tämä ohjelma lakkaa vahvistamasta tuota identiteettiä eivätkä he ymmärrä tai hyväksy muutosta, hämmennys, viha, masennus ja harhakuvitelmat saavat otteen. Maan päällä ja sen ulkopuolella on paljon hämmentyneitä ja vihaisia ihmisiä, joilla ei ole taustaa sille, mitä he käyvät läpi.

Silloin kun meillä on syvempää taustaa ja ymmärrystä planeettatapahtumista, jotka vaikuttavat tietoisuuteemme, se sallii meidän mennä aina syvemmälle hengen ruumiillistumispotentiaaliin. Meidän on päästävä ohi mielenhallinnasta kokeaksemme henkitietoisuuden. Kun keräämme tarvittavaa selkeyttä tullaksemme tehokkaammaksi ja vaivattomammaksi elämäntehtävässämme, on välttämätöntä lisätä kykyämme kommunikoida tehokkaasti ja myötätuntoisesti toisten kanssa.

Tätä lukevat ovat valo ja esimerkki auttamaan veljiämme ja sisariamme vapautumaan tiedostamattomuudesta kärsimisen kahleista. Monet meistä opastavat ihmisiä tällä planeetalla ja lähdettyämme täältä, koska tämä on Kristus-uudelleenkoulutusta ja sen takaisinottamista, palaten moniin muihin planeettajärjestelmiin. Opi Jumalan luonnonlait, ykseydenlaki, ja se, miten soveltaa noita periaatteita kommunikoinnissa ja vuorovaikutuksessa toisten kanssa.

Kun yksilö ottaa takaisin sisäisen Jumalhengen, hänestä tehdään ikuisen Jumalvalon kuva ja hän elää luonnonlakeina. Nämä lait ovat yksinkertaisia, kuitenkin oleellisia henkiselle ylösnousemusprosessillemme ja matkallemme kotiin, takaisin vapauteen. Elä lakina ja vapaus, vapautuminen ja täysivaltaisuus ovat ikuisesti sinun - tämä on Jumalan lupaus.

Ykseydenlain harjoituksia


1. Harjoitus yksi: ykseystietoisuus



Ykseydenlaki on ymmärrys, että kaikki asiat on tehty älykkäästä energiasta ja osa kaikkea/yhtä. Ykseydenlaki on tietoisuusmekaniikan pyhä tiede ja luonnonlait, mitkä hallitsevat universaalia luomistamme. Kaikki/yksi on sen tunnistamista, että ikuinen totuus on ikuinen rakkaus ja ikuinen rakkaus on äärettömän Luojan tai Jumalan luonnollinen tietoisuus. Ikuinen rakkaustietoisuus ilmennettynä muotoon on ykseysälykkyyttä ja samanaikaisesti se tunnistetaan sisäiseksi Kristus-valoksi. Ykseystietoisuus on yhtä Jumalan kanssa ja ykseystietoisuus sytyttää sisäisen Kristus-valon. Sisäinen Kristus-valo toteutettuna muotoon, on ikuisen Jumalihmisen ruumiillistuma. Harjoita ykseystietoisuutta ja heijastat suoraan Jumalan rakkauden kuvaa ja olet ikuisesti suojeltu. Ole yhtä kaiken kanssa, kun yksi on kaikki Jumalan kanssa.

2. Harjoitus kaksi: rakasta itseäsi


Sovella ykseysharjoitusta kaiken/yhden kanssa laajentuen kohti itsesi rakastamista, kunnioittamista ja arvostamista. Anna tunnustusta tuolle kallisarvoiselle elämänvoimalle sisällä kunnioittamalla ja arvostamalla itseäsi kaikin tavoin. Itsesi rakastaminen on täysivaltaisuusteko, mikä on Jumalan ikuisen rakkauden ruumiillistamisen luonnollinen tila. Jumalan ikuisen rakkaushengen ilmentymänä sinulla on kyky päättää luoda henkilökohtainen vapaus vahingoittamatta muita. Ole rohkea poistaaksesi tuska- ja pelkoesteet, jotta tule ruumiillistuneeksi rakkaudeksi, kun Jumalan henki löytyy aina sisältä.

3. Harjoitus kolme: rakasta toisia



Kun opit rakastamaan itseäsi, rakasta toisia. Tunnista toisten kallisarvoinen elämänvoima ylläpitämällä rakkautta, kunnioitusta ja arvostusta toisille. Toisten rakastaminen niin kuin itseään on luonnollinen oman täysivaltaisuuden tila, kun annat toisten elämälle saman kunnioituksen kuin omalle elämällesi. Rakastamalla itseään ja toisia, mitään hyväksymättömyys-, arvostamattomuus- tai itsekunnioitusongelmia ei synny, kun kaikkia rakastetaan tasavertaisesti.

4. Harjoitus neljä: rakasta maata ja luontoa


Rakasta maata ja kaikkia sen luomuksia, luonnon valtakuntia - kasveja, eläimiä ja mineraaleja - jotka ovat kaikki eläviä, tietoisia ja älykkäitä energiaolentoja. Tunnista kallisarvoinen elämänvoima, mikä on läsnä kaikessa Jumalan luomassa, ylläpitämällä kunnioitusta ja arvostusta luontoa kohtaan. Tämän tekeminen palauttaa tasapainon ja harmonian luontoon ja maan luomakunnan älykäs energia vastaa tekemällä yhteistyötä ihmiskunnan kanssa. Ihmiset jotka elävät epäharmoniassa luonnon kanssa, luovat monia tapahtumia, joita pidetään kesyttämättömien voimien armoilla olemisena. Kun ihmiset oppivat elämään harmoniassa maan ja luonnon valtakunnan kanssa, luonnon olennot harmonisoituvat harmoniaan ja yhteistyöhön kaikkien asukkaiden kanssa.

5. Harjoitus viisi: toisten palveleminen



Kun rakastat itseäsi ja kunnioitat omaa polkuasi tiukasti, etsi menetelmiä palvella toisia, jotka eivät astu henkilökohtaisten rajojen yli. Toisten palveleminen ei sisällä sellaisia kuluttavia malleja, kuin uhri-hyväksikäyttäjä, loisiminen tai tunnevampyrismi. Palveleminen ei ylläpidä oikeutuksen, odotuksen tai kiinnittymisen egoperspektiiviä. Harjoita palvelemista ehdottoman rakkauden kera ja luonnollisesti hetkessä virraten. Palvelemiseen osallistujien energiavaihto vahvistaa ja laajentaa tietoisuuskasvua paremmin kuin mikään muu menetelmä. Mitä enemmän vahvistat toisten palvelemisessa olemisen energiakenttää, sitä enemmän iloa, harmoniaa ja lahjoja tuodaan elämääsi. Mitä enemmän palvelua omistat Jumalan suunnitelmalle ja ykseydenlaille, sitä enemmän henkisen tuen ja henkisen läsnäolon vaihtoa voit saada Jumalvoiman kanssa.

6. Harjoitus kuusi: tietoisuuden laajentuminen


Opi kehittämään sisäistä selkeyttä ja henkistä tinkimättömyyttä aikomalla kehittää henkilökohtaista tietoisuutta ja/tai henkistä identiteettiä. Henki-identiteettinsä ruumiillistamiseksi mielen on oltava asiaan vihkiytynyt ja kurinalainen. Jos ego on kehon auktoriteetti, se torjuu henki-identiteetin ruumiillistumisen. Jos mentaalikeho luo esteitä henkiselle identiteetille, henkistä identiteettiä ja näin tietoisuutta ei koeta. Ensimmäinen askel tietoisuuden laajentamiseen on tulla tietoiseksi mielenkontrollista ja ajatusten ja uskomusjärjestelmien laatusisällöstä. Toinen askel on tehdä yhteistyötä mentaalisen ja fyysisen epämukavuusprosessin kanssa olemalla kärsivällinen ja odottamalla hiljaisuuden tyhjiössä. Opi hiljentämään mieli, jalostamaan egoa ja olemaan hiljaa. Kun hiljaisuus, mielen kurinalaisuus ja egon jalostuminen on saavutettu, kuuntele sisästä henkeäsi opastuksen saamiseksi. Sisäinen opastus johtaa aina uudelleenkoulutusprosessiin, jatkuvan tietoisuuslaajentumisen kokemiseksi vapaana pelosta ja oppijärjestelmistä. Sisäinen Kristus opastaa aina suuremman rakkauden ja rauhan valitsemista kohti, henki-identiteetin tietoisuuslaajentumisen kautta.

7. Harjoitus seitsemän: vastuullinen kanssaluominen



Kun olet enemmän täynnä henki-identiteetin ikuista rakkautta, älykäs suunnitelma aktivoi jumalaisen olemistarkoituksen Jumalan kanssaluojana. Henki-identiteetti ja jumalaisen tarkoituksen älykäs suunnitelma ovat yksi ja sama. Tarkoituksesta ja suunnasta tulee selkeämpi ja selkeämpi, kun omistaudut elämään palvellen kaiken/yhden tai Kristus-hengen periaatteita. Tarkoituksemme tietäminen ja eläminen tuo iloa, rauhaa ja täyttymystä, myös vastoinkäymisten tai haasteiden kohdatessa. Kun saavutamme "tietämisen", olemme vastuussa siitä ja kanssaluomme vastuullisesti kaiken/yhden kanssa. Vastuullinen kanssaluoja tietää, että kaikki luomukset ovat kumppanuudessa kaiken/yhden kanssa. Emme omista tai kontrolloi mitään, joten tarpeita, haluja ja "päällekkäisyyttä" pitäisi välttää ja vältetään. Olemme Jumalhengen "toimitsijoita" palvelemassa toisia vastuullisessa kanssaluomisessa kaiken/yhden kanssa. Tämän tietämisestä ja tämän periaatteen elämisestä olemme ikuisesti vapaita karmallisesta vaihdosta.

Pysykää avatarasydänpolkunne loistossa, olkaa lempeitä sydämeltänne ja toisillenne.

Rakkautta, Lisa

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Hoffman: Puhkea kukkaan tämän päivänseisauksen myötä

PUHKEA KUKKAAN TÄMÄN PÄIVÄNSEISAUKSEN MYÖTÄ
Kanavoinut Brenda Hoffman ( www.lifetapestrycreations.com)
19.6.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Monista teistä tuntuu mustelmille hakatulta. Se on nyt kyseessä, mitä annettiin vain muutama viikko sitten. Toiset teistä ovat tunteneet vain vähän muutosta muutamassa viime energiaräjähdyksessä. Se on odotettavaa.

Haluamme puhua niille, joiden tunteita viimeaikaiset pimennykset ja energiaräjähdykset ovat järkyttäneet.

Huolenanne on, että tämä järkytys, tämä kaaos on uusi sinä. Ei lainkaan. Kyse on siitä, että sinusta on tulossa uusi sinä.

Monet kanavat ovat käyttäneet analogiaa siemenen itämisestä maasta selittämään, miten elämänne näyttää hyvin kaoottiselta tällä hetkellä. Tämä on sopiva kuvaus, sillä teillä ei ole aavistustakaan siitä, kuka olette, sitten kun olette se kypsä valotyöntekijä, millaiseksi pyritte tulemaan.

Jotkut teistä uskovat, että koska te ette ole kokeneet kaaosta viime aikoina, olette varmaan parempi tai kypsempi valotyöntekijä kuin ne, jotka ovat sen keskellä. Se on osittain totta.

Jotkut teistä lykkäävät kaaostaan, kunnes teistä tuntuu mukavammalta kokea se. Toiset teistä eivät ehkä koe sitä koskaan. Ei siksi, että olette parempia tai opitte nopeammin kuin toiset valotyöntekijät, vaan koska olette päättäneet "istuttaa" olemuksenne siihen, missä olette fyysisesti, tunteellisesti ja henkisesti TAI te ette ole vielä tunteneet tarvetta siirtyä raskaimpien ongelmienne läpi.

On täysin oikein "istuttaa" olemuksensa tai lykätä kaaostaan. Mutta valotyöntekijät joille ohjaamme viestimme tänään, eivät ole tehneet kumpaakaan. He ovat myrskynsä keskellä. He tuntevat toisten tunteita sekä tutkivat syvimpiä salaisuuksiaan, mikä ei ole miellyttävää, mutta kaikki on tutkittava ennen täydellistä siirtymistä viidenteen ulottuvuuteen.

Jotkut tätä blogia lukevista eivät ole kovin kiinnostuneita siirtymään neljännen ulottuvuuden yli, ylösnousemaan tai tulemaan osaksi uutta maapalloa. Tämä on ok. Kyse ei ole siitä, että olette kiinnostunut jäämään kolmanteen ulottuvuuteen, vanhalle maapallolle, vaan teistä tuntuu mukavalta siinä, missä olette.

Sillä teillä jotka ette koe kaaosta tänä aikana, on tosiaan mukavaa siinä, missä olette - olette jatkuvassa hengähdystauossa. Kun taas niillä jotka työntyvät neljännen ulottuvuuden yli, ei ole luultavasti lainkaan mukavaa. Teillä on ehkä ollut viime aikoina tunteja ja päiviä, jotka ovat tuntuneet hengähdystauolta - mutta ei varmasti viikkoja.

Taas kerran, emme totea, että jotkut teistä ovat kehittyneempiä kuin toiset. Olette kaikki valotyöntekijöitä - vain eri roolien ja kiinnostusten kera.

Te jotka olette nyt kaaoksessa, tunnette pian rauhaa ja hyvinvointia.

Siemenanalogiaan palataksemme, niin puhkeatte maasta läpi ja löydätte rakastavan auringon ja sopivasti ravintoa näyttääksenne kauniin kukkanne. Seisotte selkä suorana ja ylpeänä kaikesta, mitä olette saavuttaneet. Ja sitten hoivaatte maahan piiloutuneita, jotka ovat liian pelokkaita ponkaisemaan läpi - niitä jotka ovat keskellä kaaostaan tai miettivät sitä.

Ajankohtaisen kaaoksenne lopputuote on aurinkonne löytäminen. Tämä päivänseisaus antaa teille tarvitsemanne työnnön, jotta kukkanne näyttää kauneutensa. Teille jotka olette huolissanne kukkanne kestävyydestä, niin meidän kasvianalogiamme loppuu tähän teidän kukkaanne. Pitäkää itseänne loputtomana kukintona, ei loputtoman kesän kukintona.

Mitä olemuksellenne tapahtuu tämän vuoden joulukuussa? Ennen sitä tapahtuu niin monia muutoksia, ettei ole tarvetta tai tilaa hahmotella niitä kaikkia.

Ajatelkaa taas kerran kukkatermein. Kenties perhoset, madot, jyrsijät, ihmiset ja mehiläiset pitävät kaikki kukkaa täydellisenä. Niillä on kaikilla eri odotukset eri lopputuloksista. Kaikki viittaavat kukan merkitykseen, mutta kukan eri puoliin eri aikoina.

Näin on teillä. Kenties iso roolinne on kävelyttää joku kadun yli ja käsittää, että olette pelastaneet hänen elämänsä. Tai kenties muuttaa jollekin asuinalueelle kohottamaan uusien naapureidenne henkeä tai tulla kansainvälisesti kuuluisaksi. Tietysti yksi ihminen voi tehdä kaiken tämän ja monet tekevät. Sillä kukan tapaan, olemuksenne edustaa monia asioita monille olennoille - mistä vähäisin ei ole perspektiivinne tähän kaoottiseen aikaan. Te puhkeatte ensimmäisenä esiin maasta.

Ettekö oleta, että jossain kohtaa maahistoriaanne mehiläinen piti tiettyä kukkaa makeampana kuin muita ja ohjasi oman pesänsä mehiläiset tuohon kukkatyyppiin? Ja eikö mehiläisten DNA sitten muuttunut, jotta tulevat sukupolvet tiesivät, että sellainen kukka on täydellinen niiden tarpeisiin?

Näin on teillä. Suoritatte oman roolinne täydellisesti olemalla sinä. Kaaoksenne on väliaikainen, mutta välttämätön puhdistamaan latentit, syvään juurtuneet vanhan ajan uskomukset ja pelot. Tämä ei eroa siitä, että siemen piilottelee pimeässä maassa viikkoja, ennen kuin se ponnahtaa maan läpi upeaan aurinkoon ja siihen rooliin, mikä sen oli määrä suorittaa luonnon, ihmiskunnan ja maailman kannalta. Sillä tosiaankin, kukan tai parin puuttuminen maasta ei vaikuttaisi paljon. Mutta jos kaikki kukat häviäisivät, maailmanne ei olisi yhtä kaunis tai omavarainen.

Jokainen kukka esittää tärkeää roolia, kuten jokainen valotyöntekijäkin. Siemenet eivät välttämättä tiedä, mitä roolia heidän pitäisi esittää - he tietävät osansa pelkästään kasvuprosessin aikana. Ja niin on monilla teistä.

Kenties sinusta tuntuu, että olet haudattuna niin syvälle maahan, ettet koskaan kuki. Saanemme olla eri mieltä. Salli tämän päivänseisauksen säteiden uudistaa olemustasi ja kannustaa sinut puhkeamaan kaaoksesta auringonvaloon. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

20.6.12

Kirsi haastattelussa




Heii! <3

Yöperho täällä jälleen! <3 Tulinpa vinkkaamaan teille uusimmasta haastattelustani, 
joka tehtiin pari päivää sitten Iskelmä Finlandia-ehdokkuutta koskien Nokian Edenissä. 

Lämmin Kiitos vielä Pasille lämminhenkisestä juttutuokiosta. <3



Unihiekkaisin siivin,
Deepthi



19.6.12

Yötervehdys ja muutamia tapahtumia



Hei Rakkaudet,

Vaikka on jälleen jo myöhä, halusin vielä tulla laittamaan teille pienen tervehdyksen, ennen kuin menen nukkumaan. Nämä päivät Venus-transiitin aikana ja jälkeen ovat olleet niin ihmeellisiä ja mielettömiä, että olisi todella paljon jaettavaa teidän kanssanne. Nyt vain odotan sitä päivää, että pääsen teille niistä kertomaan. Myöskin enkeliviestijono on nyt pitkä, joten edelleen teistä muutamat joutuvat valitettavasti odottamaan omia viestejään. Kiitos pitkäpinnaisuudestanne Ihanat! <3

Minulle on tullut muutama vinkki teiltä lukijoilta tapahtumista, jotka kenties kiinnostavat teitä:

Anu Shi Astahan tulee nyt vierailemaan Suomeen pitkästä aikaa, ja pitää täällä Jalasjärvellä Atlantiksen Enkelit-kurssin 14.-15.7. Vierailepa tuolla Anun sivuilla ja lue lisää!

Myös rakastettu kirjailija Lorna Byrne saapuu jälleen Suomeen tuomaan Enkelten toivoa valavia viestejä. Hän vierailee Helsingissä 22.09.

Oma tehtäväni alkaa myös pikkuhiljaa muuttaa tässä muotoaan, mutta siitä kerron lisää myöhemmin. Hurjaa uuden luomisen aikaa on ollut! <3

Nyt toivotan kaikille paljon Rakkaushalauksia ja voimia näihin energeettisesti voimallisiin päiviin! Kurkotetaan yhdessä kohti Valoa, ja siinä Olemme.

Valossa,
Deepthi





18.6.12

Beckow: Lapset ja ylösnousemus


LAPSET JA YLÖSNOUSEMUS, OSA 1/2


Kirjoittanut Steve Beckow (the2012scenario.com)
16.6.2012 (uudelleenjulkaisu)
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jotkut ihmiset ovat ilmaisseet huolensa siitä, ylösnousevatko heidän lapsensa. Arkkienkeli Mikael kertoi minulle jokin aikaa sitten, että alle 17-vuotiailla ei oletettavasti ole karmaa. Hän sanoi heidän olevan vapaita lentämään.

Lisäksi useimmat hyvin pienistä lapsista ovat täällä auttamassa meitä. He palvelevat ylösnousemusta. Ei siis ole mitään syytä olla huolissaan lapsistaan. Julkaisen kuitenkin uudelleen tämän sarjan tammikuulta 2011 varmistamaan, ettei kenellekään jää mitään epäilyksiä.

---------------------

Joillakin ihmisillä on ehkä epäilyksiä siitä, ylösnousevatko heidän lapsensa meidän muiden mukana. Jotkut haluavat ehkä tietää, onko mitään erityisohjeita, mitä lapsille pitäisi antaa, tai pitäisikö heihin kiinnittää jotain erityishuomiota.

Tämän kaksiosaisen artikkelin tavoitteena on vastata näihin kysymyksiin galaktisista ja henkilähteistä. Aivan kuten hyvin paljossa muussakin ylösnousemukseen liittyvässä, ehkä yllätymme kuullessamme yksityiskohtia tänä päivänä syntyvistä lapsista.

Ensimmäinen ja tärkein kysymys on: ylösnousevatko lapset? Matthew sanoo, että he ylösnousevat, kunhan heidän sielusopimuksensa vaatii heitä jäämään maan päälle niin pitkäksi aikaa.

"Tekevätkö vauvat ja lapset ylösnousemusmatkan maan kanssa? Ellei heidän sielunsa valinnut erittäin lyhyttä inkarnaatiota itsensä ja kaikkien muiden hyödyksi syntymää edeltävässä sopimuksessa, niin kyllä, he toisiaan ylösnousevat maan kanssa." 1)

Matthew kertoo meille, että monilla tänä päivänä syntyvillä lapsilla on jo kristalli-DNA eivätkä heille ylösnousemusmuutokset ole yhtä vaikeita, kuin aikuisille voivat olla.

"Mitä fyysisiä muutoksia lapset käyvät läpi siirtyessään 4D-kehoon? Joillakin sieluilla jotka ovat vastikään tulleet, on kehossa kristallinen solurakenne, ja ne joilla ei ole, eivät koe yhtä huolestuttavia fyysisiä ja tunneoireita kuin aikuiset, jotka myös muuttuvat hiilipohjasta kristalliin" 2)

"Kyllä, lapset joita kutsutaan indigoiksi tai kristalleiksi, tulivat mukanaan kristalli-DNA tai ovat hankkineet sellaisen." 3)

Lapset eivät ole yhtä iskostettuja kuin me. Heidän kehonsa ei kanna solutasolla samanlaisia raskaita muistoja kuin meidän, Matthew sanoo. Jotkut uusista lapsista myös tietävät jumalaisen identiteettinsä ja tätä oppituntia inkarnoitumisen on määrä opettaa.

"Osa aikuisten sopeutumista on niiden ajatusmallien kitkeminen ja sivuuttaminen, jotka muodostavat solumuistin rasittamia uskomus- ja käyttäytymismalleja. Lapset eivät ole eläneet riittävän kauan ollakseen yhtä iskostettuja ja he reagoivat nopeammin ja positiivisemmin korkeampiin värähtelyihin kuin aikuiset.

"Monet sielut jotka ovat ruumiillistuneet muutamana viime vuotena, tuntevat tietoisesti Jumalyhteytensä ja ovat tietoisia oikeutetusta paikastaan universaalissa perheessämme - tuo luontainen tieto ei "eksy" heidän kolmannen ulottuvuuden kehoonsa.

"Toivotaan hartaasti, että näiden vauvojen ja nuorten vanhemmat varjelevat tuhoamisen sijasta lastensa epätavallista uteliaisuutta, mikä syntyy muinaisviisaudesta." 4)

Heillä pitäisi olla vain vähän vaikeuksia jäljellä olevan karman selvittämisessä, Matthew selittää.

"Lapset joita auktoriteettihahmot eivät ole ohjelmoineet, toimivat vaiston ja intuition varassa, mikä on yhdenmukaista heidän sielusopimuksensa kanssa, ja karman selvittäminen tapahtuu luonnostaan. Aikuiset keksivät tarpeetonta monimutkaisuutta itselleen analysoimalla ja laskemalla liikaa samoja asioita, jotka lapset tietävät luonnostaan yksinkertaiseksi." 5)

Näistä syistä ylösnousemukseen valmistautuminen on paljon helpompaa useimmille lapsille, hän kertoo meille.

"Hyvin pieniin lapsiin ei ole iskostettu vääriä opetuksia, joten heillä kyse on vain totuuden oppimisesta valheellisuuksien sijasta. Teini-ikäiset voivat ensin vastustaa pelkästään siksi, että kapinallisuus on tuossa iässä luonteenomaista, mutta he toivottavat tervetulleeksi sen tiedon, että heillä on todella tulevaisuus suunniteltavana sen maapallon vakavan kohtalon sijasta, mitä jotkut väittävät väistämättömäksi." 6)

Kryon kuvasi heidän lisääntynyttä saapumistaan planeetalle Harmonisen yhdentymisen jälkeen vuonna 1987 ja eroavuuttaan aikuisväestöstä.

"Vuosia sitten alkoi tulla tuhansittain uuden tietoisuuden lapsia. Olemme puhuneet tästä usein. Annoitte luvan 1987 ihmistietoisuuden kehittymiselle ja nämä lapset ovat todiste! He ovat erilaisia … olette huomanneet?

"Kuunnelkaa, aikuiset. Nämä lapset eivät ole lineaarisia. Nämä lapset ovat käsitteellisiä. He eivät pärjää hyvin lineaarisessa opetuksessa. He katsovat koko linnaa, kuitenkin heidän mennessään kouluun järjestelmä haluaa näyttää heille jokaisen tiilen rakentamisen, näyttämättä heille linnaa.

"Teidän on vaikeaa ymmärtää sitä, mutta ilman koulutustakin nämä lapset näkevät valmiin linnan. Kouluttajat kyllästyttävät heitä sillä, miten linna rakennetaan! Tätä on vaikeaa selittää. Tiedätte heidän olevan erilaisia, eikö vain?

"Hyvin usein nämä lapset vaikuttavat vaikeilta. He turhautuvat ja heidän lähellään on turhauttavaa olla. Tämä edustaa uuden tietoisuuden saapumista ja turhautuminen on sitä, että näette sen ongelmana sen sijaan, mitä se oikeasti on - ihmisluonteen kehittymistä. Heitä on täällä nyt kymmeniätuhansia. Jotkut heistä ovat kaksi- ja kolmekymppisiä." 7)

Yhteiskunta on laajasti epäonnistunut näiden poikkeuksellisten nuorten olentojen ymmärtämisessä, Matthew kertoo meille.

"Jotkut näistä lapsista - ne joita kutsutaan indigoiksi tai kristalleiksi - tulivat tuntien sieluitsensä ja poikkeukselliset kykynsä ja sen sijaan, että he pystyisivät ilmaisemaan itseään vapaasti, heidät lääkitään yhteiskunnallisesti myöntyväiseksi." 8)

Nämä kehittyneet olennot hyötyvät odotetusta koulu-uudistuksesta, Matthew sanoo.

"Monet sielut jotka ovat tulleet parina viime vuosikymmenenä, ovat paljon kehittyneempiä henkisessä selkeydessä kuin vanhempi väestö ja oman syntymäoikeutensa tunnistaminen on kaikki, mitä he tarvitsevat. Oppikirjalogistiikka - kirjoittaminen tai editoiminen, painaminen ja jakelu - korvataan nopeasti ja opettajia valmistellaan opettamaan tietokoneistetuilla oppitunneilla, mikä on myös valmisteluvaiheessa." 9)

SaLuSa kutsui indigoita ja kristalleja "vanhoiksi sieluiksi nuoressa kehossa, jotka ovat tuoneet mukanaan paljon viisautta. Sallikaa heidän puhua siitä, mitä he tuovat, koska he ovat henkisesti erittäin kehittyneitä ja esittämässä täällä merkittävää osaa ylösnousemusprosessissa." 10)

He esittävät erityisroolia tulevina vuosina, Matthew sanoo.

"Niiden lasten keskuudessa joita on tullut parin viime vuosikymmenen aika, on sellaisia, joilla on poikkeuksellisia kykyjä ja muinaisviisautta sekä tehtävänä vakiinnuttaa ne uudistukset, joita käynnistivät vanhemmat siihen tarkoitukseen tulleet sukupolvet. Jotkut näistä hyvin kehittyneistä sieluista tietävät, keitä he ovat ja täsmälleen miksi ovat täällä, ja toiset löytävät tämän itsestään.

"Tunnette nämä uudet johtajat käyttäytymisestä ja teoista - luottakaa intuitioonne heistä! - ja jos olette lähellä, tunnette heistä säteilevän energian kohottavan ja energisoivan teitä. Silloin kun nämä sielut ovat johtorooleissa ja valontäyteiset joukot hurraavat heille, te ja maa tiedätte, että maa on hyvissä käsissä!" 11)

He auttavat meitä paljon enemmän, kuin meidän tarvitsee auttaa heitä ylösnousemaan. Vaikka ovatkin lapsia, he ovat todellisuudessa "valon vanhimpia". Meitä kehotetaan kunnioittamaan heitä ja sallimaan heidän tehdä työnsä.

"Voimakkaimmat näiden joukosta ilmestyvät opettajiksi, johtajiksi ja ajattelijoiksi ihmiselämän kaikilla alueilla maan päällä. Heidät aletaan hahmottaa ja kokea transformaatiovoimana tai -energiana kaikilla tasoilla. Tämä sukupolvi - kolmissakymmenissä - alkaa ottaa johtajarooleja uuden yhteiskunnan luomisessa. Ja heitä opastavat "valon vanhimmat", jotka ovat kulkeneet ennen heitä ja luoneet valopolun tai -sillan uudelle maapallolle.

"Pyydämme teitä kunnioittamaan "valon vanhimpia" keskuudessanne, sillä nämä urheat sielut ovat todellisia valonsotureita, joiden rohkeus ja omistautuminen valolle monien vuosien ajan on tehnyt hyvin paljosta mahdollista. Yhdessä valon vanhimmat ja ensimmäinen indigoaalto ovat voimakkaita transformaatioagentteja ja timanttivalolapset energisoivat maan hologrammimatriisia voimakkaalla rakkausvalollaan." 12)

Opettajat tulevat tietoiseksi velvollisuuksistaan näitä erityislapsia kohtaan:

"Monet opettajat "näkevät valon" ja innostavat oppilaita kehittämään mieltään, taitojaan ja lahjojaan. Sieluja syntyy kehoon kristallisolurakenteen parannetun DNA:n kera ja heihin viitataan oikeutetusti kristallilapsina. Toisia joilla oli enemmän älyllistä kapasiteettia, henkistä selkeyttä ja henkisiä pyrkimyksiä, tuli kahdessa sukupolvessa ennen kristalleja ja heidät tunnetaan indigoina.

"Surullista kyllä, monissa tapauksissa näitä lapsia/nuoria pidettiin epänormaaleina, heitä kohdeltiin ankarasti ja heidät lääkittiin alistuvaksi - taas kerran niiden pimeiden sielujen manipuloinnin kautta, jotka vakuuttivat pahaa-aavistamattomille neuvonantajille ja vanhemmille, että heidän poikkeukselliset lapsensa on sopeutettava "normiin".

"Kun tieto kristalli- ja indigoyksilöistä leviää, jotkut vanhemmista yksilöistä tulevat tietoiseksi suuremmasta potentiaalistaan ja tekevät vastaavia elämänmuutoksia; vanhemmat tunnistavat pienet lapsensa lahjakkaiksi ja kohtelevat heitä viisaasti sellaisina; lääkkeiden käyttö vähenee lasten poikkeuksellisen aktiivisen mielen tokkuraiseksi tekemisessä ja tietoisuus hienon musiikin edullisesta vaikutuksesta sekä nuorten kuorojen ja orkesterien lukumäärä kasvaa." 13)

Huomenna katsomme enemmän sitä johtajaroolia, mitä tulevaisuuden lapset esittävät.

Viitteet:
1) Matthew'n viesti 19.11.2009
2) Matthew'n viesti 19.11.2009
3) Matthew'n viesti 10.3.2009
4) Matthew'n viesti 19.11.2009
5) Matthew'n viesti 10.10.2010
6) Matthew'n viesti. 15.10.2005
7) Kryon/Lee Carrol 20.10.2008
8) Matthew'n viesti 3.2.2007
9) Matthew'n viesti 15.10.2005
10) SaLuSa 19.2.2010
11) Matthew'n viesti 7.1.2007
12) Archangel Michael/Celia Fenn helmikuu 2010
13) Matthew'n viesti 21.12.2008


* * *


LAPSET JA YLÖSNOUSEMUS, OSA 2/2


Kirjoittanut Steve Beckow (the2012scenario.com)
17.6.2012 (uudelleenjulkaisu)
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jatketaanpa sen roolin katsomista, mitä tänä päivänä syntyvät lapset esittävät.

Ryhmä joka puhuu Steve Rotherin kautta, selittää, että monilla heistä on vaikuttavia psyykkisiä kykyjä. Monin tavoin meidän täytyy ottaa heidät kiinni.

"Joka päivä syntyy lapsia, jotka tuovat vaikuttavia kykyjä mukanaan. Heidän silmänsä kirkastuvat ja alatte nähdä enemmän kykyjä ja enemmän energiaa tulevan heistä. Näette heidän myös kommunikoivan telepaattisesti tavoilla, mitä ette ole tehneet aiemmin. Mutta olette kuitenkin kehittymässä tuohon samaan prosessiin …

"Nyt syntyvien lasten ei tarvitse käydä läpi samaa evoluutioprosessia, sillä heidät sijoitetaan paljon yli "käyrän". Muiden teistä täällä kehittyvistä on otettava heidät kiinni." 1)

Arkkienkeli Mikael kuvaa monia uusia ihmisryhmiä - indigot, kristallit, timantit, platinat jne. - ja kertoo meille, että he palvelevat johtajina kultaisessa ajassa.

"Tänä kiihtyneen muutoksen ja transformaation aikana lapset esittävät taas kerran tärkeää roolia energioiden ylläpitämisessä ja he antavat voimakkaan energiakentän auttamaan prosessia. On kaksi ryhmää, jotka ovat erityisen aktiivisia nyt.

"Ensimmäinen ryhmä ovat kristallilapset, mutta erityisemmin timanttivalolapset, joita on syntynyt huhtikuusta 2009 saakka. Nämä uudet lapset syntyvät täysin harmonisoituneena kosmiseen tietoisuuteen ja "kosmiseen ruusuun" ja kutsumme heitä myös "pyhän ruusun lapsiksi". Heidän voimakkaat energiansa auttavat monia heräämään ja löytämään valosillan uuden maan tietoisuuteen.

"Vuoden 2010 kuluessa ja vuonna 2011 tulee timanttivalolasten uusi aalto, jotka kantavat myös platinasäteen energiaa henkilökohtaisessa hologrammikentässään. Nämä lapset tukevat myös voimakkaasti transformaatioenergioita ja mahdollistavat tietoisuuden lisänopeutumisen, niin että ihmiskunnan kollektiivinen timanttivalo voi ilmestyä esiin nopeammin, kun se nousee viidenteen valoulottuvuuteen.

"Toinen tärkeä ryhmä ovat ne indigo-kristalliolennot, jotka inkarnoituivat planeetalle indigojen ensimmäisenä aaltona 1970-luvulla. Nämä ovat nyt kolmissakymmenissä ja astumassa kypsään aikuiselämään ja he aktivoivat sielutyön ja tarkoituksen siitä, miksi he tulevat planeetalle. Monet näistä ovat voimakkaita ja kehittyneitä sieluja, joista tulee johtajia uuden maan uusien muotojen ja rakenteiden rakentamisessa." 2)

Monet ovat nyt heräämässä valitsemaansa rooliin, Kryon paljasti 2008.

"Olkaa valmiina siihen tapaan, millä liiketoiminta muuttuu, niihin uusiin tapoihin joilla sitä tehdään. Tulee lopultakin vähän vilpittömyyttä. Se tulee käsitteellisiltä ajattelijoilta. Muutos on käsillä." 3)

Yhdeksän valkosiipinen kollektiivitietoisuus vahvistaa sen, mitä Kryon sanoo.

"Monia lisää herää ennen vuoden 2008 loppua ja monet näistä vastaheränneistä on tulevaisuuden uusia aikuisia - niitä jotka kantavat ehdottoman rakkauden, päättäväisyyden ja vahvuuden indigovärähtelyä.

"Nuoret indigot ovat järkähtämättömiä tiedossaan siitä, mikä on harmoniassa maaplaneetan taajuuksien kanssa tänä aikana - ja he ankkuroivat tämän todellisuuteen." 4)

SaLuSa sanoo, että nämä lapset muodostavat mallin kehittyvälle uudelle ihmiselle.

"Uusi ihminen on ilmestymässä maan päälle. Se on henkisesti varustettu merkittävällä ymmärryksellä siitä, mitä tarvitaan nyt teidän siirtymiseksenne eteenpäin. Jotkut ovat varhaisia indigolapsia tai tähtisiemeniä, jotka ovat saaneet arvostusta ja ovat valmiita palvelemaan teitä kaikkia. He kantavat suurta viisautta ja ymmärrystä ja he tietävät tarkkaan, miksi he ovat maan päällä tänä ikimuistettavana aikana." 5)

Hän sanoo näiden johtavan vapaustaistelua monissa maissa.

"Maailmanuutiset joita innokkaasti seuraamme, paljastavat, että nuoremmat sukupolvet johtavat vapausristiretkeä monissa maissa, eikä heitä hiljennetä helposti. Olette jo panneet merkille, että teillä on ympärillänne monia rakkaita sieluja, joilla on kohonnut tietoisuus. He ovat tuoneet mukanaan sitä viisautta ja tietoa, mitä vaaditaan esittelemään uusi harmoninen elämistapa, mikä yhdistää teidät yhteisessä tarkoituksessa." 6)

Pimeät vallanahneet voimat pakotetaan lähtemään planeetalta tilan tekemiseksi näille viisaille lapsille, joista jotkut ovat ensikertalaisia maan päällä, sanoo Saint Germain. He hankkivat uusia ratkaisuja planeetan vanhoihin ongelmiin.

"Tässä valtamuutoksessa maan päällä näette monien, jotka ovat eläneet vallan vuoksi - jotka ovat eläneet elämä toisensa jälkeen valtapesässään ja istuneet valtatuolillaan valtakujeineen - lähtevän maan päältä eivätkä he tule takaisin vähään aikaan.

"Tämä tekee tilaa niille, jotka eivät ole olleet aiemmin maan päällä - tällä täysin uudelle kristallien ja uusien maalasten rodulle, joka tulee juuri niillä energiasäteillä, juuri niistä tietoisuusportaaleista joita olette auttaneet luomaan.

"He ovat uusia. He eivät ole niitä, jotka tulevat kera ratkaisujen ja vastausten niihin moniin ongelmiin ja haasteisiin, joita ihmiskunta kohtaa nyt, koska ne ovat jo maan päällä ja istuvat näillä tuoleilla tänään ja te olette niitä." 7)

Ryhmä varoittaa meitä ajattelemasta, että lähtevät ihmiset ovat aina pimeyttä. Jotkut ovat hyvin kehittyneitä olentoja, jotka saattavat lähteä tullakseen takaisin kristallilapsina uuteen maailmaan.

"Tulee aikoja, jolloin valtava väkimäärä lähtee. Olette nähneet tätä viime viikkoina ja näette sitä uudestaan."

"Kyse ei ole siitä, että kukaan tekee mitään oikein tai väärin. Kyse ei ole siitä, että lähtevät ihmiset eivät ole värähtelyltään riittävän korkeita jäädäkseen tänne. Itse asiassa monet heistä olivat niin korkeaa värähtelyä, etteivät he pystyneet jäämään paljon pidempään ja he vain käyttivät tuon tilaisuuden lähteä ulos. Maaplaneetan energiaa tasapainotetaan monin eri tavoin. Kaikki ne ihmiset jotka lähtevät tämän saamiseksi tapahtumaan, tulevat takaisin kristallilapsina, joilla on uskomattomia ominaisuuksia.

"He tulevat takaisin, koska heille tuon reitin ottaminen on helpompi kuin värähtelynsä nostaminen tietoisesti, minkä reitin te otatte tällä hetkellä. Kuitenkaan mikään tästä ei olisi mahdollista, jos te täältä ette tekisi harppauksia sen tekemiseksi. Tuo "pala" auttaa jokaista ihmistä maaplaneetalla, kun kehitytte siihen paikkaan, missä saatte oman henkisen itseluottamuksenne." 8)

Näin ollen tänä päivänä syntyy monia lapsiryhmiä, joiden on määrä esittää johtoroolia ylösnousemuksessa ja kultaisessa ajassa. Vaikka me voimme kantaa huolta siitä, ylösnousevatko he vai eivät, totuus näyttää olevan, että heidän ylösnousemuksensa on taattu ja monet heistä ilmiselvästi auttavat meitä.

1) Ryhmä/Steve Rother 16.3.2010
2) Arkkienkeli Mikael/Celia Fenn helmikuu 2010
3) Kryon/Lee Carrol 20.10.2008
4) Yhdeksän valkosiipinen kollektiivitietoisuus/Magenta Pixie 8.12.2008
5) SaLuSa 21.4.2010
6) SaLuSa 19.6.2009
7) Saint Germain/Geoffrey Hoppe 4.10.2008
8) Ryhmä 15.3.2010