30.11.12

Astro: Joulukuun planeettauutiset






Day: 12.12.12

12.12.12

Kirjoittanut Christine Day, Plejadien suurlähettiläs ( www.christinedayonline.com)
26.11.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Hei kaikki! On ollut intensiivinen kuukausi ja tunnen, että meitä kaikkia valmistellaan tässä kuussa energeettisesti vastaanottamaan 12-12-12-energiat.

Plejadilaiset ovat antaneet minulle hyvin yksityiskohtaista informaatiota auttamaan teitä kaikkia, jotta kykenette tietoisesti vastaanottamaan tuolloin tulevia voimakkaita valaistumisaaltoja.

Viestini on tavallista pidempi ja se tuntuu hyvin tärkeältä jakaa teidän kaikkien kanssa. Olen sisällyttänyt mukaan myös joitain kysymyksiä, joita on tullut esiin piireissä ja jotka tunnen oleellisiksi.

Plejadilaiset kertovat, että planeetalle tulee 12.12.12 sarja valaistumisaaltoja. He pyytävät teitä avautumaan uudelle yhteistyölle niiden esisopimusten mukaisesti, joita teitte ennen tulemistanne tälle maaplaneetalle. Kyetäksenne täysin omaksumaan näiden valaistumisaaltojen energiat, teidän on avauduttava ja luotava uusia energiayhteyksiä itsellenne.

Olkaa tietoisia, että aallot ovat voimakkaimmillaan 12.12.12 klo 0-6 ja ne alkavat taas laajentua päivällä klo 12-15.

Olette tehneet esisopimuksia saadaksenne energeettistä tukea 12.12.12 alkaen elämäänne. Se on epäoleellista, muistatteko niitä vai ette. Nyt riippuu teistä, aktivoitteko nämä esisopimukset. Aktivoimisen on tapahduttava teidän puoleltanne eikä toiselta osapuolelta.

Teidän on annettava lupa ja aktivoitava esisopimuksenne avautumalla sille, mitä energioita teitä varten on. Teidän ei tarvitse tietää, mitä energioita. Teidän tarvitsee antaa vain lupa aktivoimiseen. Avautukaa näille energiayhteyksille päivää ennen 12.12.12.

Se on epäoleellista, ettei egomielenne ehkä ymmärrä tai tiedä, mitä energiayhteyksiä kutsutte. Teidän on vain ymmärrettävä, että olette tehneet nämä esisopimukset tukemaan itseänne nyt.

Älkää siis antako egomielenne sanoa: "No, en ole varma, mitä kutsun esiin, joten en aio aktivoida mitään esisopimuksiani." Ei kannata mennä siihen.

Energioiden on tultava teistä. Sama jatkuu 12.12.12. Teidän on avauduttava tietoisesti, tietoisen valinnan kautta kutsuttava valaistumisaaltoja. Energiat jotka tulevat noiden valaistumisaaltojen kautta, harmonisoivat ja synnyttävät teidät uudeksi aspektiksenne.

Valaistumisaallot on suunniteltu aktivoimaan uusi kristallirakennetaso kehonne soluissa. Tämä aktivoitu kristallirakenne kykenee sitten majoittamaan fyysiseen kehoonne uuden tason omasta jumalaisesta valostanne. Se transformoi kehoanne sähköisesti niin, että pystytte ottamaan sisään ja pitämään paljon enemmän omaa jumalaista valoanne soluissa.

Tämä on vallankumouksellista aikaa meille ihmisille ja tällä hetkellä suuri osa jumalaisesta valostamme on fyysisen muotomme ulkopuolella. Nykyjärjestelmällämme emme kykene kantamaan tuota valoa.

Kristallirakenneaktivoinnin myötä kykenet ottamaan sisään ja majoittamaan paljon enemmän omasta jumalaisesta valostasi 12.12.12. Valaistumisaallot on suunniteltu tuomaan "sinut sinuun" ja suunnittelemaan järjestelmäsi uudestaan.

Kristallirakenteen toinen piirre on, että se avaa telepaattisen kommunikointikeskuksesi tarkemmaksi. 12-12-12-energia sisältää pyhän yhteyden universumin energioiden kanssa. Se avaa tuon pyhän yhteysmahdollisuuden meille jokaiselle. Uuteen ymmärrykseen, uuteen tietoon tulemisessa ei ole mitään uutta, vain sen tiedon ja niiden muinaisten opetusten vastaanottamista, jotka ovat osa totuutta ja eheyttä.

Tuona päivänä solusi harmonisoituvat uudelle totuus- ja eheystasolle, mikä sallii sinun jatkaa polullasi uudella tavalla siitä lähtien - ymmärtäen, että koko planeetta käy läpi energiatransformaation tuona päivää.

Sanot ehkä: "Miksi aivan yhtäkkiä?" Ei lainkaan yhtäkkiä! Asioita on laitettu paikoilleen jo jonkin aikaa tämän tapahtumiselle.

Viljaympyrät synnyttävät itsensä uudelleen ja tulevat täyteyteensä ensimmäistä kertaa tällä planeetalla. Ne toimivat harmoniassa kaikkien megaliittipaikkojen ja pyhien paikkojen kanssa planeetalla. Megaliittipaikkojen ja viljaympyröiden välillä tapahtuu verkottuminen, mikä kattaa planeetan ja luo sarjan ley-linjoja.

Meidän on tultava osaksi tätä pyhää verkostoitumista tuona päivänä. Silloin avautuu portaaleja ja jokainen teistä voi osallistua tähän pyhää verkottumiseen. Tämä pyhä verkko mikä syntyy maatason ympäri, on osa todella voimakasta planeettamme ja tietoisuuden transformoitumista.

Ne jotka harmonisoituvat tuhon pyhään verkkoon tuona päivänä, saavat automaattisen telepatiayhteyden toisiinsa. Teidän ei tarvitse ymmärtää niin paljon kuin olla halukas osallistumaan siihen, mihin olette sanoneet jo "kyllä".

Kyse on oikeastaan ilmestymisestä tapaamiseenne ja paikkanne ottamisesta "suuressa suunnitelmassa", kuten Plejadilaiset sitä kutsuvat. Kun avaudutte esisopimusyhteydellenne edellisenä päivänä, nuo energiat tukevat teitä, näyttävät teille tietä ja auttavat seuraavan päivän prosessissa.

Palaatte ottamaan paikkanne siinä energiayhteistyössä, jolle olette sanoneet "kyllä", mikä mahdollistaa työnne tuona päivänä ja siitä eteenpäin.

Meillä on myös 21.12.2012. Yhdeksän päivän kuluttua tulee toinen energiataso niille, jotka ovat työskennelleet näiden valaistumisaaltojen kanssa 12.12.12. Tämä päivä on toinen voimakas ajankohta avautua vastaanottamaan ja sallia toisen kristallirakennetasonsa aktivoitua.

Käytte läpi toisen sähköenergiatransformaation, mikä aktivoi kehoanne, ja kykenette vastaanottamaan uuden tason jumalaista valoanne ja majoittamaan sen kehonne soluihin. Tuona päivänä portaalit avautuvat taas ja pyhä verkko maapallon ympäri avautuu ja liitytte pyhään verkkoon uudella tasolla.

Ymmärtäkää, että kokoontuminen ryhmiin 12.12.12 on hyvin tukea antavaa. Meidän jotka olemme hereillä, on erittäin tärkeää yhdistyä tämä aikana ankkuroimaan ja laajentamaan sitä, kuka olemme. On tärkeää yhdistyä samanmielisten ihmisten ryhmiin - niihin jotka ovat hereillä. Kaikkiin ihmisiin kaikilta poluilta, ei ole erillisyyttä.

Erotaanko tämän päivän jälkeen niistä ihmisistä, jotka eivät ole polulla?

Ei, ehdottomasti ei. Fakta on, että olemme kaikki sopineet ennalta heräävämme varhain ja pitävämme väylää avoimena toisten seurattavaksi. Jos mitään, niin olemme enemmän yhteydessä. Emme ehkä ole yhteydessä esimerkiksi niihin, jotka loukkaavat, kontrolloivat ja ovat yhteydessä väkivaltaan. Olemme edelleen kuitenkin yhteydessä tavallisiin ihmisiin, joilla on hyvä sydän, mutta jotka eivät ole hereillä.

Asun huoneistossa. Voinko tehdä tämän kaiken yksin 12-12-12-porttia varten?

Kyllä, tietenkin.

Antaako "irtipäästämisenergian" kanssa työskenteleminen tukea tuona päivänä?

Kyllä, muistakaa, että irtipäästämisenergian kautta siirrytte uuteen harmoniaanne. Irtipäästämisenergia sallii teidän jättää sisältämänne 3D-energian - ja sallii sen pudota pois hetkessä - ja tuolla hetkellä tapahtuu uudelleenharmonisoituminen. Kun tuolla yhdellä hetkellä päätätte päästää irti kaikesta tällä maatasolla, siitä tulee erittäin voimakas ja voimaannuttava uudelleenharmonisoitumishetki. Vaaditaan vain yksi ajan hetki kaikkien solujen siirtymiseksi uudelle harmonia- ja muistamistasolle.

Irtipäästämisenergia sisältää harmoniaenergiaa, mikä auttaa teitä valaistumisaaltojen kanssa 12.12.12. Haluatte olla myös "aukko" saatavalle energialle. On erittäin tärkeää sallia itsensä avautua tietoisesti vastaanottamaan valaistumisaaltoja.

Teitä tukisi, jos tekisitte kolmen kynttilän pyörteen, minkä keskellä on kristalli. Tämä vetää puoleen ja tukee valaistumisaaltoja, niin että niillä on väylä, mitä pitkin tulla - energiarakenne. Tai mikä tahansa mitä tunnette kutsuttavan tekemään kristalliasetelmaksi, antaa tukea.

Tekisin tämän kaiken edellispäivänä. Istuisin avautumaan energiayhteyksille ja tuntisin, mitä tarvitsee tehdä itse noiden valaistumisaaltojen vastaanottamiseksi, ja sallisin energiayhteyksien tukea ja näyttää, mikä on parasta minulle.

Rakentakaa jotain itsellenne joko ryhmässä tai yksin, mutta tehkää se edellispäivänä ja tuntekaa energiaa ja tehkää "säätöjä". Mitä sitoutuneempi olette noihin valaistumisaaltoihin, sitä enemmän ne työskentelevät kanssanne. Teidän osananne on päättää tietoisesti vastaanottaa.

Jos teillä on ihmisryhmä, kannattaa ehkä tehdä piiri tuon pyörteen ympärille osana muotoa, osana rituaalia tai rakennetta. Teillä on vähän aikaa ajatella sitä ja tuntea, mikä toimii ja tuntuu hyvältä.

Kannattaa ehkä laittaa tyynyjä lattialle, jotta voi mennä pitkäkseen, koska energiat ovat voimakkaita ja teidän täytyy integroida ja vastaanottaa niitä - ja sitten kenties mennä ulos taivaan alle, galaktiseen energiaan ja maata maassa ja avautua tähtienergialle tuona aikana yöllä. Olkaa luovia. Tuntekaa sisällä, mikä on oikein teille. Myös luonnonvoimat ovat sitoutuneet työskentelemään kanssanne. Niillä on voimakasta energiaa tukemaan teitä valaistumisaaltojen integroinnissa planeetalle.

Tukeeko tilannetta, jos menee johonkin pyhään paikkaan?


Plejadilaiset sanovat, että jokainen paikka maatasolla on pyhä tuona päivänä. Koko maapallosta tulee pyhä paikka.

Niin olkoon.

Voimaannuttavaa ja voimallista 12-12-12-porttia.

Rakkautta ja siunausta,
Christine

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

♥ Diana Cooperin tuoreimmat vinkit vuoden 2012 lopulle ♥

Heippa,

Anu Shi Astan huikea haastattelu Diana Cooperin kanssa loppui juuri. Oli aivan mieletöntä saada täysin päivitettyä tietoa siitä, missä tällä hetkellä Dianan mukaan mennään. Facebookissa jo virittelimme jälkilöylykeskusteluja, joita pääset seuraamaan täältä. Kopioinpa tännekin nyt tuon, mitä sinne itse jo kirjoitin.

Huikein anti oli minusta tieto uusista valosuojista. Olen nimittäin itse jo jonkin aikaa tuntenut nahoissani, että jokin uusi suoja tai energia on jo olemassa, jolla voimme valotaajuuttamme kohottaa ja korjata. Aiemmin olen käyttänyt tiiviisti violettiliekkiä, ja viimeiset pari vuotta sen päivitettyä versiota, kultahopeista violettiliekkiä, jotka ovat kummatkin toimineet aivan ällistyttävällä tavalla. Sitä mukaa kun omat ja maapallomme värähtelyt nousevat, me saamme käyttöömme myöskin yhä korkeampia "apuvälineitä", informaatiota ja apujoukkoja. Diana Cooperin mukaan meillä on nyt saatavilla jopa kolme uutta "apuvälinettä", jotka edustavat jo huikeita värähtelytasoja. Enää ei puhuta 4. tai 5. tai edes kuudennen dimension "apuvälineistä", vaan nyt mennään jo seitsemänteen ja yhdeksänteen. Ja se on todella huikeaa! Se merkitsee vain yhtä asiaa: me olemme valmiita niille, me olemme tehneet hienoa työtä, Rakkauden Työtä!

Tässä Dianan vinkit uusista "energia-apuvälineistä". Kirjoitin ne nyt nopsaan ylös hänen puheestaan, joten jos minulta meni jotain ohi tai ymmärsin väärin, niin ihanaa, jos jaksat korjata asian tuonne kommenttiosioon. Kiitos!

 ENSIMMÄISENÄ hän esitteli valolaatan tai -pallon, joka kantaa 7.dimension energiaa. Asettamalla sen auraasi ja kruunuchakraasi pystyt puhdistamaan vanhoja energioita tehokkaasti aurastasi.

♥ TOISENA hän esitteli tuplavenustransiitin tuoman feminiinienergian, joka kantaa myöskin 7.dimension energiaa. Tuo energia näyttäytyy punaisena. Nosta se pääsi yläpuolelle, valuta koko auraasi ja anna sen pestä energioitasi.

 KOLMANTENA tulikin sitten Arkkienkeli Metatronin energiasuoja. Käänny Metatronin puoleen ja saat häneltä jopa 9.dimension valopallon, joka on väriltään oranssikultainen. Asettamalla tuon valopallon auraasi, se suojaa sinua, auttaa yhdistymään Metatronin voimalliseen energiaan ja avaa lähdevalosi.


Diana neuvoi myös, että tärkeintä tässä ajassa on nimenomaan omien 12 chakran herättäminen sekä maadoittuminen syvälle Äiti Maahan. Mitä syvemmin olemme juurtuneet, sitä korkeammat tähtiulottuvuudet meitä myöskin kutsuvat. Ilman maadoittumista emme kykene vastaanottamaan valoa tasapainoisesti. Jos sinulla on vaikeuksia maadoittua, niin Diana neuvoi olemaan paljon ulkona, kävelemään luonnossa, halailemaan puita, seisomaan kesällä paljain jaloin ruohikolla ja syömään kunnolla - tarvittaessa raskastakin ruokaa. Suklaa on yksi parhaista maadoittumisen apureista. (Luojan Kiitos!! :D :D ♥ )

Tärkeimpänä asiana Diana painotti koko haastattelun ajan, että meidän on hyvä olla valmiita, kun tuo 21.12 saapuu. On tärkeää hiljentää arkista vauhtiaan jo nyt, levätä, kuunnella ja alkaa virittymään tuolle kosmiselle hetkelle. Jos tunnet väsymystä, se johtuu näistä korkeista valoenergioista, joita maapallolle juuri tällä hetkellä suodattuu. Tuo energiaa vaatii meiltä lepoa. Anna siis itsellesi tarpeeksi aikaa nukkua.

Myöskin 12.12 päivän merkitystä hän korosti. Sinä päivänä siirrymme aikaan, jolloin enkelit ovat voimallisesti läsnä ja myöskin yksisarviset tekevät itsensä tiettäväksi meidän tietoisuudessamme. He avaavat sydämemme ja kruunuchakramme, jotta me pystymme ammentamaan lisää kosmista viisautta ja valmistautumaan 21.12 juhlapäivään. 

Itse 21pv. on hyvä viettää hänen mukaansa hiljaisuudessa ja vain avautua vastaanottamaan omat uudet sielunasetukset, joita me hienovaraisilta tasoilta pystymme tuolloin vastaanottamaan. Hän suositteli myöskin OM-mantran käyttöä nostamaan energioitamme ja pitämään yllä pyhää valovärähtelyä.

Tässä vielä linkki Anun arkistoon, josta tuon huikean haastattelun voi nyt kuulla kokonaisuudessaan uudestaan: http://www.12radio.com/archive.cfm?archive=4E0DB9B8-1143-DC70-C49024285DAFB117




Tuhannet Enkelikiitokset Anulle tästä huikeasta työstä ja mahdollisuudesta saada kuulla Dianaa juuri tässä tärkeässä vaiheessa vuotta päivitetyin tiedoin. Kiitos, kiitos, kiitos! Enkeleiden siunausta ja suojelusta Sinulle! 


Rakkauden säteitä ja Enkelivaloa sydämeesi! 

Deepthi






29.11.12

Deepthi: Uusi Päivä-kirjasuositus





Hiphei!

Sainpa tuossa juuri intialaisen linssikeittoni hellalle porisemaan, ja sitä valmistaessa muistin, että minun piti mainita teille eräästä kirjasta! ♥ 

Elettiin vuoden 2009 loppua, ja olin juuri tullut toiselta reissultani Intiasta. Eräänä iltana istuin isän luona telkkarin ääressä, kun töllöttimestä alkoi ohjelma, jonka vieraana oli Olli Posti. Kuuntelin Ollin energistä juttelua siitä, miten suuhumme laittamalla ruoalla on merkitystä. Tyyppi kun oli parantanut oman ms-tautinsa pelkästään sillä, että oli alkanut katsoa mitä syö. Olli mainitsi jutussa nimen Heidi Kuusisto, ja minä siinä näppäränä tyttönä television ja läppärin välimaastossa googlasin Heidin nimen tietenkin välittömästi. Olin nimittäin jo jonkin aikaa "tilaillut" elämääni ihmistä, joka osaisi sanoa minulle edes jotakin järkevää siitä, miten tänä päivänä kannattaisi syödä. Intiassa ja suomalaisten Intiassa vierailleiden ystävieni luona olin jo päässyt jollain tasolla jyvälle siitä, että on tiettyjä ruokia, jotka tekevät keholle parempaa kuin toiset. Olin jo tottunut siihen, että kaupasta kannetaan luomuruokaa ja että liha ei välttämättä kuuluisi jokapäiväiseen ruokavalioon. Olin myöskin tajunnut, että yksi taikasana tässä viidakossa on ayurveda.

Nyt sitten Heidin sivuilla vieraillessani tuli tunne, että olisi ihana tavata hänet ja kuulla lisää: hän oli opiskellut nimenomaan ayurvedaa. Niinpä varasin ajan hänen kehotyyppianalyysiin. Analyysi oli mielenkiintoinen, ja vielä jännempi oli olo, kun lähdin hänen luotaan. Tuntui, että jotain jäi sanomatta. Niinpä lähetin viestin perään ja kiitin tapaamisesta. Heidiltä puolestaan tuli viesti, että hän oli juuri ajatellut viestiä perään ja kertoa, että hän on lanseeraamassa uuden kurssin nimeltään Simplify to Super, ja hän kysyi kiinnostaisiko minua toimia tuon kurssin testaajana. Minä suostuin riemumielin, olihan tämä juuri sitä, mistä olin haaveillut.

Niinpä aloitin Heidin ohjauksessa 10 viikon nettikurssin, jonka aikana ruokailutottumukseni ja tietoisuuteni ruoan vaikutuksesta olooni kääntyivät täysin uusiin uomiinsa. Minä, joka olin ollut siihen asti suurinpiirtein leivälläeläjä ja joka inhosin kokkausta, olinkin nyt yhtäkkiä se, jonka keittiössä surisi upouusi smoothiekone heti aamulla ensimmäisenä, ja joka pyöräytteli tuosta vain niin raakasuklaat kuin raakaruoatkin. Hurahdin - niin kuin monelle tähän maailmaan astuvalle helposti käy :D - täydellä sydämelläni raakaruoan saloihin, ja opin ruoasta ja sen vaikutuksista noiden viikkojen aikana enemmän, kuin olen millään köksäntunnilla koskaan oppinut. Pääteesi koko kurssin ajan oli se, että lisätään hyviä juttuja, niin vähemmän hyvät tippuvat pois ihan automaattisesti. Ja se toimi! Hauskinta kaikessa oli se, että se oli niin helppoa, eikä minun tarvinnut raakaruokaa tehdessäni osata kokata (toisin kuin normiruokaa tehdessäni.... tiedättehän... nuo kryptiset perusruoan reseptit, joista kaikki oleellinen pitäisi osata lukea sieltä rivien välistä... aaarrgghhh... t.ammattikokin tytär).
Anyway, suurin muutos tapahtui kuitenkin tietoisuudessani. Opin hyvin nopeasti kiertämään kotikaupan hyllyt ihan uusia reittejä. Aloin viihtyä hedelmä- ja vihanneshyllyillä, ja leipähyllyille ei enää tehnyt edes mieli. Aloin automatisoida itseäni uudelleen niin, että etsisin ensin aina luomutuotteet käteeni, ja jos ei niitä ollut, niin sitten vähintään reilunkaupan tuotteita. Leipäkään ei tietenkään pannassa tuon kurssin aikana ollut, mutta sillä oli merkitystä, millaista leipää syö. Minä tehokkaana ihmisenä tosin päätin jättää koko leivän kertarysäyksellä puoleksi vuodeksi ja testata, miltä olo alkaisi tuntua. On varmaan turhaa sanoa, että huikealta.

Samaan aikaan minulle tapahtui sisäisesti paljon. En toki tiedä mikä oli lopulta minkäkin vaikutusta, koska kaikki muutos tuli itselläni samaan syssyyn, mutta väitän kuitenkin, että ruoalla oli hyvin vahva vaikutus omaan (valo)prosessiini. Mitä puhtaampaa ruokaa söin, sitä kirkkaampana pysyi mieli. Opin myöskin, että vaikka välillä "retkahtaa" normisuklaaseen tai vähemmän luomuun, niin ei se maailma kyllä siitäkään kaadu. On osattava olla armollinen itselleen. Tärkeintä oli kuitenkin, että nyt minulla oli työkalut, joilla osasin korjata kurssin. Opin hurjan paljon siitä, mikä vaikuttaa milläkin tavalla kehooni, mieleeni ja yleiseen energiatasooni. Kaikilla on aivan suora yhteys siihen, mitä laitan suuhuni. Ja mitä puhtaammalle ruoalle keho tottui, sitä herkemmin se alkoi minulle itse kertoa, mitä se tahtoo, milloin se tahtoo ja missä muodossa.

Miten sitten syön tänä päivänä? No, nyt kokkaan kasviksia, syön paljon hedelmiä, teen viikottain raakasuklaata, syön smoothieita, salaatteja ja tietenkin rakastamaani intialaista linssikeittoa, jonka reseptin sain Heidin kurssilta. Tuon samaisen herkun resepti löytyy myös hänen kotisivuiltaan. Suosittelen erittäin lämpimästi. Tänä päivänä syön myöskin puuroa ja vähäisissä määrissä leipää ja maitotuotteita, mutta lihaa, kalaa ja kanaa en syö edelleenkään. Suurin oppi minulle on ollut se, että kun syö kaikkea kohtuullisesti, niin silloin pysytään hyvässä kurssissa. Ei tarvitse elää pelkillä superfoodeilla ja raakaruoalla, vaan ennemminkin on hyvä heijastaa ruokavaliota vuodenaikojen mukaan ja kuunnella kehoa. Ja jos välillä tekee mieli jotain "vanhan ruokavalion" puolelta, niin sitten syön ja E-koodeista viis, mutta seuraavana päivänä voi taas korjata palettia kevyemmällä ja puhtaammalla ruoalla. Mutta en voi väittää, että keho tuosta tykkäisi, kyllä se heti protestoi ja olo on takkuinen! :D

Simplify to Super-ekurssi kasvoi Heidillä myöhemmin kurssiksi nimeltään Uusi Päivä. Siinä on huikeasti asiaa niin ruoasta, hyvinvoinnista, liikunnasta tietoisuudesta kuin muistakin ympärillämme vaikuttavista tekijöistä hyvään oloomme. Nyt, sopivasti ennen joulua Uusi Päivä on julkaistu vihdoin myös kirjan muodossa. Sain kirjan käsiini, ja se on kyllä hienosti ja kauniisti tehty! Voin suositella kirjaa erittäin lämpimästi kaikille niille, jotka haluavat lisätä hyvää oloaan ruoan avulla ja avautua kehonsa kautta kuulemaan sisäistä ohjaustaan.

Heidin Quinoaa-blogi on myöskin tulvillaan aivan fantastista tietoa, joten sinne suosittelen myös lämpimästi surffausmatkaa!


Iloa ja aurinkoisia ajatuksia ruokamatkallesi! Minä menen nyt syömään! :D


dEEP

Ps.Aloitin tämän blogin kirjoittamisen samoihin aikoihin tuon kurssin kanssa, joten jos haluat, niin jotain fiilisraportteja löydät omasta ruokaseikkailustani tuolta vuoden 2009 joulukuulta.




Diana Cooper Anun vieraana tänään klo:22 ♥


Heippa Ihanat,

Tulinpa vinkkaamaan teille tämän illan upeasta tapahtumasta! Suomalainen aivan ihana enkeliopettaja ja Näin luot taivaan maan päälle-kirjan kirjoittaja Anu Shi Asta  haastattelee tänään Enkeliradiossaan
maailmankuulua Diana Cooperia. Lähetys alkaa Suomen aikaa klo:22, ja voit kuulla haastattelun livenä täältä: www.12radio.com.

Anu on myöskin juuri julkaissut aivan ihanat uudet kotisivut, joita pääset katsomaan täältä: www.elamankeha.com.

Yhdytään kuulolle klo:22, nautitaan Enkeleiden hoivasta sydämessämme ja yhdistytään valoverkkoon koko maailman rauhan puolesta. ♥ 






Enkelivaloa päivääsi!

Deepthi




28.11.12

Kaskimäki: 12.12.12-valoverkkokokoontumiset

Heippa,

Lähestyvä 12.12.12-päivä on noteerattu koko Suomessa, ja useat ryhmät ympäri maamme kokoontuvat tuolloin yhteen juhlistamaan, hiljentymään ja luomaan uutta aikaa, uutta maailmaa, uutta Itseään! Myöskin täällä Jalasjärvellä minä järjestän Enkelipikkujoulujuhlat, mutta meidän tilaisuus puuttuu nyt allaolevasta  Päivin listasta, koska ryhmämme (huikeat 50 henkeä!!!!) on jo täynnä. Monissa kanavoinneissa on puhuttu tuon päivän merkityksestä. Vaikka et pääsisi fyysisesti ryhmään mukaan, niin yhdy tähän maailmanlaajuiseen valoverkkoon sieltä käsin, missä ikinä silloin oletkin! Tuskin maltan itse odottaa tätä aivan kohta todeksi kokemaamme joulukuuta, joka tuo huikeat uudet ulottuvuudet vielä konkreettisemmin meidän saatavillemme. <3 

PERUSTIN FACEBOOKIIN RYHMÄN, JOKA KOKOAA SUOMEN 12.12.12-MEDITAATIORYHMÄT YHTEEN. JOS SINULLA ON RYHMÄ, JOKA KOKOONTUU TUONA ILTANA YHTEEN, VOIT ILMOITTAA SIITÄ 12.12.12-RYHMÄSSÄ TAPAHTUMAT-SIVULLA. TAI JOS ETSIT RYHMÄÄ, JOHON VOISIT OSALLISTUA, NIIN LIITTYMÄLLÄ SIVULLE VOIT KÄYDÄ VILKAISEMASSA, JOSKOS LÄHIPAIKKAKUNNALLASI ON JO RYHMÄ OLEMASSA.  
LÖYDÄT 12.12.12 VALOVERKKO-MEDITAATIORYHMÄMME TÄÄLTÄ: https://www.facebook.com/groups/478325645543522/.


Iloa iltaasi ja Enkeleitä vierellesi! <3

Deepthi

* * * 


Hei,

29.11. alkaa Tzolkinissa uusi vuodenaika, Käärmeen vuodenaika. Uudistumista ja nahkan luomista, aistien ja vaistojen aktivoitumista, herkitymistä, avautumista uuteen. Todella avautumista kosmiseen yhteyteen, fyysisellä ja psyykkisillä olemuksella. Taivas aistin heräämistä!
(Käärmeen vuodenajan kesto 29.11 - 28.1.2013 )

Villit päivät ovat tällä erää pikkuhiljaa jäämässä taakse. Muutosvoimat ovatkin olleet aikamoiset. Lisäksi kuun pimennys, Pluton voimakkaat transiitit, ja Tzolkinissa tänään, 28.11 galaktisen aktivaation porttipäivä.

Olen saanut monilta kuulla, että kehossa on ollut kylmyyden ja kuumuuden vaihtelua. Kuumeilua, vähän kuin flunssailua. Väsymistä ja voimattomuutta. Itse olen käynyt tätä samaa läpi myös. Jalkapohjista ja käsissä on virrannut kylmää tai kuumaa ja niskat tai pää on ollut ikäänkuin työnalla.
Kaikenmosiet tuntemukset liittynevät intuitioni mukaan siihen, että kehon tiedonsiirtoväylät mm. hermosto ja meridiaanit ovat aktivoitumassa vastaanottamaan uudenlaisia valontaajuksia. Täysin uudistunutta informaatiota varten, on vastaanottokanavat päivitettävä ajantasalle. Myös sähkömagneettiset kenttämme näyttävät reagoivan näihin uusiin energioihin.

Lepoa siis aina kun mahdollista ja asianmukaista hoitoa.

=============================================================================================

12.12.12. KOKOONTUMISIA

12.12.12 on hetki, jolloin on suotuisaa olla yhdessä läheisten tai ystävien kanssa.

Yhdessä olemme luomassa 144 000 kristalliverkostoa ja yhdistymässä galaktisen valovirran viimeisimpiin virtoihin. Suomen Aurinkotanssijat ovat yhteisessä valoverkossa. Linkittyen vastaaviin kokoontumisiin ja planetaariseen valoverkkoon ympäri maailmaa. Yhdessä vahvistamme kriittisen valon määrää. Tällä valonvoimalla siirtymä uuteen, sylkin taitteessa, on mahdollisimman suotuisaa.

Tällä energialla olemme astumassa galaktiseen yhteyteen yksilöinä, ja viemässä koko planeettaamme uudelle tietoisuuden tasolle. Olemme luomassa sujuvuutta planeettamme ja itsemme uudeksisyntymälle.

12.12.12 LUENTO ja MAYA- ILTA HELSINGISSÄ
Maiccu Kostiainen ja Päivi Kaskimäki


Aiheena:

12.12.12 - Maapallon siirtyminen galaktiseen yhteyteen.

12.12.12 on viimeisiä tarkistuspisteitä ennen 21.12.12 talvipäivänseisausta.
Aika ja avaruus ovat yhtymässä, olemme siirtymässä uudenlaiselle tietoisuuden alueelle.

Miten lähestyvä syklin taitteen vaikutus näyttäytyy arjessa ja miltä se tuntuu?
Katsaus Maya-kalenterin kulumassa olevan ajan energioihin ja vaikutuksiin nyt.
Kerron fyysisiä ja psyykkisiä tuntemuksia, joita uudistuva energia saatta aiheuttaa.
Mukana Maiccu Kostiainen ja hänen välittämänä viesti delfiineiltä tähän aikaan.

Yhdessä oivallusta ja keskustelua.

Lämpimästi tervetuloa.

Paikka: Liikkeenjohdon Kehto, Henry Fordin katu 6, Helsinki
Kehto FaceBookissa
Oviraha 20,00 e
Klo. 18.00-20.00
Ilmoittautuminen: Päivi, 040-500 0050 tai paivikaskimaki@gmail.com


================================================================================
12-12-12 YKSEYS ILTA 12.12.2012 TAMPEREELLA
Riitta-Marja Gauffin


Paikka: Auringonpaikka, Näsilinnankatu 25 B, 3. krs, Tampere
Klo 18-20. Oviraha 12 euroa.

12-12-12 Ykseysiltana kerron kulumassa olevan ajan merkityksestä ja
tarkoituksesta monesta erilaisesta näkökulmasta. Olemme parhaillaan luomassa
yhdessä uudenlaista maailmaa. 12-12-12 portaali tuo ykseystietoisuuden ja
moniulotteisuuden kosmiset energiat mukanaan vahvistamaan ja auttamaan
luomistyötämme. Illan aikana yhdistymme sydäntietoisuutemme kautta mm.
Atlantiksen mestarikristallien muodostamaan 144-kristalliverkostoon.
Arkkienkeli Metatronilta (via Tyberon) tulleen tiedon mukaan Atlantiksen
mestarikristalleista aktivoituu viimeinen 12.12. 2012, joka on Thothin
moniulotteisen rajapinnan kristalli. 144-kristalliverkoston käynnistyminen
aktivoi valokehomme rakenteen uudenlaiseksi ja avaa ulottuvuusportaaleja
kosmokseen ja moniulotteisiin tähtiyhteyksiimme. 12-12-12 portaalin
Sydäntietoisuuden Ykseysaktivointi ja yhdistyminen
144-mestarikristalliverkostoon valmistavat meitä joulukuun 21.12.
talvipäivän seisauksen suureen juhlahetkeen - uuden aikakauden alkamiseen!

Ilmoitathan tulostasi ennakkoon - puhelimitse 0405858615 (Riitta-Marja),
sähköpostilla riitta-marja(at)elamanreppu.net tai Elämän Repun Nettikaupan
kautta.

Sydämellisesti tervetuloa mukaan Ykseysiltaan!



==================================================================================

Somerolla 12.12.12
Ulla Lövholm


12-12-12 on ainutlaatuinen upea ja tärkeä päivä . Yhdistymme päivän energioihin ja nautimme niistä meditoiden ja keskustelujen muodossa. Luomme yhdessä 144 000 kristalliverkkoa.

Seuraavan kerran vastaava energiaportti on avoinna 2101 

Paikka: Someron Kiirun tila, Joensuuntie 22
Aika: 17.30-20.30
Hinta: 20 € (teetarjoilua)
Ilmoittautuminen sähköpostilla mail@ullalovholm.fi tai tekstiviestillä 045-2750026.

Tervetuloa nauttimaan 12-12-12

Ulla




====================================================================================



TURUSSA 12.12.12
Veli Martin Keitel


Kokoontuminen klo. 18.30 Konsan kartanolla
www.konsankartano.net
Ilmoittautuminen ja tiedustelut Veli Martin: 050-466 4756 tai
e-mail: martinkeitel@gmail.com


====================================================================================

12.12.12 JYVÄSKYLÄSSÄ
Hyvän olon kauppa ja kahvila Säde

Kokoontuminen Ykseysiltaan ja valoverkostoitumiseen.

Klo. 18.00
Paikka: Hyvä olon kauppa ja kahvila Säde,
Kauppakatu 11, Jyväskylä
Ilmoittautumiset ja tiedustelut:
050-591 0600 ( klo. 10.00 - 18.00 )
e-mail: enkeli@hyvanolonkauppa.com

Hyvän olon kauppa ja kahvila Säde, Facebookissa




====================================================================================



12.12.12 HEINOLASSA
Yhteinen kokoontuminen Ykseysiltaan.

Hiljentyminen, tarjoilua ja vapaamuotoista yhdessä oloa, valoverkostoon liittymistä.

Klo. 18.00
Paikka; Luontaistuotekauppa Luonnon Tähti
Kaivokatu 3, Heinola
http://www.luonnontahti.fi/
Ilmoittautuminen ja tiedustelut: Tarja, 03 715 3366 tai kaupalla


===================================================================================


Aurinkoisin terveisin,

Päivi
--



Päivi Kaskimäki
www.paivikaskimaki.com
paivikaskimaki@gmail.com
040-500 0050
AURINGON PAIKKA
Näsilinnankatu 25 B, 3. krs.
Tampere


2012 NYT KONFERENSSI TAMPEREELLA 21.12. - 22.12.2012
WWW.2012NYT.NET

Virtue, Kaskimäki, Tanhua: Täysikuu, yhtymät ja villit päivät



There's a full moon, lunar eclipse, and planetary alignment on 28 November. 
This is a powerful opportunity to release the old, and welcome the new...
and visualize the planet as healthy, gentle, and kind. ♥
-Doreen Virtue

  

Voimallisia päiviä jälleen elämme! Ja muistutanpa vielä tuosta Mayojen Tzolkin-kalenterin Villeistä Päivistäkin, joista tänään on käynnissä neljäs ja viimeinen!

"Mahdollisuuksien kenttä avautuu entistä voimallisemmaksi, kun tiistaina 27.11 alkaa Yön aaltojakso. ( Sinisen Yön aalto kestää 27.11. - 9.12 ). Yö edustaa tietoista unennäön taitoa. Unelmat tulevat todeksi tai on aika löytää omat unelmat. Nyt on aika oppia haaveiluntaito ja löytää itselleen unelmien päämäärä.

Unet ja öisen ajan tapahtumat, ovat myös vahvassa roolissa Yön aallossa. Universumin runsauden sarvi on auki, ja rikkaudet ovat vastaanotettavissa, niin konkreettisesti, kuin heräävänä intuitiona.
Yö on sisäisen tietoisuuden ja intuiton aktivoitumisen aikaa. Sisäinen tietokanava herkistyy, alitajunta ja uudet aistit aktivoituvat. Taivaskanavamme herkistyy uusille kvanttivalon vastaanottamisen taajuuksille."

-Päivi Kaskimäki


Myös Seppo Tanhua välitti uusimmassa uutiskirjeessään tämän viestin:

"Uuden aika on nyt! Tänään toteutuu tarkkana kuvio, Mars yhtymä Pluto, ja tiedän pakollisen uudistumisen ajan olevan taas kynnyksellä. Päätin suuren energian virtauksessa kirjoittaa sinulle miten voit saada tästä tapahtumasta kaiken mahdollisen hyödyn itsellesi.

Mars yhtymä Pluto ja uudet aloitukset.

Marsin yhtymän kautta suora ja voimakas energia ohjautuu Plutoon, uudelleensyntymisen planeettaan. Tästä syystä Marsin energia ohjautuu nyt tehokkaimmassa muodossaan kaiken uuden aloittamiseen ja sinä voit hyötyä siitä!

Onko sinulla ollut mielessäsi jokin hyvä tai hauska liikeidea? Oletko lätkässä tuttavaasi tai työkaveriisi, mutta et ole sitä hänelle kertonut? Onko uusi työpaikka osunut silmiisi tai voisiko ylennys nykyisessä työssäsi olla mahdollinen? Tämä Marsin aloittama muutosprosessi antaa sinulle kosmisen siunauksensa esimerkiksi näiden asioiden aloittamiselle.

Plutolla on myös haasteellinen puoli, joka näkyy jatkuvana pakollisena muutoksena. Tätä asiaa moni ei tule ajatelleeksi ja sen huomaakin yleensä vasta silloin kun elämästä katoaa jotain itselle tärkeätä. Valitettavasti Pluto ei tässä asiassa tee poikkeuksia ja yhtä varmasti kuin aurinko nousee huomenna, tulet sinäkin päästämään irti joistain asioista, jotka eivät enää palvele tarkoitustansa elämässäsi.

Voit kääntää tämän haasteellisen puolen voitoksi, hyväksymällä ja sisäistämällä sen tosiasian, että mikään ei ole yhtä varmaa kuin muutos. Odota sitä, toivota se tervetulleeksi. Tällä tavoin et enää tunne ovien sulkeutuvan edessäsi vaan päinvastoin koet muutoksen avaavan uusia mahdollisuuksia. Muistele siis menneitä lämmöllä ja rakkaudella, mutta toivota myös tulevaisuus tervetulleeksi. Näin voit saada rauhan elämäsi ehkä tärkeimpään hetkeen; tähän hetkeen.

Tähän hetkeen on mahdollista hakea suuntaa myös omista intohimoista ja harrastuksista, ystävistä ja perheestä. Sitä oikeasta, aidosta elämästä. Olemalla rehellinen itsellesi, etsimällä ne asiat jotka todella tekevät Sinut iloiseksi, teet samalla suuren palveluksen myös ympärilläsi oleville ihmisille. Muista että Marsin energia on nyt puolellasi, joten tuumasta toimeen.

Jos jotkin asiat ovat vielä hakusessa, voit tilata minulta tulkinnan astrologisesta kartastasi, jossa käydään läpi vahvuuksiasi karttasi perusteella ja jonka avulla voit saada lisää voimaa ja luottamusta sisäisen äänesi seuraamiseen. Suosittelen tätä erityisesti jos elämä on sinusta tuntunut lähiaikoina raskaalta tai jopa toivottomalta. Sisäinen Soturi tulkintani kartastasi tukee tekemiäsi ratkaisuja ja pyrkimystäsi aitoon elämään ja voi kääntää koettelemukset voitoiksi.

Täytä tilauskaavake täältä:
https://www.astro.fi/astrologinen_tulkinta/sisainen_soturi

HUOM: annan tälle tulkinnalle 100% tyytyväisyystakuun ja jos et koe tulkinnan auttavan sinua, palautan maksamasi summan kokonaisuudessaan tilillesi

Terveisin
Astrologisi Seppo Tanhua"


Glasson: Joulukuu 2012 - Ylösnousemuksen huipentuminen

JOULUKUU 2012 - YLÖSNOUSEMUKSEN HUIPENTUMINEN

Valkoisia taivasolentoja ja Galaktista kahdentoista neuvostoa kanavoinut Natalie Sian Glasson (www.omna.org)
26.11.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkauden ja rauhan puhtaimman värähtelyn kera lähetämme energiaamme tervehtimään teitä. Olemme Valkoisten taivasolentojen kosmisen tason ja Galaktisen kahdentoista neuvoston yhdistynyt olemus ja tietoisuus, joka valvoo henkisiä asioita ja evoluutiota galaktiselta tasolta. Tarkoituksemme on tulla esiin teitä rakasten ja opastaen tänä mitä pyhimpänä aikana maan päällä.

Haluamme ensin vakuuttaa teille, että kaikki on hyvin ja olette saavuttamassa ylösnousemuksen maan päällä jumalaisen täydellisesti ja Jumalan tahdon opastamana kuten aina, riippumatta siitä, oletteko tietoinen vai ette. Meidän on tärkeä kertoa teille, ettei meidän puoleltamme ole asetettu mitään sääntöjä tai odotuksia sille ajalle, mitä nyt kaikki koemme. Kaikilla ihmisillä voi olla erilaisia kokemuksia, jotka laukaisee Luojan jumalainen tahto ja heidän henkilökohtainen perspektiivinsä ja aikomuksensa.

Olemme astumassa suureen muutosenergiapyörteeseen. Energiapyörre mikä ankkuroituu maapallolle päivämääriin 12.12.12 ja sen jälkeen - mukaan luettuna 21.12.12 - sallii teidän astua tähän muutospyörteeseen ja todella sallia transformaation tapahtua sillä tavalla, siitä tarpeesta tai siinä muodossa, mikä on tarkoituksenmukainen. Olette ehkä kuulleet tästä energiapyörteestä puhuttavan myös porttina tai valonsäteinä, mitkä ankkuroituvat maahan. Energia mikä jo ankkuroituu maahan ja olemukseenne, "koteloi" teidät täysin ja pitää teitä valtavassa muutos- ja transformaatioenergiassa.

Jo joulukuun alusta saakka voitte tuntea energioiden kerääntyvän olemuksenne ympärille, kun ne samanaikaisesti ilmestyvät esiin olemuksenne sisältä. Sitä voitaisiin verrata hautomisaikaan valtavan puhdistuksen kera, koska energiat alkavat poistaa tarpeettomia energioita suuremmalla intensiteetillä, ilmentyäksenne puhtaammaksi valovärähtelyksi. Monia olentoja kerääntyy ympärillenne ja työskentelee energioidenne kanssa - tehden tarpeelliset muutokset harhan ja erillisyyden hävittämiseksi olemuksestanne ja samalla ankkuroiden planeettavalon ja planeettamuutokset olemuksenne kautta maahan.

Älkää yllättykö, jos uusia mestareita ja oppaita ilmestyy teille tänä pyhänä aikana. On monia galaktisia mestareita, jotka valmistautuvat palvelemaan teitä energeettisesti siinä siirtymässä, mikä tapahtuu olemuksessanne. Monet korkeavärähteiset olennot harmonisoivat energiansa olemuksenne kanssa ja samalla pyytävät sieluanne harmonisoimaan omat energiansa, valtavan kohotuksen aikaansaamiseksi energioissanne. Olemuksenne ikään kuin vedetään pois harhan otteesta ja tuodaan Luojan ja Luojan universumin valoon ja totuuteen.

Te jotka olette tietoisia, huomaatte ehkä, että ilmenee sellaisia yhteyksiä energioihin ja sivilisaatioihin Luojan universumissa, joita teillä ei aiemmin ollut tai joita ette ole tunnistaneet tai ymmärtäneet, ja ne jakavat kanssanne lisää henkistä valaistumista, ankkuroidessaan jumalaista tietoisuutta maahan olemuksenne kautta. Älkää pelätkö uusia yhteyksiä ja energioita, joita tulee olemuksenne ympärille. Ne tulevat rakkaudessa ja haluavat vain auttaa Luojan universumia avautumaan teille. Tällä kertaa koko universumi muuttuu ja avaa energiansa - kaikki Luojan universumiin asetetut rajoitukset ja rajat putoavat pois.

Myös sisätasoilla olevat alkavat nähdä kaiken, mikä on Luojaa, suuremmalla selkeydellä - intensiivisellä selkeydellä mikä on hyvin elämää sykkivää sydämellemme. Kun olemuksenne herää ja avautuu Luojan valon suuremmille energioille, yhdistytte Luojan energiaan ja universumiin, tuntien Luojan elämänvoimaenergian ja jumalaisen virran sykkivän olemuksenne läpi suuremman tarmon ja oivalluksen kera.

Suurimman osan joulukuuta ja huipentuen 21.12. olette energiapyörteessä, mikä sallii transformaation ja muutoksen tapahtua olemuksenne sisällä ja ympärillä. Saatatte kokea intensiivisiä energioita, intensiivisiä muutoksia mielessänne, tunteissanne ja olemuksessanne sekä intensiivisen vapautumisprosessin. Olemuksenne monia tasoja ja kerroksia häviää, samalla kun uusia energioita ja virityksiä luodaan auttamaan polullanne vuoden 2012 jälkeen. Tämä on intensiivisin ja kehittynein hautomisaika, minkä yhtenäinen sivilisaatio on saavuttanut ja saavuttaa maan päällä.

Näinä energia- ja transformaatiohuipentuman hautomisaikoina sielut ovat havainneet olevansa kyvyttömiä selviytymään siirtymäprosessista ja niinpä koko sivilisaatio on suostunut lopettamaan henkisen kehittymisensä. Meidän on kerrottava teille, että teidän sivilisaationne ja kaikki ovat enemmän kuin varustettuja siirtymään tämän hautomisajan läpi hyvin vaivattomasti. Teidän ei ole tarvetta pelätä minkäänlaista päättymistä, koska olette monin tavoin jo kokeneet olemuksenne ja perspektiivinne muutokset ja siirtymät.

Ette ehkä tunne itseänne vahvaksi ja voimakkaaksi, mutta valtavan vapautumisprosessin avulla olette keränneet sisäistä voimaa ja vahvuutta, niin että voitte kulkea tämän siirtymän läpi vaivattomasti - pysyä keskuksessanne ja sydämessänne ja pelkästään sallia itsenne kokea ja hyväksyä kaikki, mitä teidän tarvitsee. Tämä jakso mihin olemme nyt astumassa, on tarkoitettu hoivaamaan, ravitsemaan ja voimaannuttamaan olemustanne, sieluanne ja Luojaa sisällänne. Kun hyvin paljon energiaa on kerääntynyt ympärillenne, huomaatte ehkä jatkuvasti päästävänne irti, vapauttavanne ja purkavanne monia olemuksenne, ajattelunne, todellisuutenne ja tunteidenne puolia, joita ei enää tarvita.

Katsokaa tätä mitä autuaimpana prosessina, mikä sallii valtavan virittymisen ja Luojan ilmaisemisen. Huomaatte ehkä myös, että herkkyytenne lisääntyy, mikä vaatii teitä reagoimaan hyvin rakastavasti ja myötätuntoisesti itseenne ja toisiin. Suurin toiveemme ja aikomuksemme teille on, että sallitte itsenne pysyä tänä aikana mahdollisimman paljon sydänkeskuksessanne, koska tämä varmistaa pysymisenne tasapainossa, harmoniassa ja oppaidenne ja Luojan tukemana.

On tärkeää ottaa aikaa lepäämiseen, olla olematta kovin vaativa itselleen, sallia meditointiaikaa ja hiljaista aikaa energioiden integroimiseen ja prosessoimiseen, mikä sallii muutosten tapahtua valtavan yksinkertaisesti. Muistakaa, että yksinkertaisuus on avain tänä aikana, sekä itsenne rakastaminen täysin ja ehdottomasti, samalla kun luovutte kaikista odotuksista itsenne ja todellisuutenne suhteen, jotta olette pelkästään Luojan jumalaisessa virtaavassa energiassa joka hetki. Jos pysytte keskuksessanne ja sydänchakrassanne kuvittelemalla, että hengitätte sisään ja ulos sydänchakranne kautta, pysytte virittyneenä ja voimme palvella teitä tänä aikana. Ymmärrämme, että olette kaikki hyvin tietoisia perusasioista, mutta henkiset perusharjoituksenne ovat tärkeimpiä tänä aikana - itsenne saattaminen takaisin sydämeenne joka hetki antaa teille valtavasti turvallisuuden ja tuen tunnetta.

Kun tämän ylösnousemusprosessin energiapyörre kerääntyy ympärillenne intensiivisemmin, se avaa uusia mahdollisuuksia teille meditaatioissanne tai hiljaisena aikananne. Sellaisia mahdollisuuksia kuin Luojan universumin osiin ja sisätasoihin yhdistyminen ja niiden kokeminen tai niissä vieraileminen, tietoisuutenne ja tajuntanne aktivoimiseksi. Nämä voitaisiin nähdä portteina energiapyörteessä, mutta kyse on vain siitä, että koska verhot maapallon ja sisätasojen välillä ohenevat, meditaatiokokemuksista ja harjoituksista tulee runsaampia ja hedelmällisempiä.

Teidän on tärkeä tiedostaa, että tämä on teille hyvin henkilökohtaista kasvuaikaa, mikä sallii teidän päästä kaikkeen ja kokea kaiken, mitä tarvitsette ylösnousemuksenne etenemiseen. Tunnistakaa, että kaikki kokemuksenne, muutoksenne ja transformaationne, joista olemme puhuneet, tapahtuvat olemuksenne sisällä, joten keskittykää olemukseenne ja sydänchakraanne tänä aikana - paistatellaksenne todella ylösnousemuskokemuksessa sekä ravitsevassa ja vapauttavassa hautomisprosessissa, tuoden itsenne esiin puhtaampana valovärähtelynä.

Pyydämme, että sallitte itsenne olla, kokea ja nauttia joka läsnä oleva hetki, sillä olette odottaneet tätä monta elämää. Antakaa kaiken pelon ja kaikkien odotusten mennä, kun teitä haudotaan Luojan rakastavassa värähtelyssä suurella intensiteetillä, mikä on jumalaisen autuasta.


Rakastamme teitä ehdottomasti ja olemme täällä tukemassa teitä, kuten ovat kaikki tänä valtavan sisäisen transformaation aikana.

Valkoiset taivasolennot ja Galaktinen kahdentoista neuvosto

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Hoffmann: Johtajat ilman seuraajia

ELÄMÄÄ VALAISTEN

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 26.11.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Johtajat ilman seuraajia

Indigosukupolvi edustaa maailman uusia johtajia ja vaikka heidän rohkeutensa, visionsa, päättäväisyytensä ja sitoutumisensa varustavat heidät tähän tehtävään, toiset piirteet voivat tehdä tästä hyvin haasteellista. He ovat johtajia, joilta puuttuu pioneerihenkeä ja sen myötä itseluottamusta, mitä vaaditaan niiltä, jotka ryntäävät eteenpäin valtavan muutoksen eturintamassa. He ovat usein johtajia, joilla ei ole seuraajia, ja jolleivät he opi elämään tämän kanssa, heillä on vaarana hylätä tehtävänsä jonkin sellaisen vuoksi, mikä tuntuu vähemmän yksinäiseltä ja haastavalta polulta. Heillä on vaarana tulla seuraajiksi, silloin kun heidän tarvitsee oikeasti johtaa, vaikka he johtaisivatkin jonkin aikaa yksinään.

Minulla oli tapana sanoa, että indigopoikani löysi huonoimmat ihmiset ystävikseen. Ja olin iloinen, kun kaikki numerot hukkuivat hänen kännykästään sen mentyä vahingossa pesukoneeseen, koska hän hukkasi silloin melkein kaikki nuo yhteydet. Vaikka hän valitsi nuo ystävät (ja he valitsivat hänet), koska hänen tarvitsi olla johtaja ja jakaa visionsa ja lahjansa heidän kanssaan, hän sai enemmän hyväksyntää seuraajana. Ja seuraajana hän oli iloinen tultuaan hyväksytyksi ryhmään eikä jakanut omaa visiotaan, ettei tuntisi oloaan niin yksinäiseksi. Häneltä puuttui sitä itseluottamusta ja itsevarmuutta, mitä vaaditaan omien uskomustensa puolustamiseen, kunnes toiset näkevän niiden arvon ja totuuden.

Aikuisenakin hän taistelee tämän kanssa ja turhautuu, kun toiset eivät näe tai voi nähdä niitä polkuja, jotka ovat hyvin selviä hänelle. Mutta saatuaan paljon tukea hän on oppinut pysymään kurssissa ja rentoutumaan johtajaksi ilman seuraajia siihen saakka, kunnes toiset ovat valmiita näkemään arvon siinä, mitä hänellä on jaettavana. Riippumatta vision voimakkuudesta, lahjakkainkin johtaja alkaa epäillä omaa polkuaan, kun kukaan ei näytä välittävän tai seuraavan. Joskus me vanhemmat olemme indigojemme ainoita tukijoita ja voimme auttaa heitä pääsemään polkunsa seuraavaan vaiheeseen - säilyttämään itseluottamuksensa, pääsemään yli seuraajien tarpeesta ja rentoutumaan oman visionsa kanssa.

Kaikki indigot taistelevat tämän kanssa ja ihmettelevät, onko heidät tuomittu kulkemaan polkuaan yksin, ilman ketään vahvistamassa heidän lahjojaan tai viestejään. He - ja sinä et ole yksin tai sinua ei kuulla, mutta sinun on oltava valmis pysymään kurssissa, koska pioneerina olet tullut säteilemään valoasi ihmiskunnan uudella polulla ja saattaa viedä aikaa, ennen kuin heidän silmänsä ja henkensä tottuvat siihen. Meidän on opittava syleilemään lahjojamme ja visioitamme riippumatta siitä, kuka näyttää tai ei näytä seuraavan, ja sitten yhtenä päivänä, kun vähiten sitä odotamme, ovia avautuu ja meillä on kaikki vahvistus, mitä haluamme ja tarvitsemme, eikä meistä tunnu enää siltä, että johdamme yksinäisyydessä. Sitten voimme luottavaisena jakaa sen, mitä sydämessämme on, ja tietää, että jokaisen jakamamme viestin kera levitämme valoa maailmaan ja autamme niitä, jotka ovat valmiita kuuntelemaan.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

26.11.12

Kaaro: Koulu unohti päivittää itsensä



Kuva: Matti Hannula

Ihanaa uutta viikkoa!

Halusinpa vinkata teille tämän päivän Hesarissa olleesta kolumnista! Enpä voisi enempää allekirjoittaa Jani Kaaron ajatuksia. Tsekkaa! 

Iloa ja Enkeleitä maanantaihisi! 

Deepthi


ps.Ohessa oleva kuva on otettu Lastenklinikoiden Kummit-lehden haastattelussa viime viikolla. Joulu Mielelle-konserttimme tulee ulos Maikkarilta su 16.12.2012. 

Oman kortesi kekoon hyvän asian puolesta voit kantaa täällä 

"Lämmin hoito - valoisa tulevaisuus"
-Lastenklinikoiden Kummit Ry










Hoppe: Elävä ylösnousemus


Joulukuu 2012 - Elävä ylösnousemus

ELÄVÄ YLÖSNOUSEMUS


Kirjoittanut Geoffrey Hoppe (www.crimsoncircle.com)
Joulukuun 2012 Shaumbra-uutiskirjeestä
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Pääsimme juuri kotiin viimeiseltä ulkomaanmatkaltamme tänä vuonna. Matkustettuamme yli 160000 km tänä vuonna, Manly Beach Australiassa oli ihanteellinen paikka vuoden 2012 viimeiselle tapahtumalle USA:n ulkopuolella. Sää Sydneyn alueella oli lämmin ja ranta oli tervetullut helpotus aikaeron vaivaamalle kehollemme. Vuokrasimme huoneiston upealla merinäköalalla ja kuuntelimme aaltojen loisketta päivin ja öin.

Sydneyn tapahtuman otsikkona oli "Elävä ylösnousemus". Olimme pitäneet tuon työpajan kerran aiemmin vuoden aikana - Sedonassa, Arizonassa. Se on ainutlaatuinen kurssi, koska se käsittelee elämää valaistuneena olentona uudessa energiassa. Adamus puhuu sen helppoudesta ja haasteista, kun eletään samanaikaisesti vanhan ja uuden energian maailmassa. Adamuksen "Elävä ylösnousemus" -kurssi on humoristinen, näkemyksellinen, ärsyttävä, haastava ja tietoisuutta muuttava. Se synnyttää yhtä monta kysymystä, mihin se vastaa, mutta sen todellisena arvona on, että se saa meidät pohtimaan uutta elämistapaa.

Shaumbrana puhumme nyt siitä "miten", emme "milloin". Se aika on tullut … Ei enää odottamista. Luulen tämän olevan suurin kysymys, mikä edessämme on tällä hetkellä. Elämme sekä vanhassa massatietoisuudessa että uusissa energiamaailmoissa. Emme vain heränneet yhtenä aamuna ja löytäneet itseämme uudesta ajasta. Olemme hivuttautuneet siihen, askel askeleelta, päivä päivältä. Nyt olemme osittain siinä ja edelleen osittain perinteisessä tietoisuudessa.

"Elävä ylösnousemus" on sopiva otsikko työpajalle, jos ei vähän ironinen. Se on "kuolleen ylösnousemuksen" tai sen tavan antiteesi, millä ylösnousseet mestarit ennen tekivät sen. He lähtivät tavallisesti fyysisestä kehosta valaistumishetkellä, koska oli liian vaikeaa jäädä. Uudet mestarit valitsevat valaistuneena elämisen, pysyen samalla ruumiillistuneena.

Adamuksen mukaan yksi merkillepantavimmista valaistuneen elämisen ominaisuuksista on luonnollinen helppous ja sujuvuus. Selviytymiskamppailun on korvannut se helppous, että kaikki tulee luonnostaan nyt-hetkessä, ilman tarvetta ajatella sitä, toivoa sitä tai stressata siitä. Tähän sisältyy yltäkylläisyys, uudet tilaisuudet, suhteet ja henkilökohtaiset oivallukset. Emme enää kanna huolta siitä, mitä tulevaisuus tuo, koska on tieto, että siellä on kaikkea. Voitko kuvitella, miten paljon energiaa ja mielen ponnistelua vapautuu, koska ei ole huolta tulevaisuudesta?

Ja Adamuksen mukaan yksi suurimmista valaistuneen elämisen haasteista on yhteydettömyyden tunne toisista ihmisistä ja massatietoisuudesta. On vaikeampaa olla inhimillisen draaman, rajallisen ajattelun ja täysivaltaisuuden puutteen keskellä. Energian ruokkimispelit ovat välittömästi selviä ja lähes sietämättömiä. Energiamme tulee sisältä, joten voi olla fyysisesti tuskallista olla lähellä ihmisiä, jotka edelleen ruokkivat itseään kuin vampyyrit.

Valaistuneena olentona syleilemme yksinkertaisuutta. Mieli luo monimutkaisuutta ja havaitsee kaaosta, mutta nyt tiivistämme luonnostaan elämän sen perusolemukseen. Riisumme pois sen roskan ja hämmennyksen, mitä ennen oli tietoisuutemme ympärillä, ja näin tehdessä näemme elämän todellisen ilon ja kauneuden. Tässä väreistä tulee kirkkaampia, musiikissa on enemmän syvyyttä ja rikkautta, ruoka on maukkaampaa ja voit tuntea luonnon sydämensykkeen.

Mutta valaistuneena olentona kysymme myös itseltämme: "Miksi minun pitäisi jäädä?" Kontrasti sisäisen rauhan ja ulkoisen maailman kovuuden välillä voi olla työläs toisinaan. Tarvitset paljon aikaa itsellesi, poissa massatietoisuuden energiamelusta ja viettelystä.

Valaistuminen tulee asteittain. Elämme nyt kummassakin maailmassa - joinain päivinä vähän enemmän täysivaltaisessa tietoisuudessamme, joinain päivinä enemmän vanhassa massatietoisuudessa. Ei mikään ihme, että olemme hämmentyneitä, sekavia ja uupuneita! Saatoin nähdä ahaa-elämyksiä syntyvän "Elävä ylösnousemus" -työpajassa, kun Adamus puhui ruumiillistuneen valaistumisen iloista ja haasteista - erityisesti kun elämme kummassakin maailmassa samanaikaisesti, kiinnittymättä kumpaankaan ja tuntien kummankin vedon.

Adamus sanoi sen olevan kuin leveässä tunnelissa leijumista. Tunnelin seinät näyttävät pehmeiltä ja hohtavilta, silloin kun sallimme armollisesti itsemme kokea siirtymän tietoisuustilasta toiseen. Mutta sillä hetkellä kun alamme huolehtia tai epäillä tai manipuloida, meidät vedetään tunnelin seinään ja huomaamme, että pinta on hyvin karkea ja tahmea. Jos ihmettelet, mitä tapahtuu ja miksi tunnet niin, kuin tunnet, on suuri todennäköisyys, että olet näiden kahden maailman välissä. Vedä kunnolla syvään henkeä ja kiitä elävää ylösnousemustasi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

25.11.12

Astro: Planeettauutiset


Kaskimäki: Maya-kalenterin villit päivät

Hei ja aurinkoista alkavaa viikkoa.

Tzolkinissa on 4 vuodenaikaa. Vuodenajan vartijoina toimivat Käärme, Aurinko, Kotka ja Koira.

Maya-kalenteri Tzolkinissa päättyi lauantaina, 24.11 Auringon vuodenaika.

Sen jälkeen tulevat 4 päivää eli 25. - 28.11 ovat päiviä, jolloin ei ole vuodenajan vartijaa.
Muutosvoimat ovat vapaana.
Oma maya-opettajani Anneli Leivo kutsuu näitä, 4 päivää vuodenaikojen välissä, villeiksi päiviksi.

Olenkin kokenut tänään, sunnuntaina, villiintyväni iloisesti näistä mahdollisuuksien energioista.
Ideoita on pukannut ja tuntuu, että nyt on väylät auki ja kaikki mahdollisuudet ja unelmat toteutettavissa!
Kaikkien villeimmät ja hurjimmat unelmat näyttävät saavan virtaa ja siivet alleen. 
Lisänä synkronismia ja uusia, ennenkokemattomia mahdollisuuksia on tupsahtanut intuition virrasta.

Olemme sukeltaneet tunteiden ja tapahtumien myötä viime aikoina syvyyksiin, ja sitten on noustu huikeasti aallon harjalle.
Käytössämme on nyt valovirrat ja mahdollisuuksien ääretön kenttä.
Sukelluksien ja onnistumisien vuoristoradassa on mahdollisuus opiskella omaa luomisvoimaa.
Nyt on aika alkaa käyttää ajatuksen voimaa ja katsoa, miten asiat toteutuvat kuin taikasauvan heilahduksesta.
Oma luomissäteen voima on suunnattava siihen, mikä on hyvän tuntuista ja kutsuvaa ja annettava sen voimistua.

Ajatuksen ja intuition voimat toimivat nyt. Idea syttyy ja sitten vain hanat auki ja vastaanottamaan.
Äärettömät ja ihanimmat mahdollisuudet vain odottavat, että nappaamme niistä kiinni, silloin kun synkronismi tuo ne eteemme.

Jalka pois jarrulta ja järjen selityksistä huolimatta taikomaan!
NYT on uskallettava venyttää omia rajojaan ja toteuttaa elämänsä pienet ja suuret haaveet.
On siirryttävä pois omalta turvallisuusalueelta ja alettava uskaltamaan!

Villit päivät tuovat käyttöömme voimistuneen energian, joka on kuin näkymätöntä mahdollisuuksien plasmaa, pimeää ainetta.
Ajatuksella ja tunteella siitä voi muokata juuri sellaisen unelmien ja onnellisuuden luomuksen, kuin itse vain haluaa.
Kannattaa ainakin kokeilla. Eetteri odottaa mitä sinä haluaisit siitä muotoilla. Eetteri, prana, plasma on 5. elementtimme ja sen käyttöä tässä nyt hajoitellaan!
Keltaisen Linna- jakson energia on läsnä tukemassa sitä, että luomukset myös tuleva näkyviksi ja valmiiksi.
( Keltainen Linnajakso kestää 1.11 - 22.12.2012 ! )

Mahdollisuuksien kenttä avautuu entistä voimallisemmaksi, kun tiistaina 27.11 alkaa Yön aaltojakso. (  Sinisen Yön aalto kestää 27.11. - 9.12 ) 
Yö edustaa tietoista unennäön taitoa. Unelmat tulevat todeksi tai on aika löytää omat unelmat.
Nyt on aika oppia haaveiluntaito ja löytää itselleen unelmien päämäärä.

Unet ja öisen ajan tapahtumat, ovat myös vahvassa roolissa Yön aallossa.

Universumin runsauden sarvi on auki, ja rikkaudet ovat vastaanotettavissa, niin konkreettisesti, kuin heräävänä intuitiona.
Yö on sisäisen tietoisuuden ja intuiton aktivoitumisen aikaa.
Sisäinen tietokanava herkistyy, alitajunta ja uudet aistit aktivoituvat.
Taivaskanavamme herkistyy uusille kvanttivalon vastaanottamisen taajuuksille.

Yö on myös uudenlaisten ja ennenäkemättömien perustuksien ja elämänrakenteiden esillenousemisen aikaa.

Pioneerihenkeä siis tarvitaan. 
Olemme luomassa elämäämme täysin uudenlaiseksi. Koko ympäröivä maailmamme on uudistumassa.

Keskitytään mahdollisuuksiin, unohtaen, että mikään olisi enää mahdotonta.

Huikeaa taikomista ja positiivista villiintymistä!

=================================================================================================


29.11.TULKINTAPÄIVÄ HEINOLASSATeen päivän ajan henkilökohtaisia selvänäkö- ja maya-astrologisia katselmuksia.
Paikka: Luonnontähti, Kaivokatu 3, Heinola.
www.luonnontahti.fi
Ajanavaraus: Tarja Kuusipohja, 03-715 3366 tai 044-515 3366
30.11.MAYA-LUENTO MIKKELISSÄ
Pidän luennon Mikkelin pääkirjastolla aiheena: Mayat ja kalenteri
Klo. 16.15.
Luento on osa Mikkelissä järjestettävää Valon festivaali tapahtumaa.
Järjestäjänä Omega Ry, www.omegary.fi


1.12 - 2.12.TULKINTAPÄIVÄ MIKKELISSÄ
Teen henkilökohtaisia selvänäkö ja maya-astrologisia tulkintoja molempina päivinä.
Ajanvaraus ja tiedustelut: 040-500 0050 tai paivikaskimaki@gmail.com
Valon festivaali: Jääkärinkatu 9, 50100 Mikkeli / SOTKU
http://www.omegary.fi/Valonfestarit.html

Käy katsomassa koko Mikkelin tapahtumaviikon ohjelma alla olevasta linkistä. 
MM: Dokumettielokuvia, Rainbow Eaglen työpajoja, valokuva näyttely ja paljon muuta.



==================================================================================================

KIRSI RANTO KONSERTOI JYVÄSKYLÄSSÄ 14.12
Kirsi Rannon Ave Maria – Joulukonsertti Jyväskylän Kaupungin Kirkossa 14.12.2012 klo 18:00.
Lipunmyynti alkanut Hyvän Olon Kauppa & Kahvila Säteessä, Kauppakatu 11, Jyväskylä.
Liput jäsenhintaan 8€, norm. 10€.
==================================================================================================

Oletko järjestämässä 12:12:12 kokoontumista ystäviesi tai ryhmäsi kanssa?

Voit ilmoitta minulle tapahtumanne tiedot ja voiko mukaan tulla muitakin.
Lähetä paikan osoite, yhteystiedot, jonne voi ilmoittautua jne.

Olen kokoamassa näistä kokoontumista yhteisen tiedotteen tänne sähköpostilistalleni.
12:12:12 on hetki, jolloin meidän on hyvä olla yhdessä omien läheisten tai ystäviemme kanssa, tietoisena päivän energiasta.
Yhdessä olemme luomassa 144 000 kristalliverkostoa tuona tärkeänä päivänä.
Suomen Aurinkotanssijat ovat yhteisessä valoverkossa. Linkittyen vastaaviin kokoontumisiin ja planetaariseen valoverkkoon ympäri maailmaa.

Tällä energialla olemme astumassa galaktiseen yhteyteen yksilöinä ja viemässä koko planeettaamme uudelle tietoisuuden tasolle.
Olemme luomassa sujuvuutta planeettamme ja itsemme uudeksisyntymälle.
Tapahtuman ei tarvitse olla tarkkaan suunniteltu.
Se voi olla hyvin vapaamuotoinen ja syntyä kunkin ryhmän omassa intuitiivisessa ohjauksessa.
Ajatuksella että kokoonnutaan yhteen ja annetaan asioiden syntyä hetkessä.


Aurinkoterveisin,
Päivi


Päivi Kaskimäki
www.paivikaskimaki.com
paivikaskimaki@gmail.com
040-500 0050
AURINGON PAIKKA
Näsilinnankatu 25 B, 3. krs.
Tampere

2012 NYT KONFERENSSI TAMPEREELLA 21.12. - 22.12.2012

24.11.12

Deepthi: You are never lost



"You may think that there are things 
that are less in line with your Divine Purpose, 
and those which fit perfectly for you. 

But the truth is 
that whatever you choose 
is perfect for you in that very moment. 

Some of those things may show up for you 
as a lesson and some as a blessing; 
with some of them you feel you are just in the right place, 
and with some of them you feel you are totally lost. 

But there is no such a place 
like a "wrong place", "wrong decision" 
or "mistake". 

You are never lost. 

Every aspect is here to show you that you are God's beautiful Creation. 

Whatever you choose to create, is perfect. 

It is only your mind, who is judging or saying 
"this isn't good for me". 
It is good, it is there for a reason: 
it is there just to show you your Divine Light.

So Breathe. 

                    And Listen.


All that you need to know is in your Heart."


~Deepthi




Kuusela: Joulun henkiset salaisuudet



Kaunista yötä! 

Tästä aivan ihanasta luennosta luin Enkelimaan sivuilta. 
Itse olen ehdottomasti menossa, tule sinäkin! 

Deepthi


* * * 



MATTI KUUSELA:
JOULUN HENKISET SALAISUUDET
Henkisen tien Joulu

4.12.2012 18-21
Minä Olen-keskus, Helsinki


Jouluaika on nykyihmiskunnan suurin henkinen vihkimystapahtuma. Sen henkisen perustan monimuotoisuuden ymmärtäminen syventää joulun sielullisten ja elämänvoimien uudistumisen kokemusta moninkertaiseksi. Joulu on sisäisen puhdistuksen ja uudestisyntymisen tapahtuma, jossa näkymättömien tasojen ystävämme ovat voimakkaasti mukana. Todellisuudessa Joulu on uudistumisen juhla, jota emme vietä pelkästään Maaäidin, vaan koko laajemman kosmoksen ja suurten henkisten olentojen kanssa.

Kurssin avulla pystyt välittämään joulun henkisiä uudistumisen voimia entistä paremmin omaan elämääsi koko tulevan vuoden ajaksi, kaikille lähimmäisillesi sekä koko luonnolle ja maaäidille. Myös enkelikunnille juuri ihmisten osallistumisella joulun viettoon on suuri vahvistava merkitys. Opit ymmärtämään mm. seuraavia kysymyksiä ja vähitellen myös kertomaan niistä muille:

- Jouluaika kahdentoista pyhän päivän ja kolmentoista pyhän yön kokonaisuutena. Henkisten juhlien kosminen merkitys.

- Joulu ykseyden ja rakkauden juhlana. Miksi Luukkaan ja Matteuksen evankeliumit kertovat Jeesus-lapsen syntymän aivan eri tavoilla?

- Mitkä olivat Matteuksen ja Luukkaan Jeesus-lapsien oikeat syntymäpäivät ja miksi niitä vietetään nyt eri joulujuhlassa eri aikaan? Pakanallisten ja kristillisten jouluajan juhlien yhteys.

- Arkkienkelit Gabriel ja Uriel jouluaikana.

- Mitä merkitsevät jouluseimi, joulutontut, joulukuusi tapaninpäivä, uudenvuoden tinanvalanta ? sekä uusi henkinen joulukuusen koristelu?

- Miten ihmiskunnan suuret mestarit liittyvät jouluun: Aatami, Eeva, Krishna, Buddha, Zarathustra, Jeshu ben Pandira, Elias ... sekä kolme kuningasta?


Maksu 30 euroa paikalla. Sisältää monisteen joulukuusen henkisestä koristelusta sekä kolmentoista pyhän yön meditaatioista.

Vapaaehtoinen ilmoittautuminen. Ilmoittautuessasi kerro tahdotko mukaan kurssin sisäiseen valmisteluun enkeleiden ja joulun suurten henkisten mestareide n kanssa. matti@hopeasulka.com

Paikka Minä Olen keskus, Hämeentie 68, Hämeentien ja Mäkelänkadun kulmatalossa raitiovaunu 6 pysäkin kohdalla.









23.11.12

Hoffman: Uusi aika ei ole fyysisesti, mitä kuvittelette

UUSI AIKA EI OLE FYYSISESTI, MITÄ KUVITTELETTE

Kanavoinut Brenda Hoffman ( www.lifetapestrycreations.com)
20.11.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Kenties tunnette olevanne ikään kuin myrskyn silmässä - paljon ei tapahdu omassa elämässänne, mutta sama ei ole totta ympärillänne. Tai kenties te olette myrskyssä ja ympärillänne olevat ovat tyyniä. Kumpikin on odotettua. Jotkut teistä ovat puhdistaneet asiat. Ja toiset teistä vasta aloittelevat uuden ajan matkaansa.

Tuon matkan lopputulos on fyysisesti erilainen, mitä kuvittelette nyt. Heijastatte vanhan ajan kuvia uuden ajan elämäänne. 1930-luvun tieteiselokuvat ovat vanhentuneita, koska niiden kuvat perustuvat 1930-luvun elämäntyyliin. Näin on myös teillä nyt.

Uusi aika ei ole samanlainen kuin nykyinen fyysinen maailmanne.

Asuintalot eivät ole suurempia tai pienempiä versioita USA:n suosituista McMansion-taloista. Eivätkä ne näytä välttämättä toisten maiden, minkään aikajakson rakennuksilta. Luomanne suunnitelmat sekoittuvat ja parantavat ympäristöänne.

Keksinnöt joita käsitteellistätte, tarjoavat ratkaisuja vaikeuksiin, joista ette ole edes tietoisia. Vähän kuin yrittäisi selittää internetin turvallisuuden merkitystä jollekin 1850-luvulla.

Uusi aika on juuri sitä - uutta aikaa. Ette voi ymmärtää, miltä se näyttää, sillä ette ole vielä kokeneet sitä.

Sisäinen olemuksenne ohjaa teitä järjestelmiin, keksintöihin, kuviin ja vuorovaikutuksiin, jotka ilmaisevat uuden ajan kauneutta ja iloa.

Kenties tunnette jotkut sisäisen olemuksenne ideanne typeriksi. Nuo lempeät muistutukset eivät ole ainoastaan tärkeitä - niiden merkitys jatkuu aioneita. Sisäinen olemuksenne luo uutta aikaa toisten samanmielisten sisäisen olemuksen kanssa.

Lisäsimme "samanmielisten", sillä löydätte oman paikkanne ja siksi yhteisönne. Ainutlaatuisuus on tärkeä tekijä, toisin kuin ennen. Ette enää matkusta maailmassa nähden samantyyppisiä yhteisöjä, joissa on samat kaupat ja kaikki käyttävät samanlaisia vaatteita. Tämä on uusi aika.

Taatusti ne joiden kanssa resonoitte, näyttävät vähän samanlaisilta. Muttei ole enää odotettua yleistä ulkonäköä, käyttäytymistapaa tai toimintaa. Jotkut yhteisöt tai olennot juhlivat joulua joulukuussa, jotkut keväällä ja jotkut eivät lainkaan.

Enää ei ole yhtä lääketieteellistä, teoreettista tai uskonnollista ääntä.

Kenties uskotte, että tällainen toiminta luo erimielisyyttä ryhmien kesken. Totuus on päinvastainen. Silloin kun kaikki vaihtoehdot - myös monia uusia - sallitaan, kenenkään ei tarvitse näyttää paremmalta, vahvemmalta, varakkaammalta tai viisaammalta kuin toinen. Yhteisöt muodostuvat yhteisille intresseille. Kun nuo intressit muuttuvat, joku tai kaikki muuttavat tai luovat uuden yhteisön.

Uusi aika on vapautta ja hyväksyntää.


Jotkut teistä asuvat yhteisössä, jotka on rakennettu ihmisen tekemistä materiaaleista. Toiset valitsevat erilaisia asumiskokemuksia.

Maailma on avoin kaikille. Enää kansalaisten (kansalainen on vanhanaikainen sana) ei tarvitse anoa lupaa valtiolta asuakseen maailman eri osassa. Maailmasta tulee enemmän kuin USA - harvempien rajoitusten kera. Aivan kuten useimmat USA:n kansalaiset muuttavat helposti osavaltiosta toiseen, tämä pätee myös niihin, jotka muuttavat mantereelta toiselle. Ei ole enää maita, vaan intressiyhteisöjä.

Haluamme laajentaa uskomuksianne lopputuloksista. Muutamat kehittyneet valotyöntekijänne ovat ajatelleet paljon, mitä maailmanlaajuinen vapaus merkitsee.

Jotkut teistä ovat edelleen huolissaan niistä maailman osista, jotka nyt kontrolloivat rahoitusta tai ruokavarastoja. Kontrollointimerkit häviävät, kun löydätte oman yhteisönne. Jokainen teistä osallistuu uuden ajan fyysiseen luomiseen niin, kuin sisäinen olemuksenne ohjaa. Muistakaa, että uusi aika on teidän suunnittelemanne suuri siirtymä.

Nyt kun monet teistä kehittyneistä valotyöntekijöistä haluavat kokea uuden ajan, meidän täytyy muistuttaa teille suurista eroista näiden kahden ajan välillä.

Fyysinen yhteisösiirtymänne on samanlaista, kuin teillä oli henkilökohtaisesti.

Henkiolemuksenne hyväksyi ensin uuden ajan. Sitten tunneolemuksenne puhdisti pelkonne, jotta voisitte elää mukavasti uudessa ajassa. Lopuksi fyysinen olemuksenne alkoi sopeutua vastaavasti.

Näin on teillä nyt. Olette hyväksyneet ilon ja rakkauden uuden ajan hallitseviksi tunteiksi. Henkisesti ymmärrätte, että vaikka olettekin ainutlaatuinen, ainutlaatuisuutenne auttaa luomaan kauniin ja melodisen uuden ajan harmonian. Nyt teidän on aika ymmärtää, miten maailmanne muuttuu fyysisesti.

Ainutlaatuisuus on tosiaan ohjaksissa fyysisissä ulottuvuuksissa. Ja rakkaus on avain kotipesänne ja ystäväyhteisönne valinnassa - niin kauan kuin se tuntuu oikealta. Ei-ihmisolennot yhdistyvät myös niihin alueisiin tai yhteisöihin, jotka tuntuvat oikeilta.

Kun maapallon ja teidän värähtelynne muuttuu, koette eri puolia olemuksestanne kuin ennen. Sama pätee maan ekosysteemiin.

Jotkut ihmiset päättävät olla ilman lemmikkiä. Toiset ehkä yhdistyvät olentoon, mitä pitävät nyt vastenmielisenä, kuten haisunäätä. Tai olentoihin, joista ette ole vielä täysin tietoinen, kuten keijut tai haltiat.

Saako tällainen ajatus teidät nauramaan? Ei ole mitään haltioita … vai onko? Kuka haluaisi ystävystyä haisunäädän kanssa?

Ymmärrättekö nyt, miten rajoittunut fyysinen kuvanne uudesta ajasta on?

On aika hyväksyä uusi aika ja odottaa sitä kaiken fyysisen, tunne- ja henkisen kauneutensa kera. Siirtäkää sivuun uskomuksenne siitä, miltä sen pitäisi näyttää ja millainen sen pitäisi olla. Ja hyväksykää, että uusi aika on kaikkien teidän ja maapallon eri puolien aika.

Seuratkaa sisäistä olemustanne ja löydätte ilon luomastanne muodosta. Ylläpitäkää vanhan ajan kuvat siitä, miltä uuden ajan pitäisi näyttää, ja huomaatte olevanne turhautunut ja rajoittunut.

Avatkaa silmänne, korvanne ja kaikki muut aistinne - tunnetut ja vielä tuntemattomat - ja siirrytte uuteen aikaan kikattaen. Käyttäkää nykyistä viittä aistianne tutkiaksenne maapalloa, sellaisena kuin se on nyt, ja rajoitatte olemuksenne toistamaan samaa, mitä olette toistaneet aionien ajan - vanhan ajan elämä toisensa jälkeen. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

The Pleiadian Connection


Tässä on minusta kauniisti ja levollisesti kerrottu tärkeitä asioita. Video on jo vuodelta 1988, mutta ainakin minulla tämä resonoi sydämessä. Alla myöskin vielä Mark Kimmelin kanavointi.

Enkelivaloa viikonloppuusi! <3

Deepthi







VIIDES ULOTTUVUUS

Athabantian-aluslaisia kanavoinut Mark Kimmel (www.cosmicparadigm.com)
11.11.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys. Kaikki Athabantian-alukselta joiden kanssa olet kommunikoinut viime kuukausina, ovat läsnä tänään: Justine, Moraine, Bren-Ton, Ro-Tan, Adrial ja Taught. Tulemme luoksesi kera suuren iloviestin teille ja meille. Tämän päivän viesti korvaa osan siitä, mitä olemme kommunikoineet aiemmin.

Radikaalisti uusi olemistapa on tulossa nyt esiin. Tämä lähiajan määränpää maaplaneetalle ja kaikille sen pinnalla on tulossa nyt tietoisuuteen. Tämä maan ja kaikkien sen asukkaiden transformaatio johtaa koko kolmannen ulottuvuuden radikaaliin transformoitumiseen koko luomakunnassa. Tämän tapahtumisesta ei ole epäilystäkään ja epäilemättä se vaikuttaa meihin Athabantian-aluksella. Näistä syistä olemme tänään puhumassa kanssanne.

Ymmärtäkää, että planeettanne ja kaikki sen asukkaat ovat transformoitumassa korkeampiin värähtelyihin. Nyt kokemanne fyysisen muodon joustamattomuus poistuu. Kaikki pelkopohjaiseen kolmanteen ulottuvuuteen liittyvä poistuu. (Huom. Teemme eron fyysisen muodon ja pelkopohjaisen 3D-vuorovaikutuksen välillä.) Uudessa värähtelyssään maasta tulee Luojan Kristus-planeetta, missä kaikki haluavat käydä ja/tai asua. Tässä uudessa viidennessä ulottuvuudessa olette täysin transformoituneet valo-olennoiksi, joiden fyysinen muoto on "nestemäinen".

Puhumme nyt kuukausista sitä ennen, kun saavutatte tämän kevyemmän muodon ja asutte kevyemmän maapallon pinnalla. Tänä aikana koette kaiken sen kuolevan, mikä luotiin pelkopohjaisen 3D-jäykkyyden mukaisesti. Sellaiset asiat kuin hallitukset, rahajärjestelmät, suuryritykset, oikeusjärjestelmät, terveydenhoitojärjestelmät ja uskonnot kuolevat pois. Niiden kuolema on ensimmäinen tekijä, mikä johtaa kaaoksen ja epävarmuuden aikaan ja siirtää fokuksenne pois henkilökohtaisista saavutuksista.

Välikuukausien aikana maan fyysinen muoto transformoituu kevyempään olomuotoon. Ympäristöänne ja fyysistä muotoanne ei pelkästään siirretä siihen, sillä sen tekeminen olisi vain vanhojen tapojen perusteella päättelemistä. Uudet olemistavat ilmestyvät esiin tavoilla, jotka sopivat kevyempään olotilaanne. Viidennen ulottuvuuden korkeammat värähtelyt integroituvat uuteen fyysiseen muotoonne, mikä luo uudentyyppisen ihmisen.

Monta vuotta maan ihmiset ovat tienneet, että suuri transformaatio olisi tulossa. He tunsivat sen, mutta eivät tienneet yksityiskohtia. Etsiessään lisätietoa he kaivoivat muinaiskirjoituksia, kuten Maya-kalenteri, ja viisaiden miesten ja naisten ennusteita.

Kolmannelle ulottuvuudelle todellisella tavalla monet näkivät pahimpia mahdollisia skenaarioita. Jotkut jotka vastaanottivat viestejä ei-ihmisiltä, maalasivat ennusteita massiivisista maamuutoksista. Kaikki nämä perustuivat pelkoon, mikä on luontaista 3D:ssä - pelkoon mihin he olivat uppoutuneet. Nekin ennusteet jotka olivat hyvää tarkoittavia, ennustivat maan fyysisen muodon vakavia uudelleenjärjestelyjä. Nämä pelkoon perustuvat ennusteet ovat toinen tekijä, mikä osoittaa vuoteen 2012 radikaalina siirtymäaikana ja tekee teille vaikeaksi keskittyä siihen, mikä on tärkeää.

Nyt kun 2012 on melkein loppu ilman mitään dramaattisia maamuutoksia, monet tietoiset ihmiset sanovat, ettei mitään tapahdu, että maapallon ennustettu transformaatio on toinen väärä hälyytys. "Elämä jatkuu niin kuin aina ennenkin."

Syvemmälle katsoen huomaatte muutoksia tapahtuvan: muutoksia ihmiskunnan perusrakenteessa; yksilöllisiä muutoksia niissä, jotka on alettu tuntea valotyöntekijöinä; muutoksia suhteissa ja polarisoitumista niihin, jotka jatkaisivat vanhoilla tavoilla, ja niihin jotka etsivät uutta polkua ihmiskunnalle.

Transformoitumisen rakentuminen vuoteen 2012 perustui viestien pelkopohjaiseen tulkintaan sekä väärään tulkintaan läsnäolevista avaruusveljistänne ja -sisaristanne pelastajina. Suurta osaa tästä ohjasi pimeä energia - kun sitä ei tapahtunut, se voisi taas kerran vahvistaa ihmismielien kontrollointia. Kuten olemme sanoneet aiemmin, emme tule pelastamaan teitä. Tämän odottaminen on kolmas tekijä, mikä tekee transformaationne viidennen ulottuvuuden olemistapaan vaikeammaksi teille.

Todellisuus on, että fyysinen muutos on asteittaisempi eivätkä tulokset ehkä ole mitään niiden ennusteiden kaltaista, mitkä perustuivat päättelemiseen kolmannen ulottuvuuden perusteella. Tämä ei olisi odottamatonta, koska melkein kaikki kanavoijat ovat parhaasta tarkoituksestaan huolimatta, tiedostamatta uppoutuneet kolmanteen ulottuvuuteen. Todellisuudessa vain vähän siitä, mikä koskee teitä, jää entiselleen, koska siihen ovat vaikuttaneet hyvin raskaasti ihmiskollektiivin 3D-energiat.

Toisiin kanavointeihin vaikutti hyvin suoraan pimeä energia. Tämä pätee sekä varhaisempiin että uudempiin viesteihin. Tämä selittää painottumisen ennusteisiin lyhyen aikavälin dramaattisista luonnonmuutoksista 2012 ja taianomaisista ratkaisuista. Kun valo on lisääntynyt planeetallanne, niin on tapahtunut myös pimeyden ponnistuksille. Ne ovat turhia, mutta se ei vähennä niiden vaikutuksia.

Olemme hyvin tyytyväisiä, että vedät nyt viidettä ulottuvuutta fyysiseen kehoosi, Mark. Olemme hyvin kiitollisia omistautumisestasi tähän hankkeeseen ja hyvin tyytyväisenä kutsumme sinua "veljeksi". Siksi suosittelimme, että lähdet mestarialkemiakoulutukseen, ja sen tulokset ovat olleet vielä paremmat, kuin olimme toivoneet. Muistele aikaasi matriisienergetiikan parissa, jolloin sinulle kerrottiin, että se mitä teit, tehtiin kaikille planeetalla. Haluamme laajentaa tätä ja kertoa, että se mitä teet nyt, tapahtuu koko luomakunnalle fyysisessä muodossa.

Tänä aikana yksi tärkeimmistä asioista on välttää tarpeetonta vuorovaikutusta kolmannen ulottuvuuden asioiden kanssa. Elokuva jonka näitä hiljattain, oli hyvä esimerkki kolmannesta ulottuvuudesta. Melkein koko toiminta ja juoni olivat 3D:tä. Mitään ei ratkaistu ilman väkivaltaa. Vältä sellaisia tilanteita. Sitä vastoin teit hyvin uppoutuessasi viidenteen ulottuvuuteen ja tyhjentäessäsi muistot tuosta elokuvasta.

Puhutaanpa nyt muista tavoista, millä 3D vaikuttaa sinuun. Tunnista, että olet täysin uppoutunut 3D-keitokseen. Tunnista, että useimmat ihmiset ympärilläsi toimivat pelkopohjaisesta 3D:stä. Tunnista, että kaikki ihmisrakenteenne - talous, hallitus jne. - toimivat 3D-puitteissa. On ok keskustella ja analysoida 3D-asioita toisten kanssa, jotka ovat valaistuneita. Tämäntyyppisten keskustelujen vatvominen ei kuitenkaan palvele sinua. Minimoi rationaalisen mielesi käyttö, voimaannuta sydänenergiaasi. Käytä erottelukykyä siinä, mitä päästät tietoisuuteesi.

Tunnista myös, että kaikki valotyöntekijät ovat uppoutuneet kolmanteen ulottuvuuteen. Kaikki nojaavat kolmannen ulottuvuuden rakenteisiin jossain määrin. Kaikkiin vaikuttavat tiedostamatta heidän kokemuksensa uskonnosta, ammatista, lapsuudesta ja ympärillään olevista ihmisistä. Tämä aiheuttaa vääjäämättä vääristymää kommunikoinnissa, mitä he vastaanottavat korkeammassa värähtelyssä olevilta. Joidenkin kanavien kimppuun ovat hyökänneet pimeyden agentit eivätkä he huomaa, että heidän viestejään on pilattu.

Löydä sydämestäsi paikka, missä resonoit sen kanssa, mikä on totta sinulle. Hiljennä rationaalinen mielesi ja kuuntele sydämelläsi. Etsi ne viestit, jotka puhuvat syvimmälle tietämisellesi. Jos osa viestistä ei vetoa sinuun, salli sen tulla tietoisuuteesi, mikä vetoaa. Laita sivuun se, mikä ei tue kehittymistäsi korkeampiin värähtelyihin ja niiden ylläpitämistä.

Tämä jälkimmäinen on tärkeintä näinä transformaatioaikoina. Keskittäkää energianne siihen, mikä kohottaa tietoisuuttanne. Pysykää erossa kaikesta, mikä ei tue pyrkimystänne pysyä korkeimmassa mahdollisessa värähtelyssä. Älkää puuhastelko matalamman taajuuden asioiden kanssa siksi, että ne ovat tapoja tai että olette utelias. Pysykää keskuksessanne. Säilyttäkää fyysinen terveytenne. Etsikää toisia ihmisiä, jotka tukevat teitä tässä etsinnässä. Etsikää yhteys meihin, jotka olemme korkeammissa värähtelyissä.

Tietäkää, että kaikki Athabantian-aluksella kunnioittavat sitä, mitä teette. Vaikutatte todella. Kulkekaa Kristus-tietoisuudessa. Omaksukaa uusi käyttäytymistapa, jotta kaikki tietävät, että olette sisäistäneet uuden olemistavan. Kulkekaa puhuen uudesta keskuksestanne, uudesta tietämisestänne ja uudesta energiastanne käsin.

Kannustamme jokaista, joka lukee näitä sanoja, tulemaan valo-olennoksi, joksi suostuitte tulemaan inkarnoituessanne tähän aikaan ja paikkaan. Siunauksia teille jokaiselle kaikilta Athabantian-aluksella.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.