21.1.13

Deepthi: Kaikki tieto on sinussaHeii! 

Aurinkoista, ihanaa pakkaspäivää Pohjanmaalta!  Minä olen juuri tullut reippailulenkiltä ja virittelen tässä päivän kirjoitustyötä alkavaksi. Niin kuin muutama viikko sitten uumoilin, niin tämä vuosi tuo tullessaan uutta luovaa kirjoitustyötä. Mutta toisin kuin luulin, niin ei laulujen muodossa - ainakaan vielä - vaan kirjan muodossa. Olen niin innoissani ja onnellinen!

Enkelini ovat patistaneet minua kirjan pariin jo kauan aikaa, mutta minä olen vain lykännyt ja lykännyt asiaa. Nyt, kun olen vihdoin tarttunut toimeen, niin oloni on muuttunut kerta heitolla. Tiedän olevani oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja sydämessäni vallitsee rauha ja tyyneys. Sain siis hyvän opetuksen: meissä on kaikki tieto "tulevasta" olemassa koko ajan. Niin kauan kuin lykkäämme tuumasta toimeen tarttumista, niin olo on "epämääräinen" ja tuntee, että antennit on "tutkalla" koko ajan, että mihin oikein pitäisi tarttua. Mutta itselleni kävi niin, että heti kun tartuin toimeen, niin kaikki epämääräinen suunnanhaku ja kysely ja enkelten tuuppiminen :D päättyi saman tien. Vanha viisaus siitä, että kysymyksessämme piilee vastaus, piti jälleen paikkaansa. Kysymystä ei synny, ellei siihen ole jo vastaus olemassa.

Alkuvuosi on ollut aivan hurjan ihana! Viikko sitten viikonloppuna meillä oli enkeliretriitti Mikkelissä, joka oli todella ihana ja voimallinen. Tänä vuonna tulenkin keskittymään kirjan kirjoittamisen ja tangotuomaroinnin lisäksi pääosin retriittien pitämiseen. Enkeli-iltojakin pidän, mutta vain ihan muutamia silloin tällöin. Joten jos joku haluaa nyt koota porukkaa ja järjestää ihanaa retriittiä, niin otathan yhteyttä! Keväälle on vielä viikonloppuja auki

Itse olen kokenut tämän alkuvuoden energian aivan upean keveänä ja inspiroivana! Mitä enemmän on uskaltanut vain seurata kehonsa tuntemuksia ja sydämen ääntä, niin sitä ihmeellisempiä asioita on tapahtunut. Tuntuu, että todella olemme nyt uudessa, hyvin kristallisessa energia-ajassa. Myös kaikki runsaus ja ihmeet ovat nyt hyvin nopeasti manifestoitavissa. Olomuodon muutos, transformaatio voi tapahtua hyvin nopeasti.

Omassa sydämessäni myöskin nuoret ja lapset ovat taas nousseet vahvasti pintaan. Tuleva projektini, josta kerron myöhemmin lisää, tuntuu kääntyvän yhä enemmän heidän puoleensa, heidän auttamiseen ja tukemiseen. Ei ole enää aikaa ummistaa silmiään niiltä muutoksilta, jotka yhteiskuntaan on annettava tulla, jotta voisimme kaikki paremmin. Koen, että nuorilla on jo kaikki työkalut uuden maailman luomiseksi, mutta meidän on aukaistava omat silmämme ja tuettava ja autettava heitä ilmentämään se viisaus, mitä he kantavat sisällään. Aivan uudet toimintatavat ovat tulossa. Yhä enenevässä määrin enkelit tuovat minulle viestiä mielen- ja elämänhallintatekniikoiden saattamisesta nuorten keskuuteen.

Ammakin on nyt useassa puheessaan tuonut esiin anekdootin "Olemme oppineet lentämään kuin linnut ja uimaan kuin kalat, mutta olemme unohtaneet kuinka kävellä ja elää ihmisinä" ja että  "Tänä päivänä meillä on taitoa, mutta ei tietoisuutta; ja tietoa, mutta ei tarvittavaa erottelukykyä".

Olkaamme hereillä tässä hetkessä ja loistakaamme valoa ympärillemme siellä missä kukin olemme! Valoverkossa vahvistumme yhdessä! 

Rakkauden täyteistä päivää! ♥ 


Deepthi