3.1.13

Deepthi: Taivas maan päällä


Kaunista yötä rakkaat ystävät,

Intian lempeä ja tuudittava energia, ja Amman suojeleva kehä viipyy yhä kentässäni, kun tervehdin teitä täältä kynttilän valosta. Olga nukkuu pikkuruisen eteisen rottinkisen lipaston päällä kauniilla sykkyrällä, kun minä vielä valvon yön kulkua ja koitan päästä kiinni itsestäni. Tällä kertaa se on erilaista kuin aiemmin. On kuin jokin uusi osa minua olisi nyt jäänyt Amman syliin, ja minä opettelen elämään ilman "sitä jotakin, johon olen tähän saakka saanut turvautua". Joka kerta Amman luota palatessa ensimmäiset päivät ja viikot menevät ihmetellessä, että kuka minusta on tällä kertaa tullut - tai pikemminkin: tällaiseltako todellinen olemukseni oikeasti näyttääkin? Monta kertaa olen kuullut Amman vertaavan meitä sipuleihin, jonka kuoria hän hellästi meistä irrottaa, jotta pääsemme yhä lähemmäksi todellista itseämme, totuuttamme, valoamme. Se on yhtä aikaa sekä hämmentävää, että autuaallista.

Olemme siis vuodessa 2013. Sitä on juuri nyt vaikea ymmärtää. Jos en kotimaassakaan enää ole pysynyt kiinni tavanomaisessa aikakehyksessä, niin Intiassa kadotan ajantajuni aina totaalisesti. Aika kulkee, minä Olen. Vielä toistaiseksi päiväni ovat olleet Amman energian täyteisiä, ja on ollut vaikeaa tarttua mihinkään sellaiseen toimeen, mitä "normaalisti" teen. Tähän mennessä olen vain nukkunut, lukenut, syönyt ja sulatellut energioita.

Myöskin enkelit ovat vielä piilossa jossain toisessa ulottuvuudessa; olen huomannut, että heidän energiansa ei läpäise Amman energiaa. Myöskin ashramissa kesti viikon, ennen kuin sain heidät vierelleni. Olin ottanut kotoa lähtiessäni mukaani siipikorvikseni. Eräänä aamuna minulle tuli vastustamaton tarve laittaa ne korviini, ja yhtäkkiä se aukaisi väylän myöskin enkeleideni astumiselle lähelleni. Sen jälkeen alkoikin tulla aivan uutta koodia. Oli mahtavaa tuntea rakkaat enkelini jälleen lähelläni niin pitkän ajan jälkeen. Tuntui, kuin minut olisi ympäröinyt monien metrien paksuinen enkelimuuri, jonka rakkaudellinen energia ulottui monenkymmenen metrin päähän kaikkiin ihmisiin. Olin niin kiitollinen ja onnellinen tuosta tunnusta! Aamusevan ja aamunpalan jälkeen minun olikin sitten pakko mennä rannalle ja ottaa vastaan kaikki se informaatio, mitä he minulle välittivät. 

Aivan ensimmäisenä he alkoivat hämmästyksekseni selvittää minulle, että miksi he olivat olleet niin kauan pois tietoisuudestani. He sanoivat:

"Ne ihmiset, jotka tekevät työtä tiiviissä työyhteisössä, tarvitsevat joululomansa ja kesälomansa irtautuakseen työpaineista ja aikatauluista, ja pitääkseen energeettistä eroa työtovereihinsa jaksaakseen jälleen palata uusin energioin loman jälkeen töihin.
Aivan samalla tavalla Sinun tulisi ymmärtää, että vaikka me emme ole fyysisessä muodossa vierelläsi (no, usein olemme kyllä sitäkin) työskentelemässä, yhteistyömme on yhtä lailla hyvin tiivistä ja konkreettista, jolloin myös Sinä tarvitset yhtä lailla lomaa meistä. Me autamme Sinua balansoimaan oman aikasi sekä aikasi jakamisen meidän kanssamme. Näkymättömyytemme ei tee meistä yhtään ei-konkreettisempia työtovereita, usein päinvastoin: energia, jota kanssamme käytät vaatii Sinulta paljon, jolloin tarvitset vastapainoksi myös lomaa meistä ja työskentelystä kanssamme."


Olin ällistynyt ja kiitollinen tästä informaatiosta. Miten en ollut ennemmin tajunnut tätä näin selkeästi? Ymmärsin, että minun kohdallani vain Amman energia on tarpeeksi vahva katkaistakseen tuon energiayhteyden ja saa minut irtautumaan täydellisesti tehtävästäni tuolla saralla.

Myös muuta mielenkiintoista informaatiota minulle saatettiin tiedoksi noina joulun pyhinä päivinä. Ensinnäkin tuo viikko ennen 21.12 päivää, oli energioiltaan erittäin erityinen ja haastava. Minulle tuotiin monta kertaa tietoisuuteen sana "kuolemanväsynyt", kun sekä minä että ystäväni spekuloimme useaan otteeseen, miten ei meinaa millään jaksaa pysyä hereillä: bhajaneistakin, jotka ovat minulle niin rakas hetki ashramissa, meinasin ihan totta kävellä useana kertana ulos, kun kerta kaikkiaan ei meinannut pysyä hereillä. Elin bhajanien aikana kuin kahdessa ulottuvuudessa: kävin monta kertaa tuon puolitoistatuntisen aikana ihan selkeässä unessa, jossa niiden parin sekunnin ajan ehdin nähdä jopa unia! Ja minä en ollut ainoa; tämä tapahtui muillekin. Ilmassa leijui todellakin "kuolemanväsymys". Myöhemmin ymmärsin, että juuri sitähän se olikin: teimme todella kuolemaa, mutta ei tietenkää fyysistä kuolemaa, vaan vanhan tietoisuutemme kuolemaa. Jokin osa meissä oli kuolemassa pois ja energiamme sitä mukaa päivittymässä uusiin värähtelyihin.

Jouluaaton energia oli myöskin hyvin erityinen. Minä ja ystäväni aloitimme aamumme archanalla klo:04.50, jonka jälkeen lähdimme poikkeuksellisesti 10 minuutin riksamatkan päässä olevalle yleiselle rannalle nauttimaan jouluaattoaamun auringon ensisäteistä. Toiveissamme oli myöskin saada nähdä delfiinejä, joita useat ashramilaiset olivat nähneet jopa Amman omalla rannalla. Ihmeellinen kultainen valo tuntui ympäröivän meitä koko matkan, ja mielemme olivat täynnä iloa ja lempeyttä. (Delfiinit eivät näyttäytyneet vielä tuona aamuna, vaan ilokseni pari päivää myöhemmin Amman rannan läheisyydessa.)Päivän aikana teimme normaalisti sevaa, ja viiden aikaan iltapäivällä kokoonnuimme monituhatpäisen joukon kanssa rantameditaatioon Amman kanssa. Kun Amma purjehti läpi väkijoukon säteilevästi hymyillen ja istui sitten tuolilleen, tuntui, kuin hän olisi luonut meihin suomalaisiin ensimmäisen katseensa. Aluksi ajattelin, että ei hän nyt voi meitä katsoa, mutta kun katse pyyhki sydämiämme yhä uudestaan ja uudestaan, muutkin meistä huomasivat tuon saman asian, ja olimme aivan haltoissamme saamastamme huomiosta. Oli myöskin jännittävää, että kun Amma piti meditaation jälkeen Kysymys&vastaus-tuokiotaan, niin mikrofoni ajautui eräälle suomalaiselle ystävällemme. Hän ei ollut edes ajatellut vastata kysymykseen, mutta yhtäkkiä hän löysi itsensä nousemasta ylös, esittelemästä itsensä suomalaiseksi ja vastaamasta Amman kysymykseen.

Seuraavina päivinä kuulin useilta suomalaisilta, että hekin olivat kokeneet, että Amma katsoo heitä. Erään ystäväni sanat laukaisivat minussa sitten puhtaan, kirkkaan, täysin "out of the blue" tilasta nousevan ajatuksen: "suomalaisten sotakarman puhdistus". Kaikki väreet kulkivat läpi koko kehoni ja kyyneleet kihosivat silmiini. Ymmärsin, että mikrofoniin tarttunut suomalaisystävämme oli toiminut eräänlaisena antennina, johon me kaikki paikalla olevat suomalaiset olimme yhtyneet, ja jotka Amma oli katseellaan koonnut yhteen. Koin, että jollain tavalla yhdistyimme Amman kanssa Intiasta käsin koko suomalaiseen kollektiivitietoisuuteen ja autoimme maatamme kohottamaan värähtelyämme ja pesemään pelkoon, häpeään ja syyllisyyteen kiinnijäänyttä energiaamme pois rakkauden voimalla. Ja että jollain tavalla myös tuo "kuolemanväsymys" oli osa tuota puhdistusta. Kun sitten kerroin saamastani sisäisestä viestistä muillekin, myös heille oli tullut tuo sama tuntu.

Aattoiltana ohjelma jatkui sitten hallin puolella joulunäytelmän merkeissä. Sen jälkeen Amma piti puheen, jonka jälkeen alkoi täysin käsittämätön tablistien rummutus. Miksi käytän sanaa "täysin käsittämätön"? Siksi, koska energia oli täydellisesti erilainen, mitä normaalisti. Hämmästyttävintä siinä oli se, että energia oli hyvin samankaltainen kuin 12.12 pitämässä enkelipikkujouluissa, josta voisin myöskin kirjoittaa kokonaisen luvun, niin ihmeellisiä koodeja ja asetuksia saimme silloin vastaanottaa. Mutta tyydyn nyt vain sanomaan, että tuona iltana meditaatiomme "ei mennyt mihinkään". Yleensä kun yhdistymme enkeleiden energiaan, tulee ihana ja kevyt olo, ja tuntuu kuin istuisi pumpulipilvien päällä. Nyt emme kerta kaikkiaan lähteneet mihinkään, meditoiminen oli jopa vaikeaa. Sitä vastoin tuntui, kuin olisimme lähteneetkin alaspäin. Sen illan jälkeen ymmärsin, että alaspäinmeno on nyt se uusi juttu: olemme aktivoineet ylächakrat nyt niin huippuunsa kuin se on ollut mahdollista, ja  nyt on aika avata loputkin alachakrat, jotta saamme koko taivas-maa-yhteyden ehjäksi. Menimme hyvin syvälle Äiti Maahan, jolloin toimimmekin yhtäkkiä maanpäällisenä astiana valolle, ja pääsimme näin käsiksi koko kosmokseen ja tähtiyhteyteen. Yhdellä silmänräpäyksellä tajusin yhteyden kaikkeen siihen plejaditähtitietoon, mitä olen koko syksyn saanut kiitollisena vastaanottaa. Me emme siis enää nousekaan taivaallisiin tiloihin, vaan meillä on nyt mahdollisuus tuoda taivas maan päälle!

Amman tablistien rummuttaen aattoiltana villisti kuin hurjimmissa rave-bileissä, tunnelma oli tismalleen samanlainen kuin 12.12.12-päivänä. Minä seurasin ihmisiä, ja kukaan ei kyennyt nousemaan penkistä ja tanssimaan villisti niin kuin normaalisti, vaan suurin osa ihmisistä istui aloillaan, minä mukaan lukien. Minä vain katselin ympärilleni, olo oli raskas ja veltto, ja vain ihmettelin, että mitä täällä oikein tapahtuu, että onpa energia nyt todellakin kummallinen!!! Kun rummutus sitten loppui ja Amma oli jakanut meille joulukakkua, nousin ylös penkistä. Ja OHHOHHH!!!! Oloni oli, kuin olisin vetänyt kolme pulloa punaviiniä!!! :D Olin niin täysin pöllyssä, että hyvä että pystyssä pysyin, ja niin olivat kaikki muutkin! Taivas oli todellakin vedetty maan päälle, kaikki tähtiyhteydet olivat auki!! :D :D Joukko suomalaisia kerääntyi yhteen, ja kaikki kikattivat ja olivat onnellisessa keveässä tilassa, ja vain ihmettelimme, että mitä oli tapahtunut! :D Itselleni tämä kaikki oli vain vahvistusta siitä, että olemme todellakin nyt aivan uuden energian piirissä, että meitä on kaiken valovuodatuksen myötä muutettu aina dna-tasolta saakka, eheytetty täyteen taivas-maa-yhteyteemme.

Tällä hetkellä en tiedä yhtään kuka olen. Olen vielä vahvasti sulatusvaiheessa, kuin tyhjä kirja, joka odottaa tarinaa syntyväksi. Tiedän myöskin, että tämä kaikki yhdistettynä Amman viimeiseen antamaansa darshaniin, ovat yhdessä isompi juttu mitä pystyn edes käsittää. Ainoastaan aika näyttää, mihin kaikki muotoutuu.

Nyt on vielä myöskin käynnissä joulun pyhät yöt, jotka kestävät aina loppiaiseen saakka. Ennen joulua olin Matti Kuuselan erittäin mielenkiintoisella luennolla joulun todellisesta merkityksestä, jossa kerrottiin näistä pyhistä öistä.

"Jouluaatosta loppiaiseen on 12 päivää, jona aikana jokainen tähtikuukausi saa uudistumisensa. Näinä päivinä valmistelemme sisäisesti tulevaa vuotta. Jouluna aukeaa yhteys kosmokseen, jolloin tähtivoimat pääsevät vaikuttamaan meihin tavallista voimakkaammin. Tähtivoimien myötä 9 enkelikuntaa ja 4 luonnonkuntaa heräävät, päästen näin sykkimään tärkeää informaatiota joulun ja loppiaisen välisinä päivinä ja öinä. Siis 12 päivää ja 13 yötä hedelmöittävät yön voimien kautta koko meidän seuraavan vuoden."


1.yö 24.12 Kivikunta herää
2.yö 25.12 Kasvikunta herää
3.yö 26.12 Eläinkunta herää
4.yö 27.12 Ihmiset heräävät

5.yö 28.12 Enkelit saapuu
6.yö 29.12 Arkkienkelit saapuu
7.yö 30.12 Suurenkelit saapuu
8.yö 31.12 Muodonhenget saapuu
9.yö 01.01 Liikkeenhenget saapuu
10.yö 02.01 Viisaudenhenget saapuu
11.yö 03.01 Tahdonhenget saapuu
12.yö 04.01 Kerubit eli harmonian henget saapuu
13.yö 05.01 Serafit eli ikirakkauden henget saapuu

* * *

Itse koen, että olemme kaikki nyt vahvasti tässä sulatusvaiheessa, jossa ei pidä hötkyillä minnekään. Ainakin minun tuntosarveni ovat tulevan vuoden osalta vielä täysin poissa käytöstä. Itse asiassa tuntuu, kuin vanhat antennit olisi tippuneet pois, mutta uudet eivät vielä ole kasvaneet tilalle. Samalla jollain tasolla tiedän, että en tule palaamaan vanhoihin "keinoihin" ja "lukemismalleihin" enää. Kaikki informaatio on nyt jotenkin suorempaa ja yksinkertaisempaa. Elämä on tässä ja nyt.

Ai niin, yksi vahva koodi vielä tuli tuolloin joulun aikana, ja se meni näin:

"Luomisnopeuttanne on kiihdytetty radikaalisti. Tiedä, että manifestoit ajatuksiasi ja sanojasi nyt todella nopeasti todeksi." 


Entistä tärkeämmäksi tulee siis vain se yksinkertainen asia, johon Ammakin meitä koko ajan kehottaa: pysy tietoisena, ole läsnä. Olemme jo hyvin vahvassa itsemestaruuden tilassa, jossa jokaisella ajatuksella, sanalla ja teolla on valtava voima. Rukouksen ja mantrojen vaikutus on välitön.
Amman käsivarsilta Sinulle kaunista tähtiyötä toivottaen,
Deepthi


*Huom. Välittämästäni informaatiosta voit saada näkökulmaa omille tuntemuksillesi, mutta pyydän Sinua silti aina käyttämään omaa henkilökohtaista sydänsuodatintasi tämän kaltaista informaatiota lukiessasi. Ota siitä mukaan omalle polullesi vain se, mikä sydämessäsi oikeasti resonoi. Meillä jokaisella on oma totuutemme, jota meidän on kunnioittaminen.
Vaikka kerron tässä avoimesti missä tietoni olen vastaanottanut, otan kuitenkin itse täyden vastuun informaatiosta. Amma ei ole siitä millään tavalla vastuussa, eikä ole näitä koodeja minulle sanallisesti vahvistanut. Informaatio on tullut minulle sellaisena, kuin minä pystyn sen vastaanottamaan, ja toimin tässä sen välittäjänä. Luotathan aina omaan erottelukykyysi ja sydänviisauteesi. ♥