3.1.13

Deepthi: Todellista johtajuutta on se, ettei ole johtajia

Koodipäivä. :)) 

Olin lukemassa tätä alla olevaa kanavointia, kun jälleen yksi koodi, jonka vastaanotin Intiassa, nousi tietoisuuteeni. Tämä on myöskin ehkä juuri nyt ja tästä eteenpäin se asia, josta vuodessa 2013 on kyse, ja jota juuri nyt opiskelen ja sulautan omaan energiaani ja koitan aktivoida olemukseeni ja jokapäiväiseen arkeeni. Se on itse asiassa myös vastaus siihen asiaan, jota kuvailin aamuyöisessä kirjoituksessani näin: "sitä jotakin, johon olen tähän saakka saanut turvautua". (Hassua, kirjoitin ensin, että "jota kuvailin parin päivän takaisessa kirjoituksessani..". Kertoo siis hyvin paljon siitä, millaiseksi aikamme on muuttunut; käymme nyt kahden päivän asiat läpi 12h:ssa!! Ei siis ihme, jos meillä on hiukan sulattelemista, kun päivitymme uudelle taajuudelle nyt niin hirmuisen nopeaa tahtia. Jotain kertoo tietenkin sekin, että tämä on jo kolmas postaus tänä päivänä.... ;)))) Koodipäivä, nautitaan siitä! ♥) 

Mutta niin, se mitä olin kertomassa, liittyi UUTEEN TASAPAINOOMME, SIIHEN, MILLAISTA ON TODELLINEN JOHTAJUUS JA HARMONIASSA ELÄMINEN. 

TODELLISTA JOHTAJUUTTA ON SE, ETTÄ EI OLE JOHTAJIA. Olen saanut nähdä välähdyksiä siitä, miten sen myötä, kun meistä kukin nousee omaan voimaansa ja valoonsa, johtajia ei enää tarvita. Joka kerta olen melkein itkenyt onnesta ja autuudesta tuon välähdyksen saatuani. Ymmärsin, että me olemme niin tottuneet siihen, että meitä johdetaan ylhäältä päin ja että joku muu instanssi (hallitus, pankki, lääkefirmat, media) sanelee onnemme, että emme oikein voi edes ymmärtää, että on toinenkin vaihtoehto: että voisimme todella elää niin vapaana. Pidämme ylhäältä tulevaa johtajuutta elämämme perustana, mutta tuo perusta on valheellinen.

Olemme kyllä jokainen varmasti tuttu sellaisen tasapuolisuuden ja hyväntekemisen kanssa, mitä näemme vaikkapa hyväntekeväisyystapahtumien yhteydessä, tai näemme erilaisten auttamisorganisaatioiden harjoittavan, mutta että todella eläisimme harmoniaa ja tasa-arvoa todeksi jokapäiväisessä elämässä; siitä meillä ei ole ollut tähän saakka kokemusta eikä esimerkkiä. Mutta olen täysin vakuuttunut, että tämä tulee olemaan vuoden 2013 teema: 

UUDENLAINEN JOHTAJUUS: 
JOHTAJUUS OMASTA ITSESTÄMME JA ELÄMÄSTÄMME, 
JA SITÄ MYÖTÄ UUSI TASAPAINO MAAILMASSA. 


Jos jokainen riisuisi uhri- ja kärsimysnaamionsa jonka taakse on niin helppo kätkeytyä, suoristaisi selkänsä ja sanoisi ääneen: 

"Tällainen Minä Olen, En Pelkää Omaa Valoani", 

maailmasta tulisi hyvin nopeasti toisenlainen paikka elää. Ihaninta tässä on se, että olemme vääjäämättä menossa tätä tilaa kohti. Universaali rakkauden energia, Äiti Jumalan energia, joka meissä itsessämme alkaa herätä kaikkien planeettamuutosten myötä, auttaa meitä uskaltamaan nähdä itsemme täytenä, rakastettuna olentona. Silloin näemme, että ei ole mitään mitä pelätä, ei ole ketään kenen ohjeita sokeasti seurata, emmekä anna enää minkään kävellä edes energeettisesti ylitsemme. Lakkaamme osallistumasta 3D-peliin ja pääsemme kiinni todellisen rakkauden ja rauhan 5D-taajuudesta.

Haasteena on myöskin se, että saamme harvoin viettää aikaa sellaisen ihmisen seurassa, joka on oikeasti tasapainoinen: meillä ei siis ole esimerkkiä energiakehossamme siitä, miltä oikea rauhan tasapaino tuntuu: miltä tuntuu, kun kukaan ei ole "syömässä" energiaamme tai jonka energiaa emme itse tiedostamattamme kerjää. Mutta näinä hyvin herkkinä ja voimallisina aikoina me kykenemme itse opettelemaan energianhallintaa. Se tapahtuu nimenomaan tiedostamisen kautta, kehon merkkejä seuraamalla. 

Energioiden tuntemus on avain uuteen taajuuteen. 

Emme ole yksinäisiä saaria, vaan olemme viisaita olentoja, jotka tuntevat omassa kehossaan Kaiken, niin tasapainon kuin epätasapainonkin. Koskaan kukaan muu ei ole syyllinen huonoon oloomme. Jos tunnet, että joku aiheuttaa Sinulle mielipahaa, niin hiljenny ja katso: toinen ihminen ei pääse meitä haavoittamaan, jos me olemme itse ehjiä. Jos loukkaannumme jonkun toisen sanomisista tai tekemisista, syy ei ole hänen, vaan meissä itsessämme on vielä haavan mentävä aukko. Saatamme sanoa, että puolisomme loukkaa meitä, mutta niin kauan kuin sysäämme vastuun toisen niskaan, emme voi eheytyä ja katkaista karman kiertoa ja sitä haavaa jota sielussamme kannamme. Mutta jos kääntyy sisäänpäin ja antaa haavalle ja loukkaantumisen tunteelle anteeksi (vaikkei edes tietäisi missä (elämässä) se on syntynyt), alamme voimaantua välittömästi. 

Uudessa johtajuudessa on myöskin kyse tästä. Kun nousemme omaan tasapainoiseen - ei manipuloivaan - voimaamme, erillisiä johtajia ei tarvita, vaan kaikki toimivat sielunsa puhtaan ohjauksen mukaan. Tasapainoinen olemus luo tasapainoista toimintaa.

Tasapainoisessa voimassamme mikään ulkopuolellamme oleva energia ei enää heilauta meitä eikä saa meitä tolaltamme, vaan kykenemme seisomaan sydänkeskuksessamme, olemaan kuin tarkkailijan roolissa eri energioiden keskellä, ja luomaan oman sydäntodellisuutemme rauhassa ja rakkaudessa.


Deepthi

ps.Myös uusi e-kirja "Me olemme ihmisenkeleitä" käsittelee tätä samaa aihetta ♥ 

* * * 


UUTEEN VUOTEEN JA UUTEEN MAAILMAAN

Yhdeksän neuvostoa (plejadilaiset) kanavoinut Tazjima (bluedragonjournal.com)
1.1.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tazjiman huomautus lukijoille: Tämä viesti tuli pitkän tauon jälkeen. Se vaati minulta pääsemistä takaisin keskukseeni ja irtipäästämistä kaikista odotuksista ja kaikesta pelosta. Se vaati minulta myös pääsemistä pois itseni tieltä, kuuntelemista sisältä ja oppaideni hymyn tuntemista. He voivat olla hyvin huvittavia ja ovat aina rakastavia. Onnellista uutta vuotta kaikille!

Olemme Yhdeksän neuvosto.

Tervehdys! Kun päivämäärä 21.12.2012 on liukunut "menneisyyteenne", maailmanne liukuu nyt hiljaa uuteen vaiheeseen, uuteen aikakauteen. Pelolla hallitsemisen aika on ohi, vanhan ja jäykän 3D-matriisin perusta on poistettu. Valtaapitävät eivät ole enää maapallon mestareita - te olette, se kollektiivi joka on ihmiskunta ja galaksin tähtisiemenet.

Riemuitsemme havaitessamme, että olette nyt valmiita päästämään irti vanhasta ajattelu-, olemis- ja tekemistavasta. Avautukaa uusille, vielä löytämättömille osillenne. Avautukaa sille mahdollisuudelle, että ylösnousette kaikki viidenteen ulottuvuuteen Äiti Gaian mukana, sen tietoisen, elävän ja hengittävän olennon jonka pinnalla te kaikki elätte.

Tulevina päivinä alatte nähdä ja enimmäkseen tuntea niitä muutoksia, jotka alkavat nyt hitaasti ilmentyä kollektiivitodellisuuteenne. Te, tämän planeetan valotyöntekijät ja tähtisiemenet, olette synnyttäneet uuden maailman. Useimmilla teistä uusi maailma on vielä eetterissä, vielä ilmentymättä fyysiseen tilaan. Te jotka olette nostaneet riittävästi henkilökohtaista värähtelytasoanne ja olette sulautuneet yhteen sielun ja monadin kanssa, pystytte nyt kulkemaan uudessa maailmassa ja osallistumaan sen rauhallisiin ja kauniisiin energioihin.

Nekin jotka eivät usko ylösnousseensa, edes osittain, alkavat hitaasti nähdä raikkautta ympäristössään - värit ovat elävämpiä, äänet kirkkaampia ja ruoka maistuu paremmalta. Aistinne heräävät eloon. Psyykkiset kykynne alkavat tulla käyttöön, erityisesti jos avaudutte sille mahdollisuudelle, että niin voi tapahtua. Leikkikää tiedostamisellanne. Kuunnelkaa sisältä sydämenne puhetta teille.

Katselkaa taivaalta meitä, veljiänne ja sisarianne. Odotamme aikaa, jolloin on turvallista laskeutua. Tarkkailemme planeetan pelkotasoja. Emme saavu, jos on mahdollista, että meitä tervehditään paniikilla tai hyökkäyksellä - teidän vuoksenne ja myös itsemme vuoksi. Odotamme innokkaasti jälleentapaamistamme, mutta se tapahtuu aikana, jolloin olette valmiita meille, ei aiemmin.

Tulevien kuukausien myötä huomaatte, että sydämessänne on nyt uutta keveyttä, hyvinvoinnin tunnetta. Kun planeetan taajuustaso nousee ja ihmiskunta reagoi kaiken sisäänsä sulkevan rakkauden leviämiseen ilmakehässä, huomaatte ystävienne, perheenne ja naapurienne reagoivan teihin hyvin eri tavalla kuin ennen. Saatatte huomata heidän jopa esittävän oleellisia kysymyksiä. Teillä on vastauksia tai ainakin voitte osoittaa nämä vastaheräävät sielut oikeisiin lähteisiin saamaan informaatiota ja lohtua.

Planeetta ei vapaudu yhdessä yössä sodasta, kulkutaudeista, epäoikeudenmukaisuudesta, sairaudesta, ympäristön ahdingosta tai talousvaikeuksista. Kuitenkin se alkaa muuttua vähitellen. Sitten kun voimme laskeutua ja meidät hyväksytään sellaisiksi, jotka voivat auttaa mutta eivät hallitse, niin pystymme auttamaan muutoksissa. Kuitenkin niiden on ohjattava suurinta osaa työstä, jotka ovat hyvin maadoittuneet planeetalle. Niin on oltava sekä karmasyistä että voimaantumissyistä. Emme puutu planeetan täysivaltaisiin oikeuksiin ja vastuisiin, koska se on universaalin lain suoranaista rikkomista. Jos meidät kutsutaan, niin voimme auttaa.

Älkää odottako nykyhallitustenne esittävän sellaista kutsua. Ensimmäisten muutosten on tultava teiltä, tämän planeetan kansalta, ottamalla maailmanne takaisin rauhanomaisesti mutta tiukasti. Te olette voimakkaita, mutta te ette oivalla tuota voimaa. Pelkäätte ottaa edes voimakasta olemusta, koska teitä ovat käyttäneet hyväksi erittäin kauan ne, jotka ovat näyttäneet voimakkailta. Olemme täällä kertomassa teille, että 

todellinen voima on tasapainoista


Todellista voimaa ei koskaan käytetä hallitsemiseen, vaan yhteistyön tekemiseen. Tavassanne hallita tapahtuu monia muutoksia, kunnes tulee aika, jolloin ei tarvita enää mitään hallintoa, kun ihmiskunta pystyy hallitsemaan omia sisäisiä ajatuksiaan ja ulkoisia toimiaan.

Rakkaat veljet ja sisaret, on paljon, mitä odottaa, ja paljon tehtävää. Olemme täällä hengessä ja eetterissä planeettanne ympärillä. Kun värähtelynne lisääntyy ja opitte elämään täysivaltaisina olentoina, odotamme innolla sitä aikaa, jolloin voimme kulkea keskuudessanne rauhassa ja toveruudessa.

Kutsukaa meitä viemään itsenne meditaatioissa, unissa ja henkimatkoilla aluksillemme rentoutumaan ja oppimaan. Veljemme, arcturuslaiset, voivat auttaa teitä parantumisessa ja valomääränne nostamisessa, jotta saavutatte ylösnousemukseen vaadittavan tason. Olemme täällä auttamassa kaikin mahdollisin tavoin, loukkaamatta täysivaltaisuuttanne ja häiritsemättä niitä, jotka ovat vielä valmistautumattomia tulemiseemme.

Vuodenajan vaihtuessa tulee monia muutoksia ja haasteita. Vakavat haasteet jatkuvat planeettakotinne säätilavaihteluiden vuoksi. Gaia sopeuttaa energioitaan ja puhdistaa tiettyjä osia fyysisestä kehostaan tulella ja vedellä. Odottakaa odottamatonta. Olkaa valmiina, mutta älkää pelätkö. Se mitä tapahtuu, teidän täytyy kokea tässä elämässä.

Tietäkää, että olette täysin siunattuja - olette kaikki ruumiillistuneet harvinaisen kauniille planeetalle, joka käy pian läpi täydellisen transformoitumisen viidenteen ulottuvuuteen, samalla säilyttäen fyysisen olemuksensa tässä galaksissa. Muistakaa, että planeetan fyysinen keho ei ole sama asia kuin kolmas ulottuvuus, mikä on erityisen rajoittunut ajattelutapa tai matriisi, mihin olette kaikki tähän saakka olleet uppoutuneena. Gaia on moniulotteinen olento kuten tekin, vaikka ette tajuakaan sitä tällä hetkellä. Pian tajuatte, kun laajennutte itseenne, tietoisuuteen todellisesta suurenmoisuudestanne - jokainen teistä.

Toivotamme teidät tervetulleeksi uuteen vuoteen ja uuteen maailmaan, mikä on loputtoman täynnä mahdollisuuksia ja uusia tilaisuuksia kasvuun ja nauttimiseen. Edessä on paljon työtä, mutta löydätte sisältänne uutta halua ja innostusta, kun ehdottoman rakkauden energiat kylvettävät kehoanne, sydäntänne ja mieltänne. Toivotamme teille monia siunauksia ja odotamme näkevämme polkujemme risteävän joskus lähitulevaisuudessanne.

Kulkekaa rauhassa ja ilossa! Namaste.

Kiitos, rakas Yhdeksän neuvosto.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.