23.1.13

Fenn: Maanhoitajan loki


MAANHOITAJAN LOKI

Kirjoittanut Celia Fenn (starchildglobal.com)
Tammikuu 2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

19.1.: Auringon, kuun ja tähtien tanssiminen

On ollut intensiivistä aikaa joulukuun 2012 portaalin läpikulkemisen jälkeen. Luulen, että siirtyessämme uuteen vuoteen vain harvat meistä eivät voi sanoa, että olemme kokeneet jonkinlaisen valtavan transformaation ja siirtymän omassa henkilökohtaisessa elämässämme, kun astumme tähän uuteen todellisuustilaan ja ajan ja paikan kvanttikokemukseen. Minusta näyttää melkein siltä, että ajalla ja paikalla on lakannut olemasta entinen merkitys ja ne ovat tavallaan yhdistyneet läsnä olevaan hetkeen. Tämä on tietysti upea asia - läsnä olevassa ajassa eläminen - mutta se merkitsee myös, että monet asiat menneisyydestä joita ei ole käsitelty, vaativat tulla käsitellyksi nyt!

Yhtä lailla kuljemme voimallisessa maisemassa, missä kuudennen ulottuvuuden unimaiseman arkkityypeillä on voimakas vaikutus päivittäiseen elämäämme. Mitä tämä merkitsee? Yksinkertaisesti sitä, että elämästä on tulossa intensiivisempää, voimallisempaa ja se vaatii enemmän henkistä soturihenkeä ja maailmojen välistä kulkijaa … eli meitä!!!

Minäpä selitän, miten koen tämän. Olen tuntenut joulukuusta saakka intensiivistä energiaa kehojärjestelmässäni. Tunsin ensin, että se oli vihaa, kun se näytti tekevän sietokyvystäni hyvin matalan ja kenties tämä oli huono asia? Sitten joinain päivinä tunsin kuin höyryä nousevan korvistani!!! Sitten heräsin aamulla ja tunsin sieluenergia-aaltoja kehossani, mutta tällä kertaa voimistuneena ja melkein kahdenkertaisena tavalliseen verrattuna. Monien muiden selvätuntoisten tapaan voin tuntea sen, kun sielu/henki toimii fyysisen kulkuneuvoni kanssa. Niinpä ihmettelin, mitä tapahtui, kun yhtäkkiä ymmärsin, että olin ruumiillistamassa jumalaisen feminiinisyyden uutta arkkityyppiä, ja se oli paljon voimakkaampaa ja luovempaa energiaa kuin mikään, mitä olin ennen tuntenut. Tämä oli sen uuden Solaarijumalattaren, Athena Solaran, energiaa, joka esittäytyi ihmiskunnalle 11-11-portaalissa 2012.

Tätä kuvaa käytän kuvaamaan tätä energiaa. En tiedä, kuka tämän kuvan on tehnyt, kun se lähetettiin minulle ilman taiteilijan nimeä, mutta ymmärtäkää, että kunnioitan sekä taiteilijaa että kuvaa. 

Hän on jumalainen solaarifeminiinienergia, mikä ruumiillistaa uuden maan voiman, armon ja luovuuden. Alamme vasta tuntea hänet ja hänen voimansa. Hän on Tulijumalatar, mutta hän ei ole Sekmet tai Kail tai Pele. Hän on voimakas, muttei tuhoava ja kostonhimoinen. Hän kunnioittaa elämää. Vanhan maapallon entisenä sodan Jumalattarena hänet on parannettu edustamaan uuden maan elämää kunnioittavaa energiaa, mikä torjuu sodan ratkaisuna, mutta pitää edelleen viisautensa, voimansa ja itsenäisen henkensä.

Hän on ennen kaikkea uusi kosminen aurinkotanssija!

Hänen sulava energiansa kutoutuu pilvien ja usvan läpi auringonnousussa ja auringonlaskussa. Hän on "tuli vedessä" ja "valo taivaalla". Nämä ovat sanoja laulusta "Desert Star", minkä kirjoitin Defliiniunta-projektiin ja minkä kanssaloin tanssiesitykseksi joulukuussa New Yorkissa. Tämä on siis tarina siitä, miten tämä energia rakastaa tanssia ja kutoa taikaa ylösnousseen Kristus-tietoisuuden solaarivalovoimalla.

Kun olen tuntenut hänen energiansa, olen oivaltanut, että paras tapa ilmaista tätä energiaa on luovuuden ja liikkeen kautta. Muuten se "peruuttaa" ja alkaa luoda kaaospyörteitä ympäriinsä. Hiljattain lintuni heittelivät kolme päivää kaikki siemenensä ruokinta-astiasta pitkin siistiä kaakelilattiaani, ennen kuin selvitin, mikä niissä oli "vikana" … hmm, aurinkotanssia … heh-heh!

Muinaisihmiset ovat aina tunteneet aurinkotanssin voiman ja tarpeen "tanssia auringon kanssa", sekä integroidakseen tulevat valokoodit että auttaakseen energiaa kulkemaan kehon läpi ja maadoittumaan. Ei voi integroida ja imeä tällaista solaarivaloenergiaa vain istumalla meditoimassa - se pyytää tulla liikutetuksi ajassa ja paikassa ja lauletuksi ja tanssituksi!

Ja niin löysin joulukuussa New Yorkissa itseni laulamasta ja tanssimasta … kyllä! Olin hermostunut, kun tämä oli uudenlaista yleisöä minulle. Olen esiintynyt aiemminkin, mutta henkisen yleisön kanssa normaalisti vain kanavoin. Mutta elämä on seikkailua ja otan aina haasteen vastaan! Olen tehnyt tämän laulun Delfiiniuni-projektin muusikkokumppanini, Johann Kotzen, kanssa tapana kunnioittaa jumalaista feminiinisyyttä ja myös juhlia rauhaa Lähi-idässä ("Desert Star" (= aavikkotähti) kertoo Shekinasta ja jumalaisesta feminiinisyydestä, joka tanssii Jumalan armoa … Inshallah).

Oli myös mielenkiintoista, että sen ylösnousemustapahtuman ohjelma missä esiinnyin, oli selvästi Hengen järjestämä. Minun oli määrä olla vuorossa heti Marc Binkerhoffin jälkeen, joka on taitelija ja maan ulkopuolisten kontaktihenkilö. Pidin sitä erikoisena … mutta sitten näin miksi. Aloitin osuuteni antamalla enkelitulienergialähetyksen arkkienkeli Mikaelilta ja sitten aloin tanssia tanssijaystäväni, Jewel Ferrarin, kanssa, joka kantoi tanssienergiaa jättäen minut vapaaksi "kutomaan" hänen tanssinsa ympärillä. Tanssi ja musiikki avasivat maagisen portaalin korkeampiin ulottuvuuksiin. Se jatkoi toisten tapahtumassa tekemää työtä, mikä salli energioiden tulla läpi korkeammista ulottuvuuksista … mutta kun tanssimme Jewelin kanssa energioita, ruumiillistimme Aurinkojumalattaren ja kuun ja tähdet - ja loimme portaalin korkeampiin tietoisuusulottuvuuksiin …


Tiedän tämän, koska tanssiessamme katsoin yleisöä ja he olivat periaatteessa lumottuja. Tämä ei johtunut siitä, että olimme niin upeita tanssijoita tai meillä oli upea koreografia - kumpikin improvisoimme musiikin tahdissa - vaan luulen, että kanavoimme energiaa, mikä halusi tulla ilmaistuksi tuolloin, uutta jumalaista feminiinivoimaa. Jotkut ihmiset joiden kanssa puhuin jälkeenpäin, sanoivat olleensa hypnotisoituja tai sanattomia - ja taas kerran kyse ei ollut niinkään siitä, mitä me teimme, vaan siitä että tanssi salli energiapyörteen luomisen ja laajentamisen korkeampiin ulottuvuuksiin.

Olen siis alkanut oivaltaa, että kun ruumiillistamme näitä uusia arkkityyppienergioita, voimme odottaa ensinnäkin lisääntyvää voimaa ja energiaa valokehossamme ja kehojärjestelmässämme. Tämä pätee myös miehiin, kun Apollo Solaris arkkityyppi on hyvin voimakas myös heissä, ja olen nähnyt miesten heräävän ja astuvan tähän energiavirtaan. Ja toiseksi se pyytää lisää luovuutta ja ilmaisemista liikkeenä ajassa ja paikassa. Se haluaa tanssia, juhlia ja ilmaista kosmosta lävitsemme!

Huomasin myös, että äskettäin oli valtava auringonpilkkujen puhkeaminen auringossa, muttei mitään aktiivisia auringonpurkauksia ja kuitenkin pystyin tuntemaan valtavan voiman! Oivalsin, että aurinko tanssi kanssamme - pyytäen meitä liikkumaan energioiden kanssa ja tuntemaan kosmisen yhteydenja solaariyhteyden voiman, valokehomme ja solaarichakramme kautta.

Kyllä, emme ole enää Kansasissa, Toto. Tämä on uusi todellisuus ja alamme vasta tutkia suhdetta uuden valokehomme, kehojärjestelmämme ja niiden energiavirtausten välillä, joita tulee auringosta ja kosmoksesta ja sen tuolta puolen. Ja sitä, miten kanssaluomme tuon energian kanssa elämän tanssissa! Alamme vasta oivaltaa, että olemme tähtitanssijoita ja liikumme sulavasti ajan ja paikan läpi enkelien ja jumalaisen valon musiikin tahtiin.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.