29.1.13

Hoffman: 10 moniulotteisen suhteen merkkiä

10 MONIULOTTEISEN SUHTEEN MERKKIÄ

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 23.1.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kirjoitin äskettäin Facebookissa pitkäaikaisesta ihmissuhteesta, mikä oli haastava, turhauttava ja surullinen. Se oli tuntunut olevan jumissa pitkän aikaa ja vaikka itse pystyn näkemään sen upean potentiaalin, tuo toinen ihminen ei pysty. Sitten ajatellessani sitä muutama päivä sitten ymmärsin, miksi se ei ole koskaan liikkunut eteenpäin, miksi se ei toimi ja on pettymystä aiheuttava ja tuskallinen. Tämä oivallus oli niin voimakas, että pystyin päästämään irti tuosta suhteesta ja kaikista sen haasteista ja turhautumista muutamassa minuutissa. Tuo kirjoitus sai niin monia kommentteja, että tiesin, että minun pitäisi jakaa enemmän informaatiota tästä kanssanne.

En ollut koskaan ennen käsittänyt, että suhteemme oli olemassa eri ulottuvuuksissa. Itse muistan tuon miehen kanssa yhteyden, mitä ei ole olemassa hänelle, koska hän ei ole tuolla tasolla tässä elämässä (eikä ehkä koskaan olekaan). Tarkoitukseni on ollut tässä elämässä auttaa häntä muistamaan jotain, mitä hän ei halua muistaa nyt. Ja pidän hänelle energiatilaa, mihin hän ei ole valmis tai halukas tulemaan kanssani.

Se ulottuvuus ja värähtelytaajuus minkä hän on päättänyt kokea elämässään tänä päivänä, on osa hänen oppituntejaan. Minä ylläpidän eri taajuutta, mikä on hänen käytettävissään, mutta hänen on valittava se enkä minä voi valita hänen puolestaan. Näen sen mahdollisuuden, mikä meillä voisi olla parina, ja se on hämmästyttävä, mutta hän ei ole ainoastaan näkemättä sitä, vaan myös ajatus olemisesta sillä tasolla pelottaa hänet pois. Vaikka ajattelen antavani hänelle mitä upeimman tilaisuuden, hän luulee minun työntävän häntä tilanteeseen, mihin hän ei halua osallistua (eikä todella osallistu).

Mutta tällainen tilanne on elämässäni myös tämän suhteen ulkopuolella - se on myös elämäni monilla muilla alueilla, joissa muistan paljon iloisemman ja voimakkaamman yhteyden toisten kanssa ja pidän heille energiatilaa, mutta he eivät pysty näkemään sitä ja suuttuvat ja turhautuvat minuun usein sen sijaan, että jakaisivat näkemykseni. Minun oli oivallettava, ettei tämä ole heidän polkunsa tässä elämässä, elleivät he valitse sitä. Ja tähän mennessä he eivät ole valinneet, vaikka olen tehnyt kovasti työtä salliakseni sen tapahtua - tehnyt myös itsestäni marttyyrin heidän puolestaan.

Tässä on muutamia tapoja tietää, että olet moniulotteisessa suhteessa (ja mieti näitä kohtia kaikissa suhteissa, ei ainoastaan romanttisissa):

1) Tunnet, että teet toista osapuolta kovemmin työtä suhteen saamiseksi toimimaan.

2) Haluat, että hän muuttuisi.

3) Hän on "sokea pisteesi" etkä voi nähdä hänen vikojaan, vaikka kaikki muut elämässäsi ihmettelevät, miksi olet niin kiintynyt tähän ihmiseen, tai he eivät pysty tajuamaan, mitä sinä näet hänessä.

4) Teillä on erittäin voimakas yhteys, mutta suhde tuntuu jumiutuneelta.

5) Pelkäät, ettei suhde toimi, ja sinua kalvaa tunne, että se loppuu jonain päivänä.

6) Hän pitää sinua salaa tai avoimesti outona, kummallisena, erilaisena tai vaikeana ymmärtää.

7) Voit nähdä enemmän potentiaalia hänessä, kuin hän voi nähdä itsessään.

8) Voit nähdä enemmän potentiaalia ja mahdollisuuksia suhteessa, kuin hän voi nähdä tai tunnustaa. Ja sinusta ehkä tuntuu, että sinut torjutaan tahallaan.

9) Jos olet rehellinen itsellesi, tiedät, että olet tämän suhteen marttyyri.

10) Suhde loppuu äkkiä ja tuskallisesti etkä ymmärrä miksi.

Tämä ei ole kenenkään vika, se on yksi henkisen kasvumme sivutuote ja kun lähestymme korkeampia ulottuvuuksia, me emme kaikki tee sitä samalla tahdilla tai samalla tavalla. Olemme myös yhdistyneet monien sielukumppaneidemme kanssa muistuttaaksemme heille muista puolista, mahdollisuuksista ja potentiaalista heidän elämässään. Näin annamme heille muistutuksen sielusopimuksesta ja erilaisesta valinnasta, minkä he voivat tehdä. Mutta jos he eivät ole saaneet loppuun oppimistaan nykypolulla, he eivät ole valmiita kehittymään korkeampaan ulottuvuuteen. Tiedämme, mikä on mahdollista meille yhdessä, mutta emme voi jakaa sitä heidän kanssaan, elleivät he ole valmiita tietämään ja näkemään sitä itse. Eikä se tapahdu ehkä koskaan tässä elämässä.

Näissä suhteissa meistä ehkä tuntuu, että meidät torjutaan (ja tavallaan torjutaankin), mutta itse asiassa kutsu liittyä seuraamme korkeammassa ulottuvuudessa, värähtelyssä tai taajuudessa torjutaan. Mitä voi tehdä? Ei mitään, paitsi kunnioittaa heidän polkuaan, vapauttaa heidät ja itsensä ja siirtyä eteenpäin ja vetää puoleensa joku, joka on harmoniassa sen ulottuvuuden, taajuuden ja värähtelyn kanssa, missä olet. Tästä syystä myös monet suhteet biologiseen perheeseemme loppuvat ja löydämme uusia yhteyksiä ihmisiin, jotka eivät ole sukua, ja nämä suhteet ovat paljon rakastavampia, iloisempia ja tyydyttävämpiä. Pitkäaikaiset sielusopimukset tulevat tässä loppuun meillä ja torjuminen on tuskallista sielutasolla, koska kunnioitamme sitoutumista sopimuksiin, ne on tehty aioneita sitten ja meistä tuntuu, että he rikkovat lupauksensa meille. Mutta se on heidän polkunsa ja heidän parantumismatkansa, minkä he ovat valinneet itselleen.

Monille ihmisille tämä elämä on suurta oppimista ja vaikka he tulivat olemaan voimakkaita, he näyttävät ilmaisevan voimaansa hyvin matalien energioiden kautta. Mutta tämä heidän täytyy kokea ja vaikka muistamme yhteytemme heidän kanssaan täysin eri tasolla ja pidämme tuota tilaa heille, he eivät valitse sitä nyt. Tämän hyväksyminen antaa sinulle rauhan, vapautumisen ja päätöksen ja pian voit irrottaa nuo langat vapautuaksesi tuosta sielusopimuksesta ja parantumispolusta, poistaa tämän velvollisuuden energiastasi ja vapauttaa kummankin olemaan omassa ulottuvuudessaan ja löytämään iloa sieltä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.