21.1.13

Kaskimäki: Maya-uutisia


Hei ja aurinkoista uutta viikkoa!


PEILI-TAIKURI
Maya-kalenteri Tzolkinissa on tänään 21.1.2013, päivä no. 238, Valkoinen Itsevallitseva Peili

Peilinkirkas mielenselkeys, rehellisyys itseä ja ympäristöä kohtaan, ovat päivän energian teemoina, kaikille yhteisesti. Peili on myös totuuden miekka. Rauhallisesta mielen ja tunteentilasta käsin tehdyt, rohkeatkin ratkaisut. Peili heijastelee avaruuden ja arjen äärettömiä mahdollisuuksia, kuin vain pitää itsensä vapaana liikkumaan unelmiensa suuntiin.

Itsevallitseva neljäs sointu värähtelee taajuudella joka hakee konkreettista muotoa ja rakennetta. Itselle suotuisinta paikkaa ja tapaa, missä tätä mielenselkeyttään voi kokea tai ilmentää. Tänään voi esimerkiksi selkiyttää sotkuisia ihmissuhteita, tekemättömiä töitä, "siivoamattomia ullakoita" ja kaikkea sen kaltaista, mikä vaatii selvittelyä. Kenties sitä rohkeaa totuuden ääneen sanomista ja irtileikkausta.

Oppaana on Valkoinen Taikuri. Sisäiset tutkailut, oma sisäinen rauhantila ja itseluottamus. Taikuri on myös ajattomuus! Peilin äärettömyys ja rinnakkaistodellisuudet, yhtyvät upeasti Taikurin ajattomuuteen tänään.


AIKA-AVARUUDEN FUUSIO
Uuden syklin alussa aika näyttelee merkittävää roolia elämässämme. Aika yhtyy avaruuteen ja synkronismi lisääntyy. Nopeutumista lienemme kaikki kokeneet hyvin monin tavoin.

Olimme Tuulen aaltojaksossa ( 5.1 - 17.1.3013), jossa nopeutuva aika todella näytti, kuinka paljon yhdessä päivässä voi kokea ja tapahtua. Minä vaihdoin jo kampausta, koska "nuttura ei pysynyt enää menossa mukana" :D

Tieteen kuvalehdessä no, 10/2011 oli mielenkiintoinen tieteellinen artikkeli ajan ja avaruuden sulautumisesta yhteen. Tutkijat sanovat artikkelissa, että aika on meidän 4. ulottuvuutemme. Pituus-leveys-syvyys ( 3 ) ulottuvuuksien lisäksi. Tästä päästään 4 ulotteiseen aika-avaruus käsitteeseen. Myös oli maininta että avaruudessa on tutkijoiden mukaan ilmeisesti 10 tai 11 ulottuvaisuutta!

Minusta tässä on kyseessä myös se, miten 3D-maailmamme muuntuu nyt 4D-maailmaksi. Ja me ihmiset tietoisuuden avautumisen myötä, muunnumme ymmärtämään tätä moniulotteisuutta samanaikaisesti. Ja sitten yhä korkeampiin aina 11. värähtelytaajuuteen asti.

Oli ihan huikea lukea tämä tiedelehdestä, kun itse olen puhunut monien muiden henkisenalan ihmisten kanssa samaa. Maya-kalenterit sointuineen ja symboleineen kuvastavat juuri tätä moniulotteisuuden hahmottamista ja ymmärrystä. Kaikki maya-kalenterit mittaavat syklisen ajan todellista luonnetta ja olemusta, mayat itse olivat ajanmestareita.

Artikkelissa oli kuvaus jossa selitettiin ajan luonnetta avaruudessa ja toisaalta Maassa. Ajan luonne ja vaikutus on erilainen mitä nopeammin kappale liikkuu. Tämä on todettu päivittäin Cernin hiukkaskiihdyttimessä.

Esimerkkinä kerrottiin seuraava:
Kaksosista toinen lähtee pitkälle avaruusmatkalle. Hän kokee että aika menee ihan normaaliin tahtiin avaruusaluksessa. Koska hän on kuitenkin nopeasti liikkuvassa avaruusaluksessa, palattuaan hän on nuorempi, kuin se kaksosista joka on ollut Maassa tällävälin.

Myös kellot alkavat jättättää tai edistää avaruudessa, siellä ne eivät toimi kuten täällä Maassa. Koemme nopeutuvan ajan elämissämme kukin omalla tavallamme, mutta yleisesti nopeutuneena. Voi ajatella symbolisesti, että tältä se sitten tuntuu kun taivas on tulossa Maan päälle. Ja tahti ei ole hidastumassa, päin vastoin se nopeutuu edelleen. Suvantoja siellä täällä. Toisaalta myös kehomme ja mielemme alkavat sopeutua ajan luonteenmuutoksiin.


KOTKA AALTOJAKSO
Jakson kesto 18.1 - 30.1.2013

Olemme tänään Kotkan aaltojakson 4.päivässä. Mottona tällä jaksolla on: Lähden lentoon (Anneli Leivon Sateenkaari Tzolkinista, päivän lausetta siteeraten). Tuulen jaksolla kiskottiin vähän kuin irti maasta. Nyt ollaan lähdössä nousukiitoon ja sitten suotuisaan "plaaniin". Energia tuntuu tasaisemmalta, se on nopeaa ja virtaavaa, mutta se kantaa turvallisesti. On kuin olisi oppinut elämään jälleen entistä paremmin hetkessä. On rohkeampi heittäytymään virtaan, turhia petailematta ja suunnittelematta. Voi luottaa siihen miten omat siivet kantavat, ideat ja mullistavatkin arjen ratkaisut, voidaan nyt toteuttaa.

Kotkan aallossa teemoina ovat visiot, kauasnäkeminen ja perspektiivin ottaminen. Kotka on auktoriteetti, mielikuvitusrikas ja uutta synnyttävä voima. Tästä tilasta käsin, voi ymmärtää kenties myös avaruuden ja ajan huikeita ulottuvaisuuksia, todella laajaa perspektiiviä. Omassa arjessa voi ottaa asioihin vähän etäisyyttä ja nähdä ne uudessa valossa, uudessa perspektiivissä. Ymmärtää syys-yhteyksiä ja aiemman elämän kokemuksia. Nyt ne voi ottaa voimavaraksi. Nyt on hyvä keskittyä olennaiseen ja purkaa turhat "tunnesälät" ja tukokset oman onnen tieltä. Tunne ja älykkyys tasapainossa, voi tehdä selkeitä SYDÄMENvalintoja. Jossa terve talonpoikasjärki on kuitenkin mukana.

Kotka on ennenkaikkea idearikkautta, kekseliäisyyttä ja kykyä nähdä kokonaisuuksia. Tältä pojalta osaa panostaa juuri oikeisiin asioihin ja olennaiseen tekemiseen. Kotka on Kykyä visualisoida ja luoda visioita. Sen minkä voi sielunsilmin nähdä ja mielikuvituksessaan keksiä, se voi tulla myös todeksi.

Tällä jaksolla voimme opetella todella käyttämään mielikuvitusta tärkeänä luomistyökalunamme!


DRAAMAN LOPPU
Jakso alkoi myös surun ja syvien tunteiden puhdistamisella. Voimakas valoenergia virtaa planeetallemme. Se koskettaa jokaista ihmistä omalla tavallaan. Toiset valitsevat nyt hetken, poistuakseen tästä elämästä ja siirtyäkseen valonauttajiin.

Nyt ollaan myös sukukarmojen ja draamaroolien puhdistamisen alueella. Omassa perheessäni, isosiskoni poistuminen kuoleman rajanyli, tapahtui juuri tämän Kotkan aallon ensimmäisenä päivänä. Hän todella lähti lentoon, sielunsa kevyin siivin. Hän on jo samantien avannut monia näkyjä minulle siitä, kuinka mm. suvun karmat toimivat. Perheissä on mm. tunnemittari-ihmisiä ja esimerkin antaja ihmisiä.

On myös tekijöitä ja nappuloiden painelijoita, niitä jotka painavat toisia aina juuri herkimmästä kohdasta, siitä ärsyttävimmästä! Tunnemittari-ihminen ilmaisee usein muidenkin tunteita näiden puolesta tai reagoi yleisesti vallitsevaan perheen energiaan ja tunteisiin. Esimerkki-ihimiset ovat omalla elämällään olleet antamassa esimerkkiä siitä, miten asiat voidaan hoitaa rakkaudellisesti. Heihin on ikäänkuin kätketty positiivisen ratkaisun malli, se joka toimii juuri tuossa perheessä. Ymmärsin, että yksi tärkein ominaisuus tässä sisaressani, oli hänen suvaitsevaisuutensa muita kohtaan. Kun saatoin häntä tähtitiellä, oivalsin, että hän ei koskaa yrittänyt muuttaa toisia ihmisiä mieleisekseen. Ei syyllistänyt tai manipulointu. Vaan oli suvaitsevainen ja avarakatseinen. Hän hyväksyi jokaisen juuri sellaisena kuin toinen oli. Vajavainen tai heikko, aina yhtä lempeästi. Tämä oli hänen esimerkkinsä ja perintönsä meidän perheelle, uutta aikaa varten. Ja opiskeltavaa meillä kaikilla taitaa riittää, tämän perinnön äärellä.... 

Ihmiset samassa suvussa, ovat opiskelleet tiettyjä teemoja elämästä toiseen. Nyt nämäkin sukujen oppiläksyt ovat syklin taitteessa loppumassa. Kun sisareni poistui, tuntui kuin meidän suvustamme olisi lähtenyt ikiaikainen puu, vieden syvät juuret mennessään. Vain kova pauke kuului kun juuristo irtautui laajalta ja syvältä alueelta. Sen jälkeen tuli todella voimallinen helpotus ja sisäinen rauha. Kokemus oli kertakaikkisen mahtava. Koko perheen väliset energiat muuttuivat yhdessä yössä. Monia asioita meidän ei tarvitse enää opiskella. On aika siirtyä opiskelemaan uudenajan perhettä ja sisaruussuhteita, joissa vallitsee rauha ja tietoisuus, uudistuneella tavalla.

Valo on työntänyt energiakehoissa vanhoja, jopa aikaisemman elämän tukoksia tieltään ja saanut aikaan rajujakin tunnereaktioita. Herkät ihmiset ovat kokeneet tämän voimakkaasti. Erityisesti Kotkan aallossa myös maailman kollektiivinen mieli saattaa tulla omaan kenttään. Tämä saattaa aiheuttaa tunnereaktioita, jotka eivät ole omia, vaan plaaneetan yhteisen haastekentän tunteita. Kotkan teemoja ovat myös maailmanmieli, kollektiivinen tietoisuus, samassa verkostossa toiminta. Olemme yhteydessä toisiimme entistä vahvemmin 144 000 kristalliverkon kautta. Kotka on verkon vartija.

Nyt on hyödynnettävissä myös telepaattisen viestinnän herkistynyt kenttä. Telepatiaa voi käyttää tietoisesti yhä enemmän kommunikointiin. Ideoita ja tietoa voi ammentaa sujuvasti yhteisestä positiivisuuden kollektiivikentästä. Kun joku on saanut ennennäkemättömän oivalluksen, se on kaikkien käytettävissä kollektiivisessa tiedostossa!

Siis anna mielikuvitukselle siivet!


Tässä tosiaan hyvä myös aina tarkistaa, että ottaa vastaan vain valoa, jättää ne maailman mielen negatiivisuudet pois. Jos löytää itsensä tunneturbulenssin ääreltä ja se ei tunnu oikein luontevalta tai omalta, silloin on hyvä kysyä mistä tämä tulee, minusta vai ulkopuoleltani? Voi myös visualisoida oman valokenttänsä timantin kovana ja kirkkaana. Näin on virtaava ja vapaa, mutta matalat värähteet eivät tule läpi omasta kentästä.

Toivon, että olen voinut välittää sinulle idean siemeniä ja tienviittoja tänään. :)

Iloista viikkoa ja upeaa, vapaan Kotkan liitoa!


" Ole rauhassa. 
Anna korkeampien energioiden sulautua Sinuun 
ja uudelleen järjestellä Sinut,
galaktisen tietoisuuden ylimmällä hyväntahtoisuudella"
- Jose Argüelles, 13 Kuun kalenterin päivän lause.21.1.2013 = gregoriaanisessa kalenterissa
12.7 = 13 Kuun kalenterissa:

7. Resonoiva Apinan Kuu, miten säädän itseni toisten palveluun?
Kuun 2. viikko "Binäärinen järjestys määrittelee avaruuden liikkeen"
Viikon 12. päivä "Alpha" , "vapautus ja telepaattisuus"


13 Kuun kalenterista lisätietoa osoitteessa www.lawoftime.org ja/tai http://koti.mbnet.fi/maya/13moon/13_kuun_kalenteri.html.~


TAPAHTUMAT: 


Maya-matkalle mahtuu vielä muutama henkilö mukaan!
Katso tarkemmin matkaohjelma-linkistä yllä tai www.paivikaskimaki.com
Lisätietoja minulta suoraan, 040-500 0050 tai paivikaskimaki@gmail.com4.2.2013
TULKINTAPÄIVÄ HEINOLASSA

Teen henkilökohtaisia katselmuksia; selvänäkö ja maya-astrologia tai näiden yhdistelmä.
Paikka: Luontaistuotekauppa Luonnontähti, Kaivokatu 3, Heinola.
Ajanvaraus: Kaupalla tai Tarja: 03-715 3366 tai 044- 515 3366
 Lämpimästi tervetuloa


6.2.2013
KESKUSTELUILTA AURINGONPAIKASSA TAMPEREELLA

18.00-20.00
Oviraha: 6,00 e
Paikka: Näsilinnankatu 25 B, 3.krs ( alaovella ovisummeri jossa lukee 3. krs)
Galaxi-tiimimme, Riitta-Marja Gauffin, Veli Marti Keitel ja allekirjoittanut paikalla. Illan tarkoitus on tarjota mahdollisuus vapaamuotoiseen keskusteluun tai kokemuste jakamiseen, kysymysten esittämiseen ilman rajattua aihetta. Tule sellaisena kuin olet ja tuo viisautesi tullessasi:)


13.2.2013
OIVALLUSTEN ILTA HELSINGISSÄ

Maiccu Kostiainen ja Päivi KaskimäkiMaiccu ja Päivi alustavat illan. Tiedossa Maya-kalenteriin koodattua tähti-informaatiota, sekä eläinten välittämiä viestejä uuden syklin käynnistyessä.
Käytännöllistä tietoa muutosenergioiden vaikutuksesta fyysisessä kehossa, tietoisuudessa, avautuvissa aisteissa ja elämässä yleensä. Tahti kiihtyy ja mahdollisuuksein kenttä laajenee.
Tilaa yleisön kysymyksille ja keskustelulle.
Klo. 18.00 - 20.00
Paikka: Liikkeenjohdon Kehto, Henry Fordinkatu 6, Helsinki
Oviraha: 20,00 e

Rajatun osallistuja määrän vuoksi, ilmoittaudu tapahtumaan: paivikaskimaki@gmail.com


14.2.2013
TULKINTAPÄIVÄ HELSINGISSÄ
Henkilökohtaisia selvänäkö ja maya-astrologisia katselmuksia. Tulkinta voi olla myös yhdistelmä näitä molempia.
Paikka: Stenbäckinkatu 3, Töölö
Ajanvaraus: paivikaskimaki@gmail.com tai 040-500 0050


16. - 17.2.2013
UNIVERSAALI OLEMUS - TÄHTI TYÖPAJA TAMPERE 16. - 17.2.2013

( klikkaa otsikkoa ja pääset kurssin esittelyyn )


22.2.2013
TULKINTAPÄIVÄ TURUSSA
Teen koko päivän ajan henkilökohtaisia selvänäkö- ja maya-astrologisia katselmuksia.
Katselmus voi olla myös yhdistelmä molempia.
Paikka: Konsan Kartano, Virusmäentie 9
Ajanvaraus: paivikaskimaki@gmail.com tai 040-500 0050
Päivi Kaskimäki
www.paivikaskimaki.com
paivikaskimaki@gmail.com
040-500 0050

AURINGON PAIKKA
Näsilinnankatu 25 B, 3. krs.
Tampere