4.1.13

KUTSU SUUREEN YHTEISRUKOUSMEDITAATIOON SU 06.01 KLO:18-18.30SUURI YHTEISRUKOUSMEDITAATIO
SUOMEN SOTA-AJAN HAAVOJEN PUHDISTAMISEKSI 
SU 06.01.2013 KLO:18.00-18.30 
(Paikka: siellä missä juuri tuolloin oletkin)

♥ ♥    

"We need to do something.
We need to pray for grace 
to release and heal our wounds made by wars.
 Only through prayer we can free ourselves 
and ascend to the Love and Light."


Kutsun jokaisen valonsiskoni ja -veljeni yhtymään kanssani yhteiseen rukoukseen loppiaissunnuntaina 06.01 klo:18.00-18.30. Olen saanut koko viikon vastaanottaa vahvaa viestiä siitä, että meidän tulisi yhdessä auttaa suomalaista Äiti Maata ja kansakuntaamme vapauttamaan sitä karmaa, jota maamme sisuksissaan kantaa sota-aikojen jäljiltä. Tuo karma ja energia on yhä kietoutuneena rakkaan maamme sisuksiin, ja heijastaa sieltä myöskin sota-ajalla vallinnutta pelkoa, vihaa, syyllisyyttä ja häpeää meihin suomalaisiin kansakuntana vielä tänäkin päivänä. 

On aika vapauttaa tuo energia, on aika antaa anteeksi, jotta pystymme ankkuroitumaan uuteen rauhan ja rakkauden aikaan.

Ymmärsin, että juuri tätä työtä olemme olleet tekemässä myöskin 12.12 sekä 21.12, kun meditaatioissa painuimme syvälle maan syvyyksiin: olimme silloinkin vapauttamassa valollamme tuota karmaa, johtamassa valoa maan syvyyksiin. Ymmärsin myöskin, miksi väsymys oli niin kertakaikkista ennen tuota 21.12 päivää: minulle tuotiin sana "kuolemanväsymys", ja juuri sitähän se on ollut, kun olemme olleet omalla transformaatioprosessillamme tämän samaisen sotakarman, kuoleman energian puhdistamisessa mukana, jotta pystyisimme koko kansakuntana kohoamaan viidenteen rauhan ja rakkauden ulottuvuuteen.

Loppiainen kantaa viimeistä joulun pyhien öiden energiaa mukanaan, ja sitä kutsutaan myös Jumalan ilmestymisen juhlaksi. Siksi on tärkeää, että teemme mediaation nimenomaan loppiaisena.

"Loppiainen vakiintui jo 200-luvulla, jolloin sitä vietettiin Jeesuksen syntymäjuhlana. 

Vanhalta ajalta periytyy loppiaisen toinenkin aihe, Jeesuksen kasteen juhla. Tässä merkityksessä itäinen kristikunta viettää loppiaista edelleen. Kolmas vanha aihe on Kaanan häät, joissa Jeesus aloitti julkisen toimintansa.

Läntisessä kristikunnassa kaikki loppiaisen alkuperäiset aiheet saivat väistyä varhaisella keskiajalla. Tuolloin loppiaisen aiheeksi tuli kertomus idän tietäjistä, jotka tulivat osoittamaan kunnioitustaan juuri syntyneelle juutalaisten kuninkaalle. Loppiaisen alkuperäiset aiheet siirrettiin kahteen loppiaista seuraavaan sunnuntaihin. Tietäjät olivat vieraiden kansojen edustajia. Tämä osoittaa, että Kristus on valo kaikille maailman kansoille. Joulun sanoma kuuluu kaikille." -Evl.fi


Kutsun Sinut siis mitä lämpimimmin mukaan tähän rukoukseen yhteisen vapautumisemme hyväksi. Tarvitsemme toisiamme, tarvitsemme sitä voimaa, jonka yhteinen valomme saa aikaan. 

Me voimme nyt katkaista sen syyllisyys-pelko-häpeä-karman, jota olemme kantaneet jo monta sukupolvea mukanamme.  Me voimme sydämissämme kiittää kaikkia niitä, jotka ovat sodissa olleet taistelemassa itsenäisen Suomen puolesta; voimme kiittää sekä sodasta selviytyneitä että myöskin niitä, jotka menehtyivät. On myös aika kiittää niitä, jotka eivät kenties koskaan kyenneet siirtymään valon puolelle saakka kuollessaan. Meidän on aika siunata heidät valoon, näyttää heille tietä. 

Mutta sen jälkeen meidän on myöskin itse annettava itsemme irrottautua tuosta pelon energiasta, eikä enää antaa sen vaikuttaa elämäämme ja valintoihimme. On valon aika.

Jos tunnet sydämessäsi tämän tehtävän tärkeäksi, ota se vastaan, ja yhdy kanssamme huomenna tähän yhteiseen Suomen rakkausenergian vapauttamis-rukoukseen. Kiitos Sinulle jo etukäteen! 

Meditaation lopuksi voimme käyttää esimerkiksi seuraavaa rukousta:


"Rakas Jumala,

Kiitos siitä, että 
rakas Suomen maamme on nyt 
vapaa ja puhdas Valon maa

Kiitos siitä, että 
Pohjolan kansa on nyt
rauhan ja rakkauden kansa

Kiitos siitä, että 
varjelet ja suojelet meitä,
ja autat meitä näkemään valosi 
jokaisessa kohtaamassamme elämäntilanteessa.

Olkoon Rakkaus kanssamme,
nyt 
ja aina."
Halauksin,
Deepthi

Tätä kutsua saa levittää, jotta se tavoittaisi mahdollisimman monen mukaan tähän yhteiseen tehtäväämme. Kiitos!  


PS. Jos haluat liittyä mukaamme fyysisesti tuohon rukousmeditaatioon, niin paikkanamme on Ilmajoen Koskenkorvalla sijaitseva Nuijamiesten muistomerkki. Halutessasi voit ottaa mukaan kynttilän.