18.1.13

Stewart Pearce ja Atlantiksen Enkelit

Ihaninta pakkasyötä!

Terveisiä Pohjanmaan sydämestä. Olin viikon verran reissussa, ja palasin tänä iltana takaisin kotipesääni. Niin valtavasti on tapahtunut asioita menneen viikon aikana, että blogikin on viettänyt hiukan hiljaiseloa. Niin paljon on ollut sulateltavaa ja ihmeteltävää. Elämme todellakin huikeita aikoja!

Ajattelin tulla kertomaan teille haastattelusta, jonka kuuntelin viime perjantaina netistä ajellessani kohti Mikkeliä, jossa minulla oli Enkeliretriitti. Alla oleva haastattelu tuli ulos viikko sitten Anu Shi Astan Heaven on Earth-lähetyksessä. Siinä hänen haastateltavanaan on Stewart Pearce. Pari päivää ennen haastattelua kävi mielenkiintoinen synkronismi. Olin surffailllut eräänä iltana netissä ja eksynyt jollekin irlantilaisille sivuille etsiessäni Amman kiertueisiin liittyvää infoa. Jollain sivulla oli sitten Amman vanhan ohjelman mainos, ja samalla sivustolla video, jonka otsikko oli Angels of Atlantis by Stewart Pearce. Katsoin videota hetken aikaa, ja jatkoin matkaani.

Parin päivän päästä huomasinkin Anun sivuilta, että hänellä onkin yhtäkkiä tuo samainen mies siellä haastateltava! Se oli ällistyttävää: minä en ollut koskaan kuullutkaan koko miehestä, ja yhtäkkiä hän puskee esiin joka paikasta. :D Ilmeisesti hänellä olisi minulle jokin viesti.

Ja niin olikin. Se selvisi, kun kuuntelin Anun haastattelun.

Kiitos, kiitos, kiitos siis Anulle jälleen kerran upeasta työstä!  ♥ Ja Linda Peltolalle myös haastattelun upeasta käännöstyöstä.  ♥

Voit lukea haastattelun suomenkielisen version täältä: http://www.elamankeha.com/stewart-pearce-ja-atlantiksen-enkelit-anun-vieraana/ 

Kaunista yötä Enkeleiden myötä,
Deepthi

Photo by Shawn Reeder