20.3.13

Deepthi: Maailma on teidän


Ihanaa kevätpäiväntasauspäivää! 

Tuossa äsken kokkaillessani enkelijoukot tulivat kehottamaan minua kirjoittamaan teille tänä iltana. Pitkien viestien kirjoittaminen tänne on ollut nyt vähäisempää, koska on niin paljon ihania asioita työn alla, jotka vievät huomiotani. Mutta tänään olen viettänyt vapaapäivää, ja on niin ihanaa, että heti kun vapautan ajatukseni aikatauluista, niin enkelit tulevat kahta vahvemmin läsnäolevaksi, ja tuovat ohjetta ohjeen perään milloin syömistä, nukkumista, liikkumista tai ihmissuhteita koskien. Nyt heillä on siis mitä ilmeisimmin jotain erityistä asiaa, koska he minut tähän nyt istuttavat näin vahvasti.

Katsotaanpa.

"Rakkaamme, kiitos siitä, että saamme huomionne tänä kauniina maailmankaikkeuden päivänä. Haluamme tulla puhumaan teille muutamista muutoksista, jotka varmasti olette alitajuisesti ajassanne jo huomanneet, mutta joihin jostain syystä kaipaatte vielä vahvistuksia. Olemme ylpeitä katsellessamme teitä. Monet teistä käyvät läpi hurjia - mutta välttämättömiä - puhdistuksia juuri nyt, kun valonne on kasvanut, eikä vanha todellisuutenne enää vastaa sitä sisäistä näkymää, josta saatte koko ajan arjessanne välähdyksiä. Käytämme sanaa "arki", koska joillain teistä saatta vielä olla käsitys, että teillä on erikseen elämä arjessa ja elämä juhlassa. Näin ei kuitenkaan ole. Aina kun saatte noita välähdyksiä korkeammasta Itsestänne, koette tuon ikuisen jumalkipinän, jossa saatte tuntea, että koko elämä on oikeasti juhla. Tuossa välähdyksessä olette vapaa maan vanhoista kahleista, ja elätte vapaina kuin taivaan lintu - mutta silti maan päällä. Ja niin kuuluu olla. 

Kaipuunne tähtiin on ollut tarpeellista, kun olette kaivanneet saada nähdä Todellisen Itsenne. Mutta totuudessa tuo Todellinen Itse on täällä maan päällä koko ajan. Se on niin kuin kesämekko, joka täytyy vain pukea päälle, ei sen kummempaa. Ymmärryksenne omasta itsestänne, kaipaamanne valopuvun pukeminen yllenne on vain kiinni siitä, että sallitte niin tapahtuvan. Sallitte itsenne tehdä jokapäiväisessä elämässänne valintoja, jotka sen sijaan, että ne hajottavat teitä, tukevat teitä. Se on niin helppoa. Se on niin helppoa, että teidän on vaikea hyväksyä sitä. Tai korjataanpa, Te - isolla T:llä - kyllä hyväksytte sen, mutta te  - pienellä t:llä - pistätte kovasti vastaan. Oppikaa kuuntelemaan Korkeammalla Korvalla. Oppikaa käyttämään sitä Jumalan Korvaa, joka teille jokaiselle on syntymälahjana annettu. Te olette vain unohtaneet, kuinka sitä käyttää. Mutta nyt te tiedätte. 

Lopulta on vain yksi asia, joka teidän totuudessa täytyy tehdä: olla tekemättä mitään. Niin, kuulemme teidän puuskahtavan, että "mutta kun minulla on laskut maksettavana...", "mutta kun minulla on perhe ruokittavana...", "mutta kun minulla on niin ja niin paljon töitä rästissä..." Mutta tiedättekö, noista jokainen on rakkaan mielenne käyttämä tekosyy. Todellisuudessa, kun luotatte Itseenne, ette anna mielenne keksiä tekosyitä. Silloin vain toimitte Korkeamman totuutenne mukaan, ettekä salli mielenne tekosyiden sumentaa totuuttanne.

"Tekemättä mitään" ei tarkoita sitä, että jäisitte sängyn pohjalle makaamaan. Se tarkoittaa, että opitte luottamaan siihen, että olette koko ajan juuri oikeassa paikassa oikeaan aikaan. "Tekemättä mitään" tarkoittaa, että sen sijaan, että juoksisitte koko ajan yrittämässä saavuttaa jotakin, pysähdyttekin paikallenne, ja annatte maailmankaikkeuden tuoda teille parhaimmat vastaukset rukouksiinne. "Tekemättä mitään" ei ole velvollisuuksienne väistämistä, vaan päinvastoin: se on sitä, että alatte ottaa vastuun elämästänne sellaisena kuin se juuri nyt on. Hyväksytte sen, mitä olette luoneet. Ja kun tuotte elämäänne hyväksymisen, huomaatte yhtäkkiä, että kukaan ei juoksekaan kantapäillänne: laskut tulee maksetuksi yksi kerrallaan, työt hoituvat omalla painollaan, ja ennen kaikkea painolasti putoaa sydämeltänne. Luottakaa rakkaat siihen, että teitä kannetaan. Niin paljon yritätte vääntää omilla voimillanne, ja samaan aikaan te voisitte saada niin paljon tukea taivaallisilta joukoiltanne. Pyytäkää meitä avuksenne. Sitä me toivomme. Pelkkä aikomuksenne riittää. Ja niin on.

Tämä kevät on monella tapaa muutosten aikaa. Yhä selvemmin alatte tuntea olemuksessanne, jos ette seuraa omaa totuuttanne. Kenenkään muun saappaissa ei voi enää kulkea. Olette tottuneet tähän maailmaan saakka seuraamaan johtajianne ja luottamaan ulkoisiin tahoihin. Niin ei enää ole. Joka päivä luette ja kuulette uutisia, joissa ikuisuuksia vallassa olevia kivijalkoja kaatuu. Sen sijaan, että tuntisitte olonne turvattomiksi, tietäkää, että tämä on teille jokaiselle yksilölle valtava siunaus. Teillä on nyt mahdollisuus luoda uusi maailma, rakkauden maailma. Maailma, jossa kukaan ei ole toisen yläpuolella, kukaan ei ole toistaan huonompi. 

Olette kaikki lähtöisin samasta jumalkipinästä. On tullut aika alkaa kunnioittaa sitä. Kunnioittaminen lähtee itsestänne. Teidän on kunnioitettava omia askeleitanne, omia valintojanne, niin menneisyydessä kuin tästä eteenkinpäin. Huomatkaa, että olette täysin vapaita, kukaan ei sido teitä. Huomatkaa, että teillä on vapaat kädet tehdä tietoisia päätöksiä elämänne suhteen: otatteko rokotteita, joista tiedätte jo ottamishetkellä, että niin ei pitäisi tehdä; ostatteko ruokaa, joka näyttää jo ostohetkellä kuolleelta; ympäröittekö itsenne ihmisillä, jotka sen sijaan että he tukisivat teitä, he vievät teiltä energiaa; käytättekö oman aikanne negatiivisissa ajatuksissa pyöriskelemiseen, vai otatteko käyttöönne korkeamman Itsenne ja päätätte nousta voimaanne? Nämä ovat vain kysymyksiä. Kuuntele, miten mielesi ja sydämesi niihin reagoi. Tiedä, että oma jumalvalosi odottaa vain sitä, että annat sen aktivoitua. 

Tässä ajassa muutosvoimat mahdollistavat sen, että teitä jokaista kutsutaan olemaan yksinkertaisesti oma itsenne. Ei ole väliä sillä, miltä tähdeltä olette kotoisin, miten paljon karmisia suhteita kannatte mukananne, ei ole väliä sillä, minkälaisia uniformuja tässä elämässä päällänne kannatte. Vain sillä on väliä, keitä oikeasti olette, millaista sydäntä kannatte.

Te elätte siunatussa, kultaisessa ajassa. Välillä teidät saattaa vallata epäusko siitä, että mitään kultaista aikaa ei ole olemassakaan. Mutta me näemme, miten te jo luotte sitä. Jokaisella ajatuksellanne, sanallanne ja teollanne on juuri nyt suurempi voima, mitä voitte kuvitellakaan. Jatkakaa sitä valotyötä, jota sekä yksilöinä että yhdessä teette. Maailma on teidän.

Shalom"* * *

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.