30.3.13

Deepthi: Valoverkkomme kasvaa ja vahvistuu ♥Huomenta! ♥


Tänä aamuna herätessäni huomasin ensimmäistä kertaa pitkän talven jälkeen kaipaavani kesäsadetta ja metsän tuoksua.
Oi Ihana Kesä, tule jo! ♥ ♥


Meidän ihana Valoverkkokin sen kuin vain kasvaa kasvamistaan, tänä aamuna ylittyi jo 500 osallistujan rajapyykki! Jos haluat liittyä toistemme ja maapallon puolesta hiljentyvään joukkoomme, löydät meidät täältä: https://www.facebook.com/groups/478325645543522/"♥ VALOVERKKO ♥ on kaikille avoin rukous- ja meditaatioryhmä.

Alunperin ryhmä perustettiin kokoamaan yhteen kaikki 12.12.12-päivänä pidettävät hiljentymismeditaatiot. Sen jälkeen ryhmä on vain kasvanut kasvamistaan, ja tänä päivänä muodostammekin jo todella ihanan ja voimallisen yhteisrukousryhmän, jonne jokainen saa halutessaan esittää esirukous- ja avunpyyntötoiveensa.

Tämä ryhmä ei ole sitoutunut mihinkään uskontoon tai erityiseen maailmankatsomukseen; täällä kunnioitamme toinen toisiamme ihmisinä ja yksilöinä, ja tuemme toisiamme rakkauden hengessä.

Juuri nyt elämme huikeita aikoja, kun yhä useampi meistä alkaa kuulla oman sydämensä ohjausta, astuu omaan valovoimaansa, ja alkaa näin luomaan omaa elämäänsä ilossa ja rakkaudessa, harmoniassa luonnon, ihmiskunnan ja koko planeetan kanssa. Meditaatiolla ja rukouksella on harmonian luomisessa välitön merkitys, ja siksi koimme tärkeäksi luoda yhden yhteisen portaalin, jossa rukous ja info kulkee nopeasti ja vaivattomasti koko Suomen kattavaan Valoverkkoon.

Tervetuloa nauttimaan hiljentymisen voimasta ja jakamaan infoa rakkautta ja harmoniaa maapallolla edistävistä tapahtumista. ♥"
"Together we build a new world 
based on Love, Joy and Compassion" 
~Deepthi