7.3.13

Hoffman: Maaliskuun energiat

MAALISKUUN ENERGIAT

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 4.3.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Mikä tahansa kuukausi mikä alkaa katolisen kirkon paavin eroamisella, Englannin kuningattaren joutumisella sairaalaan ja USA:n hallituksen "takavarikointilupauksilla", on mielenkiintoinen. Tätä on tapahtunut maaliskuun kolmen ensimmäisen päivän aikana ja siitä tulee pitkä kuukausi. Tammikuussa sopeuduimme vuoden 2012 jälkeisiin energioihin väsyneenä ja vähän pettyneenä. Helmikuussa löysimme kaikki esteet, jotka ovat rajoittaneet meitä, mukaan luettuna sieluhaavat, karmakierrot, kumppanit, uskomukset ja ajanvietteet. Se oli rankka kuukausi, kun prosessoimme asian toisensa jälkeen. Ja nyt meillä on maaliskuu ja se on taatusti sekalainen pussi hulluutta ja sekasortoa, kera monien totuuksien, oivallusten ja vahvistusten. Meillä on myös vuoden voimallisin päivä maaliskuussa, 22.3., mikä on merkki 3D:n loppumisesta (kun 3D:tä tukeva energia on loppu). Juhlimme sitä "EVOLVE Now Summit" -tapahtumassa Hot Springsissä 22.-24.3.2013. Toivottavasti sinäkin voit olla siellä!

Olen nyt kirjoittanut kuukauden, että päiväntasaus 22.3. on 3D:n loppu, mikä merkitsee, että se on 3D-polariteetin ja -erillisyyden loppu. Olemme edelleen kolmannessa ulottuvuudessa, mutta on helpompaa päästä moniin ulottuvuuksiin ja portaaleihin. Verhot ovat poissa, nyt voimme nähdä kaiken ja olla kaikkea, ilman muita rajoituksia kuin ne, joita tuputamme itsellemme.

Paavi ja Englannin kuningatar edustavat 3D-polariteetin maskuliinisuutta ja feminiinisyyttä. Ja ennen sairaalaan joutumista kerrottiin, että Britannian hallitus tarkistaa kuningattaren tilit ja miettii hänen poistamistaan valtion budjetista. Ottaen huomioon, että Brittiläinen imperiumi on Rooman imperiumin jatkoa (Londonium, nykyinen Lontoo, oli merkittävä Rooman keskus) ja kuningatar omistaa 1/6 maailman maaperästä (kyllä, se on totta), samalla kun paavi omistaa hieman vähemmän (yhdessä he omistavat lähes puolet maailman maasta), seuraamukset ovat valtavat. Eivätkä paavit yleensä eroa, viimeksi se tapahtui yli 600 vuotta sitten. Ei ole sattumia, erityisesti nyt.

Vuoden 2013 ennusteissa kirjoitin, että se olisi jumalaisen voiman ja totuuden vuosi. Ovi totuuteen alkaa avautua tässä kuussa eikä se luultavasti ole kovin kaunista. Monet ihmiset ovat vihaisia, peloissaan, sekaisin ja ymmällään, kun he kuulevat, miten hataralle pohjalle he ovat perustaneet omat totuutensa. 3D ei taitu kasaan hiljaa, niin kuin lootus-kukka sulkeutuu, se romahtaa itseensä sen ahneuden, vallan, hallinnan ja kontrollin painosta, mikä on elättänyt sitä aioneita. Ei ole enää energiaa antamassa voimaa tälle toimintamallille, joten se menee pois.

Kun se kaatuu, meidän on oltava valmis uuden, itsensä voimaantumisen toimintamallin kanssa, aikomuksena rakentaa maailma yhteyden (ja näin tasavertaisuuden), rakkauden, rauhan ja ilon perustalle ja harmonisoitua tämän mallin kanssa omassa elämässämme. Tämä on upea kuukausi sen aloittamiselle, koska 3D-toimintamallin romahtaminen lisää vauhtia joka päivä. Olkaa kilttejä ja älkää alkako pelätä, koska kaikki on aina jumalaisessa järjestyksessä.

Maaliskuu on jumalaiseen voimaamme integroitumisen kuukausi, mutta meidän on edettävä tässä hyvin varovasti. Vanhat valtamallit oli rakennettu "valta toisiin" tai "voiman ottaminen joltain tai jostain" -periaatteille. 3D-valtamalli on "voimavampyyri", mikä ruokkii itseään toisten voimalla. Jumalainen voima on ylösnoussut käsitys, mikä nousee sisältä, voimaantuu Lähdeyhteytemme kautta ja on Jumalvalomme ilmaisemista. Sitä ei voi olla ilman Lähdeyhteyttä ja se laajenee antamisen ja saamisen tasapainossa. Emme voi ottaa sitä pois keneltäkään toiselta tai sitä ei voi ottaa meiltä pois. Jos emme käytä sitä, se pysyy horroksessa, kunnes olemme valmis siihen.

Mutta emme voi vaihtaa despoottia toiseen. Jumalainen voima ei huolehdi meistä, se elättää meidät. Se ei ruoki meitä vastapalveluksena voimamme lupaamisesta, se ravitsee meitä, kun ruokimme itseämme oman voimaantumisemme kautta. Se siunaa meitä ehdottomalla rakkaudella, mutta se ei estä meitä satuttamasta itseämme, jos sen päätämme tehdä. Jumalainen voima ei ryntää sisään ja hoitele "pahoja" poikia, mutta se tukee aikomustamme iloon, yltäkylläisyyteen, rakkauteen ja rauhaan maailmassa, mikä kaikki auttaa 3D-mallin romahtamista lisää.

Maaliskuussa saamme suuren totuusannoksen, mikä voi olla karvasta kalkkia toisinaan sekä henkilökohtaisesti että maailmanlaajuisesti, ja meillä on tilaisuuksia kokeilla jumalaista voimaamme. Kun 3D-toimintamalli romahtaa, kollektiivinen aikomuksenne siitä, mitä haluamme nähdä ja olla maailmassa, auttaa rauhallisemmassa siirtymässä vanhasta maailmasta uuteen. Vältä keskittymistä negatiivisuuteen, koska voimme oivaltaa negatiivisuuden vain tarkkaillessamme sitä eri tasolta. Se on syy juhlaan, ei kyyneliin tai pelkoon.

Valmistaudumme myös seuraavaan Uranuksen ja Pluton neliöön toukokuussa, mikä saa voimaa tässä kuussa stelliumista Oinaassa (kaikki Oinaat ovat valmiina jonkinlaiseen toimintaan). Olemme olleet kaksi viime kuukautta pimeässä henkisessä kellarissamme, nyt voimme tulla ulos ladattuna uusilla aikomuksilla, uusilla mahdollisuuksilla ja uudella energialla ja ryhtyä voimaantuneeseen toimintaan.

Päiväntasaus 22.3. on yksi voimakkaimmista päivistä tänä vuonna ja merkitsee virallisesti 3D:n loppua, mikä ehkä tapahtuu tai ei tapahdu suurella rytinällä. Kiinnitä vain huomiota siihen, mitä ympärilläsi tapahtuu, ja toimi tietoisesti reagoinnin sijasta, ole kiintymätön ja muista, että tärkeimpiä asioita elämässäsi - voimasi Lähdettä - ei voi koskaan ottaa pois sinulta. Ole rakastava itseäsi kohtaan. Auttamaan tämän kuukauden energioissa jaan kanssanne suosikkiaffirmaationi - lahja arkkienkeli Urielilta:

"Olen jumalaisesti opastettu, yhdistynyt, turvassa ja suojassa kaikin tavoin ja kaikissa asioissa."

Upeaa kuukautta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.