27.3.13

Hoffman: Onko sinulla kristallienergiaa?

ONKO SINULLA KRISTALLIENERGIAA?

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 25.3.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kristallienergia on hyvin henkinen ja hyvin empaattinen energiajälki, mikä on tullut esiin aikuisissa, jotka ovat syntyneet 1950- ja 1960-luvulla, ja nuoremmissa sukupolvissa, jotka ovat syntyneet vuoden 1976 jälkeen. Aiemmin syntyneet kristallit toivat hyvin keskittyneen kristallienergiamuodon planeetalle, mikä valmisteli sitä myöhemmin tulevia lapsia varten. Kristallienergia on huomaavaista, herkkää, hyvin intuitiivista ja hyvin yhdistynyttä henkisyyteen. Tämä energia ei integroidu hyvin kolmanteen ulottuvuuteen ja sen kantaminen voi olla hankalaa, erityisesti maailmassa mikä on keskittynyt näin kovasti aineellisuuteen.

Kristallit ovat hyvin empaattisia, mikä pakottaa heidät pysymään poissa valtavirasta, koska he yksinkertaisesti tuntevat liikaa. Siinä missä indigot ovat kapinallisia ja toimintasuuntautuneita, kristallit ovat hiljaisempia, kärsivällisempiä ja vaikka he eivät ole yhtä aggressiivisia kuin indigot, he eivät ole vähemmän sinnikkäitä. He toimivat mieluummin, sitten kun energia on oikea heille, sen sijaan että johtaisivat "hyökkäystä". Kristalliaikuiset aloittivat henkisen liikkeen 1970- ja 1980-luvulla ja kirjoittivat aiheista, joita kukaan ei tuntenut tai ymmärtänyt, mutta he olivat sinnikkäitä pyrkimyksissään ja tyytyivät pysymään taustalla tietäen, että lopulta siitä, mitä pidettäisiin kummallisena, tulisi valtavirtaa - kuten se on tänään.

Kristallit ovat täällä luomassa henkistä tasapainoa, opettamassa meille, miten integroidaan henkinen ja aineellinen puolemme ja elämässä taivaan maan päällä. Mutta ylösnousemusprosessin lisääntyvä polariteetti on ollut vaikeaa heille ja he ovat tunteneet tulleensa maan energiatilaan jo kauan ennen, kuin se oli valmis heitä varten. He tuntevat olonsa mukavammaksi kutsuvassa, sydämellisessä, lempeässä ja hyvin henkisessä ympäristössä ja se minkä he kohtasivat täällä, tuntui kaikelta muulta. He voivat tuntea elävänsä kahdessa maailmassa - oman energiansa hiljaisessa ja turvallisessa maailmassa sekä ulkopuolisessa maailmassa, minkä he eivät tunne ymmärtävän tai arvostavan heitä. Energeettinen herkkyys voi aiheuttaa väärää pelkotunnetta, koska he eivät usein osaa erottaa omaa energiaansa siitä, mitä he tuntevat ympärillään. Luontainen "parantajuus" pakottaa heidät ryntäämään parantamaan energiaa sen sijaan, että he vetäytyisivät ja käyttäisivät parantavaa energiaa korkeammalla tasolla, mikä on heille mukavampi.

He tuntevat muita enemmän tämän päivän voimakkaat energiamuutokset ja -vapautukset ja sen pelon, mitä monet ihmiset tuntevat tänä aikana. Koska he ovat niin empaattisia ja heillä on niin voimakas parannuspotentiaali, heidän on tehtävä kovasti työtä ollakseen yhdistymättä negatiivisuuteen ympärillään ja yrittämättä muuntaa sitä itse, mikä voi aiheuttaa masennusta, ahdistusta, fyysistä uupumusta ja sairautta sekä energeettistä loppuunkulumista.

Kristallit tuntuvat vanhoilta sieluilta, viisailta henkisissä asioissa, mutta usein hyvin lapsenomaisilta aineellisen maailman asioissa. Heidän suurin elämänhaasteensa on pysyä maadoittuneena, fokusoituneena ja omassa energiassaan - mutta sulkematta pois maailmaa ja vetäytymättä omaan turvalliseen energiatilaansa. Tasapainottamalla empatiansa kiintymättömyydellä, asettamalla voimakkaat energiarajat ja käyttämällä parantamiskykyjään voimaantuneesta tilasta marttyyrinä olemisen sijasta, he antavat ratkaisuja moniin maailman ongelmiin ja voivat auttaa toisia löytämään voimaantuneisuuden omasta henkikeskuksestaan. Ilman kiintymättömyyttä he voivat kuitenkin kadottaa fokuksensa, olla maadoittumattomia ja leijua elämän läpi eräänlaisessa energeettisessä jännitystilassa.

Kristallienergia ja indigoenergia toimivat yhdessä antaen täydellisen ratkaisun maailmaan - tunnistaen haasteet ja antaen transformatiivisia vaihtoehtoja. Kun kristallienergialle annetaan aikaa, tilaa ja kannustusta, se valaisee, tukee, opastaa ja ohjaa tiheimmän energian syvällistä transformoitumista korkeimpiin oktaaveihinsa. Kristalliviesti korostaa parantumista ja ehdotonta rakkautta, silloin kun he voivat pysyä fokusoituneena lahjojensa arvoon ja käyttää niitä ympäröivän maailman kohottamiseen. Heidän lahjansa ovat taiteessa, musiikissa, informaation jakamisessa, opettamisessa, kanavoinnissa, empatiassa, myötätunnossa ja parantamisessa sielutasolla. Kristallienergian ilmaisemisen kannustaminen itsessäsi, lapsissasi ja muissa luo energiatilaisuuksia siihen maailmaan, mikä syntyy, kun vanha maailma kuolee - luomaan voimallisen "taivas maan päällä" -transformaation, mikä korostaa empatiaa ja myötätuntoa ja löytää henkisen tasapainon aineellisesti keskittyneessä maailmassa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.