21.3.13

Hoffman: Päiväntasaus on ensimmäinen kerroksenne

Heii,

Jälleen on muutoksen energioita vahvasti ilmassa. Alla olevan kanavoinnin lisäksi tsekkaa myös tämä linkki: http://shiftfrequency.com/djwhal-khul-spring-and-the-christed-moon/?fb_source=pubv1


Lav&piis,
Deep


* * *


TÄMÄ PÄIVÄNTASAUS ON ENSIMMÄINEN SEITINOHUT KERROKSENNE

Kanavoinut Brenda Hoffman ( www.lifetapestrycreations.com)
19.3.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Monien seuraavien päivien aikana tapahtuu paljon, mutta harvat teistä huomaavat, sillä tapahtumat ovat sisällänne. Tämä muutos on kuin hämähäkinseittiä, mitä on vaikea erottaa.

Olette puhdistaneet ja selvittäneet kuukausia - kenties vuosia. Kuitenkin on ihmisiä, paikkoja ja asioita, jotka järkyttävät teitä. Jonkun nimen mainitseminen saa olonne tuntumaan epämukavalta. Ajatus tietystä paikasta saa teidät kipittämään tunteiden suojaan. Ja viha tai raivo jatkuu, kun kohdataan tiettyjä asioita, kuten poliittisen puolueen ajatukset tai katala rikos.

Universumit tarttuvat noihin pelkoihin tällä viikolla ja koko tulevan vuoden. Sillä on osia, joita ette pysty päästämään irti haluamanne aikana. Kuten monet teistä havaitsevat, on vaikeaa säteillä tai tuntea rakkautta, kun loukkaantuu, suuttuu tai pelkää. On niin syvään juurtuneita ihmisten, paikkojen ja asioiden aikaansaamia tunteita, että te ette pysty siirtymään niiden yli - vaikka kokeilisitte mitä harjoitusta.

Olette pyytäneet apua nopeammassa etenemisessä, mihin fyysinen olemuksenne näyttää kykenevän. Tämä päivätasaus on ensimmäinen vastauksemme tässä monien energiaräjähdysten purkauksessa. Ei teidän puhdistamiseksi noista tunteista - vain te voitte tehdä sen - vaan ensimmäisen suodattimen asettamiseksi tuon syvästi tunnetun pelon ja vihan päälle. Aina kun uusi suodatin lisätään, teillä on vähemmän ja vähemmän tunteita noista asioista.

Tämän viikon jälkeen tunnette luultavasti vihaa tai pelkoa, kun saatte oikean laukaisijan, mutta se on hieman vähemmän kuin viikko sitten. Ja vuoden 2013 loppuun mennessä teitä eivät enää huoleta nuo asiat.

Taas kerran, emme poista noita osia olemuksestanne - vain te voitte tehdä sen. Annamme teille pieninä annoksina puudutusainetta, jotta tuskaa on vähemmän joka kerta, kun "pistäydytte" tuossa pelossa.

Jotkut teistä murehtivat, että teemme teistä zombeja. Näin ei ole, sillä teidän ei tarvitse ottaa vastaan suodattimia, yhtään sen enempää kuin teidän täytyy ottaa vastaan uusi maa ja uusi aika. Tämä ei ole pakotettu siirtymä. Tämä on ilon ja rakkauden siirtymä. Pakko ei ole koskaan osa iloa tai rakkautta.

Nyt murehditte, että teitä ei voi erottaa fyysisestä, tunne- tai henkisestä tuskastanne pelkästään suodattimilla, että puudutusaine haihtuu ja olette samanlainen kuin ennen. Se ei ole totta, sillä kun olette erottaneet olemuksenne tuskasta, se leijailee eetteriin.

Ajatelkaa jotain, mitä piditte hyvin hävettävänä tai pelottavana alakoulussa. Kenties ette oppineet aakkosia niin, kuin opettaja määräsi, tai pissasitte housuun luokassa. Kumpikin oli musertava tapahtuma tuolloin. Nyt aikuisena voitte muistaa tapahtumat, mutta niihin liittyy vähemmän tunteita. Näin tulee olemaan teillä. Muistatte, että joku tai jokin paikka sai teidät pelkäämään, mutta ette enää tunne pelkoa. Sen sijaan tiedätte, että olette henkinen aikuinen, joka on siirtynyt yli noista asioista.

Kenties ihmettelette, miksi nopeutamme pelkonne puhdistamista. Avainsyy on, että siirtyisitte rakkauden ja ilon elämään. Mutta suurempi merkitys on nyt jatkuvalla avunpyynnöllänne siirtymisessä uudelle maapallolle ja uuteen aikaan - koska siirrytte nopeammin, kuin ajattelimme mahdolliseksi.

Olette kärsimätöntä joukkoa, mitä hämmästelemme ja mille myös naureskelemme. Romutitte kauan sitten fraasin, minkä annoimme vain muutama vuosi sitten: "Suuret ikäluokat rakentavat sillan uuteen aikaan. Heidän lapsensa kulkevat tuon sillan yli ja lapsenlapsensa räjäyttävät sen."

Meille kolme sukupolvea on vain silmänräpäys. Mutta teille jotka olette maan päällä tällä hetkellä, se on näyttää ikuisuudelta. Kuten tavallista, suuret ikäluokat haluavat sen NYT.

Te suuret ikäluokat olette aina olleet hyökkäävä ryhmä. Persoonallisuuspiirre mitä tarvitaan uusien ajatusten ja toimintojen esittelemiseen.

Miksi te suuret ikäluokat ette jatkaneet hyökkäävää asennettanne koko elämänne ajan? Miksi tunsitte tarvetta mennä naimisiin, saada lapsia ja jatkaa vanhempienne ja isovanhempienne perinteitä?

Suuret ikäluokat olisivat esitelleet uuden ajan jo vuosikymmeniä sitten. Mutta ryhmänä halusitte ottaa selville, nauttivatko vanhempanne ja isovanhempanne elämästään, sillä muistonne toisista elämistä maan päällä eivät olleet erityisen upeita. Mutta vanhempienne sukupolvi ja media vakuuttivat teille, että he olivat löytäneet elämän, mitä halusitte tutkia.

Tutkimisenne päättyi äkkiä muutama vuosi sitten, kun oivalsitte, että kaikki oli harhaa. Että mainosten täydellistä perhe-elämää oli, mutta luultavasti ei teillä tai useimmilla tutuillanne. Että kaikki oli ilon ja harmonian kiiltoa, mitä ei ollut olemassa. Että vaikka media ja sukulaiset ylistivät iloa, he eivät oikeasti kokeneet sitä. Että hyökkäävät toimenne 1960- ja 1970-luvulla olivat todella olleet oikeutettuja.

Silloin aloitte etsiä todellista uutta aikaanne - yhdessä tähtisiementen, indigojen, kristallilasten ja monien muiden ryhmänimikkeiden kanssa, joita olette antaneet niille, jotka ovat yhdistäneet voimansa kanssanne maapallon siirtämiseksi iloon.

Muistatteko, kun muutama kuukausi sitten monet kanavoivat, että teidän ja muiden oli päätettävä, haluaisitteko osallistua uuteen aikaan? Silloin uusi aika alkoi. Olitte halukkaita ja hyvin innostuneita tuomaan ilon maan päälle - sen iloharhan sijasta, mitä perhe, yhteiskunta ja media mainostivat.

Niin olette tuoneet. Mutta tutkiessanne vanhassa ajassa, olivatko aiemmat sukupolvet löytäneet ilon, otitte itsellenne monia fyysisiä ja tunnepuolen pelkoja. Pelkoja joista irtipääsemisessä teillä on nyt vaikeuksia. Jotkut noista peloista kuuluvat sukupolvelle - sillä miten voisitte tutkia vanhempienne pelkoja ja iloja tutkimatta sukupolvikysymyksiä? Ja jotkut noista peloista loitte useista syistä, mm. niiden pelot jotka eivät ole koskaan ennen kokeneet elämää tiheällä 3D-maapallolla.

Nuo pelot eivät enää palvele teitä tai auta teitä kätkemään todellista olemustanne. On aika vaatia "sinut" koko komeudessaan, säteilevässä ilossaan. Ja sen te teette - "ystävien pienellä avustuksella". Lähetämme suodattimia tämän viikon päiväntasauksesta lähtien nopeuttamaan ilon ja rakkauden tutkimistanne.

Tietäkää, että olette upeita olentoja - paljon upeampia ja kypsempiä, mitä pelkonne nyt antavat ymmärtää. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.