28.3.13


OIVALLA! VOIMAANNU! UUDISTU! 


IHANA ELÄMÄ tarjoaa sinulle avaimia oman polun löytämiseen ja voimavarojesi tunnistamiseen uusin, ennennäkemättömin keinoin.

Päivi, Maiccu ja Kirsi ovat jokainen tehneet suuren elämänmuutoksen, joka on auttanut heitä matkallaan tasapainoisempaan ja onnellisempaan elämään. Kukin heistä on pitänyt jo vuosia tahoillaan eheytymiseen keskittyviä iltojaan, ja nyt he päättivät yhdistää voimansa. Tule kuulemaan uuden ajan vinkkejä ja saamaan elämääsi iloa, energiaa ja inspiraatiota!

Elämäsi tärkein matka on se, jonka teet itseesi.
LUE LISÄÄ LUENNOIJISTA:

PÄIVI KASKIMÄKI

Päivi Kaskimäki on tunnettu maya-astrologi sekä selvänäkijä. Tamperelainen Päivi toimi 16 vuotta liike-elämässä kahden yrityksen kiireisenä toimitusjohtajana kunnes kaikki hänen elämässään muuttui dramaattisesti. 


Kipeä avioero ja yrityskonkurssit toimivat tälle kahden pienen lapsen äidille sysäyksenä uuden elämän alkutaipaleelle sekä henkilökohtaisen muutoksen ja kasvun tielle. Ne myös johdattivat hänet nykyisen työnsä pariin – työn, jonka Päivi kokee olevan ominta itseään hänen päästessä auttamaan ja kannustamaan lukuisia kanssakulkijoitaan.


Tänään Päivi Kaskimäki on kysytty luennoija ja hän järjestää kursseja henkisen kasvun, tietoisuuden ja oman voiman käyttöönottamisen tiimoilta. Kaiken tämän myötä Päivin tavoitteena on mahdollistaa jokaista löytämään omat lahjansa sekä luottamaan itseensä ja sisäsyntyiseen tietoonsa. www.paivikaskimaki.com


MAICCU KOSTIAINEN

Maiccu Kostiainen on maamme johtava eläinkommunikoija. Inkoolainen Maiccu työskenteli Finnairin tekniikan palveluksessa 21 vuotta – viime vuonna sydämen ääni vei voiton ja Maiccu päätti jättää tutun ja turvallisen sekä tehdä rohkean hypyn tuntemattomaan.


Tämän tuloksena Maiccu kirjoitti suositun Hiljaisen viisauden voima -esikoisteoksensa, joka palkittiin Vuoden Rajatietokirjana. Eläinkommunikoijana hän on tulkki, joka vastaanottaa – niin eläviltä kuin edesmenneiltä - eläimiltä tuntemuksia, mielikuvia ja ajatuksia, jotka hän sitten pukee sanoiksi. Maiccu on myös tuonut Suomeen maailmankuuluja tv-esiintyjiä kuten englantilaisen meedio Lisa Williamsin sekä amerikkalaisen koirakouluttaja Victoria Stilwellin.Mediassa Maiccu Kostiainen on ollut esillä runsaasti työnsä tiimoilta; mm. Kalifornian The Gentle Barn -farmilla hän on kommunikoinut Ellen DeGenereksen eläinten kanssa. Parhaillaan Maiccu puuhaa vastaavanlaista farmia Suomeen – työnimi Farmi on projekti, joka antaa kodin kaltoin kohdelluille ja pelastetuille koti- ja maatalouseläimille. www.animalstalk.fi 
KIRSI RANTO

Kirsi Ranto on laulaja, lauluntekijä ja enkeliohjaaja Jalasjärveltä. Kirsi tuli koko kansan tietoisuuteen voitettuaan Seinäjoen Tangomarkkinoiden laulukilpailun vuonna 1998. Tämän jälkeen hän on luonut uraa niin esiintyvänä artistina kuin levylaulajanakin.

Tiukka työtahti ajoi Kirsi Rannon työuupumukseen ja avioeroon vuonna 2005, mikä laittoi elämänarvot uusiksi ja saatteli hänet henkisen kasvun polulle. Tänä päivänä Kirsi säveltää ja sanoittaa itse kappaleensa, tekee eheyttäviä enkelikonsertteja, työskentelee nuorten parissa, sekä toteuttaa intohimoaan ihmisten auttajana enkelityönsä välityksellä. Kirsin enkeli-illat ovat saaneet suuren suosion ympäri maata, minkä myötä hän on tänä päivänä myös kysytty luennoitsija ja retriittiohjaaja.

Tänä kesänä Kirsillä tulee kuluneeksi 15 vuotta tangokuningattareksi kruunaamisesta, jota hän juhlistaa aitiopaikalla Seinäjoen Tangomarkkinoiden laulukilpailun tuomaristossa. Lokakuussa ilmestyy "Ole se valo joka olet - Enkeleitä ja villasukkia" -esikoisteos (Tammi), jossa taiteilijatar kertoo omin sanoin matkastaan Pohjanmaan tangokaduilta Intian temppeleihin ja enkelien universaaliin, kiehtovaan maailmaan. www.kirsiranto.com


Tule kuulemaan näitä upeita, herkkiä naisia, ja astu heidän kanssaan uuteen, Ihanaan Elämään!www.lippupalvelu.fi -myyntipisteet ja R-kioskit kautta maan


HUOM!!!  

YHTEISKYYDITYS SEINÄJOKI-HKI-SEINÄJOKI 20€/HLÖ!! 
Pysäkit ilmoitetaan myöhemmin.
Minimilähtijätoive 20hlöä, jotta yhteiskyyti toteutuu. 
Varaa paikkasi ranto.kirsi@gmail.com

YHTEISKYYDITYS KUUSANKOSKI-HKI-KUUSANKOSKI!!
Kuusankoski-Kouvola-Myllykoski-Inkeroinen-Kotka-Pyhtää-Helsinki
Lisätiedot ja ilmoittautuminen kyytiin 
kreeta.karhu@gmail.com

Jos SINÄ haluat järjestää isompaa kimppakyytiä kotipaikaltasi Helsinkiin, 
niin otamme ilolla tiedon siitä vastaan ja levitämme sanaa! 
Laitathan kyyti-ideasta postia minulle ranto.kirsi@gmail.com!