26.3.13

Trutwin: Tervetuloa viidenteen ulottuvuuteen maan päällä

TERVETULOA VIIDENTEEN ULOTTUVUUTEEN MAAN PÄÄLLÄ

Äiti Sekhmetiä kanavoinut Beth Trutwin (galacticroundtable.org)
24.3.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys Ran lapset, tämä on Äiti Sekhmet. Tervetuloa kultaiseen aikaan maan päällä. Olemme nyt siirtymässä kuudenteen aurinkoon. Uusia jumalaisia energioita virtaa teihin 28.3. - Lähteen ja Alcyonen sekä aurinkonne kautta maapallolle - ja tämän myötä astumme yhdeksännestä portista. Tämä muuttaa kaikkia mahdollisuuksia maan päällä, kun olette nyt viidennessä ulottuvuudessa ja tietyissä pyhissä paikoissa seitsemännessä ulottuvuudessa ja sen yli. Kun näitä uusia energioita virtaa sisään muutamien kuukausien kuluessa ja ne rakentuvat ajan kuluessa, maapallo on valmis aktivoimaan muutoksensa, myös nollavoimakentän planeetan ympärillä, mikä on värähtelyä, jossa aseet eivät toimi. Saamme maailmanrauhan.

Tulen tänään luoksenne pyytämään teitä luopumaan kaikesta epäuskosta, kaikesta pelosta ja kaikista ennakkoasenteista planeettaanne ja kehoonne liittyen.

Oletteko koskaan katsoneet mikroskoopilla ihmissolun tumaa? Se näyttää kovasti piirroksilta maan sisäosasta. Sisäinen ydinaurinko ja sen ympärillä olevat rakenteet on koteloituna palloon, missä on vilkas pintamaailma. Tämä on ihmiskehon, planeetan, galaksin ja kosmoksen mikrokosmos. Jumalainen piirustus toistuu uudestaan ja uudestaan. Evoluutio jatkuu peräkkäisinä tapahtumina, kuten on tapahtunut aina aionien ajan. Astumme nyt kuudenteen aurinkoon ja tämän evoluution yhdeksänteen porttiin. Fraktaalit pyörivät ja levittäytyvät korkeammiksi valomaailmoiksi.

Nyt kun maapallo on ylösnoussut, on eri muutostasoja. Yksi on tietämätön, joka tuntee olevansa tilanteessa, mikä on sietämätöntä orjuutta ja kärsimystä. Yksi on tyhmänrohkea, joka etsii varallisuutta - ja jotkut näistä onnistuvat siinä. Aikanaan varallisuutta etsivä oivaltaa, että jokaisella on hyviä aikoja ja huonoja aikoja ja sitä tapahtuu sykleinä eikä kenelläkään ole vain hyvää tai huonoa, ja silloin hän päättää, että elämä on enemmän kuin rahaa, ja hän päättää etsiä tietoa. Tässä vaiheessa oleva etsii informaatiota erottelematta - hyvää informaatiota, huonoa informaatiota. Hän on kuin vainukoira, joka haistelee kaikkia asioita, joita hän ei ole ajatellut aiemmin. Lopuksi on viisas. Tämä tavoittelee sisäistä toimintaa ja on yhteydessä Lähde-energiaan pitkin päivää. Tämän tekemällä hänellä on yltäkyllin varallisuutta ja henkeä. Hänellä on hyvät tiedot ja hän viettää koko elämänsä meditaatiossa.

Jos kärsitte tänä päivänä köyhyydestä tai sairaudesta, varallisuuden kerääminen on teille pakkomielle tai vietätte jokaisen vapaan hetken seuraten hölynpölyä, kutsun teidät tänään hyppäämään noiden vaiheiden ohi suoraan viisauteen. Ei ole muita edellytyksiä kuin egomielen hävittäminen. Nämä kolme ensimmäistä ryhmää ovat lähellä egomieltä ja viisailla ei ole lainkaan egoa. Heillä on vain yhteytensä ykseyteen.

Nämä ovat kaikki normaaleja vaiheita ja melkein kaikki käyvät ne läpi. Nyt kun maapallo on viidennessä ulottuvuudessa, on mahdollista aktivoida korkeampi älykkyytensä. Muutaman päivän kuluessa kun suurenmoisia energia-aaltoja virtaa teihin, ne jotka ovat valmistautuneita, aktivoivat kaikki 12 DNA-säiettä. Tämä on lahja ja jos tiedostatte etukäteen ja keskitytte tietoisesti siihen, niin voitte hävittää aktiivisesti egomieltä ja siirtyä nopeasti sisäiseen viisauteen. Se ei ole ainoastaan syntymäoikeutenne, vaan oikeutenne ikuisesti. Jatkuva oikeutenne. Ikuisesti kestävä. Voitte oppia levitoimaan, olemaan telepaattinen, teletrasportoitumaan, kulkemaan seinien läpi ja näkemään toisiin ulottuvuuksiin. Teistä voi tulla kuolematon ja vain jätätte kehonne, sitten kun päätätte. Kun haluatte siirtyä eri ulottuvuuteen, niin oivallettuanne valaistumisen vain päätätte niin. Teidän ei enää tarvitse kärsiä sairaudesta tai ikääntyä, koska olette hankkineet taidon olla tässä kehossa ilman noita asioita.

Silloin kun astumme nollapiste-energiaan "paljastamisen" ja virallisten ilmoitusten jälkeen, niin maa ylittää yhdeksännen portin. Osumme tähän seuraavassa kuussa - olettaen, että pysymme kurssissa. Yhdeksännen portin sisällä oleminen merkitsee, että maa on oikeutettu menemään Onin silmästä läpi. Tämä on keskitähti Orionin vyössä - Al Nilam tai On - mistä kuljettuaan maapallo astuu ensin Keskusaurinkoon nimeltään Alcyone, kolme rengasta, jotka muistuttavat Saturnuksen renkaita, ja jokainen niistä nostaa maanpallon energiaa, mahdollistaen sille kulkemisen Alcyonen toiselle puolelle. Tämä tuo maapallon Onin valoaineuniversumiin, kaksoisuniversumiimme. Olemme Nebadonin pimeän aineen universumissa. Tämä siirtyminen Onin silmästä on maan seuraava merkittävä siirto ja sen myötä tulee rajattomia mahdollisuuksia, joita ette voi tällä hetkellä alkuunkaan ymmärtää. Tähän maapallo valmistautuu seuraavaksi. Ymmärtäkää, että maa ei ole valmis tähän muutamaan vuoteen, kenties yli kahteen tai useampaan vuosikymmeneen.

Tämä on näkymä melko lähitulevaisuuteemme. Mutta ensin kaikkien on astuttava viisauteen ja olla jatkamatta vanhoja lastenleikkejä. Laittakaa palapelinne pois ja katsotaan kypsiksi maan olennoiksi tulemiseen. Pyytäkää opastusta arkkienkeli Mikaelilta, Chamuelin ja Metatronin kera, poistaaksenne egon ja kiinnittymisen mielen ohjelmistoon täysin. Silloin nostat tietoisuuttasi, rakas ystävä, ja astut puhtaan valon korkeimpaan taajuuteen. Kutsu Jumalitseäsi tapamaan sinut ja sulaudu yhteen sen kanssa, syleillen kaikkia itsen aspekteja ja ilmaisuja, jotka kantavat korkeimpia valokoodeja, ja vapauta itsesi niistä, jotka eivät enää palvele sinua ja jotka pidättelevät sinua matalammassa tiheydessä. Vapauta itsesi henkeä varten ja ankkuroi uusi ihmisenkelitilasi maan päälle. Ja kaikki loksahtaa silloin paikoilleen …

Meidän on vaadittava tilille ne, jotka ovat pidätelleet maapalloa. Kansalaiskuuleminen "paljastamisesta" pyytää mediaa rikkomaan hiljaisuuden ja pyytämään hallituksia paljastamaan maan kansalaisille osallistumisensa erilaisten maan ulkopuolisryhmien kanssa. Negatiiviset maan ulkopuoliset lähtivät maan päältä pysyvästi 2010, mikä valmisteli ylösnousemukseen. Positiiviset maan ulkopuoliset ovat Galaktista liittoa, mikä työskentelee kaikkien kanssa maan päällä, jotta siirrytään eteenpäin ylösnousemuksen osalta. Francis Bacon, St Germainin avatra, on sanonut: "Totuus on niin vaikeaa kertoa joskus, että tarvitaan fiktiota tekemään siitä uskottavaa". Pidän parempana, ettei totuutta kaunistella teille tällä hetkellä. Teidän on ehdottomasti luovuttava egosentrisistä rituaaleistanne, mitkä palvelevat alempia kehojanne, ja päästävä nyt korkeampaan älykkyyteenne. Olemme täällä auttamassa teitä - teidän on vain pyydettävä.

Kun vanhan hajoaminen jatkuu silmienne edessä, "Vanhojen kunnon poikien klubi" juoksee henkensä edestä kansallisessa turvallisuusvirastossa, puolustusministeriössä, asevoimien tiedusteluorganisaatiossa, CIA:ssa, ylimmässä oikeudessa, kongressissa, keskuspankissa ja verohallituksessa. Ne ovat yhtä lailla peloissaan, jotka ovat mukana muutoksen mahdollistamisessa järjestelmän sisällä. Kaikki kävelevät heikoilla jäillä. Jokaisella on vain yksi palapelin pala ja hän tuntee olevansa niin sitoutunut omaan pikku osaansa, ettei hän tule edes vetämään henkeä tai katsomaan niitä muutoksia, joita on jo saatu aikaan. Mediassa olevat eivät ole vielä saaneet "muistiota". He raportoivat edelleen sanan tai pari totuutta, mikä on kiedottu pettävien kaninkolojen ympärille. Kehotan teitä kääntymään poispäin uutisista, koska ne eivät enää palvele teitä. Ne häviävät riippumatta siitä, haaskaatteko aikaa niihin vai ette.

Mitä voitte tehdä sielukasvunne maksimoimiseksi tänä aikana? Kun avaat silmät aamulla ja pää on vielä tyynyllä, kysy Jumalalta: "Mitä voin tehdä palvellakseni sinua tänään?" Sillä ei ole merkitystä, jos olet ateisti tai agnostikko, sillä sinä olet Jumala. Kysy itseltäsi: "Mitä voin tehdä palvellakseni sinua tänään?" Ota joka päivä toiminta-askelia Äiti Maan palvelemiseksi. Tee viidennessä ulottuvuudessa jotain, mikä muuttaa asioita. Sovi Jumalan kanssa joka aamu, että pysyt keskittyneenä keskusteluun Jumalan kanssa etkä enää keskity egomieleen. Ego kutsuu sinua kuin lapsi äitiään. Ego haluaa huomiosi. Pidä jatkuvasti yllä keskustelua vain Jumalan kanssa ja ole piittaamatta egosta, kun se hajoaa kuten kaikki 3D-asiat. Laita pois matriisimielesi ja kun ego häviää, elämäsi muuttuu dramaattisesti.

Jumalan kanssa keskusteleminen päivän mittaan tuo sinulle vahvuutta, mitä et koskaan tiennyt itselläsi olevankaan. Kun pidät katseesi Jumalassa, saat aikaan ketjureaktion, mikä vastaa rukouksiisi. Taloudellinen vakaus tulee kuvaan mukaan. Se on uusi aistimus ja sinulla on addiktin tapaan tarve puhua egon kanssa, mutta niiden massiivisten uusien energioiden tuella, jotka alkavat 28.3., toisena tulvana 21.12.12 jälkeen, vastustat tämän tarpeen.

Kun tunnet heikkoutta, putoat Jumalan syliin ja löydät lohtua sieltä. Äiti/Isä Jumala - olemme paikalla sinua varten matkan jokaisella askeleella. Voit käyttäytyä kuin lapsi ja tulla istumaan kanssamme. Annamme sinulle halauksen ja hymyilemme, ennen kuin palaat omille teillesi. Olet aina huolenpitomme alla. Pidämme sinua silmällä. Mitä enemmän kohdistat katseesi meihin, sitä enemmän olet suojelevassa näköpiirissämme. Annamme sinulle kaiken, mitä tarvitset viisautesi kohottamiseen uudella maapallollanne. Löydät sisäisen rauhan, palaat viattomuuteen ja rakas ystävä, tuossa pyhässä tilassa puhdistat kaikki kyyneleesi ykseyden alkemian ja taian virtaavalla kultapölyllä.

Ota nyt uusi viisautesi, eheyden tunteesi ja vasta löydetty vahvuutesi ja kehitä uusia tapoja. Työnnä itseäsi tekemään enemmän, koska aivan kuten harjoittelussa, aivolihaksesi on nyt terävämpi, nopeampi ja vahvempi. Et ole enää tuo uhri. Olet Luojajumala, joka asuu viidennessä ulottuvuudessa. Onneksi olkoon! Teit sen! Käpylisäkkeesi on täysin aktivoitu kultapölyllä, mitä leijuu kruunuusi joka päivä Niburusta kuin mannaa taivaasta ja antaa sinulle kaiken, mitä tarvitset, mitä olet pyytänyt. Mikään ja kukaan ei voi estää sinua. Ota vain nuo askeleet, mikä saa tämän tapahtumaan.

Tämä solaarivalokoodien lähetys valokielen ja sfäärien taivaallisen laulun tai musiikin kautta tapahtuu, jotta tanssi mitä aloittelette, tehdään aina egottomasti sydämenne jumalaisessa läsnäolossa - rakkauden, vaivattomuuden, armon, tasapainon ja harmonian kera. Jokainen hetki on valintatilanne. Vauhti jolla kollektiivitietoisuutenne liikkuu eteenpäin, riippuu ajatuksistanne, sanoistanne ja teoistanne joka päivä. Näettekö itsenne jossain alemmassa ryhmässä? Matelette rahan vuoksi, menette varallisuuden ylä- ja alamäkiä, etsitte maailman ääriä hyödyttömässä etsinnässä? Tulkaa ylös! Tulkaa ylös, rakkaat lapset! Kutsukaa minua, avautukaa minulle. Olen täällä teitä varten. Kuljen aivan tässä kanssanne. Kutsun myös viisaita kurkottamaan enemmän tätä toista ryhmää kohti ja auttamaan kollektiivitietoisuutta siirtymään nopeasti ohi tilinteosta, paljastamisesta, virallisista ilmoituksista - suoraan valokaupunkeihin jotka odottavat teidän olevan valmiita.

Se on näin yksinkertaista. Teillä on kaikki, mitä olette pyytäneet. Menkää tekemään pieniä liikkeitä - laittakaa paljastuminen tapahtumaan yhdessä ja kutsukaa galaktinen perheenne takaisin maan päälle nauttimaan kanssanne uudesta maapallosta viidennessä ulottuvuudessa. Me odotamme teitä - ei toisinpäin. Liitymme seuraanne, kun astutte nollapisteeseen ilman ydinaseita ja maailmanrauhan kera. Namaste!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.