9.4.13

Deepthi: Mitä jos maailma onkin muuttunut?Ilmoituksia kadonneista nuorista... Opettajan erottaminen virastaan hänen kurittaessa oppilasta koulussa... 8-vuotias pieksi neljä opettajaa... 


Sanomattakin on selvää, että ihan kaikki asiat ei ole kunnossa tässä yhteiskunnassa. Nuoret voivat pahoin, siitä ei pääse yli eikä ympäri. Mutta niin voivat aikuisetkin. 

Minä en tiedä lasten kasvatuksesta mitään, mutta tiedän miten minut on kasvatettu. Rakastamalla. Olemalla läsnä. Asettamalla napakat rajat, kotiintuloajat ja olemalla koko ajan selvillä siitä kenen kanssa liikun ja missä, tarjoamalla minulle mahdollisuus harrastaa, vaikka tulot olivat pienet kummallakin vanhemmallani. Vielä lukioaikanakin, kun jo opiskelin Kaustisella ja tulin viikonlopuiksi Etelä-Pohjanmaalle keikoille, niin joka ikinen kerta, kun saavuin aamuyön tunteina keikalta kotiin, jompi kumpi vanhemmistani nousi unenpöpperössään kysymään, että miten ilta meni. 

Tässä nyt vellovassa kouluasiassa en voi olla miettimättä, että mitä saataisiinkaan aikaan sillä, että yksinkertaisesti kuunneltaisiin mikä näillä nuorilla on hätänä, mitä heillä on asiaa, mitä he kenties haluavat meille opettaa. Vielä enemmän ajattelen kuitenkin sitä, että mitä saataisiin aikaan sillä, jos sekä kaikille aikuisille että nuorille tuotaisiin tietoisuutta siitä, mitä tässä maailmassa ja meissä itsessämme globaalisti tällä hetkellä energiatasolla tapahtuu. Nämä nuoret ovat hyvin herkkiä ja auki kaikelle sille näkymättömälle, mistä kukaan ei puhu sen enempää kouluissa kuin kotonakaan. Minusta olisi jo todella korkea aika.

En ota kantaa tuohon kyseiseen keissiin, mutta se kirvoitti minussa ajatuksia. Sen sijaan että etsittäisiin koko ajan syyllisiä, mitä jos vietäisiinkin kouluihin tietopaketteja uuden ajan energiaopeista, niiden tuomista mahdollisuuksista, siitä, että maailma on muuttunut, ja että meidän olisi hyvä päivittää itsemme uudelle taajuudelle. Opetusssuunnitelmat ja kasvatusmenetelmät ovat jääneet valovuosien päähän siitä, missä maailma tänä päivänä on. Jos opettajilla ja vanhemmilla olisi yleisemmin tiedossa energiatasolla tapahtuvat asiat, niin voisin pistää vaikka pääni pantiksi, että alkaisimme katsella tätä maailmaa vähän toisin silmin. Ympäri maailmaa - myös suomenkielellä, myös tässä blogissa - on saatavana jo todella laajalti kanavoitua tietoa sekä energia-asioista että näistä uuden ajan lapsista, jotka keskuudessamme elävät. Ongelmana tässä on vain se, että jo sanat "kanavointi" ja "uuden ajan lapsi" saavat 99% ihmisistä kääntämään huomionsa muualle. 

Käytännössä tässä on kyse siitä, että maailmankaikkeudessa on energiainformaatiota, jota jotkut ihmiset pystyvät lukemaan ja tuntemaan omassa energiakehossaan intuitionsa välityksellä, ja välittämään tuota informaatiota myös muille. Valitettavasti moni ihminen on niin turruttanut itsensä, tunteensa, aistinsa ja kehonsa massauutisilla, roskaruoalla ja silkkaa välinpitämättömyyttään, että he eivät koskaan pääse käsiksi tähän informaatioon. Mutta se ei merkitse sitä, etteikö tätä informaatiota olisi olemassa ja saatavilla. Jo pelkästään lukemalla tätä blogia voi havaita, että on aika paljon sellaista tietoa, mikä ei valtavirran uutiskynnystä pääse koskaan ylittämään - mutta jonka todella pitäisi. En tarkoita että kaikkien täytyisi alkaa puhumaan enkeleistä ja energioista, mutta sen perusteella, mitä olen nyt itse täysipäiväisesti tätä maata kolme vuotta näiden asioiden puitteissa kiertänyt etelästä pohjoiseen, idästä länteen, niin tiedän, että nämä asiat koskettavat meitä ihan jokaista. Enkeli-illoissa ei ole kyse jostakin naisten hörhöhömpästä, vaan aivan tosielämästä, jossa hiljentymisen lisäksi etsitään konkreettisia vastauksia kipeisiinkin arjen asioihin - uudenlaisen lähestymiskulman kautta. 

Jokaisessa illassa jonka olen pitänyt, keskustellaan aina samoista teemoista: mistä saada voimaa arjessa jaksamiseen, miksi meidän lapset ja nuoret käyttäytyvät näin, mistä löytää aikaa itselleen, uskallanko tehdä ne muutokset, joita sydämeni halajaa, USKALLANKO OLLA OMA ITSENI? Hyviä ja erittäin oleellisia kysymyksiä jokainen. Jokainen meistä tunnistaa, että elämä ei ole enää samanlaista kuin "ennen vanhaan", jokainen meistä tunnistaa, että "aika on nopeutunut", jokainen meistä seuraa hämmentyneenä, miten "maailma menee koko ajan vain hullumpaan suuntaan".  

Itse sanoisin, että nyt kun kuplat alkavat puhkeamaan, niin alamme kaaoksen sijaan päästä vihdoin kiinni totuudesta ja luomaan järjestystä. Ihmiset nousevat barrikadeille yhdessä jos toisessakin asiassa, addresseja ja vetoomuksia laitetaan alulle aivan perusmaijameikäläisten johdosta. Ja se on hienoa se. Alamme vihdoin oivaltaa, että vain me itse voimme rakentaa tästä maailmasta paremman paikan meille jokaiselle, emmekä odota jonkun valtion tahon tekevän sitä puolestamme. Me olemme tämä valtio. 

Koen, että siinä vaiheessa kun alamme ottaa huomioon sen, että olemme kaikki ihan oikeasti yhtä ja että kaikki mitä täällä teemme vaikuttaa ihan kaikkeen, niin olemme ottaneet jo hurjan tietoisuushypyn eteenpäin. Siinä vaiheessa kun alamme tuijottaa omaa napaa kauemmaksi ja huomioimaan, että tässä universumissa on muutakin kuin se mitä fyysisin silmin näemme, alamme ymmärtää enemmän. Siinä vaiheessa, kun alamme ottaa huomioon planeettojen liikkeitä, auringon ja kuun vaikutuksia ja alamme huomaamaan herkän kehomme meille jatkuvasti välittämää todella tärkeää informaatiota, niin olemme jo astuneet tietoiseen elämään. Pointti on se, että meissä jokaisessa asuu kaikki se viisaus mitä tarvitsemme onnelliseen ja tasapainoiseen elämään. 

Kuva AYUDH- nuortenleiriltä Saksasta kesällä 2012

Kaikki ympärillämme on energiaa. Ja koska ihmisellä on tämä merkillinen ja viisas energiajärjestelmä, chakrat, kehossaan, niin meillä on kyky tuntea nuo energiat. 

Palaamme takaisin uuden ajan lapsiin, meidän nykynuoriin. Näillä nuorilla on täysin erilainen chakrajärjestelmä kuin meillä vanhemmilla. Se tekee heistä uuden ajan lapsia. Tämä saa aikaan sen, että ne toimintamallit ja ajatusmallit, jotka ovat toimineet meidän lapsuudessamme, eivät toimi enää tänä aikana. Kaikista suurin haaste tässä on se, että ennen kuin me aikuiset ymmärrämme tämän, meidän täytyy avautua omalle transformaatioprosessille, astua sydämeemme. Niin kauan kuin käytämme uhkailua, pelottelua ja syyllistämistä, asiat eivät toimi. Rajoja pitää luoda, mutta se ei onnistu vanhalla tavalla. Siihen tarvitaan rakkautta, paljon rakkautta. Aikuisten täytyy astua omaan voimaansa ennen kuin nämä nuoret kunnioittavat meitä ja kuuntelevat meitä. 

Meillä vanhemmilla on vielä perinteinen seitsemän chakran järjestelmä, jossa kykenemme tekemään yhtä, puhumaan toista ja ajattelemaan kolmatta, mutta mitä nuoremmasta lapsesta on kyse, sitä yhteen sulautuneempi chakrajärjestelmä hänellä on. Tämän asian huomioiminen voisi tuoda uutta apua arjen moninaisiin haasteisiin. Nuoret ovat herkkiä, he saattavat tuntua hyvin mustavalkoisilta mielipiteissään, heillä on erityislahjakkuuksia ja he saattavat vaikuttaa siltä, mitä ennen vanhaan kutsuttiin termillä ADHD. Kyse on siitä, että he kantavat erilaista energiaa energiakentässään mitä me, ja koska suurin osa ihmisistä ei ole tietoisia tästä, yritämme tunkea heitä vanhoihin häkkeihin ja malleihin, jotka saavat heidät takajaloilleen ja osoittamaan mieltään. He yrittävät kaikin keinoa sopeutua maailmaan, jota ei ole edes olemassa enää - muuta kuin meidän vanhempien ajatusmaailmassa. 

Kuvassa minun kuoroworkshopryhmä AYUDH- nuortenleirillä Saksassa kesällä 2012


Tämä maailma on aivan täydellinen paikka noille nuorille olla ja elää. He ovat jo valmiiksi kiinni siinä energiassa, mitä tämä aurinkokunta tällä hetkellä jo kantaa mukanaan. Meidän vanhempien täytyy vain muuttaa hiukan omia asetuksia nähdäksemme se, auttaaksemme heitä hyväksymään oma olemuksensa; se, ettei heidän tarvitse olla niin kuin me olemme nuorena olleet. Lopulta kaikessa on kyse kuitenkin siitä, että kaikki haluavat tulla hyväksytyiksi sellaisena kuin he ovat,  tulla rakastetuksi. Tarvitaan uudenlaista näkökykyä, uudenlaisia ratkaisuja, uudenlaista kannustamiseen pohjautuvaa järjestelmää, jossa nuoret saavat kokea hyväksytyksi tulemisen tunteita ja innostua elämästä. Tarvitaan henkisempiä, rakkauteen perustuvia arvoja, joita tuodaan nuorille uudella, innostavalla tavalla. Tarvitaan ihmisiä, jotka tekevät asioita toisin, kuin valtavirta tekee. Tarvitaan uskoa ihmisyyteen ja siihen, että oikeasti maailma on hieno paikka elää. On annettava luovuuden virrata vapaasti ja olla sydämellä yhteydessä kanssaihmisiinsä. Tarvitaan perusturvan tunnetta ja luottamuksen ilmapiiriä. On annettava ajan muuttua ja muututtava itsekin.

Rukous maailmanrauhan puolesta 
Norjalainen tuttavani, Berit Reaver on tutkinut auratransformaatiota jo vuosikausia. Tällä hetkellä hän auttaakin ihmisiä ympäri maailmaa päivittämään oman energiaolemuksensa, mikä puolestaan auttaa todella hurjasti näiden uusien lasten ja nuorten kanssa toimimisessa.

Vuonna 1995-2004 syntyneet indigolapset:
http://www.auratransformation.se/FINLAND/auraIndigo.htm

Vuodesta 2004- eteenpäin syntyneet kristallilapset: