10.4.13

Deepthi: Yhteiskyydityksiä IHANAAN ELÄMÄÄN 08.06 HELSINKIIN!

HIPHEIII!! 

IHANAAN ELÄMÄÄN ON TIEDOSSA NYT MYÖS YHTEISKYYDITYKSIÄ!! (Eikös kuulostakin hauskalta! :D)


* * *


♥ SEINÄJOKI-HKI-SEINÄJOKI 20€/HLÖ ♥
Pysäkit ja aikataulu ilmoitetaan myöhemmin!!
Minimilähtijätoive 20hlöä, jotta yhteiskyyti toteutuu.
Varaa paikkasi ranto.kirsi@gmail.com.

♥ KUUSANKOSKI-HKI-KUUSANKOSKI ♥
Pysäkit: Kuusankoski-Kouvola-Myllykoski-Inkeroinen-Kotka-Pyhtää-Helsinki
Lisätiedustelut ja paikkavaraukset: kreeta.karhu@gmail.com.

Jos SINÄ haluat järjestää IHANAAN ELÄMÄÄN isompaa kimppakyytiä kotipaikaltasi Helsinkiin, niin otamme ilolla tiedon siitä vastaan ja levitämme sanaa! Laitathan kyyti-ideasta postia minulle ranto.kirsi@gmail.com!


* * * 


Meidän facebook-sivun löydät täältä: 

Ja liput on myynnissä täällä: 

Jos taas haet lippusi mieluummin suoraan lipunmyyntipisteestä, niin täältä voit tutkia lähimpänä sinua sijaitsevat pisteet:
http://www.lippupalvelu.fi/help/outlets.fi-fi.html?l=fi-fi&tm_link=tm_ql_2&language=fi-fi


* * *


"Elämä tuo haasteita kaikille ja entistä useammat etsivät vastauksia kysymyksilleen: Miten uskallan hypätä pois oravanpyörästä? Mistä saan muutokseen tarvittavat voimavarat? Miten otan elämäni ohjat omiin käsiini? Ja miten tehdä unelmista totta?

IHANA ELÄMÄ on musiikillinen luentotapahtuma Päivi Kaskimäen, Maiccu Kostiaisen ja Kirsi Rannon seurassa LAUANTAINA 08.06.2013 HELSINGIN KULTTUURITALOLLA.

Näillä naisilla on takataskussaan niin yrityskonkurssi, burn out, vaikeita eroja kuin menetyksiäkin. Juuri siksi heistä on tullut aitoja oman tiensä kulkijoita, joita he tänään ovat: toimitusjohtajasta maya-astrologi, lentokonemekaanikosta eläinkommunikoija ja tangokuningattaresta artisti, kirjoittaja ja luennoija, joka välittää ilon ja enkeleiden sanomaa.

Päivi Kaskimäki, Maiccu Kostiainen ja Kirsi Ranto elävät jokainen suurta unelmaansa, ja kokemustensa siivittämänä he kutsuvat ainutlaatuiselle sukellukselle pintaa syvemmälle – omaan itseen.

Tilaisuuden henki on rento, rakkaudellinen ja voimaannuttava. Päivän päätteeksi yleisö on tervetullut osallistumaan keskusteluun ja esittämään kysymyksiä.

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan!

Päivi, Maiccu ja Kirsi"* * *


Niiiin, luvassa on siis myöskin minun enkelimusiikkiani! ♥ ♥

Aurinkoiloo!! ♥