18.4.13

LUKSUS ENKELIRETRIITTI TURUN SAARISTOSSA 23.-25.08.2013
Elokuun pimenevät illat... Merenrantakalliot täynnä lyhtyjä... 

Istut meren äärellä kuunnellen aaltojen loputonta kuiskintaa… 

Ja silloin jokin koskettaa Sinua... Enkelisi ovat läsnä.LUKSUS ENKELIRETRIITTI
VILLA JUTHAMN 23.-25.8.2013
Själö, Turun SaaristoSjälön saari on yksi kauneimmista Turun saariston saarista. Se on kaukana kaupunkien sykkeestä ja hektisestä elämänmenosta luoden juuri siksi huikeat puitteet tulevan syksyn ikimuistoisimmalle Enkeliretriitille. Tällä pikkuisella saarella asuu vakituisesti vain muutama perhe, ja sinne on kulku ainoastaan yhteislautalla, joka kulkee mantereen ja saaren väliä vain muutamia kertoja päivässä.

LUKSUS Enkeliretriitti järjestetään nyt ensimmäistä kertaa huikeissa suomalaisissa saaristolaismaisemissa korkeatasoisissa, skandinaavisissa puitteissa yksityishuvilalla Turun saaristossa elokuisena viikonloppuna.

LUKSUS Enkeliretriitti on tarkoitettu Sinulle, joka haluat kokea kokonaisvaltaisen hemmotteluviikonlopun täydellisen hiljaisuuden keskellä, hengästyttävän upeissa maisemissa, ihanan yhdessäolon ja enkeleiden ohjauksen merkeissä. Parhaimmassa tapauksessa viikonloppu voi olla koko elämän muuttava kokemus, jossa pääset todelliseen yhteyteen oman sydämesi ja sielusi kanssa, ja löydät aivan uudenlaiset elämänhallintatyökalut ja ilon elämääsi.
Kaipaatko hemmottelua ja hiljaisuutta 
sydämelle ja sielulle?

Rakastatko luonnonkauneutta
ja ripausta ylellisyyttä ympärilläsi?

Oletko valmis astumaan valon polulle 
ja kuulemaan enkeleiden kutsun? 


LUKSUS Enkeliretriitin ohjelma ja ruokailut pidetään kauniissa Villa Juthamn-nimisessä merenrantahuvilassa sekä sään salliessa ulkona meren äärellä. Majoitus tapahtuu sekä päärakennuksessa että saunarakennuksessa muutaman hengen huoneissa. Käytössä on ulkovessa, -suihku ja -sauna.

Villa Juthamnin oma enkeliemäntä on myös mukana retriitissä. Hän kattaa pöydän kolme kertaa päivässä, lämmittää saunan ja kertoo, miten hänen oma enkeliunelmansa kävi aikanaan toteen oman saaristohuvilan rakentamisessa.

LUKSUS Enkeliretriitissä tarkoitus on päästää irti arjen touhuista ja antaa enkeleiden ja saaristolaismaisemien hoitaa sielua, viedä Sinut elämäsi matkalle - matkalle omaan itseesi. 

LUKSUS Enkeliretriitin ohjaa enkeliohjaaja ja -artisti Kirsi Ranto, joka johdattaa Sinut lempeään yhteyteen enkeleidesi kanssa, tuo avaimia oman energian tunnistamiseen ja mielen hallintaan, sekä auttaa Sinua vahvistamaan omaa valoasi ja sydänyhteyttäsi. Viikonlopun aikana Sinulla on myös mahdollisuus henkilökohtaiseen istuntoon ja enkeliohjaukseen.


HINTA JA ILMOITTAUTUMINEN

LUKSUS Enkeliretriitin hinta on 450€/hlö (sis.alv.24%). Hinta sisältää retriitin ohjelman, majoituksen, kasvisruoan (aamupala, lounas, päivällinen ja välipalat), sekä kyydityksen yhteyslautalla Själön saareen ja takaisin.  

LUKSUS Enkeliretriittiin pääsee mukaan 10 ensimmäistä ilmoittautujaa. Ilmoittaudu osoitteessa ranto.kirsi@gmail.com. 

Varmista oma paikkasi retriitissä maksamalla 50€:n varausmaksu 15.07.2013 mennessä Deepthi Oy:n tilille: 447300-184325. Peruuntumisen sattuessa varausmaksua ei palauteta. Loppusumma maksetaan 16.08.2013 mennessä.

OTA MUKAAN

Omat lakanat, pyyhe, joogamatto, lämmintä vaatetta, villasukat, vesipullo ja muistiinpanovälineet


Lisätietoja ja tarkan ohjelman saat laittamalla minulle meiliä osoitteeseen ranto.kirsi@gmail.com.


Olet mitä lämpimämmin Tervetullut nauttimaan elokuun upeasta enkeliretriittiviikonlopusta kanssani! 


Rakkaudessa,
Deepthi


LUKSUS Enkeliretriitti on Sinun hemmotteluviikonloppusi 
enkeleiden rakastavassa huomassa