20.5.13

Astro: Planeettauutisia ja mayakoodia

Kaunista kesäntuoksuista yötä,

Deepthi-facebookissa jo vähän palloteltiinkin yhdessä näiden päivien tuntemuksia, ja tässä vielä Sepon, Arton ja Päivin vahvistukset samoihin aiheisiin. Tulevalla viikolla on kaksi voimapäivää, 21.5 ja vielä kuunpimennys 25.5, joten tiedossa todennäköisesti aikamoisia puhdistusohjelmia. Otetaan ne ilolla ja sydän auki vastaan! Timanttia hiotaan! 
Seppo kirjoittaa Astro.fi-fb:ssä näin:

"Kroppa ja henki rajussa testissä

Pluto ja Uranus tulevat nyt kolmatta kertaa tarkkaan neliöön keskenään 21.5 ja Kuunpimennys toteutuu 25.5. Elämme Galaktisen linjauksen keskipisteessä, eikä kukaan pysty sanomaan mitä tässä oikein tapahtuu. Myös auringonpilkkujaksot ovat voimakkaimmillaan satoihin vuosiin.

Ihminen ja koko materiaalinen maailmamme koostuu sähkövärähtelyistä, joihin kaikki nämä edellämainitut tekijät vaikuttavat. Minulle on raportoitu aivan ihmeellisistä fyysisistä tuntemuksista, äkillisistä selittämättömistä kivuista, henkisistä romahduksista ilman aihetta.

Yhteistä näille fyysisille ja henkisille kriisivaiheille on niiden voima ja ehdottomuus, joihin liittyy pahimmillaan jopa kuolemanpelko. Tämä on ymmärrettävää, kun solujemme dna sovittautuu sähkökentän muutoksiin ja rakentuu automaattisesti uudelleen, jotta tasapaino ulkoisen ja sisäisen maailman välillä säilyisi.

Astrologisesti nämä muutokset ja oudot olotilat osuvat johonkin kohtaan tämänhetkisessä elämässämme. Sekä kirjalliset että suulliset tulkinnat antavat meille yhtymäkohdan henkisen ja fyysisen maailman välissä. Astrologinen rytmi säilyy auringonpilkkujaksosta huolimatta täsmällisenä kuin kello niin kauan kuin maapallomme on olemassa.

Siksi minä ja monet muut koemme löytävämme planeettojen avulla tien ulos pimeästä tunnelista, vaikka emme millään pysty välttämään näitä niin monille ihmisille kuuluvia voimakkaita tuntemuksia. Astrologinen kartta muistuttaa siitä, että elämä jatkuu, vaikka se jossain vaiheessa muuttuisikin aivan toisenlaiseksi kuin haluaisimme uskoa.

Suosittelen lukemaan lämmöllä ja ajatuksella omaa astrokalenteria tai vuosihoroskooppia vähintään puolen vuoden aikajaksolla tästä eteenpäin ja tiedostamaan siellä olevat 4-6 tähden ohitukset, joista rakentuu tärkeä kehikko elämäsi konkreettisille muutoksille työelämässä, ihmissuhteissa, kotielämässä ja aivan varmasti myös harrastusmaailmassa.

NYT ON TIEDETTÄVÄ KOKO AJAN IHAN ITSE, MITÄ TEET JA MIKSI.

Ajan laatu on liian vaativaa, että juuri kukaan pystyisi riittävästi keskittymään toisen ihmisen ongelmiin ja jos pystyy, niin sekään ei tunnu lopulta auttavan yhtään mihinkään.

PIDETÄÄN ITSESTÄMME ERITYISEN HYVÄÄ HUOLTA TÄMÄ LOPPUKUUKAUSI. SITTEN VOIMME HYVILLÄ MIELIN KESKITTYÄ PALJON ILOISEMPIIN JA VALOISAMPIIN ASIOIHIN KESÄKUUN KOITTAESSA."


Valoa ja voimaa!

D