19.5.13

Fenn: Muistiinpanoja kaninkolon tuolla puolen

Ja tässä vielä yksi näkökulma asiaan. Minussa ainakin resonoi nämä kaikki kolme postaamaani kanavointia erittäin voimallisesti. Elämme erikoisia aikoja, ja välillä tosiaan tuntuu niin kuin hommassa ei olisi järjen hiventäkään! :D 

Mutta eläkäämme luottamuksessa ja tavoitelkaamme rauhaa. Kaikki on hyvin.

♥ D

* * * 

MUISTIINPANOJA KANINKOLON TUOLLA PUOLEN


Kirjoittanut Celia Fenn (starchildglobal.com)
Toukokuu 2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Lauantai 18.5. Nyt-hetken kaaosta ja Atlantiksen energian (lyhyt) paluu

Mitä tapahtuu? Ihmiset kysyvät sitä minulta jatkuvasti. On kaaosta, myllerrystä, "huonoa" energiaa ja kaikki näyttävät kireiltä, ahdistuneilta ja valmiilta väittelemään kaikesta. Oletko huomannut?

Minä ainakin olen!

Ja kyllä, ymmärrän, mitä tapahtuu. Se liittyy kaikin puolin siihen galaktiseen jälleenyhdistymiseen, mistä arkkienkeli Mikael puhui viime kuussa, ja tietysti muutamaan pimennykseen ja pariin auringonpurkaukseen ja magneettimyrskyyn. Mutta se menee ohi. Selitän sitä teille ymmärrykseni mukaan ja kerron myös viimeisimmästä työstäni Anatoliassa, Turkissa.

Lähdin Etelä-Afrikasta 8.5. Andrasan-nimiseen paikkaan Turkissa. Andrasan on kaakkoisosassa, lähellä Antalayaa ja vierailun tarkoituksena oli työskennellä valotyöntekijäryhmän kanssa rauhan ja harmonian valokoodien ankkuroimiseksi Lähi-idän alueelle, kun olimme niin lähellä Syyriaa, Irakia ja Irania, kuin pääsimme. Ei mikään pikkutehtävä eikä se tietenkään ollut helppoa kenellekään meistä henkisistä sotureista. Tehtävämme toinen osa oli galaktinen jälleenyhdistyminen ja tähtiporttien avaaminen alueella. Ei myöskään mikään mitätön tehtävä, kun ottaa huomioon, että jotkut planeetan voimakkaimmista tähtiporteista ovat tällä alueella.

Saavuin Andrasaniin 9.5. ja 10.5. oli osittainen auringonpimennys. Olimme välittömästi energiamuutoksista. Osittainen auringonpimennys Härässä (raha, koti ja omaisuus) ankkuroi uusia valokoodeja, mitkä kulminoituisivat 25.5. kuunpimennyksessä Jousimiehessä (henkisyys ja galaktinen yhteys). Voit siis nähdä, että energiat joita koodataan uudestaan, liittyvät kaikki lähiympäristöön, kotiin, rahaan ja omaisuuteen ja siihen, miten suhtaudumme henkiseen polkuumme ja juuri yhdistyneisiin galaktisiin energioihin. Kaikki on niin, kuin pitäisikin olla, ja kaikki tulee olemaan ok!

Ajankohtainen energia huipentuu kuunpimennyksessä 25.5. ja meidän pitäisi tuntea vähän helpotusta sen jälkeen. Meillä pitäisi olla parempi luottamuksen ja virtauksen tunne elämässämme, kun sallimme uusien energioiden kantaa meitä eteenpäin.

Mutta miksi on tätä intensiivistä negatiivisuutta, mitä monet tuntevat hyvin syvällä tasolla? No, tässä kohtaa tarina alkuperästämme tulee mukaan ja syy, miksi olin Anatoliassa. Turkin Anatolia on maapallon vanhimpien tallennettujen ihmissivilisaatioiden koti. Se on toisin sanoen yksi ensimmäisistä paikoista, mihin Atlantiksen ihmiset perustivat kotinsa ja aloittivat oman sivilisaationsa pitkän luomisprosessin ilman niiden olentojen panosta tai puuttumista, jotka olivat perustaneet tähtiportteja ja käyttäneet niitä oman vaikutuspiirinsä luomiseen maan päälle. Näitä olivat Sirius Gizassa Egyptissä, Andromeda Aigeian alueella ja Nibiru Iranissa/Irakissa.

Kuten arkkienkeli Mikael selittää tarinaa alkuperästämme, Elohim-enkelit loivat meidät jumalaisen suunnitelman ja Adam Kadmon -mallin mukaan. Enkeliluojatiimien projektina meistä olivat kiinnostuneita myös tähtikansat, jotka lähettivät omat tiiminsä avaamaan tähtiportteja ja aloittamaan vuorovaikutuksen ihmisten kanssa. Tässä prosessissa ihmiset kehittyivät Mu:sta, Lemurian kautta Atlantikselle. Tänä aikana niistä energioista joita alkoi tulla tähtiporttien läpi, tuli manipuloivia, ja ne yrittivät ottaa haltuunsa Elohimin luomistyön. Atlantislaiset alkoivat tehdä kokeita DNA:lla ja luoda hybridi-ihmisiä ja olentoja, jotka olivat kammottavia Elohimille. Täytyy mainita, etteivät kaikki tähtikansat olleet mukana tällaisissa kokeiluissa, pääasiassa Nibirun energiat sallivat tämän.

Elohim vastasi sulkemalla galaktisen yhteyden ja tähtiportit. Ihmisten oli määrä sallia kehittyä omalla tavallaan ja omana aikanaan. Kenenkään ei sallittu sekaantua asiaan. Ja näin me ihmisinä aloitimme pitkän Atlantiksen jälkeisen matkamme omaa planeettasivilisaatiotamme kohti. Syvällä muistissamme on edelleen trauma Atlantiksen yhteyden katkaisemisesta ja tähtiporttien sulkemisesta. Tämä aiheutti fyysisen tuhoutumisen planeetalla, kun jotkut tähtiolennot olivat tehneet kokeita "geomanipuloinnilla" ja jättäneet maan epävakaaksi.

Elohim päätti, että tästä eteenpäin maapallo määräisi oman kohtalonsa vapaan tahdon ja valinnan lakien mukaisesti.

Tällä pitkällä matkalla ihmisten on ollut tehtävä kovasti työtä vapautuakseen Atlantiksen yhteydettömyyden syvästä traumasta ja saavuttaakseen kohdan, missä se olisi riittävän vapaa sallimaan galaktisen jälleenyhdistymisen vapaana ja kehittyneenä sivilisaationa. Elohim ja enkelit ovat opastaneet meitä tuhansia vuosia, kun olemme keränneet luottamusta. Olemme kompastuneet joskus, kun etsimme muistoistamme apua ja kuvittelimme, että portaaleja luoneet tähtiolennot olivat Jumalia, ja yritimme keksiä tarinoita, miten he loivat meidät. Tietenkään he eivät olleet Jumaliamme tai Luojiamme. He olivat yhdenvertaisia ja galaktista perhettämme. Olimme tavanneet heidät uniemme ja meditaatioidemme sekä edelleen voimakkaiden tähtiporttien kaiuissa.

Mutta nyt, vuoden 2012 jälkeen, tähtiportit avataan taas, kun ihmiskunta siirtyy eteenpäin ihmisenkeleinä ja galaktisina ihmisinä! Kun tähtiportit avautuvat, Atlantiksen energia syöksyy kollektiivisen alitajunnan läpi osana vapautumista. Tapahtuu siis kaksi prosessia … 1) vanhan Atlantiksen energian vapautuminen pelkoineen ja pimeyksineen ja 2) jälleenyhdistyminen galaktisten verkkojen ja tähtiporttien korkeampaan tietoisuuteen ja valoon. Kyllä, minusta tämä selittäisi melkoisen määrän energiamyllerrystä ja kaaosta, hetkellisesti. Se selkenee, kun siirrymme eteenpäin.

Takaisin meihin Anatoliassa, yhdessä modernin sivilisaation siemenpisteistä, ja valmiina aloittamaan puhdistamis- ja jälleenyhdistämistyön. Tässä kuvassa olen Nalan, Turkin järjestelijän, ja Zeynepin, ystävän ja tulkin kanssa!Perjantaiaamu ja lähdimme muinaiseen Olympoksen kylään, paikkaan missä on yksi vanhimmista Zeuksen temppeleistä - andromedalainen olento joka opasti ihmisten taiteellista ja luovaa kehittymistä ennen Atlantiksen yhteyden katkaisemista.Olympoksen raunioita ja vuoria. Vuoret ovat erittäin kauniita ja tunnet vuoristoenergian majesteettisuuden ja selkeyden. Tämä on Pegasuksen koti ja voit tuntea sen läsnäolon ja odotat sen ilmestyvän huippujen takaa koska tahansa!On kevät ja unikot kukkivat muinaisraunioissa …
Ryhmämme poseeraa puun alla, ennen kuin lähdemme kohti temppeliä ja meditaatiotamme.Tämä on muinaistemppelin paikka, mikä on kaivettu esiin. Uudempi temppeli rakennettiin vanhan temppelin päälle.Ja tässä on ryhmämme jäseniä meditoituamme temppelin varjoisalla pihalla! Meditointi antoi perusenergian muulle viikonlopulle ja sisälsi auringonpimennysmeditaation saman päivän keskiyöllä. Olimme kovasti työtä tekevä valotyöntekijäryhmä!

Olkaa siis tietoisia, että tämä on erittäin myllertävää aikaa, kun lisätään auringonpurkaukset ja magneettimyrsky voimakkaaseen energiasoppaan. Mutta se menee ohi ja tämä kaikki on korkeimmaksi parhaaksemme. Parannamme menneisyytemme ja yhdistymme galaktiseen tulevaisuuteemme!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.