25.5.13

Gentile, Mrkich, Gorgo: Energiapäivityksiä ja kuunpimennys 25.5 aamulla

LINEAARISEN AJAN PIMENNYS

Kirjoittanut Norma Gentile (www.healingchants.com)
Uutiskirjeestä 23.5.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Tuleva kuunpimennys 24./25.5. on fyysisesti minimaalinen - itse asiassa alle puoli prosenttia kuusta peittyy. Kuitenkin tämä pimennys, yhdessä tämän kuun aiemman kuunpimennyksen kanssa, avaa meille mahdollisuuden elää lineaarisen ajan ulkopuolella. Tämä ei ole yksittäinen tapahtuma, missä astutaan lineaarisesta ajasta ulos, vaan jatkuva havaintotapavalinta olla ajassa tai sen ulkopuolella.

Vaikka se onkin pikkuruinen fyysisellä tasolla, tunnen tämän olevan homeopaattinen pimennys. Siinä on erittäin korkea potenssi, mikä tarjoaa syvän muutosmahdollisuuden - nimittäin uuden tietoisuustason aikaan liittyen.

Tämä pimennys tekee vaikeaksi säilyttää tietoisuuden siitä, "missä" tietyssä kohtaa olemme vuorokauden monista tunneista. Lineaarisesta ajasta tulee sekavaa pimennykseen johtavina päivinä ja juuri sen jälkeen. Erityisesti meihin eivät vaikuta aikaan liittyvät asiat tai emme reagoi niihin.

Emme tunnista päivän tunteja samalla tavalla kuin lähimenneisyydessä. Voimme nähdä kellon, muttemme yhdisty sen numeroiden merkitykseen niin kuin ennen. Tietoisuutemme syvempi aspekti tunnistaa vielä tuntien numerot kellossa symboleiksi, jotka yhteinen ihmistietoisuutemme on sopinut. Tällä tavalla voimme päättää astua lineaariseen aikakokemukseen tai elää sen ulkopuolella. Kumpikaan ei ole parempi tai väärin.

Jos sinulla on hammaslääkäriaika, ehdotan, että astut lineaariseen aikaan kunnioittaen toisia ihmisiä, jotka ovat mukana aikavarauksessa. Aika on kätevä organisointitekijä ryhmätapahtumillemme! Jos kuitenkin hoidat puutarhaa, anna luonnon organisoida kanssasi, ei ajan.

Havaitsen, että tapaamisteni (jotka on sidottu tiettyyn aikaan) välisessä tilassa minulla on tunne, etten ole mukana lineaarisessa ajassa. Vain silloin kun nykyhetkeni energiat lähestyvät toisten energioita, jotka ovat mukana tulevassa tapaamisessa, tuo tulevaisuuden ajanhetki on olemassa minulle.

Eli kun päivä etenee, tunnen, etten liiku ajassa, vaan siirryn sovittuun suhteeseen toisen ihmisen kanssa (asiakas tai akupunktiohoitajani), mikä sattuu tapahtumaan sovitulla ajanhetkellä.

Kyllä, tämä aiheuttaa päänsärkyä …

Mitä jos lineaarinen aika on olemassa, jotta voimme tulla tietoiseksi suhteistamme toisiin? Mitä jos jo ennen astumista tähän noin 26000 vuoden luomissykliin sielumme päättivät keksiä ajan tavaksi organisoida vuorovaikutustamme toisten kanssa?

Ja mitä jos kaikki sielut eivät suostuneet tähän? Mitä jos jotkut päättivät sen sijaan orientoitua luontoon? Inkarnoituminen alkuperäiskulttuureihin suurimmassa osassa tätä laajempaa luomissykliä salli näiden sielujen jatkaa luonnon kuuntelemista. Nyt tämän pimennyksen myötä jotkut näistä samoista sieluista heräävät inkarnaatiossaan, mikä niillä on länsimaisessa kulttuurissa.

Käytän GPS:ää (maailmanlaajuinen paikantamisjärjestelmä) ajaessani ja myös kävellessäni vieraissa kaupungeissa. Nyt minusta tuntuu, että tarvitsen GTS:n (maailmanlaajuisen aikajärjestelmän) auttamaan minua pysymään yhteiskunnan sovituissa ajoissa. Jos olet lukenut näin pitkälle, lyön vetoa, että tunnet samalla tavalla!

Oletan, että puhelinmeditaatio tulevana perjantai-iltana (24.5. klo 9 pm EDT) antaa informaatiota ja energiatyötä fyysisen kehomme luovimisen tässä uudessa suhteessa aikaan. Jos et voi liittyä seuraan, voit ladata tiedoston myöhemmin. Nämä tiedostot ovat mp3-muodossa nettisivuillani ja iTunesissa. Minulla on saatavilla 37 meditaatiota veloituksetta.

Monia siunauksia teille kaikille.

Norma_____________________________________________________________________________


KUUNPIMENNYS JOUSIMIEHESSÄ - VAPAUS JA VOIMA


Kirjoittanut Dana Mrkich (www.danamrkich.com)
23.5.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kun maailman herääminen voimistuu ja kun tietoisuutemme kaikenlaisista totuuksista lisääntyy, on vain luonnollista, että myös kaikki sellainen energia lisääntyy, mikä tuntee tämän uhkana tai pelkää sitä. Näemme tätä aina henkilökohtaisella tasolla, silloin kun olemme valmis hyppäämään uudelle tasolle jossain elämämme osassa. Sisäiset epäilyksemme, pelkomme ja kaikki vanhojen mallien jäämät leimahtavat reaktiona päätökseemme sitoutua uuteen toimintaan ja tiehen.

Energia toimii samalla tavalla riippumatta siitä, onko kyse sisäisestä, henkilökohtaisesta kokemuksesta vai ulkoisesta kollektiivikokemuksesta. Niinpä näemme tämäntyyppistä reagointia nyt maailmassa kera tunteen, että kontrolliverkko ihmisten ja heidän käyttäytymisensä ympärillä tuntuu enemmän ja enemmän tukahduttavalta kuristusotteelta. Tämäntyyppisen energian lisääntyminen on aina hyvä merkki, ei negatiivinen (vaikka se voi tuntua hyvin epämiellyttävältä). Tämä indikoi sitä määrää, millä jokin laajentuu, millä jokin on kasvanut ulos vanhasta muodostaan. Tämä tuntemamme kuristusote on niiden kollektiiviaspektiemme yritystä säilyttää kontrolliharha ja se tunne, että "kaikki on normaalia". Tämä saa ihmiset tuntemaan enemmän kuin koskaan, ettei heillä ole vaihtoehtoa missään eikä voimaa/valtaa. Nyt on tärkeämpää kuin koskaan katsoa syvemmälle ja oivaltaa, että tämä kuristusote ei ole merkki, ettei meillä ole vaihtoehtoa ja voimaa - se on pelkoreaktio kasvavaan oivallukseen, että meillä OIKEASTI on vaihtoehto ja voimaa.

Tässä ei ole kyse "me vastaan he" -köydenvedosta. Olemme kaikki osa samaa energiaa. Ihmiskunnan kollektiivi-ilmentymä on täsmälleen sama kuin henkilökohtaisten aspektiemme sisäinen ilmentymä, ainoastaan voimistunut. Niinpä nähdessämme tämän kuristusotteen, on hyödyllistä oivaltaa: "Okei, näen, mitä tapahtuu. Tämä on juuri sitä, mitä vanhat haavani yrittivät tehdä silloin, kun yritin saada rohkeutta lähteä työpaikastani tai muuttaa suhdekuviota."

Hyvin usein vanhojen asioiden leimahtaessa ihmiset lannistuvat kovasti siitä, että heidän sisäinen työnsä ei ole tehonnut, kun itse asiassa se on selkeä merkki, että sisäinen työ ON tehonnut. Voimakas pelkoleimahdus on selkeä merkki, että jokin on muuttunut energiatasolla ja on tekemässä kvanttihypyn fyysisellä tasolla. On tietysti tärkeää tarttua pelkoreaktioon, mutta älä samalla hyppää siihen ja anna sen tukahduttaa itseäsi ajattelemaan, että se on hallitseva tai laajentuva todellisuus. Se on vanhan todellisuuden lähtemistä.

Nyt on aika jatkaa fokuksesi pitämistä siinä todellisuudessa, mihin olet sitoutunut, ja toimia sen mukaisesti valitsemillasi tavoilla. Tällä viikolla olemme törmänneet informaatioon eräästä ainesosasta tietyissä ruuissa, joten vaihdamme välittömästi ostamaamme merkkiä. Meillä kaikilla on vaihtoehtoja. Voimme sanoa "ei" joillekin asioille ja "kyllä" toisille asioille. Vaikutelman vastaisesti meillä kaikilla on vapaus valita, mitä teemme, sanomme, ajattelemme, syömme ja kulutamme siinä, miten elämme.

Kuunpimennys ensi perjantaina tai lauantaina aikavyöhykkeestä riippuen on Jousimiehessä. Kuunpimennyksissä on kyse irtipäästämisestä (jonkin uuden päästämiseksi sisään) ja Jousimies on vapautta rakastava seikkailija ja totuudenetsijä. Tämä on siis täydellistä aikaa päästää irti kaikista peloista tai harhakuvista, joita sinulla on siihen liittyen, ettet ole elämäsi ja todellisuutesi kontrollissa ja että auktoriteetit tiukentavat ohjaksiaan enemmän ja enemmän joka päivä. Sinulla on vaihtoehto. Sinulla on voima. Sinulla on vapaus. Ota se, omista se ja käytä sitä hyvin.

"Jos olet vapaa itsessäsi, mitkään kalterit ja vartijat eivät voi saada sinua tuntemaan, että olet vangittu. Vastaavasti jos tunnet olevasi vankilassa oman mielesi rajoituksissa ja itse aiheutetuissa rajoissa, et tunne itseäsi vapaaksi missään - et kotona tai työpaikalla tai suhteessa, et suurimmalla niityllä etkä kesyttämättömimmässä meressä." - Dana Mrkich "A New Chapter"

_____________________________________________________________________________

HENKILÖKOHTAINEN POLARITEETTIKÄÄNNÖS - YLÖSNOUSEMUSVALMISTELUA


Kirjoittanut Lauren C. Gorgo (thinkwithyourheart.com)
23.5.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

En voi uskoa, että toukokuu on melkein loppu. Toukokuu on myös pisin kuukausi, minkä olen koskaan elänyt.

Olen ollut täysin uppoutuneena "aikapoimuun", olen samanaikaisesti ollut taivaallisesti lumoutuneena tulevaisuudessani JA (haluttomasti) elänyt uudestaan monia menneisyyteni osia. Edellisen raportin jälkeen olen käynyt läpi erittäin monia elämää muuttavia näkymiä ja kuitenkin erittäin vähän on liikkunut fyysisesti maailmassani. Tuntuu melkein siltä, että olen ollut virtuaalitodellisuusohjelmassa ja esittänyt monia mahdollisia käsikirjoituksia - menneitä ja tulevia - ilman tarvetta lähteä olohuoneestani. Tosi kummallista.

Ensimmäinen kuunpimennys (25.4.) sytytti häijyn tulen perseeni alle ja niin paljon asioita alkoi liikkua elämässäni kerralla, että olin melkein kauhuissani, miten selviäisin siitä kaikesta. Ikään kuin halkeama siinä verhossa, joka salaa minulta tulevaisuuteni, alkoi ennenaikaisesti tihkua nykyisyyteeni - se oli samaan aikaan riemullista ja pakahduttavaa. Se sai minut vakavasti miettimään uudestaan kaikkea, mitä olin pyytänyt!

[Tämä osa on suojattu. Koko artikkelin ostamiseksi katso ohjeet nettisivuilta.]

Pyörähdys

Muutama tai usea (?) päivä sitten kehoelementaalini alkoivat kertoa minulle ns. pyörähdyksestä energiakentässäni. Ymmärsin koko ajatuksen täysin vasta äskettäin, kun Neuvosto toi aiheen uudelleen esiin ja kertoi minulle, että nyt kun vapautamme/hajotamme/muunnamme karmamalliamme, chakramme muuttuvat nopeasti sopeutuakseen Kristus-suunnitelmamme taajuuksiin ja tähän liittyy "henkilökohtainen polariteettikäännös", kuten he siihen viittaavat.

"Muutatte biologiaanne fyysisestä olennosta, jolla on henkinen kokemus, henkiolennoksi jolla on fyysinen kokemus. Tämä on erilainen bioenerginen ja geometrinen dynamiikka. Tämän vaihdon saa aikaan ja vakiinnuttaa karmamallin vapauttaminen, mikä merkitsee, että teidän on tarkoitus aloittaa pian Kristus-mallin sisäistäminen." -Plejadien korkea neuvosto

Kristus-malli varmistaa jumalaisen ihmisen ruumiillistumisen, mitä he viime aikoina ovat kutsuneet nimellä Christos. Tätä sanaa he käyttävät edustamaan "niitä, jotka ruumiillistavat jumaluutensa" - se on kristuksen energia ja tietoisuus kehossa. Tämä Christos-malli luotiin (me loimme) muodoksi ykseyden ruumiillistamiseen, prototyypiksi joka suunniteltiin majoittamaan ja olemaan (merkaba)kulkuneuvo (nousseelle) kristukselle.

[Tämä osa on suojattu. Koko artikkelin ostamiseksi katso ohjeet nettisivuilta.]

Henkiset vs. inhimilliset lahjat

Neuvosto on myös puhunut joidenkin uusien mestaruuslahjatasojen avautumisesta, joiden otaksun liittyvän ylösnousemukseemme - lahjoja joista he ovat kertoneet meille 21.12. lähtien ja jotka ilmeisesti ovat kehittyneet paljastumista kohti. He kertovat minulle, että "on tullut aika tutkia, mitä tämä merkitsee niille, jotka ovat aktivoituneet ja valmistautuneet lisävastuuseen".

On mielenkiintoista - ikään kuin mikään tästä olisi mielenkiinnotonta - että kuulen, että "se minkä hahmotamme henkiseksi, on itse asiassa hyvin inhimillistä tällä tasolla (ykseys), koska näiden kahden välillä ei ole eroa". Niinpä se minkä saatamme hahmottaa matalammissa ulottuvuuksissa "jumalan antamaksi" lahjaksi, henkiseksi siunaukseksi, on itse asiassa hyvin inhimillinen siunaus Plejadien neuvoston mukaan.

Luulen heidän yrittävän sanoa, että matalammissa ulottuvuuksissa meitä rajoittaa ymmärryksemme kapea-alaisuus muistamattomuuden vuoksi - kyvyttömyyden muistaa koko jumaluutemme. Henkiulottuvuuksissa muistamme täysin, kuka kokonaisuudessaan olemme, ns. KAIKKI "jumalan antamat" lahjat. Niinpä se mitä todistamme sisällämme, ei ole sinänsä henkisten lahjojen avautumista, koska meillä on jo pääsy kaikkiin lahjoihimme hengessä, vaan kyse on näiden lahjojen maadoittamisesta TÄHÄN ihmiselämään.

[Tämä osa on suojattu. Koko artikkelin ostamiseksi katso ohjeet nettisivuilta.]

Tässä viimeiseen pimennykseen! Siinä toivossa, että lopultakin kuolemme menneisyydelle, muttemme kehon kanssa tällä kertaa.Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.


Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.