17.5.13

Mrkich: Yhteydettömyys ennen uutta yhteyttä

TOUKOKUUN KUUKAUSIVISIOITA, OSA 2: YHTEYDETTÖMYYS ENNEN UUTTA YHTEYTTÄ
Kirjoittanut Dana Mrkich (www.danamrkich.com)
15.5.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

En ole koskaan ennen tuntenut näin energeettistä vaihetta, missä olemme nyt. Voisimme sanoa näin joka kuukausi nykyään, mutta tämä on erilaista. Siinä missä ennen tuntui siltä, että käännämme sivuja ja siirrymme lisääntyvällä nopeudella luvusta toiseen, olemme nyt vaiheessa, missä tunnumme hypänneen uuteen kirjaan. Olen kirjoittanut tämän piirteistä ja puhunut asioista, joita voimme odottaa, mutta on täysin eri asia olla tässä ja kokea se.

Kuten aina, jonkin elävä kokeminen on hyvin erilaista kuin siitä tietäminen. Meillä voi olla visioita tai sisäisiä viestejä tai voimme lukea jostain tulevasta ja ajatella, että se on valmistautumista - ja jossain määrin onkin. Kuitenkin on tuo tuntematon tekijä - miltä sen eläminen tuntuu meistä. Emme voi tietää sitä, ennen kuin käymme sen läpi.

Paras tapa kuvata tätä uutta vaihetta tuli esiin sielusessiossa viime viikolla ja asiakkaani luvalla jaan osan siitä tässä. Hän esitti kysymyksen, mihin tiedän monien teistä voivan samaistua tällä hetkellä: "Tunnen päässeeni perille - jonnekin! Mitä nyt? Tunnen sekä vapautuneeni että olevani hukassa."

Seuraava tuli läpi ja kun kirjoitin sitä, "he" sanoivat, että tätä jokainen oikeastaan käy läpi tänä aikana. Informaatio on täysin harmoniassa sen kanssa, mitä olin kirjoittanut vuosia sitten kirjassani uuden syklin todellisuudesta, joten oli hyvin innostavaa nähdä, että ihmiset itse asiassa kokevat sitä nyt:

"Minulle näytetään kuvaa sinusta planeetalla ja ikään kuin kokonaisuutesi on juuri laskeutunut. Tietysti fyysinen kehosi on ollut täällä koko ajan (syntymästäsi saakka), mutta erilaiset energeettiset ja tunneaspektit ovat latautuneet vähitellen. He sanovat, että se tehtiin näin, ettei sinulla tapahtuisi oikosulkua, ettet pakahtuisi, mutta samaan aikaan se tehtiin tahdilla, mikä piti sinut liikkeessä eteenpäin, vaikka se joskus merkitsi olemista tietoisen mukavuusalueesi ulkopuolella."

Tämä on harmoniassa sen informaation kanssa, mitä tuli aina Muutoksesta - että olemme yhtä paljon laskeutumis- kuin ylösnousemisprosessissa. Planeetta vaihtaa korkeampaan värähtelyyn ja me muutumme sen mukana, mutta samaan aikaan tämä korkeampi värähtely sallii ladata enemmän korkeampaa tietoisuuttamme fyysiseen kehoon. Emme leiju minnekään kehomme kanssa - meistä tulee korkeimman totuutemme ja potentiaaliemme elävä ruumiillistuma täällä fyysisessä kehossamme maan päällä. Kun lopultakin kykenemme vastaanottamaan enemmän korkeampaa tietoisuutta, mitä ei voinut tapahtua aikamme vanhassa ja tiheässä vaiheessa, pystymme maadoittamaan valoa ja ilmentämään sen fyysiseen muotoon. Tästä tulee selvää kaikessa. Parempi terveys ja pitkäikäisyys, tietoisemmat suhteet, tietoisempi elämistapa, kestävämpi ruokatuotanto, kestävämpi kaikki tuotanto, luonnonmukaisemmat ja ekologisemmat rakennustavat, vapaan energian käyttäminen, tietoisempi koulutus, poliittisten ja taloudellisten järjestelmien tarkistus - elämän ja yhteiskunnan jokainen aspekti transformoituu paremmaksi.

Kuten kaikessa, positiivista transformaatiota edeltää useimmiten romahdus ja kaaos. Se on luonnollinen osa prosessia. Tämä romahduksen ja kaaoksen ei tarvitse merkitä traumaattista tuhoutumista. Yleisin laukaisija näinä aikoina on tiedostamisen massiivinen lisääntyminen, aiemmin piilossa olleiden asioiden tai salaisuuksien paljastuminen ja useampien ihmisten kyky nähdä ja tietää enemmän totuutta.

Sessio jatkui: "Tuon koko ajan (kun kaikki ladattiin sinuun), olit yhteydessä Lähteeseen. He sanovat tämän arkipäiväisesti, ikään kuin "koko ajan kun imuri on päällä, se on yhdistetty lähteeseen". Imuri on tietysti yhdistetty pistorasiaan seinässä ja sähkö saa sen toimimaan. No, he näyttävät sen tällaisena - kuin johtona mikä on yhteydessä Lähteeseen ja Lähde syöttää sinua energialla, niin kuin sähkö syöttää imuria. Syöttämisessä ei tässä yhteydessä ole kyse ravinnosta, siinä on kyse energian lähettämisestä, niin että kulkuneuvo voi toimia - kulkuneuvon ollessa fyysinen kehosi ja elämäsi täällä maan päällä.

"He sanovat, että olet osa tätä Lähdettä. Kun palaat kotiin, palaat tähän Lähteeseen. Tämä Lähde on vuorostaan yhteydessä siihen Lähteeseen. Tuntuu siis siltä, että Lähde mihin olet yhteydessä, on korkealla värähtelevä ulottuvuus. He näyttävät itse asiassa minulle sen olemisena fyysisessä kehossa, mutta meidän silmillämme se näyttää tehdyn valosta, koska se värähtelee paljon korkeammalla, mitä voimme nähdä."

Selkeyden vuoksi, tämä Lähde viittasi siihen, mikä sattuu olemaan koti tälle asiakkaalle. Jotkut teistä tätä lukevista jaatte ehkä juuri tämän kodin ja toiset ovat yhteydessä eri kotiin, mutta olemme perimmiltään yhteydessä yhteen suureen Lähteeseen, mikä on koti meille kaikille.

Vaikka informaatio alla liittyy asiakkaani kotimaailmaan, jaan se tässä, koska monet teistä resonoivat sen kanssa tai ainakin pitävät sitä mielenkiintoisena, jollakin se ehkä herättää sisällänne informaation omasta galaktisesta alkuperästänne ja kaikilla meillä se kuvaa ajankohtaista muutosta, mitä koemme yhteydessämme Lähteeseen tai kotimaailmaamme tai korkeampiin ulottuvuuksiin, mistä olemme saaneet opastusta ja latauksia koko elämämme ajan riippumatta siitä, olemmeko tietoinen tuosta prosessista vai emme.

"En saa oikein selvää, onko se erittäin suuri alus vai toinen planeetta, ja he sanovat olevan vaikeaa selittää sitä meidän sanoillamme. Parhaiten voin kuvata sitä näin. Kuvittele paikka, missä on merkittävä kaupunki, jossa kuhisee ihmisiä, toimistoja, puistoja jne., mutta nämä sanat eivät oikein sovi näkemääni kuvaan. Kaupunki on ultrafuturistinen, ihmiset ovat ultrakorkeaa valovärähtelyä ja paljon pidempiä kuin me, värit ovat erilaisia, energia on erilaista. Se on hyvin todellinen paikka, mikä on olemassa tällä hetkellä.

"Tämä paikka on jossain ja kysyessäni "missä", minulle näytetään pikazoomaus avaruuteen. Se on aurinkokuntamme ulkopuolella ja tuntuu olevan myös toisessa galaksissa. Se tuntuu olevan hyvin, hyvin kaukana, mutta valonnopeudella (ja tarkoitan sitä kirjaimellisesti) olet pikazoomauksessa siellä."

Jotkut tätä lukevista resonoivat 100%:sti sen kanssa, että ovat toisesta tähtijärjestelmästä tai toiselta planeetalta. Toiset tietävät varmasti, etteivät ole yhteydessä mihinkään muuhun planeettarotuun ja menevät suoraan Lähteeseen. Toiset tuntevat kodin olevan henkimaailmassa. Niinpä lukiessasi alla olevaa, sovella se siihen, missä tunnet oman kotisi olevan. Asian ydin on, että me kaikki käymme läpi alla kuvatun siirtymän korkeammissa yhteyksissämme.

"Tämä on siis kotisi ja nämä ovat sinun kansaasi. Olet ollut heihin yhteydessä aina ja kun olet matkannut tämän maakokemuksen läpi, he ovat pysyneet yhteydessä sinuun. Minulle näytetään sellainen yhteys, että "letku" menee ulos kruunustasi, ja näin he lähettävät energiaa ja informaatiota ja myös hakevat sitä sinulta, koska raportoit takaisin, mitä koet täällä ja mitä täällä tapahtuu. Miljoonat muutkin tekevät täällä tätä tai vastaavaa.

"Viime aikoina on tapahtunut niin, että se koko "sinä" mikä oli määrä ladata, on ladattu, ja ikään kuin totuttelet olemaan uudessa puvussa. Tuota yhteysletkua jonka näin aiemmin, ei enää ole, mutta sanotaan, että olet edelleen yhteydessä, mutta yhteys on vain erilainen. Sinun on oltava 100%:sti maadoittunut tänne voidaksesi tehdä tehtäväsi (tehtävä mikä on kunnolla vasta alkamassa sinulla ja muilla, kuten he sanovat). Mutta tämä 100%:n maadoittuminen merkitsee myös, että heti kun se tapahtui, tunsit jossain määrin olevasi pimeydessä."

Okei, session seuraava osa sai höristämään todella korviani, koska se selitti niin osuvasti, miksi hyvin monet ihmiset tuntevat yhteydettömyyttä, eksyneensä, olevansa "blankko", turta, epäselvä ja epävarma siitä, mikä heidän seuraavan askeleensa pitäisi olla, kun ovat vuosia tunteneet tehtävän, jolla on tarkoitus.

"He sanovat, että on sanonta, mitä peitepoliisit käyttävät: "olemme pimennossa". Tämä merkitsee, että he ovat menneet jonnekin ilman tavanomaisia kommunikointivälineitään, ei ole kuuntelulaitteita, ei mitään. He eivät pysty kuulemaan tiimiä ulkopuolisessa pakettiautossa eikä tiimi ei näe tai kuule heitä. Se on pelottavaa ja riskaabelia, mutta joskus välttämätöntä. Tietysti vain kaikkein kokeneimmat tekevät jotain tällaista.

"Annetaan myös esimerkki siitä, miten avaruussukkulan tullessa ilmakehään on noin 12 minuuttia, jolloin se on pimennossa. Avaruusaluksen ja maavalvonnan välillä on viestintäkatko. Sitten se pääsee ilmakehän läpi ja on taas linjoilla.

"Sanotaan, että tässä muutosprosessissa, siirtymässä syklistä toiseen, värähtelystä toiseen, jokainen meistä menee muutamaksi hetkeksi pimentoon eli tuntee olevansa ilman yhteyttä yläkerran "piipitykseen", kun murtaudumme uuteen värähtelyyn."

Uusi taajuus on hyvin erilainen kuin vanha - paljon samaan tapaan kuin uudessa televisiossa on enemmän kanavia (parempi yhteys "kotipiipitykseen", enemmän synkronismia), selkeämpi ääni ja terävämpi kuva (kohonnut intuitio, telepatia ja kyky nähdä/kuulla toiset ulottuvuudet). "Sanotaan, että tämä tapahtuu eri aikaan eri ihmisillä ja sanoessaan sen vievän muutamia kuukausia, he tarkoittavat omaa aikaansa! Meillä se voi olla päiviä, viikkoja tai kuukausia."

Tätä monet teistä ovat kokeneet. "Olette menneet läpi siirtymätunnelista ja ilmestyneet ulos toisesta päästä. Mutta se ei merkitse välitöntä selkeyttä. He antavat toisen kuvan ja sanovat, että tiedät, miten kuvan ja äänen oltua poissa, ne eivät aina palaa täydelliseksi hetkessä. Kuva pätkii - selkeä, pysähtynyt, selkeä, pysähtynyt. Samoin ääni - selkeä, vääristynyt, selkeä, vääristynyt. No, olet tuossa vaiheessa. Sopeutat fyysistä kehoasi uuteen taajuuteen, mutta se vie vähän aikaa.

"Tämä muistuttaa minusta prosessia, minkä ihmiset käyvät läpi saatuaan kuulolaitteen. Heidän täytyy mennä vuoden ajan kerran kuussa säädättämään sitä. Niin kauan vie hienovirittäminen, jotta he voivat kuulla normaalisti.

"Tässä siis vähän valoa siihen, miksi tunnet vapautuneesi ja eksyneesi samanaikaisesti. Olet vapaa vanhasta syklistä ja vanhoista sopimuksista, mutta olet hyvin uudella alueella, jossa on uusi taajuus, mihin edelleen sopeudut.

"Siinä missä vanhassa syklissä ponnisteltiin paljon ladaten enemmän ja enemmän energeettisiä ja tunneaspekteja (ja kokien elämän tapahtumia laukaisemaan noita prosesseja), uudessa syklissä on kyse etenemisestä tarkoituksesi täyttämiseen kaikkien aspektiesi kera. Minulle näytetään kuvaa soturista, mutta valonsoturista. Ei soturista, jolla on aseita tai mitään vastaavaa. Soturi viitaa olentoon, millä on voimaa ja rohkeutta, mikä on varustettu taidoilla, työkaluilla, tiedolla, rakkaudella ja tuella/yhteyksillä, joita tarvitaan sen tekemiseen, mitä sinun on tehtävä."

Monet teistä kysyvät tarkoituksestaan. Vanhassa syklissä useimpien täytyi päästä läpi henkilökohtaisista tarkoituksistaan ensin - tutkien teemoja, jotka liittyivät voimaan, itsearvostukseen, itsensä rakastamiseen ja muihin tärkeisiin sielupiirteisiin. Tuon syklin loppua kohti tuli sitten tärkeäksi selvittää kaikki vanha karma, lopettaa vanhat mallit ja sopimukset ja päästää irti kaikesta jäljellä olevasta tunnejätteestä, mitä oli kertynyt kaikista tutkimisvuosista. Olen käyttänyt aiemmin sellaista analogiaa, että vanhassa syklissä keräsimme ja kehitimme ainesosia kakkumme tekemiseen, sitten meidän oli siivottava keittiö ja nyt kun kakkumme on otettu uunista, kaikki kakut tekevät yhteistyötä ja luovat todella upean konditorian eli maailman.

Vaikka tässä uudessa syklissä - ja tämä soveltui joihinkin jo vanhassa syklissä - joillakin on hyvin erityistarkoitus, useimmilla on yleistarkoitus - on se sitten auttaa toisia heräämään, vaikuttaa positiivisesti pelkästään omalla valollaan, olla parantava tai vahvistusta antava olemus tai jakaa tietoa. Se miten päätät tehdä tämän, riippuu sinusta.

"Sanotaan, ettei roolisi ole yksi asia, se on monia asioita. Ennen kaikkea se on olla tämä valo-olento, mikä olet, ruumiillistaen valosoturienergiaa ja seisoen valossa valon puolesta. Tämä kaikki kuulostaa hyvin new agelta, mutta se ei ole tarkoitettu niin. Se tuntuu hyvin maadoittuneelta, siinä on kyse totuuden puolustamisesta, pysymisestä uskollisena sille, minkä tiedät olevan hyvä, oikein ja totta. Se tuntuu siltä, että kun kaikki ovat maassa ja järkyttyneitä ja heidän on vaikea ymmärtää, mitä tapahtuu, tai he käyvät läpi suurta haastetta, olet paikalla auttamassa heitä, antamassa eri perspektiivin, kupin teetä, halauksen, kuuntelevan korvan, mikä auttaa heitä tuntemaan olonsa vähemmän hulluksi ja yksinäiseksi - se riittää, mitä tahansa teet. Kaikki lasketaan mukaan ja kaikki on osa valosoturitehtävääsi.

"He puhuvat nyt hyvin kovalla ja jylisevällä äänellä ja sanovat: "Älä aliarvioi tämän merkitystä". He sanovat, että aliarvoimme sen, miten paljon se auttaa kaikkia, kun autamme yhtäkin ihmistä yhden tunteen tai vaikean hetken läpi.

"He sanovat, että olet kulkenut oman kivisen osuutesi läpi, mutta on niitä, jotka vasta nyt kulkevat noiden vesien läpi. Tehtäväsi on auttaa heitä parhaalla osaamallasi tavalla joka hetki. Miten tiedät, keitä auttaa? Auta niitä, jotka pyytävät. He eivät ole ilmeisiä tyyppejä. Sinulla on ehkä perheenjäseniä, joiden uskot olevan ensisijaisia kandidaatteja autettavaksi, mutta he eivät ole valmiita. Saatat olla valo, mitä satunnainen vieras ihminen ostoskeskuksessa tarvitsee sattumanvaraisena päivänä. Mutta se ei ole sattumaa. He sanovat, että kaikki on täydellisesti suunniteltua. Menet sinne, minne sinun tarvitsee mennä, edes tietämättä, että sinut lähetettiin. Vasta myöhemmin oivallat: 'Hmm, aioin hakea maitoa vasta huomenna, mutta jokin sai minut menemään tänään, ja koska menin tänään, kävin keskustelun tuon tytön kanssa, ja luulen, että se ehkä muutti hänen mielensä toiveikkaampaan tilaan.'"

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.