21.5.13

Rother: Marraskuun sato - Maapallon uudelleenkylväminen


MARRASKUUN SATO - Maaplaneetan uudelleenkylväminen
Ryhmää (the group) kanavoinut Steve Rother (www.lightworker.com)
Uutiskirjeestä 15.5.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Steveltä:

Tässä kuussa Ryhmä palaa kollektiivina puhumaan siitä, mitä maaplaneetalla on edessään. Viime kuussa Ajanpitäjä puhui sen voimakentän purkamisesta, mikä on suojellut maata kaikki nämä vuodet. Nyt Ryhmä puhuu eräästä tärkeästä tapahtumasta, mikä tapahtuu marraskuussa 2013 ja mikä kylvää uuden elämän siemeniä maan päälle. He puhuvat ISON-komeetasta - niin kuin NASA kutsuu sitä - ja sen on määrä saavuttaa meidät 28.11.2013. Sen odotetaan tuovan maan päälle laaja kosminen pölypeitto, minkä Ryhmä sanoo kantavan uuden elämän siemeniä.

Isoja haleja ja lempeitä tönäisyjä,

Steve

Vinkki hengille jotka teeskentelevät olevansa ihmisiä: pidä hattua ollessasi ulkona 36-48 tuntia auringonpurkauksen jälkeen.

Huom.: Seuraava viesti on kanavoitu uudelleen ja editoitu Ryhmän opastuksella, jotta se olisi selkeä tässä muodossa.

* * *

Tervehdys

No, tervehdys, rakkaat ystävät. Luulitteko, etten tulisi ollenkaan sanomaan "hei"? Minun oli halattava teitä kaikkia, annettava teille yksi pikkuhymyni. Niin sitä pitää, olen Elrah Rytmipalvelusta. Nyt kun olemme kaikki asettuneet, tuon muun Ryhmän sisään teitä varten, okei? Se on tavallaan mielenkiintoista, koska he eivät kutsu itseään Ryhmäksi. Tämän nimen Isäntä tavallaan keksi, koska hän ei tiennyt, miten kutsua heitä, koska he eivät antaneet mitään nimeä. He odottavat sanoakseen muutaman sanan, jotka ovat todella tärkeitä, joten tässä tulee.

Terveisiä kotoa


Rakkaat ystävät, on suuri kunnia olla taas siinä olemuksessa, jota Steve kutsuu Ryhmäkollektiiviksi. Mutta tiedättekö te, keitä te olette? Me tiedämme, keitä me olemme - se ei ole mikään ongelma meille. Tiedämme tarkkaan, minne olemme menossa ja mitä teemme. Haasteena on, että useimpien teistä täytyy laittaa jonkinlainen nimilappu meille, jotta voitte tuoda meidät maailmaanne. Hän antoi meille nimen "Ryhmä". Mistä hän sai tuon nimen? Miten kummallinen nimi! Emme koskaan esitelleet itseämme sanoen: "Tervetuloa. Olemme Ryhmä." Mikä ryhmä? Kenen ryhmä? Mikä nimi? Mistä se tuli? Mitä se merkitsee? Haluamme kertoa teille paljon siitä tänään, sillä jaamme paljon tärkeitä asioita siitä, mitä teillä kaikilla on edessänne. Tapahtuu hyvin paljon ja se on mielenkiintoista. Mutta palataanpa takaisin viime kuuhun, kun Ajanpitäjä avasi kokonaisen sarjan mielenkiintoisia asioita, joita tuomme aina, kun voimme. Puhumme tästä tänään, jotta voitte ymmärtää laajemmasta perspektiivistä, mitä tapahtuu.

Oletteko tietoisia, että jokainen ihminen joka on koskaan ollut maan päällä, on etsinyt jotain ulkopuolelta heijastamaan itseään? Kaikki rodut ympäri maapalloa ovat keksineet jonkin jumalan, jumalhahmon, mestariolennon johon he ovat katsoneet ylöspäin. Jotkut rodut ovat muodostaneet niistä rakennelman tai tehneet niistä mestaritarinan, mitä ovat välittäneet sukupolvelta toiselle. Ihmiset heijastivat voimaansa tällä tavalla, mitä itse asiassa kaivattiin kovasti maaplaneetalla.

Olette kaikki luojia, suurimmalta osin olette tiedostamattomia luojia, jotka vasta heräävät unesta ymmärtämään, mitä on todellinen voimanne maaplaneetalla. Nyt alatte tajuta ja omistaa tämän ja tapahtuu muutamia asioita, koska heijastuksenne maailmassa on muuttunut. Tämä oli se viesti, minkä toimme Ajanpitäjän kautta viime kuussa, mutta selitetäänpä vähän enemmän, jotta voimme laajentaa tätä ymmärtääksenne sen omassa maailmassanne.

Kaikilla teillä on jotain erityistä, mikä merkitsee teille paljon. On se sitten jumalolento, mikä heijastaa omaa luomistanne, uskomusjärjestelmä, onnenkynä, onnenlantti mitä kannatte taskussanne - mitä tahansa se onkin - nousette aamulla ylös ja luette astrologisen ennusteenne tai viritytte omiin energioihinne selvittääksenne, missä olette tuona päivänä. Kaikki nämä ovat heijastuksia voimastanne ja kaikki ne ovat juuri liikkuneet - ne ovat vapauttaneet teidät. Kaikki voimat mitä olette nähneet näissä energioissa, ovat nyt päästäneet irti ja siirtyneet kauemmas.

Tämä on ehdottomasti uskomatonta, koska se merkitsee, että te kaikki voitte alkaa nähdä enemmän voimaanne siinä, kuka oikeasti olette tällä planeetalla, kenties ensimmäistä kertaa. Se on erittäin vaikeaa, koska teillä on ego. Meidän ei tarvitse käsitellä sitä Kotona. Te tarvitsette tunteen itsestä, joten siksi teidän on jatkuvasti tasapainotettava egonne. Mikä on minun? Mikä on heidän? Kuka tämä on? Missä minun pitäisi olla? No, kerromme teille, että sydämenne tietää vastauksen näihin kysymyksiin. Tämän vuoksi lähetämme teidät tähän suuntaan tänään, koska teille on annettu polku, teille on annettu kartta pitkälle ajassa eteenpäin vain nähdäksenne, mitä on tapahtunut.

Viime kuussa kerroimme teille, että kaikki nämä energiat on vapautettu. Älkää luulko, että ne ovat menneet iäksi, koska useimmat teistä rakastavat noita heijastuksia. Tuotte ne siis takaisin elämäänne, mutta teidän ehkä täytyy säätää niitä vähän saadaksenne ne todella toiminaan, niin kuin vielä vähän aikaa sitten. Säätö tapahtuu heijastamaan omaa voimaanne, enemmän sitä, kuka olette, jotta voitte alkaa nähdä itsenne kaikkialla, mihin katsotte maailmassa. Tämä on erittäin vaikeaa, silloin kun teillä on ego. Teillä on taipumusta paisutella egoa siinä määrin, että se voi eristää teidät lähteestänne, mutta kerromme teille, että vastakkainenkin on totta. Koska jos teillä ei ole riittävästi egoa erottuaksenne ja kantaaksemme viestiämme, ryöstätte maailmalta ja itseltänne omat energianne, joita tulee läpi.

Kerroimme teille hyvin kauan sitten, että kaikki olennot maan päällä ovat aina kanavoineet. Se on hyvin kummallinen ja mystinen asia erittäin monille teistä maaplaneetalla ja kuitenkaan se ei ole lainkaan mystistä. Teillä kaikilla on opastusta, mitä kuuntelette säännöllisesti, ja mitä enemmän opitte kuuntelemaan sitä kasvaessanne, sitä helpommaksi elämä tulee, joten pyydämme teitä löytämään nuo heijastukset elämästänne. Löytäkää nuo uskomusjärjestelmät ja katsokaa niitä tarkkaan, jotta voitte säätää niitä varmistamaan, että voitte nähdä heijastuksenne edessänne olevassa taiassa.

Puhuimme viime kuussa myös siitä energiavapautuksesta, mikä on sallinut komeettojen tulla planeetallenne. Teillä ei ole aavistustakaan, miten paljon verhon tällä puolella juhlitaan sitä, mitä maaplaneetalla tapahtuu. Puhumme selvemmin, että voitte kuulla sen eri tavalla. Tämä on syy, miksi halusimme tulla kollektiivina tällä kertaa ja puhua teille kaikille ilman rytmejä, aksentteja ja muita haasteita, jotka joskus aiheuttavat vastustusta. Ajanpitäjä palaa, hän on tietysti edelleen täällä. Hän ei koskaan mene pois, vaikka pyytäisimmekin. Hänen osansa energiaa ja kaikki tuo rakkaus heijastuu teille täällä.

Kolme sisarusta: Venus, maa ja Mars


Maapallo on asteittain heikentynyt, kun kaikki asiat aaltoilevat. Meistä on melko kiehtovaa, että ihmiset tutkivat Marsia tällä hetkellä, koska maasta oli tulossa samanlainen kuin Mars kadottamalla magneettikenttänsä. Siksi aurinkotuulet olisivat muuttaneet sen hiekanjyviksi ja poistaneet suurimman osa kauneutta ja elämänmuotoja, joita on luonnostaan runsaasti täällä.

Meistä on mielenkiintoista, että tutkitte Marsia, koska olemme kertoneet teille, että löydätte elämää Marsista. Ja lopulta saatte selville, että se oli te - tuo planeetta oli alun perin yksi niiltä alueilta, mistä tulitte - ja puhumme tästä lisää, kun menemme eteenpäin. Oli muutamia melko katalyyttisiä tapahtumia, mitkä sallivat Marsin jakaa hiilidioksidivaippansa maaplaneetan kanssa, mitä tarvittiin yhdessä kohtaa, jotta muodostuva elämä voisi vaihtaa uudelle kasvualustalle. Se on onnistunut hyvin.

Tieteenne edistyy hyvin ja sitten kun lopulta mennään Venukseen, havaitaan, että oli kolme sisarusta, jotka toimivat yhdessä muodostaakseen sen elämän, mille puhumme tällä hetkellä. Saatte selville enemmän kaikesta tästä, koska kaikki nämä energiat ovat olleet täällä maaplaneetalla, mutta ne on suurelta osin väärinymmärretty ja väärintulkittu niiden laajempien uskomusjärjestelmien vuoksi, joita on kiertänyt ihmiskunnassa. Kun avaatte silmänne ja katsotte jotain, näette vain sen, mitä odotatte näkevänne. Juuri näin luojat toimivat, joten sallitte itsenne nähdä muita asioita, joita ette pystyisi normaalisti kuvittelemaan.

Kun tunnette tämän vapautumisen, se on pelottavaa joillekin teistä. Monet ovat perustaneet elämänsä tälle heijastukselle - kunnioititte sitä, rukoilitte sitä joskus ja olette antaneet sille voimanne. Sen selville saaminen, että se on vain heijastus omasta energiastanne, tyhjentää joskus egonne melko nopeasti. Universumissa ei voi olla mitään suurempaa heijastusta kuin omanne. Yllättääkö tämä teidät? Kannatte tällä hetkellä olemuksessanne osaa suurimmasta informaatiosta Kotoa, kun kuljette maan päällä, ja useimmat eivät edes tiedosta, että näin on.

Luottakaa meihin, kun sanomme, että on olemassa ehdoton testi sen selvittämiseen, oletteko valmis maan päällä vai ette, koska maaplaneetalla ei ole sijaa harhailijoille tai niille, jotka haluavat vain maleksia ja katsella peliä. Teillä kaikilla on jotain tärkeää. Se testi? Se on helppo. Etsikää pikkupeili ja laittakaa se nenän alle, ja jos se sumentuu, ette ole valmis. Se on todella yksinkertaista. Ette ole vielä valmis, on lisää tehtävää.

SUURI peili

Puhutaanpa nyt tämän informaation vapauttamisesta ja heijastuksistanne irrottautumisesta. Eikö ole mielenkiintoista, että monilla järjestäytyneillä uskonnoilla on suuria haasteita tällä hetkellä? Ne uudistuvat, jotta ihmiset voivat heijastaa voimaantuneiden ihmisten energiaa. Kyse on muustakin kuin vain järjestäytyneistä uskonnoista, rakkaat ystävät. Kyse on ihmiskollektiivin joka muodosta, sillä odotuksenne ovat muodostaneet kaiken tämän. Olette luoja, vaikkei egonne osaisikaan käsitellä sitä. Olette luoneet kaiken edessänne, matka joka osassa.

Puhutaanpa siis isosta kuvasta. Tämä informaation ja kiinnittymisen vapautuminen on avannut oven, koska maaplaneetta on ollut hitaassa rappeutumissyklissä. Se on menettänyt lajeja säännöllisesti ja hitaasti kuollut viimeisten 150 vuoden aikana, kuten tieteenne tulee todistamaan. Suurin osa biologeistanne ja botanisteistanne ovat hyvin huolestuneita tästä, koska he näkevät planeetan kuolevan eivätkä tiedä, mitä tehdä asialle. Se on jo muuttunut ja he näkevät pian tästä todisteita. Koko ihmiskunta on kääntynyt kulmasta ja näin teidät on vapautettu asioista, jotka ovat heijastaneet voimaanne.

Monet teistä ovat nähneet niiden jäänteitä, jotka laittoivat alun perin kilvet paikoilleen suojelemaan maapalloa. Tällöin puhutte niistä, jotka rakensivat pyramideja. Paljon selittämättömästä tulee selitettyä, kun näette sen siitä, missä ihmiskunta on nyt. Monille maapallon käsitöille ei ole vielä perinteistä selitystä sille, mistä ne tulivat tai mitä ne tekevät maan päällä. Oma suunnitelmanne on tarkoituksella estänyt teiltä nämä varjomuistot. Pyramidit ovat aina muodostaneet suojakilven maapallon ympärille, vaikka ne ovatkin peittyneet ja unohtuneet monissa paikoissa maan päällä. Nämä eivät ole kaikki pyramideja, koska osa on ihmisten tekemiä ja ne ovat kopioineet alkuperäisiä malleja vaihtelevalla tehokkuudella.

Pyramidivoima

Pyramidiverkosto maan päällä on muodostanut suojakilven planeetan ympärille ja se on estänyt tiettyjä meteoreja ja komeettoja osumasta siihen.
Tämä on purettu ja hyvin erityisestä syystä. Olette kuulleet niistä kahdesta suuresta meteorista, joita on tullut ja jotka ovat päässeet sanomalehtienne etusivulle, mutta te ette ole tietoisia kaikista pienistä, joita tulee nyt. Koska tämä suojakilpi mikä on ollut paikoillaan melkein maapallon alusta saakka, on purettu, saatte kylvön näistä komeetoista tämän vuoden marraskuussa, kuun lopulla. Teillä pistäytyy komeetta, joka pirskottaa elämää maapallolle. Kerromme teille tämän erityisesti, koska komeetat ovat kylväneet alun perin kaiken elämän. Tiedemiehenne eivät ole kanssamme samaa mieltä tässä kohtaa, mutta kerromme teille, että te ette ole maapallolta, eikä ole kukaan. Olette itse sijoittaneet itsenne tänne hyvin huolellisesti.

Nyt käytte läpi evoluutiota. Teidän on aina ollut välttämätöntä kuolla ja jättää fyysinen keho, kiertää sitten Kotiin ja reinkarnoitua takaisin tekemään se taas. Tämä on ensimmäinen kerta, kun ihmiset kulkivat tuosta portista menemättä Kotiin, kuolematta. Kuljette ylösnousemusprosessissa tällä hetkellä ja matkan jokaisella askeleella olette suurempia kuin eilen. Kaikki tämä on kauneutta, mikä teillä on edessänne. Kaikilla teillä on kontrolli tähän.

Älkää pelätkö näitä komeettoja, kun ne tuovat uuden elämänmuodon, kun ne sirottelevat elämänmuotoja. Olette menettäneet elämänmuotoja maaplaneetalla hyvin pitkään ja nyt sitä on aika kylvää taas uudella tavalla, joten katselkaa ja juhlikaa marraskuun komeettaa. Olette jo antaneet sille nimen, mutta me pidättäydymme kertomasta sitä, koska meidän nimemme eivät ole samoja kuin teidän.

Tiedemiehenne tietävät tästä komeetasta, mikä on tulossa, ja se sirottelee pölyä matkan varrella. Se hajoaa periaatteessa joka kerta, kun se menee ohi, ja sirottelee näin kosmista pölyä maaplaneetalle. Itse asiassa tiedemiehenne yrittävät nyt laskea, pystyttekö näkemään pölyn laskeutumisen. Näin paljon pölyä odotetaan tästä marraskuun komeetasta. Itse asiassa tuo komeetta ei olisi koskaan osunut maapalloon, paitsi nyt kun menitte portaalin läpi ja puritte sen joka osan. Se ei osu maapalloon, se kulkee kaukana siitä ja koukkaa auringon ympäri, mutta se sirottelee kaikkia kauniita elämän siemeniä maaplaneetalle.

Olette täällä, rakkaat ystävät, uskomattoman kauniina ja kriittisenä aikana ihmiskunnan ja maapallon kaikista aikajanoista. Maapallo energisoidaan uudestaan. Myös ne ley-linjat, magneettiset ley-linjat heikkenevät, jotka muodostavat maapalloa kantavan magneettiverkon. Maaplaneetan magneettirakenteet ovat heikentyneet 12% viimeisten 100 vuoden aikana. Tämä johtaa myös heräämisenne unesta. Erittäin kaunista. Olette pärjänneet hyvin, olette toteuttaneet sen täällä ja olette täällä. Te selvisitte. Ette ainoastaan selvinneet, vaan olette täällä kysyen, mitä voitte tehdä seuraavaksi.

Olette täydellisesti asemissa ollaksenne maaplaneetan tietoisia luojia ja toivomme, että nautitte tästä matkasta, rakkaat ystävät, sillä olette ilmoittautuneet mukaan ja odottaneet ikuisuuden niitä tilaisuuksia, joita on nyt teidän jokaisen edessä. Tunnette tien Kotiin ja jos lakkaatte ajattelemasta aivoilla ja alatte tuntea sydämellä, se johtaa teidät Kotiin. Tunnette tien ja tervehdimme teitä syli uskomattoman avoinna ja toivotamme teidät tervetulleeksi Kotiin, sitten kun lopulta päätätte karistaa tuon kehon ja palata. Rakkaat ystävät, nytkin olette suurimpia enkeleitä, joita on koskaan elänyt, ja tarkoitamme sitä hyvin vilpittömästi. Emme ole koskaan nähneet sitä, mitä maan päällä tapahtui, ja olemme hyvin ylpeitä teistä. Olette luoneet taikaa silmät apposen auki.

Suuresti kunnioittaen pyydämme teitä kohtelemaan tosianne arvostaen. Hoivatkaa toisianne ja pitäkää noita ovia avoimena aina tilaisuuden tullen ja pelatkaa hyvin yhteen.

Espavo.

Ryhmä

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.