29.6.13

Deepthi: Energiapäivityksiä ja Rooman terveisiä ♥Hei Rakkaat,

Terveisiä aivan upeasta Roomasta, jossa sain viettää kuusi ihanaa ja erittäin voimallista päivää valokuvaajaystäväni Shawnin kanssa. Yhtenä iltana Shawn oli jo lähtenyt edeltä käsin kaupunkiin etsimään kuvauspaikkoja, kun minä jäin vielä hetkeksi hotelliin lepäämään. Olimme kävelleet joka päivä aivan valtavasti, joten jalkani huusivat jo hoosiannaa.

Tuona yhtenä iltana lähdin kaupunkiin sitten vasta myöhemmin Shawnin perässä. Tämä oli neljäs matkani Roomaan, mutta yleensä olen käyskennellyt kaduilla aina vain seuralaisen kera. Nyt minulla oli kuitenkin tilaisuus kävellä pitkä matka yksin pitkin Rooman idyllisiä katuja, ja voi Luoja miten siitä nautin! Yhtäkkiä oivalsin täysin, miksi olin tuonne kaupunkiin tällä kertaa johdatettu: kaupungissa hehkuvan femiinienergian takia, joka oli aivan käsinkosketeltavan vahva.  Tuntui, että sielu oikein janosi naisellisuutta ja kauneutta, jonka tuo kaupunki yhtäkkiä minussa herätti! Se tuntui niin upealta! Hengitin  Rooman hoitavaa energiaa joka solullani, ihailin koko sydämestäni sen kultaisia valoja, superkauniita rakennuksia ja lempeää ilmapiiriä. Juuri tätä sydämeni juuri nyt tarvitsi. 

Itse olen kokenut, että jos viime vuosi olikin jatkuvaa pullonkaulasta sukeltamista ja hädin tuskin tehtävästä selviytymistä, niin tämän vuoden energiat ovat olleet toisenlaiset. Ensin tuntui niin kuin olisimme olleet täydellisessä vapaassa ilmalennossa kaiken 2012-energian jäljiltä noin kolmisen kuukautta. Sen jälkeen loppukeväästä ja erityisesti huhti-toukokuussa alkoi taas rytistä, mutta jotenkin salakavalalla tavalla. Pinnalta katsoen näytti, että eihän tässä mitään, vähän myllerretään sieltä sun täältä, mutta lopulta paljastui, että kaikki mitä olimme käyneet läpi huhti-toukokuun aikana olikin ollut entistäkin perustavanlaatuisempaa. Suhteitamme aivan lähimpiin rakkaisiimme ravisteltiin ja todella irrotettiin pohjamudista. Tuntui niin kuin olisimme olleet kukkia, jotka olivat olleet sietämättömän monia vuosia samoissa ruukuissa, ja jotka nyt yhtäkkiä repäistiin pois ruukun ahtaudesta ja heitettiin aivan uuteen ruukkuun, jossa ei ollut edes multaa vielä. Hetken tuntui olo, kuin olisi kala kuivalla maalla, kunnes kesäkuun puolelle päästyämme olemme yhtäkkiä saaneet rehevää, juuri kasteltua, tuoretta multaa juuriemme alle ja täysin uuden perustan kaikelle olemisellemme ja tekemisellemme. On ollut täysin järjettömän huikeaa seurata tätä kaikkea niin omassa kuin muidenkin ihmisten elämässä. Yhtäkkiä missään ei ollut järjen hiventäkään, ja samalla syvällä sydämessämme olemme tunteneet suurta, salaista nautintoa, kun olemme vihdoin päässeet omaan voimaamme. Ja jatkoa seuraa:

Useat ovat raportoineet minulle juhannuksen ajan valtavista energialähetyksistä, ja sen mukana tulleista fyysisistä oireista, mm.kuumeesta ja muista kehokivuista. Itsellänikin meni matkan ensimmäiset päivät kuumeen syleilyssä, jossa vanhaa pestiin pois ja tehtiin tilaa aivan uudelle, huikealle näköalalle elämästä. Juhannuksena avautui niin vahvat transformaatiomahdollisuudet, että kyllä tässä on saanut aivan henkeä pidätellen seurata, että mitä tapahtuu ja mitä "vanhasta elämästä" on kohta enää jäljellä. Tämä aika ja nämä energiat tukevat meitä erittäin vahvasti sydämenpolulle lähtemisessä. On aika ottaa korkein visio itsestä käyttöön, aktivoida oma voima, tasapainottaa sisäinen feminiininen ja maskuliininen energia ja elää todeksi se, kuka tänä päivänä olet. Pelot ovat vain illuusio, jonka tarkoitus on antaa meille vastavoimaa, jotta uskallamme kurottaa korkeinta rakkausolemustamme kohti. Sivuuta siis pelot ja näe kuka todella olet. Kukaan ei voi todellista valoa sinulta ottaa pois. Siellä missä koet rauhaa, olet täydellisimmin oma itsesi.Minua on pyydetty kirjoittamaan myös ruoasta ja sen merkityksestä. Jos olet uusi lukija blogissani ja kaikki termit ylösnousemuksineen ja valokehoineen ovat hepreaa, niin ei huolta. Yksinkertaisimmillaan tämä blogi kertoo minun matkastani itseeni, ja toivon voivani omien kokemusteni kautta heijastaa sitä, mitä koko maapallo käy tällä hetkellä läpi: ylösnousemusta. Ylösnousemus tarkoittaa tässä yhteydessä sitä, että meillä on historialliset mahdollisuudet juuri tämän ajan energioissa astua omaan voimaamme ja alkaa elää sydämestämme käsin ilman pelkoa. Itsekseen se ei toki tule. Se tulee sillä, että uskaltaa katsoa omaa elämäänsä rehellisesti silmiin ja tehdä ne muutokset, joita sydän kehottaa tekemään. Usein olemme jumissa pitkässä avioliitossa, jossa kumpikaan ei enää voi hyvin, koska ei olla annettu toisilleen  - ja etenkään itselle - tilaa vapaaseen sielunkasvuun. Tai saatamme olla jumissa työpaikassa, jonka yleinen ilmapiiri syö voimiamme joka ikinen päivä. Tai saatamme huomata, että emme ole koskaan oikeastaan toteuttaneet niitä haaveita, joista olemme aina haaveilleet. Jokin meitä on pidätellyt.

Sanomme, että meillä ei ole rahaa, meillä ei ole aikaa tai meillä ei ole tarvittavia työkaluja muutoksen tekemiseen. Todellisuudessa se, mikä meiltä puuttuu muutoksen tekemiseen on itsetuntemus. Niin kauan kuin peilaamme maailmaamme ulkoisen kautta emmekä uskalla katsoa elämäämme silmiin, pysymme tyytymättöminä elämään. Onni ja muutos ei koskaan löydy ulkopuolelta, se on löydettävissä ainoastaan omasta sydämestä, itsensä hyväksymisestä. Ja koska olemme yhtä, niin kun hyväksyt itsesi, olet samalla hyväksynyt kaikki muutkin ja pystyt tuntemaan rakkautta ja myötätuntoa muita ihmisiä ja kaikkia elämäntilanteitasi kohtaan. Sitä on ylösnousemus: vaihtamista mielen ja sydämen radiokanavaa taivaskanavalle, jossa mikään ulkoinen ei itse asiassa enää hetkauta sinua puoleen eikä toiseen, vaan pystyt tuntemaan iloa ja onnea kaikesta huolimatta ja juuri siksi. Ymmärrät, että jokainen elämäntapahtumasi kuuluu polullesi, jotta oppisit tuntemaan itsesi paremmin. Ja jos vielä syvemmälle mennään, niin itse asiassa ennen maan päälle syntymistäsi olet itse valinnut elämäsi olosuhteet kokeaksesi juuri sen, mitä olet tähän elämään tullut kokemaan. Miksi siis valittaa matkasta, jonka olet itse valinnut? Sen sijaan nauti jokaisesta mutkasta ja kurvista, kaikista tunteista, joita olet päättänyt tulla tänne kokemaan, ja näe ne lahjana ja siunauksena. Tämä on sinun elämäsi, anna sen olla paras mahdollinen matka Sinulle! 

Mutta siihen ruokaan. Olen jakanut blogissani useita näkemyksiä ja ajatuksia sydämenpolulle astumisesta omiin kokemuksiini peilaten. Itselläni yksi polkuuni vaikuttaneista tekijöistä on ollut ruoka. Alunperin lähdin kyseenalaistamaan omaa hyvin pitkälti leivänsyöntiin keskittynyttä ruokavaliota sen myötä, kun olin käynyt Intiassa ja alkanut yhtäkkiä ymmärtää puhtaan ruoan merkityksen kehollemme ja mielen selkeydelle ja tasapainolle. Sain kokea vaiheen (2009), jossa ruokavaliostani tippui täysin yrittämättä pois sekä liha, kana että kalatuotteet, sekä alkoholi. Tein myöskin elämäni ensimmäiset paastot, ja sain huomata, miten paljon ruoka vaikutti mielentilaan. Kokeilin raakaruokaa, joka lopulta asettui kasvisruokavalioon. Edelleen syön kuitenkin maitotuotteita, ja pitsankin heitän naamaan, jos siltä tuntuu. Varsinkin Roomassa, aahhh!!! :D ♥ 

Peruslinjanani tällä hetkellä on se, että yritän syödä kehoani kuunnellen niin, että se saa paljon vettä, sekä mahdollisimman luomu- ja lähiruokapainotteista kunnon ruokaa. Kirjaa kirjoittaessani olen kokannut jopa päivittäin, mikä on ollut minulle todella harvinaista, mutta joka on tuonut päivään aivan uutta rytmiä ja kirjoittamiseen sopivia ajatustaukoja. Mutta koska olen reissunainen, niin aina ei luonnollisestikaan ole saatavilla puhtainta mahdollista ruokaa. Silloin syön, mitä eteen tuodaan ja mitä on tarjolla. Jos se tarkoittaa huoltoaseman päivän vanhaa sämpylää, niin silloin se sitten on niin, ja koitan olla kiitollinen, että minulla on ylipäätään mahdollisuus syödä. Itse ajattelen, että maalaisjärki on paras mittari ruoka-asioita ajatellessa. Toki puhdas ruoka tuottaa myös puhtaita ajatuksia, joten sillä on merkitystä minkä laatuista ruokaa suuhunsa laittaa.

Ai niin, eilen olikin aivan ihana herkutteluhetki, kun saavuimme Shawnin kanssa Roomasta ja suunnistimme Tampereelle, jossa minulla oli Tangomarkkinoihin liittyen telkkarikuvaukset - joka tulee muuten huomenna lauantaina ulos telkkarista klo:21. Tampereelle saavuttuamme suunnistimme oikopäätä Jaakon Smoothie Studiolle, josta saimme mukaamme niiiiiiin ihanat porkkanaraakakakut sekä herkkusmoothiet! Kyllä keho kehräsi onnesta! ♥ Siitä olikin sitten mahtava käynnistää täyspitkä kuvauspäivä tangofinalistien ja tuomariston kanssa ensin Tohlopin studiossa sitten Nightclub Tähdessä.

Tahdonpa tähän samaan hengenvetoon vielä myös kiittää kaikkia niitä, jotka ovat myötäeläneet kanssani ääniasioideni kanssa. Oma tilani on ollut koko ajan rauhallinen, levollinen ja rakkauden täyteinen. Minulla oli diagnoosi asialle jo ennen virallista diagnoosia, ja olin viime syksystä saakka tiennyt, mitä tässä oikein käydään läpi. Niin kuin aina, minun suurimmat oppiläksyni tulevat aina ääneni kautta, koska se on tärkein työkaluni ja samaistumisen kohteeni. Niin nytkin. Sitä mukaa, kun olen pystynyt vapauttamaan itseäni vanhoista kaavoista ja asetuksista ja löytämään entistä rakkaudellisempaa tapaa elää ja katsoa elämää, myös ääni on alkanut toimia. Ensin piti aloittaa ihan perus puhumisesta lähtien, ja sitten hiljalleen on siirrytty laulamiseen.

Jotain aivan ihanaa sain kokea myös diagnosia seuranneina päivinä. Samaan aikaan kun sähköpostini tulvi ihmisten apuatarjoavia viestejä ja osanottoja, niin minä seurasin hämmästyneenä, miten oma oloni oli puhtaasti täysin kiitollinen. Se, mitä minä todellisuudessa tunsin täysin vedenpitävästi seuraavat kolme päivää lakkaamatta, oli puhdas armo. Oli kuin minua olisi pidetty noiden päivien ajan aivan valtavassa rakkauden vaipassa, jossa kaikki tuntui vain suurelta siunaukselta, lahjalta. Sain tuntea, miten minua ohjataan ja suojellaan joka ikinen hetki, myös tässä asiassa. Tätä kokemusta ei ole minulle turhaan tuotu, vaan kasvattamaan entistä suurempia siipiä. ♥ 


Tänään oli onnenpäivä: ensimmäistä kertaa ties miten moneen kuukauteen pystyin jo laulaa melkein normaalisti, kiitos hyvin vahvojen transmorfoivien Rooma-päivien, jotka toivat uutta sisäistä voimaa minuun tullessaan. Saan jälleen oman kokemukseni kautta todistaa itselleni, miten tämä koko sielu-mieli-ruumis on täydellisesti yhteydessä toisiinsa. Minulla ei ole ollut hetkenkään epäilystä siitä, ettenkö vielä pystyisi laulamaan täysipainoisesti ja jatkamaan uraani taiteilijana. Se vain paranoo tämän kaiken rytäkän keskellä! ;) Kiitos, kiitos, kiitos! ♥ 

Ennen kuin lähden tästä yösaunaan ja sitä mukaa levolle, haluan jakaa kanssanne muutaman kuvan viimeiseltä kuvausillaltamme Roomassa. 
Kauniita unia, enkelin kuvia! 

Deepthi