20.6.13

Gorgo: Kaksinaisuuden yläpuolelle nouseminen

KAKSINAISUUDEN YLÄPUOLELLE NOUSEMINEN

Kirjoittanut Lauren C. Gorgo (thinkwithyourheart.com)
17.6.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Ennen kun sain edes tilaisuutta muotoilla tämän raportin ensimmäisen lauseen, nämä sanat pakottautuivat mieleni etualalle:

"Olette virallisesti kulkeneet kaksinaisuusmatriisin halki, nousseet portaalista yläpuolelle, saapuaksenne kohtaloonne! Kohtalo on muuttuva, mutta myös varma. Olette luoneet uuden elämänne jokaisen puolen ja näin itse luomanne maailma laskeutuu yllenne.

Ensin haluaisimme onnitella teitä kunnioittaen ja antaa soihdun tämän invokaatiorukouksen kautta:

Hyvät rakkaat, kokoonnumme tänään kunnioittamaan jokaista valintaanne yhdistyä ykseydenlain mukaisesti. Otamme esiin täysivaltaisuusvaltikkanne ja vihimme jokaisen teistä Kristus-tietoisuuteen. Tämän kunniaseremonian kautta pyydämme jokaista teitä astumaan esiin ja vastaanottamaan kunnianosoituksenne.

Olemme veljiänne ja sisarianne kotoa, olemme niitä joita olette kutsuneet auttamaan ja opastamaan teitä tähän hetkeen ja vaikka olemme nauttineet valtavasti, kun olemme katselleet kasvamistanne uuden auringon valoon, palveluksiamme ei enää tarvita. Olette heränneet henkiin."- Plejadien korkea neuvosto

Plejadien neuvosto viittaa ilmestymiseemme tuosta uskomattoman vastenmielisestä pimennysjaksosta, mikä (melkein vei henkemme) loppui virallisesti uuteen kuuhun 8.6. - kuuhun mihin he viittaavat "pysyväksi murtautumiseksemme kaksinaisuudesta". Niiden osalta jotka tekivät tämän murtautumisen tietoisesti, minulle näytetään, että olemme melkein yli tästä MASSIIVISESTA, (halvaannuttavasta) purkavasta puhdistusaallosta, minkä kourissa edelleen teknisesti ottaen olemme, mutta pian kellumme ykseyden (puoli)tyynillä vesillä, ajelehtien kauas pois (3D) rannasta, (5D) tuntemattoman avomerelle. Toivottavasti lopullisesti tällä kertaa.

VOI HYVÄ LUOJA, miten todella kamalia elämäsi viimeiset kuusi viikkoa ovat olleet? Rehellisesti sanottuna itse ajattelin, etten pääse läpi tästä … ja vaikka sanon tämän jokaisen pimennysjakson jälkeen (ja ihan vain tiedoksi, näin teen), tällä kertaa tarkoitan sitä OIKEASTI. Tunsin lipsuvani ennen kokemattomalla tavalla - enimmäkseen mielessä, missä tavallisesti päätän sinnikkäästi säilyttää tasapainoni, mutta ei tällä kertaa. Niiden useampien ja kummallisempien fyysisten oireiden lisäksi, mitä olen koskaan tuntenut tämän prosessin aikana, oli hetkiä, jolloin mietin, olinko kirjaimellisesti liukumassa pois todellisuudesta, ja pelkäsin, että olin tullut täysin hulluksi ehdottomasta turhautumisesta olemiseen tämän loputtoman prosessin ansassa - minkä kuvittelin olevan helvetti.

Tiedän, että monilla teistä toukokuu oli rankkaa menoa eikä kesäkuu ole tuonut vielä paljon helpotusta, mutta kuulen kuitenkin - myriadien hellittämättömien oireiden keskellä, jotka ovat mielestäni menneet seuraavalle tasolle - että tämän kuukauden viimeinen viikko on merkittävä käännekohta niille, jotka ovat valmiita.

Ilmeisesti on tulossa monia rakkausaaltoja ja ne jotka ovat siirtyneet ykseyteen, pystyvät lopultakin pääsemään näiden aaltojen harhalle, kun taas ne jotka ovat edelleen kiinni erillisyysharhassa, jatkavat törmäämistä merenpohjaan, kunnes heidän kaikki kovat särmänsä ovat hioutuneet. Lopulta päädymme kaikki samaan paikkaan samoilla energiavirtauksilla. Kyse on vain siitä, että ne jotka edelleen keskittyvät kaksinaisuuteen, ovat vuorovesien armoilla, kun taas ykseydessä olevat hallitsevat ne viimeinkin.

Kuulen, että viime uusi kuu toi meidät uuteen alkuun enemmän kuin mikään muu (vaikkemme voi vielä täysin tuntea sitä), enimmäkseen sen vuoksi, että merkittäviä planeettatekijöitä oli mukana - nimittäin Jupiter. Olen kuullut viime aikoina paljon juttua tuosta isosta kaverista ja siitä, miten se liittyy kovasti ilmestymiseemme aidoksi sieluksi. Ja vaikka Näkymättömät ovat hurjan innoissaan tämän kuukauden planeetoista, he tekevät myös selväksi, että kaikkien planeettojen osallistuminen muuttuvaan todellisuuteemme liittyy enemmän saapumiseemme 5D:hen ja vähemmän tiettyihin taajuuksiin, joita kukin näistä taivaankappaleista tuo tietoisuutemme pintaan.

Toisin sanoen, me olemme tässä ja nyt ja ankkuroidumme tähän ja nyt - meidän vuoksemme. Ja siihen he lisäävät: "hyvin tehtyä työtä, toverit!"

[Tämä osa on suojattu. Koko artikkelin ostamiseksi katso ohjeet nettisivuilta.]

-----------


Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.


Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.