20.6.13

Kaskimäki: Maya Juhannus

Hei ja Aurinkoista tätä päivää!

Juhannukseen keskittyy valtavat voimaenergiat, katsoipa asiaa miltä kantila tahansa. Planeettalinjaukset ja maya-kalenterin energiat ovat täydellisessä synkronismissa keskenään. Lisämausteina keskikesän valon juhla ja täysikuu.

Maya-kalenteri Tzolkinissa on keskuskanavan jakso, joka on alkanut 13.6 ja päättyy 2.7. Tämä on mystinen vastaanotin, 7. kanava ja synnytysväylä. Maa on suorassa linjauksessa galaksin keskuksen ja keskusauringon kanssa. Yhteys omaan Aurinkoomme, Siriukselle ja Plejadeille, sekä muihin tähtisivilisaatioihin, on herkistynyt ja avoinna.

On suotuisaa käyttää energiaa tietoisesti ja samalla havainnoida omien aistiväylien herkistymistä. Tällä jaksolla on ollut väsymistä ja lisääntynyttä unen tarvetta. Magneettisia väsymyksen aaltoja. Toisinaan satunnaisia valvomisen jaksoja ja levottomia jalkoja tai yleistä unirytmin vaihtelua.

Monilla on näinä aikoina tarve konkreettiseen muutokseen työssään. Tarve lähteä pois oravanpyörästä ja alkaa toteuttaa intohimoista tekemistä, unelmien työtä. Erilaisia rohkeita irtiottoja ja suuria päätöksiä tehdään juuri nyt. Avautunut tietoisuus vie katsomaan omaa elämää ja hakemaan radikaalejakin muutoksia niin, että elämän kaikki osa-alueet ovat linjassa sydämen kutsumuksen kanssa.

Juhannusenergiat keskuskanavan keskiössä
21.6 perjantaina on kesäpäivänseisaus. Valonaika on laajimmillaan. Valoinformaatio aktivoi kehoa ja tietoisuutta kaikella voimallaan.

22.6 lauantaina, juhannuspäivänä, on maya-kalenteri Tzolkinissa päivässä no. 130, Valkoinen Kosminen Koira. 23.6 sunnuntaina on Tzolkinissa päivä no. 131, Sininen Magneettinen Apina. Lisäksi on täyden kuun hetki.

Päivät 130 ja 131 Tzolkinissa ovat kalenterin 2 keskimmäistä päivää. 130 päivää ollaan hengitetty ulos, päivästä 131 alkaa sisäänhengitys. On energian muutoksen aika. Laajentumisen ja kehittelyn jälkeen on aika vetää energia itseen ja koota paras sato, "kiteyttää helmet" ja tehdä päätöksiä.

Näiden kahden päivän aikan ollaan elämänkukan keskiössä, kultaisen ajan ja energian luomisverkon äärellä. Mitä sinä haluat luoda omaan elämääsi sydämesi kutsumusta kuunnellen? Se mihin lähetät sydämen kultaisen luomissäteesi toteutuu ja kukoistaa.

Koira tuo energiaan sydäntietoisuuden ja sisäisen äänen kuuntelun. Uskollisuus itselle, omista lähtökohdista ja arvoista käsin. Myös perhe ja yhteisö ovat tärkeässä roolissa. Läheiset ihmiset ja sielukumppanit kokoontuvat jakamaan läsnäolon rauhaa ja rakkautta.

Apina vie käynnistämään uutta. Mottona; elämän tarkoitus on kokea iloa! Hauskuus ja huumori, sosiaalinen kanssakäyminen, lapsenomainen vilpittömyys.

Apinan päivästä alkaa myös Apinan aaltojakso (23.6-5.7), jolloin ilon teemat ovat tärkeässä roolissa.
Millaisen sisäisen lapsen löydän itsestäni? Kuinka hän voi ja mikä herättää iloni? On myös parantumisen ja eheytymisen aika, sisäistä lastaan kuunnellen.

Apina voi viedä yllättävien tapahtumien äärelle. Kepposet ja elämän leikkikentän eriskummalliset tapahtumat ovat ominta Apinalle. Silmänkääntötemput, magia ja taikuus sisältyvät tähän jaksoon.

Apinan toiminta on kuin sadun lapsella, joka totesi vilpittömän rehellisesti; tuolla kuninkaalla ei ole vaatteita! Selkiytynyt mieli alkaa nähdä yhä puhtaammin, läpi roolien ja egon kulissien.

Sydäntietoisuuden aika
Juhannuksena olemme yhdistämässä itseämme sydänkeskuksen, tähtiporttimme kautta universaalin rakkauden suoriin virtauksiin. On todella sydäntietoisuuden syntymän ja käyttöönoton aika.

Nyt on todella mahdollisuus luoda unelmansa todeksi. On aika toteuttaa erityisesti ne unelmat, jotka ovat tuntuneet mahdottomilta ja järjenvastaisilta. Universumin yhteydet ovat auki, runsausenergiaa on äärettömästi käytössä.

Sinä itse voit valita mitä tällä runsaudella teet.

Kaikki ajatukset ja teot saavat tuekseen moninkertaisen ja moniulotteisen kosmisen voiman. Siksi kaikki mihin kohdistat ajatukset, sanat ja teot, se totetuuu moninkertaistettuna! Siksi on tärkeä keskittää oleminen ja tekeminen positiivisuuteen. Nopeutuva aika ja sen vaikutus yhdessä huippulataavien energioiden kanssa, moninkertaistaa pienimmänkin ajatuksen miljoonakertaiseksi.

Sama tietenkin toimii yhtä tehokkaasti negatiivisuuden kanssa.

Siispä tilanteessa kuin tilanteessa etsimään siihen sisältyvää siunausta, onnen kultahippusta. Unelmat ja tilaukset toteutuvat nyt pikakelauksella ja runsaanpana kuin olisi uskaltanut ikinä toivoa.

On aika tehdä uuden ajan juhannustaikoja!
Kaikki on mahdollista.

Aurinko välitää valonsa kautta käyttöömme fotonivaloa ja olemme valolinjauksen äärellä, jossa kehomme ja mielemme ovat koodauksen vastaanottimina. Suosittelen siis lämpimästi antautumista Aurinkolataukseen, sydän avoinna.

Aurinkotietoisuudella ja sydämen tähtiporttia avaten, olemme unelmien sateenkaari sillalla. Luomassa elämästämme parasta mahdollista. Tarvitsee vain vastaanottaa ja nauttia :)


Ihaninta juhannusjuhlaa näissä huikessa valovoimien virtauksissa.

T. Päivi