8.6.13

North: Selviytymiskäsikirja - Oletko osa kellokoneistoa vai vapautta?

SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 320

Jatkuvia seuralaisia kanavoinut Aisha North (aishanorth.wordpress.com )
8.6.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kun päivät ja yöt muuttuvat ja laajentuvat jatkuvasti, monilla teistä on ollut vaikeuksia seurata esimerkkiä. Nimittäin nyt mikään ei ole koskaan varmaa, ei edes valonnopeus tai tunnin pituus, puhumattakaan sekunnista. "Vaihtelu" on ainoa sana kuvaamaan tätä prosessia, kun ne luontaiset rajat joihin olette tottuneet, eivät enää päde. Selitetäänpä.

Kuten hyvin tiedätte, valotulva mikä tulee lävitsenne, ei vaikuta ainoastaan kehonne joka soluun, vaan se vaikuttaa myös kaikkeen ympärillänne. Ihmiskunta on tottunut elämään hyvin tiukasti rajatuissa olosuhteissa ja tähän sisältyvät myös ns. luonnonlait, jotka hallitsevat kaikkea ympärillänne. No, muotoillaanpa uudelleen - jotka ovat ennen hallinneet kaikkea ympärillänne. Olette kenties jo huomanneet, miten oma käsityksenne ajasta ei ole enää tiukasti fyysinen ja lineaarinen. Yrittäkää katsoa taaksepäin eiliseen tai vielä parempi, viime viikkoon ja katsokaa, saatteko mitään varsinaista tolkkua siitä, miten paljon aikaa tuo jakso sisältää. Onko se teistä helppoa ja onko teistä enää edes luonnollista ajatella "eilen" tai "viime viikko"? Tiedämme tämän kuulostavan hämmentävältä, mutta luulemme, että TUNTUU vieläkin hämmentävämmältä yrittää laittaa näitä päiviä ja öitä tiettyyn järjestykseen, kuten teitte "ennen vanhaan".

Toisin sanoen, jos vertaatte ajan ja lineaarisuuden tuntua sisällänne nyt siihen, mitä oli ennen, silloin kun voitte määritellä itsenne vain "normaaliksi ihmiseksi", niin luulemme, että näette, mihin pyrimme. Sillä kun aloitte astua todelliseen itseenne, aloitte myös astua ns. normaalin elämän ulkopuolelle - sanan kaikissa merkityksissä. Ja jos on yksi sana määrittelemään "normaalin elämän", niin se on ne "tiukat rajat", jotka asetti kellonne ja kalenterinne. Koko "kellokoneisto" pitää vanhan järjestelmänne tikittämässä ja tarkoitamme sitä sanan joka merkityksessä. No, näettekö edelleen itsenne osana "kellokoneistoa" vai oletteko saaneet tunteen siitä vapaudesta, minkä astuminen näiden rajojen ulkopuolelle täysin tuo teille?

Sillä tässä on kyse vapautumisesta, rakkaat ystävät, vapautumisesta kaikesta ja kaikista, jotka yrittävät laittaa teidät minkäänlaisiin tiukkoihin rajoihin, määrää ne sitten jokin ajan kaltainen mittatikku tai se "normaali käyttäytyminen" ja ne "luontaiset rajat", joita kuvataan olevan kehossa elävällä ihmisellä. No, olette jo vähän enemmän tottuneet siihen ajatukseen, että vanhat "säännöt" eivät enää päde teihin. Sillä olette itse asiassa rajattomia kaikin tavoin ja nyt kun on tullut aika todella mennä tutkimaan sen merkitystä, sillä on taipumusta synnyttää myös paljon hämmennystä.

Muistakaa, että oma kehonne ja psyykeenne on tottunut navigoimaan hyvin tuttuja vesiä koko ajan, seuraten hyvin kauan sitten laadittuja reittejä sekä sisällänne että myös laajemmin maailmassa. Mutta nyt kun valo pyyhkii pois rajan ja rajoituksen toisensa jälkeen, voi olla pelottavaa löytää itsensä valtavalta avomereltä, mitä ei ole merkitty minkäänlaisilla opastavilla periaatteilla.

Muistakaa, että on teidän jokaisen tehtävä tutkia tätä valtavaa mahdollisuustasoa ja näin kysymykseksi tulee hyvin pian "mistä aloittaa?" Tämä ajatus voi itsessään olla niin pelottava, että se johtaa pysähtyneisyyteen tai kyvyttömyyteen edes aloittaa. Niinpä kehotamme teitä taas vain hyppäämään suoraan sekaan yhdistymällä sisällä vanhaan ystäväänne - itseenne, kaikissa merkityksissään - ja yllytämme teitä yhdessä aloittamaan sen tutkimisen, mitä löydätte kirjaimellisesti omalta kynnykseltänne. Muistakaa, ettei ole mitään tarvetta mennä kauas löytääkseen kätkettyjä aarteita, rakkaat ystävät - ne ovat todella omalla kynnyksellänne. Ei ehkä ole edes tarvetta mennä ulos löytääkseen ensimmäiset.

-----------


Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.


Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.