15.6.13

Solara: Nyt on se aika

NYT ON SE AIKA, OSA 2

Ote Solaran tyrskyraportista (www.nvisible.com)
Kesäkuu 2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Nyt on kulunut puoli vuotta yhdennestätoista porttiaktivoinnista 22.11.2012. Kun viimeinen 11:11-portti aktivoitiin, Näkymättömän timantista tuli näkyvä. Tämä avasi kovasti laajentuneen uuden todellisuuden, mikä on uudessa toimintamallissa. Siitä lähtien olemme alustavasti tutkineet uutta maisemaamme, ollen samalla vanhojen nahkakerrostemme luomisen ja aitoutemme vahvistamisen keskellä.

Näkymättömän timantin laajentunut maailma on hyvin erilainen kuin mikään, mitä olemme tunteneet ennen. Voimme puhua uudesta todellisuudesta ja pohtia, mitä muutoksia ja haasteita se saattaisi esitellä meille. Voimme kuvitella, millainen se saattaisi olla. Mutta siihen saakka kunnes TUNNEMME ja KOEMME suoraan uuden todellisuuden, emme tiedä, millainen se on. Ja silloinkin sitä on lähes mahdotonta kuvata …

Uppoudumme nyt syvemmälle Näkymättömän timantin uuteen maisemaan, uuteen maailmaan, uuteen toimintamalliin ja uuteen todellisuuteen. Se ei ole enää vain uuden raikkauden lempeä tuulahdus, mitä reunustaa mahdollisuudet. Tunnemme nyt voimakkaita uuden raikkauden puuskia kävellessämme katua pitkin fyysisessä kehossamme. Tunnemme sen, missä tahansa olemme, mitä tahansa teemme.

Kaikki transformoituu dramaattisesti kaikkialla ympärillämme, kun kuljemme syvemmälle uuteen maisemaan. Voimme selvästi nähdä ja voimakkaasti tuntea, että jokin on hyvin, hyvin eri tavalla, kuin olemme aiemmin kokeneet. Silloin kun olemme uudessa todellisuudessa, ehdottomasti mitä tahansa voi tapahtua. Uudelleen ladattu 'A Mu'a harmonisoi voimakkaasti kaikkea ympärillämme. Monet tekijät liikkuvat eteenpäin, samalla kun esteet jotka pidättelivät meitä pitkään, putoavat pois. Ovet ovat apposen auki ja vihreät valot loistavat kirkkaana. Vaikeista tehtävistä tulee helppoja. Harvinaisista asetelmista ja synkronismista tulee uusi normaali. Samaan aikaan kaikki liikkuu ja loksahtaa aidoille paikoilleen. On tullut aika ilmentää hurjimmat unelmamme. Se aika on NYT!

Lisääntyvä määrä ihmisiä tuntuu nyt heimokansaltamme. Meidät on punottu yhteen fyysisestä sijainnistamme riippumatta. Aitojen sielujen välillä ei ole erillisyyttä missään päin planeettaa, edes meidän ja niiden välillä, joita emme ole fyysisesti tavanneet. Punoutumisemme yhdeksi olennoksi on niin voimakasta, ettei aika ja paikka voi erottaa meitä.

Ihmisiä ympäri maailmaa yhdistyy enemmän kuin koskaan. On voimakkaampaa ykseyden ja solidaarisuuden tunnetta niiden välillä, jotka ovat aitoja ja väärentämättömiä kera tiedon, että olemme kaikki tässä yhdessä ja yhdessä yhtenä katsomme tämän läpi. Tämä suurempi ykseys ja syventynyt rakkaus ilmestyvät esiin sekä fyysisellä että ei-fyysisellä tasolla.

Suuret ihmisryhmät yhdistyvät yhdeksi olennoksi protestoimaan vallan väärinkäyttöä, korruptiota, ahneutta, ydinvoimaa ja vapauden puutetta. Kaikista näistä ongelmista ja tasapainottomuuksista tulee selvemmin näkyviä ja sietämättömämpiä kuin koskaan ennen. Se on innostavaa, että näitä mielenosoituksia tekevät ihmisryhmät, jotka eivät tavallisesti tulisi yhteen.

Kesäkuu on täynnä läpimurtoja, kun 'A Mu'a -energia liikuttaa meitä voimallisesti uuteen todellisuuteen. Koska olemme kokeneet hyvin pitkään ovien olevan suljettuja, tämä voi saada olomme tuntumaan väliaikaisesti herkältä ja haavoittuvalta, mutta se on myös suuri lahja, mikä täyttää meidät kiitollisuudella siitä, että ovet ovat viimeinkin auki.

Massiiviset muutokset uuteen todellisuuteen vaativat jatkuvaa sopeutumista. Ihmisolemuksemme jokainen solu ja molekyyli käy läpi näitä muutoksia sopeuttaakseen meidät näihin puhtaampiin taajuuksiin, joten siinä on järkeä, että kehollammekin on tämä kokemus. Sopeutuessamme uuden todellisuuden energioihin, saatamme olla toisinaan kireämpiä, hermostuneempia, vihaisempia ja ärtyisämpiä ilman selvää syytä. Meillä saattaa olla flunssamaisia oireita, erityisesti vatsaflunssaa ja pahoinvointia, ja yhtäkkiä tulee luonnottoman kuuma ja kylmä. Meillä saattaa olla kummallisia kipuja ja särkyjä kehossamme tai kehitämme ehkä ihottumaa. Kaikki tämä on väliaikaista ja menee ohi, kun lopetamme sopeutumisen uuteen todellisuuteen.

Kesäkuun energiat saattavat joskus tuntua supervoimakkailta ja kontrolloimattomilta. Ilmassa on kipinöivää intensiivisyyttä, mikä saa kaiken tuntumaan hyvin latautuneelta. Tämä johtuu siitä, että olemme keskellä 'A Mu'a -energian valtavaa voimahyökyä. Tämä kutsuu meitä tekemään vahvoja päätöksiä, jotta voimme ilmentää täysin uuden elämämme. Meillä on syvällisiä oivalluksia, jotka täytyy ottaa käyttöön. Meidän täytyy tarttua näihin oivalluksiin ja toteuttaa ne. Suunnitelmia ja tapaamisia saatetaan siirtää, kunnes ne päätyvät oikeaan ajoitukseensa.

Olemme voimakkaassa ajassa ja tämä on hyvin hurjaa kyytiä. Yksi tehokkaimmista asioista, mitä voimme tehdä asioiden tullessa liian hurjiksi, on istua hiljaisena tarkkailijana ruumiillistaen tiedon, että KAIKKI ON HYVIN.

Kesäkuussa kotiudumme paljon enemmän uuteen todellisuuteen. Se on konkreettisempi ja todellisempi. Meille annetaan tilaisuus ottaa täysin uusi lähestymistapa elämään. Voimme nyt yhdistää aiemmat kokemuksemme uusiin menetelmiin ja luoviin lähestymistapoihin sen aidon elämän luomiseksi, mitä olemme aina kaivanneet. Elämän mikä on sen aitoa ilmaisemista, kuka oikeasti olemme.

-----------


Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.


Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.