2.6.13

Varcas: Kesäkuu 2013 - vettä, vettä kaikkialla

Astroenergian yleiskatsaus
KESÄKUU 2013 - VETTÄ, VETTÄ KAIKKIALLA…


Kirjoittanut Sarah Varcas (astro-awakenings.co.uk)
1.6.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kaikki päivämääräviittaukset ovat GTM.

Koko kesäkuun meitä siunataan vesimerkkien suurkolmiolla, mikä merkitsee tunneherkkyyttä, intuitiivisten kykyjen heräämistä lisää ja tilaisuutta ammentaa luontaista luovuuttamme tasapainoisemman ja harmonisemman elämän tavoittelussa. Nämä ovat merkittävän erilaisia energioita, kuin kohtasimme toukokuussa, ja ne voivat hyvinkin tuoda helpotusta niille, jotka kohtasivat yltäkyllin haasteita silloin. Tässä kuussa meillä on tilaisuus kääntyä sisäänpäin, yhdistyä jumalaiseen ydinolemukseemme ja paljastaa itsestämme ja olemassaolostamme puolia, jotka ovat jääneet piiloon meiltä tähän saakka.

Olisi kuitenkin harhaanjohtavaa antaa ymmärtää, että koko kuukausi on kuin lomaa! Kuten aina, on työn tekemistä ja toimenpiteisiin ryhtymistä, mutta tämän kuukauden paino on toiminnassa, mikä havainnollistaa luottamustasoamme, tai kenties olisi parempi sanoa "luottamuksesta syntyvää toimintaa". Meitä kutsutaan ehkä tekemään asioita, mitkä pinnalta näyttävät järjettömiltä, riskaabeleilta tai epäviisailta "maalaisjärjen" standardeilla. Mutta uuden maailman maalaisjärki ei ole sama asia kuin sen vanhan maailman, minkä jätämme vähitellen taaksemme. Näinä päivinä maalaisjärki saa täysin uuden vivahteen, kun meillä on tehostunut havaintotapa, syvempi intuitio ja vakaampi ja kestävämpi yhteys sisäiseen jumaluuteen. Tämä on sen tietämisen maalaisjärkeä, että elämä antaa kaikki opasteet ja informaation, mitä tarvitsemme, ja perimmiltään vain me voimme tietää, mikä on oikea asia itsellemme riippumatta siitä, miten toiset tuomitsevat valintamme.

Kesäkuun 1.-10. päivä aurinko Kaksosissa, Kheiron Kaloissa ja pohjoissolmu Skorpionissa liitävät voimat yhteen muistuttamaan meille, että parantaminen alkaa meistä, ei "tuolta jostain" jonkun toisen elämästä. Kun monet ihmiset tulevat herkemmäksi ja herkemmäksi niille hienoenergiakentille, joissa elämme, voi olla houkuttelevaa keskittyä siihen, mitä nappaamme ympärillä olevista ihmisistä. Kun harmonisoidumme enemmän sen taustalla olevan kollektiivisen energiakentän kanssa, mistä me kaikki puhkeamme fyysisen olemassaolon kukkaan, voimme helposti käyttää väärin sen antamaa informaatiota. Ei pahansuopuudesta tai erityistarkoituksella, vaan pelkästä kokemuksen puutteesta tai väärinymmärryksestä. Mutta se että nappaamme jotain jostakusta toisesta, tulemme tietoiseksi hänen sanomattomista tunteistaan ja tuntemuksistaan tai aistimme jonkin tyydyttymättömän tarpeen hänen sisällään, ei merkitse, että meidän on reagoitava siihen, oikaistava se jotenkin tai korjattava hänessä havaittu epätasapaino.

Tosiaankin se mitä näemme toisessa, on usein heijastus juuri siitä asiasta itsessämme, mihin meidän täytyy tarttua, ja näin tekemällä tuomme saman parannuksen koko maailmaan. Teemme sen myös kollektiivissa, mitä teemme itsessämme. Emme voi parantaa itseämme ilman sen hyödyttämättä toisia, aivan kuten emme voi satuttaa itseämme satuttamatta toisia noilla samoilla teoilla.

Tämän kollektiivisen energiakentän kokeminen muodostaa kuukauden avainosan. Rajat häviävät ja erillisyys kaikkeuden lähteestä - mitä tahansa hahmotammekin sen merkitsevän - tulee aina vain epämukavammaksi. Voimme hyvinkin tuntea vääjäämätöntä vetoa johonkin tyystin säteilevämpään ja eheämpään, mitä olemme koskaan ennen kokeneet. Ja vaikka tämä on perimmiltään positiivinen ja elämää vahvistava kokemus, se voi aiheuttaa joitain häiriöitä jokapäiväisessä elämässämme.

Kun Neptunuksen perääntyminen pysähtyy ja se jää paikoilleen Kaloissa 7.6. (GTM), mitä seuraa uusi kuu Kaksosissa 8.6., meillä on tilaisuus kääntyä sisäänpäin ja kuunnella viestejä, joita meille tulee. Noita tunteita, aistimuksia, ajatuksia tai vanhaa kunnon "tietämistä", mikä kertoo meille, mikä meidän täytyy tiedostaa kullakin hetkellä. Näin tehden voimme pyytää opastusta siihen, miten käsittelemme näitä uusia tietoisuustasoja jokapäiväisessä elämässämme. Voimme pyytää selkeyttä siitä, milloin jakaa havaintomme ja milloin pysyä hiljaa, milloin toimia intuition perusteella ja milloin pelkästään tunnistaa sen viestit toimiaksemme toisella kertaa. Kuten uuden kielen opiskelussa, meidän täytyy tietää, miten kaikki nämä eri yhdistetään, muodostaaksemme yhtenäisen kokonaisuuden. Ja tämän tekemiseksi meidän on käännyttävä sisäänpäin ymmärtääksemme todella sen informaation arvon, mikä on koodattuna energiakenttään kaikkialle ympärillemme ja mitä nyt voimme hakea.

Kesäkuun 12. päivänä Kheiron seuraa Neptunusta ja lopettaa myös perääntymisensä ja jää paikoilleen Kaloihin, aloittaen viiden kuukauden jakson, minkä aikana voimme hävittää lisää oman parantumisemme esteitä. Tämä heräämispolku mitä nyt kuljemme, vaatii usein meiltä melkoisesti, joskus enemmän mitä uskomme voivamme antaa. Mutta aina kun huomaamme epäilevämme kykyämme esittää oman osamme ja toimia niin, kuin tiedämme meidän tarvitsevan, kohtaamme vain yhden aspektimme, mikä tarvitsee parantamista, koska todellisuudessa meillä on kaikki tarvitsemamme eikä meitä koskaan työnnetä sen yli, mihin pystymme menemään. Itse asiassa ei ole mitään "yli". Me olemme kaikki ja kaikki on me. Pelko katkeamisesta elämän rasituksen alla syntyy uskomuksesta, että olemme pieniä, rajoittuneita ja haavoittuvia olentoja, kun itse asiassa olemme jumalaista energiaa ihmismuodossa, mikä parantelee, jalostaa ja puhdistaa itseään, kunnes se voi ilmaista itsenään täysin näiden sinä- ja minä-muotojen kautta.

Kesäkuun 13.-20. päivä Mars, Uranus ja Pluto kääntävät huomionsa meihin. Jos tiedät mitään astrologiasta, tiedät, että tämä on voimakkaiden energioiden vahva yhdistelmä, mikä voi ilmaista itseään kahdella perustavalla: aggressiivisen voiman tai heränneen vapauden kautta. Tässä kohtaa nousee esiin tämän kuukauden "päätyö", koska ensin mainittu voi ottaa etusijan jälkimmäiseltä, jos sallimme sen. Pane merkille viimeiset sanat - "jos sallimme sen" - eikä meidän tietenkään tarvitse! Mutta meidän on pysyttävä hereillä välttyäksemme putoamasta reagoimisen ja vihan ansaan. Muista tämän kuukauden taustamaisema: luovat suurkolmiot vesimerkeissä yhdistävät meidät johonkin paljon suurempaan kuin vain "vanha minä ja draamani". Ne ovat turvaverkkomme ja niiden energian ja viisauden ammentaminen saa meidät varmasti läpi jokaisesta haasteesta tänä aikana.

Ja tietysti, kuten aina, kosmos ei viritä tätä ilmiselvää ansaa nappaamaan meitä, vaan herättämään meidät. Yksi kosminen hälyytyskello joka muistuttaa meille, ettemme voi ottaa omahyväisyyden riskiä tällä tietoisen evoluution polulla, koska omahyväisyyden myötä vanhat tavat palaavat ja tarttuvat taas meihin. Näin menneisyys tunkeutuu nykyisyyteemme ja värittää lisää tulevaisuutta. Omahyväisyys sallii meidän niellä kokonaisena ne rajoitus- ja puutetarinat, jotka pitävät meidät pelko- ja voimattomuustilassa. Jos siis tunnemme nyt vanhojen ajatusten ja tapojen viettelevän, meidän olisi parasta päättää olla tapaamasta niitä. Paljon parempi on löytää luova kanava tunteillemme, ilmaista niitä tavoilla, joita emme ehkä ole ennen kokeilleet, ja sitten päästää niistä irti. Meidän ei tarvitse kalvaa jotain kuin koira luuta, kunnes saamme kaiken toimimaan omalla tavallamme. Voimme nyt enemmän kuin koskaan päättää päästää irti ja lähteä pois tai ottaa toisen reitin kasvavan konfliktin ohi sen sijaan, että menemme suoraan sen keskeltä. On yhtä monia uusia tapoja käsitellä elämän haasteita kuin ihmisiä planeetalla ja tässä kuussa on aika löytää uudet tavat itsessämme ja ottaa ne käyttöön koko henkisellä mahdillamme!

Kun täysikuu Kauriissa tulee 23.6., meillä on tilaisuus maadoittaa se, mitä olemme oppineet tähän mennessä tässä kuussa, ja soveltaa sitä käytännön elämään. Voi olla houkuttelevaa laittaa henkiset totuuden laatikkoon, mikä otamme esiin vain, silloin kun meillä on aikaa ja mieli läsnä sen tekemiseen. Muuten ne ovat pimeässä, samalla kun kompuroimme jokapäiväisen elämämme läpi, egomielen ja sen jatkuvien tunnustus- ja lepytysvaatimusten raahaamana. Tämä täysikuu muistuttaa meille, että totuudet ovat totuuksia koko ajan ja kaikkialla. Se muistuttaa meille, että kaikki on henkistä, kun olemme siinä aidosti läsnä. Itse asiassa se muistuttaa meille, että kaikki on henkistä, piste! Maailmassa ei ole mitään muuta kuin henkistä. Kysymys on: voimmeko nähdä hengen kaikessa elämässä vai meneekö se meiltä ohi niissä osissa, jotka tuomitsemme liian maallisiksi sen läsnäolemiselle? Näiden kysymysten pohtiminen tämän täysikuun aikana voi paljastaa meille täsmälleen, missä olemme ylenkatsoneet Jumalan läsnäolon, ja se antaa meille tilaisuuden muuttaa tuota vanhaa tapaa ja saattaa vielä enemmän itsestämme eloon heränneellä tiedostamisella.

Kesäkuun viimeisellä viikolla nähdään Merkuriuksen alkavan perääntyä Ravussa 26.6., aloittaen kolmen viikon jakson, minkä aikana meillä on tilaisuus löytää täsmälleen, missä ja keiden kanssa todellinen sieluperheemme on. Paljon siitä mitä olemme oppineet ja kohdanneet tämän kuukauden aikana, syöttää tätä prosessia, ja kun kesäkuu saavuttaa loppunsa, saatamme kyseenalaistaa jotkut vanhat liittolaiset, jotka ovat todella nähneet jo parhaat päivänsä. Mukaan saattaa liittyä surua ja jos näin on, meidän täytyy kunnioittaa sitä viimeisenä tunnustuksena entisille siunauksille ja menneelle onnellisuudelle. Mutta sitten meidän on päästettävä irti mahdollistaaksemme uusien siunausten ja tulevan onnellisuuden tuleminen elämämme ja sydämeemme.

Onnellista kesäkuuta kaikille!

Sarah Varcas

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.