11.6.13

Varcas: Luottamus, ei pelko

SATURNUKSEN JA NEPTUNUKSEN KOLMIO - LUOTTAMUS, EI PELKO

Kirjoittanut Sarah Varcas (astro-awakenings.co.uk)
11.6.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tällä hetkellä Saturnus ja Neptunus liittävät voimat yhteen auttaakseen meitä unelmiemme toteuttamisessa. Emmekä puhu tässä pikkuhaaveista, puhumme suurista, elämää muuttavista unelmista! Kuitenkin niin tehdessään ne muistuttavat meille, että usein pienimmät asiat, pikkuruiset nyanssit jossain tilanteessa, ajatuksissa tai käyttäytymisessämme, oikeasti kaatavat tasapainon ja mahdollistavat muutoksen tapahtumisen. Asennemuutos voi olla avain olosuhteidemme ja näin mahdollisuuksiemme näkemiseen täysin uudessa valossa.

Kysymyksenä on, olemme valmis tekemään tuon muutoksen. Perspektiivimme muuttaminen johonkin, erityisesti itseemme, voi usein tuntua vaikeimmalta - niin tuttu meille on tapa nähdä itsemme, elämämme ja mahdollisuutemme. Mutta jos olemme heti valmiina, Saturnus ja Neptunus ovat valmiita kannustamaan meitä. Muutaman päivän ne kutsuvat meitä näkemään asiat eri tavalla ja sallimaan tilanteen aiemmin näkymättömien ja tunnistamattomien puolien paljastua meille. On helppoa olla ahdaskatseinen, kun tullaan omien mahdollisuuksiemme näkemiseen. Hyvin monet asiat vaikuttavat siihen, miten ajattelemme niitä, ja jos sydän sanoo, että meidän on tehtävä jotain, mitä pää pitää naurettavana ajatuksena, meillä on taipumusta mennä pään mukaan kyselemättä. Niin tuntuu itse asiassa turvallisemmalta! Ei ole mahdollisuutta epäonnistua ja tehdä itsestämme typerää, jos emme edes yritä!

Mutta ajat muuttuvat nyt ja kosmos osoittaa tarpeemme kuunnella enemmän sydäntä ja vähemmän päätä. Näin tehdessämme saavutamme tasapainopisteen, mikä antaa parastaan ja tukee elämäämme positiivisesti. Tammikuun lopusta saakka meillä on ollut tilaisuus nähdä mieli sellaisena, mitä se on, ja tämä on merkinnyt sen lannistamista vähän ja laittamista omalle paikalleen! Nyt kun Jupiter kulkee Kaksosten viime asteiden läpi ennen menemistään Rapuun kuun lopussa, voimme nähdä, miten pitkälle olemme päässeet tässä prosessissa ja mitä töitä on vielä tehtävänä.

Jos sallimme ajatustemme sanella jokaisen liikkeemme, meidän on ajateltava uudestaan (!), koska aivan liian usein noita ajatuksia lietsoo pelko, ei luottamus. Sitten kun Jupiter siirtyy Rapuun, astumme aikaan, missä luottamus on oleellista ja pelko on parasta jättää kuihtumaan taustalle. Se ei merkitse, ettei mielellä ole mitään roolia tai että meidän pitäisi toimia spontaanisti ajattelematta koskaan asioita läpi. Sen sijaan se merkitsee, että voimme yhdistää nyt sisäisen tietämisemme eri aspektit - ajatukset, tunteet, intuition, ennusteunet, viestit Hengeltä … Minkä tahansa muodon henkilökohtainen sisäisen opastusjärjestelmämme saakin, nyt voimme käyttää sitä täysillä, mielen hyppäämättä välittömästi mukaan ja sivuuttamaan kaiken tiedon, mikä ei sovi nykyohjelmointiin.

Kuten kaikissa asioissa, meidän on tietysti tehtävä alkuponnistus palkkioiden korjaamiseksi. Ei ole hyvä vain istua odottamassa, että universumi uudelleenjohdottaa aivomme ja selvittää polun edessämme. Nyt on tehtävä työtä ajatusten ja niihin liittyvien tuntemusten kanssa, haastettava ja kyseenalaistettava niiden kertomat tarinat, jotta voidaan lajitella jyvät akanoista ja erottaa, mihin kannattaa luottaa ja mitkä pelkästään toistavat samaa, mitä olemme kuulleet uudestaan ja uudestaan vuosien ajan. Tämän kanssa Saturnus ja Neptunus haluaa auttaa meitä nyt, muistuttaen meille, että luottamus, ei pelko, on nykyajan valuuttaa ja meillä on nyt tilaisuus täydentää varastoja valmistautuen Jupiterin siirtymiseen Rapuun myöhemmin tässä kuussa.

Hyvää päivää kaikille!

Sarah Varcas

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.