29.7.13

Fenn: Tuleva valoaalto ja leijonaportti 2013

TULEVA VALOAALTO JA LEIJONAPORTTI 2013

Arkkienkeli Mikaelia kanavoinut Celia Fenn (starchildglobal.com)
Uuden maan energiat heinä-elokuussa 2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakas valoperhe, tulemme luoksenne tänä inspiroivana ja myrskyisänä aikana maaplaneetalla. 2012-portaalimuutoksen jälkeen maapallo jatkaa siirtymistä uusiin malleihin ja olemistapoihin. Indigosukupolvi siirtyy suorittamaan tehtäväänsä ja hajottaa vanhat järjestelmät ja tekee tilaa uudelle! On syvää halua rauhaan, yhteisöön ja vapauteen, mikä ilmentyy nyt maan päällä. Se työ mitä on tehnyt aiemmin korkeammilla tasoilla rauhan ja harmonian luomiseksi, alkaa nyt ilmentyä fyysiseen muotoon muutoksina maan päällä.

Tämä jakso maaliskuun kevätpäiväntasauksesta pohjoisen kesään on ollut kaaosta ja mullistusta. Indigoenergia on ilmestynyt esiin sellaisissa maissa kuin Turkki ja Brasilia ja ne jotka hallitsevat, eivät vielä täysin ymmärrä näiden protestien ja haasteiden luonnetta. He ajattelevat ja reagoivat edelleen vanhalla kolmannen ulottuvuuden tavalla haasteeseen, mikä tulee eri tasolta, nuorilta aikuisilta jotka on "johdotettu" viidenteen ulottuvuuteen ja keskinäiseen yhteyteen. Heidän tavoitteensa on yhteisöllisyys, demokratia, jakaminen ja muutos väkivallattomin keinoin.

Kun siirrytte kohti Leijonaporttia 2013, tulevat galaktiset energiat voimistavat muutosprosessia ja uuden vuoden uusien valokoodien sisäänvirtausta. Avautuu ikään kuin mahdollisuusovi ja muutos on nopeaa ja kauaskantoista maailmassanne.

Leijonaportti 2013

Monet ovat kysyneet meiltä, mikä Leijonaportti on ja miksi se on nimetty Leijonan mukaan? No, se viittaa osittain siihen, että aurinko astuu Leijonan merkkiin tänä aikana ja nämä energiat integroituvat maapalloon Leijonaenergian, Siriuksen kissaenergian alaisuudessa, mikä on raivokasta, ylpeää ja hyvin kuninkaallista. Portti tai tähtiportti on noin kahden viikon aikajakso, missä avautuu pyörre ja maapallolle saadaan voimakas valoaalto Galaktisesta keskuksesta. Tämä aalto sisältää uusia valokoodeja maan evoluutiolle seuraavan vuoden/syklin aikana, ja niin se tunnetaan planetaarisena uutena vuotena.

Siriuksen tähtijärjestelmä on aina tehnyt läheisesti työtä maapallon evoluution kanssa ja auttanut siellä, missä mahdollista. Siriuslaiset auttoivat Muinais-Egyptin sivilisaation perustamisessa, kun Atlantiksen trauma oli tuhonnut kaikki aiemmat sivilisaatiot. Egyptin sivilisaatio kantoi Elohimin tähtiviisautta ja luomishistoriaa, mitä Siriuksen viisaudenpitäjät välittivät maapallolle. Siriuslaiset olivat Muinais-Egyptissä välittäjiä Keskusauringon Galaktisen neuvoston ja maan ihmisten välillä. Joka vuosi 26.7.-12.8. uusi aalto galaktista valoa ohjataan Keskusauringosta maata kohti ja sitä vahvistaa aurinko yhtymässä Siriuksen heliakkiseen nousuun pohjoisessa.

Siriuslaiset ottivat tämän energian vastaan Gizan pyramidikompleksiin ja sitten välittivät koodit maaverkkoihin, mikä salli energioiden rauhallisen ja virtaavan lähettämisen. Gizan tähtiportin sulkeuduttua maalähetykset välitettiin Siriuksen kautta, mutta maapallo ei vastaanottanut niitä yhtenäisesti, ja näin maan evoluutio hidastui ja vääristyi joksikin aikaa. Kuitenkin viimeisten 10 vuoden aikana maapallo on ylösnoussut viidenteen ulottuvuuteen ja valmistunut Galaktisen neuvoston täysjäseneksi ja nyt maapallo ja Vanhimpainneuvosto ja Maanhoitajaneuvosto vastaanottavat Leijonaporttilähetykset suoraan ja ne jaetaan maan uusien kristalliverkkojen kautta. Tällä tavalla uuden maan evoluutio seuraa niiden valokoodien ohjeita, joita vastaanotetaan Galaktiselta neuvostolta ja Suuresta keskusauringosta.

Tämä prosessi on melko uusi maapallolle ja vaikka Siriuksen valolähettiläät ovat valmiina auttamaan, he jättävät tulevan aallon hallinnoinnin maaneuvostoille ja valoperheelle. Rakas perhe, tunnette siis nyt tämän tulevan valoaallon, kun se lähestyy maata ja integroituu maatietoisuuteen.

Valoaalto 26.7.-12.8.

Rakas valoperhe, tämä tuleva valoaalto uudelleenkalibroi tehokkaasti planeettataajuuksia korkeammille tietoisuustasoille. Tämä merkitsee tietysti, että vanhat kolmannen ulottuvuuden harhakuvat jatkavat romahtamista ja hajoamista. Niille jotka pitävät edelleen kiinni kolmannen ulottuvuuden tietoisuudesta, se näyttää kaaoksen puhkeamiselta kaikkialla, ja heistä tulee vainoharhaisia, vihaisia ja epätoivoisia. Niille jotka voivat nähdä ja tuntea korkeammalla tietoisuudella, se näyttää uuden aamunkoiton sarastamiselta ja uuden elämistavan koittamiselta, mitä se tietysti onkin.

Mitä voidaan odottaa tänä aikana? Luulemme, että avainsana on intensiivisyys. Kaikesta tulee hyvin intensiivistä aina surrealistisuuteen saakka. Henkilökohtaisessa elämässänne se mikä on vielä jäljellä kolmannen ulottuvuuden tietoisuudesta, täytyy poistaa ja korvata jollain korkeammalla värähtelyllä. Tämä voi olla vaikeaa, jos olette tunteiltanne kiinni vanhoissa energioissa. Jos kuitenkin vain päästätte irti ja sallitte muutokset, niin ne voidaan saavuttaa minimihäiriöin ja -vastoinkäymisin. Ideana on yksinkertaisesti LUOTTAA PROSESSIIN ja sallia se, mitä tahansa tarvitsee tapahtua.
Teillä jotka olette aktivoineet valokehonne, kyse on pelkästään tulevien valoaaltojen integroimisesta valokehoon. Samaan aikaan fyysisessä kehossa on DNA-päivityksiä, mitkä sallivat fyysisen muodon harmonisoitua uusien valokoodien kanssa lisäkehitystä varten uudella maapallolla.

Tämä energiatulva saattaa merkitä, että monet teistä tuntevat itsensä hyvin LUOVAKSI ja teille tulvii uusia ideoita. Muistakaa, ettei teidän tarvitse toimia kaikkien niiden perusteella välittömästi - otatte pelkästään vastaan tämän uuden aallon yltäkylläisyys- ja valovirtaa. Valitkaa se, mikä näyttää parhaalta teille. Tunnette ehkä olevanne myös fyysisesti energinen ja halua muuttaa ruokavaliota ja liikuntamuotoja saattamaan kehonne korkeampaan taajuuteen. Teillä on myös ehkä vaikeuksia nukkua ja olette ylienerginen ja levoton. Älkää olko huolissanne - tämä menee ohi, kun integroitte tulevan valoaallon.

Tärkeitä päivämääriä heinä-elokuussa

Nämä ovat avainhetkiä tässä prosessissa:

* 25. ja 26.7.: ajan ulkopuolinen päivä ja uusi vuosi
* 8.8.: 8-8, tähtiportti- ja pyörrelähetysten huipentumahetki
* 8.-12.8.: portin kulminaatio
* 19.-23.8.: täysikuu Leijona/Vesimiehessä ja uusien solaari/lunaarikoodien integrointi

Uuden ihmisen/ihmisenkelin valokehomalli ja aktivointi vastaanottamaan tulevia energioita

Rakkaat ystävät, kun astutte tähän kultaiseen valoaaltoon, on tärkeää, että muistatte vain pysyä keskuksessanne, mikä on sydän, ja pitää valokehon säteilevänä ja puhtaana. Muistakaa, että moniulotteisessa tilassanne gravitaatiokeskus on sydän. Hengittäkää sydämestä, hengittäkää valoa ja rakkautta tuosta keskuksesta, mikä on pyhä sydämenne.

Sitten muistakaa aina MAADOITTUA yhdistymällä maatähtichakraan jalkojenne alla ja sitten maasydämeen maan keskuksessa ja sallikaa sydämenne synkronoitua maan sykkeeseen, kun se sykkii harmoniassa kosmisen elämänsykkeen kanssa.

Sitten muistakaa myös yhdistyä sielutähtichakraanne, mikä on kruunuchakran yläpuolella ja missä sielunne sijaitsee. Vetäkää tuota energiaa kruunuchakran kautta sydämeen, niin että se käynnistää jumalaisen kipinän sydämessä. Tuntekaa, miten sielunne ja henkenne sekoittuu jumalaisen kipinän kanssa luomaan enkeliolemuksenne jumalaisen liekin sydämeen.

Sitten tuntekaa myös solaarichakranne avautuvan ottamaan vastaan ja integroimaan energioita auringosta ja jakamaan niitä valokehossanne. Myös galaktinen chakra sallii valoaaltojen Galaktisesta keskuksesta integroitua valokehoon ja täyttää sen säteilevällä jumalvalolla.

Jumalainen energia ja säteily integroidaan ja jaetaan uuden maan valoverkoissa - sydämestä sydämeen!

Tuntekaa, miten tuota säteilevää valoa välitetään sydänverkossa valotyöntekijöiltä valonsotureille ja koko valoperheelle, kun uusi maa ilmentyy!

Ja tietäkää, että riippumatta siitä, missä olette ja mitä teette, SINÄ olet valomajakka ja tulevan valoaallon säteilevä ja kirkas kanava!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.