4.7.13

Hoffman: Heinäkuun energiat

HEINÄKUUN ENERGIAT

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 1.7.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kun aloitamme tämän uuden kuukauden, aloitamme myös vuoden 2013 toisen puoliskon. "Mitä seuraavaksi?" -kysymyksen sijasta on parempi kysyä "Mitä on jäljellä?" - mitä on jäljellä opittavaa, ymmärrettävää, irtipäästettävää, uudelleenkalibroitavaa, sopeutettavaa ja puhdistettavaa, koska tuntuu siltä, ettemme ole tehneet muuta tammikuusta saakka ja jo kauan ennen sitä. Myös tässä Merkuriuksen perääntymiskuussa meillä on edessämme lempeämpiä aikoja, kun siirrymme tähän uuteen jaksoon, mutta tietyt olosuhteet pätevät. Heinäkuu on fantastinen kuukausi puhdistaa ja valmistautua uusiin alkuihin (mitkä eivät ehkä saavu ennen syyskuuta) ja tämä voidaan tehdä haluamallasi tavalla - sujuvasti ja helposti tai kunnon kaaosannoksen kera.

Monet ihmiset ovat viime aikoina kysyneet minulta, miten he tietävät, että ovat tehneet puhdistamistyönsä ja ylösnousseet, ja jotkut pelkäävät, että heiltä menee ohi tai heiltä on mennyt ohi koko tapahtuma. Kyse on jatkuvasta prosessista eikä mikään mene ohi eikä ole yhtä tapahtumaa, mikä merkitsee sen valmistumista. Toisin kuin ennen, nyt voimme nähdä, missä olemme edistyneet ja missä viime askeleemme ovat ollaksemme paikassa, jossa voimme siirtyä viimeistelemiseen. Tällä on kuitenkin hintansa ja hintana on päästää irti tarpeesta parantaa ja tulla parannetuksi, nähdä peili parantumisesta toisissa ja ajatella, että olemme valmis, sitten kun kaikki ovat samassa paikassa tunteellisesti, energeettisesti ja samassa värähtelytaajuudessa. Toinen hinta on arvo. Sitä estävät itse tyrkyttämämme rajat siihen, mitä voimme saada ja kokea. Kaikki on meitä varten nyt ja jos emme saa, niin emme joko pyydä tai emme pyydä sitä, mitä oikeasti haluamme. Kenties pyydämme, mutta emme ole avoin vastaanottamaan, koska meillä on ansaitsemiseen ja arvoon liittyviä ongelmia.

Tämä on hyväksymis- ja itsetietoisuusmatkaamme, missä lakkamme tuomitsemasta itseämme ja muita sen perusteella, kuka ja mitä olemme, missä luulemme olevamme tai meidän pitäisi olla parantumispolullamme. Heinäkuussa meillä on voimakas vesi- tai parantamiselementti, mikä tarjoaa kaksi väylää tähän lopulliseen parantumiseen ja päätökseen - lempeä ja virtaava tai raivoava koski. Jos olemme lempeässä ja virtaavassa puolessa, hyväksymme ja olemme irrallaan tunnustaen, että kaikki ovat joka hetki siinä, missä heidän tarvitsee olla, ja keskitymme siihen, missä olemme omalla polullamme. Raivoava koski puhuu puolestaan ja voi olla rankkaa meloa vastavirtaan, jos menemme virran vastaisesti, tai hurjaa kyytiä, jos syöksymme virtaa alas ilman melaa. Ja vaikka saatamme päätyä samaan määränpäähän, meistä ei tunnu yhtä hyvältä tai emme nauti prosessista yhtä paljon.

On myös itsetietoisuuden kuukausi ja tässäkin on kaksi puolta - kriittinen, kova ja tuomitseva itse tai rakastava, arvokas ja ansaitseva itse. Taas kerran meidän on valittava, mutta tässä tapauksessa määränpää ei ole sama. Emme voi nauttia siitä rakkaudesta, rauhasta, harmoniasta, yltäkylläisyydestä ja ilosta, mitä meillä voi olla koko ajan, jos olemme kriittinen, kova, tuomitseva ja ei-rakastava itsellemme. Me olemme arvokkaita, sinä olet arvokas, minä olen arvokas - sano tätä, kunnes uskot. Ainoa tapa muuttaa maailmaa on aloittaa siitä, miten puhumme ja ajattelemme itsestämme. Kaikki alkaa meistä ja ellemme ole valmis näkemään itseämme samassa valossa, rakkaudessa ja totuudessa, kuten meidät näkee Lähde, universumi, oppaamme ja enkelimme, rajoitamme pääsyämme kaikkiin hyviin ja upeisiin asioihin, joita on ulottuvillamme.

Minkä tahansa haluamme tai ajattelemme päästää irti elämästämme, se on yhtä valmis päästämään irti meistä, kuin me olemme valmis päästämään irti siitä. Heinäkuussa tähän liittyy kolme suurta aluetta: koti (mihin olemme maadoittunut, missä asumme ja miten näemme itsemme maailmassa), suhteet (mukaan luettuna työ, intiimit kumppanit ja perhe) ja henkisen ja aineellisen energian tasapaino elämässämme. Jos jonkin näistä alueista on epätasapainossa, tunnemme sen tässä kuussa ja tiedämme, missä melomme vastavirtaan. Miten tiedämme sen? Sitä missä emme ole onnellinen, emme tunne olevamme kontrollissa, emme ole omassa elementissämme, olemme epäsynkronissa visiomme kanssa ilosta, rakkaudesta, rauhasta ja yltäkylläisyydestä todellisuudessamme.

Kun hienovirtämme värähtelytaajuuttamme, löydämme täydellisen ilo-, rauha-, rakkaus- ja yltäkylläisyysasteikkomme, kavennamme niitä värähtelytaajuuksia, joiden sallimme yhdistyä kanssamme, ja samalla laajennamme kykyämme vastaanottaa siunauksia kaikilla alueilla. Jos pidät tätä hämmentävänä, ajattele sitä näin: mitä paremmin tiedät, mikä tuo sinulle iloa, rauhaa, yltäkylläisyyttä ja rakkautta, sitä vähemmän energiasi pirstoutuvat näiden asioiden etsinnässä, joten voit keskittää energiasi hyvin tarkasti ja selkeästi ja tulla "puoleensa vetäjäksi" etsijän sijasta. Kuten laulussa sanotaan, et "etsi rakkautta kaikista vääristä paikoista" ja voit olla ilossa ja vetää puoleesi enemmän iloa ja siunauksia. Upeaa kuukautta!

-----------


Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.


Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.