27.7.13

Hoffman: Onko se raja vai tuomitsemista?

ONKO SE RAJA VAI TUOMITSEMISTA?

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 23.7.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:Rakas Jennifer, lopetin äskettäin 20-vuotisen ystävyyssuhteen, koska en pysty enää käsittelemään naisen kriittisyyttä, sarkasmia ja negatiivisuutta. Hän tekee näitä kommentteja kaikista, myös minusta. Vaikka meillä on ollut hyviä aikoja yhdessä, olen huomannut viimeisten kolmen vuoden aikana, että kun olen seurannut ahkerammin henkistä polkuani, hän on ollut kriittisempi minua kohtaan. Koska kerroin hänelle, etten voi olla enää hänen ystävänsä, hän syyttää minua tuomitsemisesta ja sanoo, etten ole kovin henkinen. Olenko väärässä asettaessani nämä rajat hänen suhteensa ja onko se tuomitsemista? Mikä on ero?

Jenniferin vastaus:
Lyhyt vastaus kysymykseesi on, että se on raja, mikä on tuomitsemista, eikä kaikki tuomitseminen ole huono asia.

Kun meistä tulee selkeämpi siinä suunnassa ja polussa, minkä haluamme elämäämme, kaikki mikä ei ole linjassa tämän kanssa, tulee hyvin ilmeiseksi meille. Vaikka olemme olleetkin tiettyjen ihmisen kanssa tai tietyissä tilanteissa vuosikymmeniä, alamme huomata eroja energiassa, kun oma energiamme muuttuu. Sitten ne asiat joita olemme sietäneet tai sallineet, vaikkemme pidäkään niistä, alkavat näyttää ja tuntua erilaiselta ja olemme vähemmän halukas sietämään niitä. Ja rajamme alkavat kaventua, mikä merkitsee yksinkertaisesti, että teemme tietoisempia valintoja siitä energiatyypistä, minkä päästämme energiatilaamme ja mihin laitamme oman energiamme.

Rajat ovat tärkeitä, koska ne hallitsevat energiavirtaamme. Jos haluat esimerkiksi jotain juotavaa, mitä teet? Laitat vettä astiaan, mistä voit helposti juoda. Ilman tuota astiaa vesi menisi lattialle tai altaaseen, mikä ei ole optimaalinen tapa sammuttaa janoaan. Sama pätee energiaan. Kun luot rajoja, luot energiallesi astian, mikä hallitsee sitä, mihin energiasi virtaa ja mitä virtaa sinua kohti. Rajat ovat tapa hallita energiaasi, mikä on eräänlaista tuomitsemista, eikä kaikki tuomitseminen ole huono asia.

"En syö simpukoita" on tärkeää tuomitsemista, jos tiedät olevasi allerginen niille. "Kaikki elämässäni rakastavat, kunnioittavat ja arvostavat minua" on sekä raja että tuomitsemista, mikä kuvaa millaista energiavaihtoa haluat toisilta elämässäsi. "Kaikki vihaavat minua" on tuomitsemista, mikä luo rajan - vain ihmiset jotka vihaavat sinua, päästetään elämääsi. Meillä on rajoja, koska ilman niitä energiamme pirstoutuu. 3D:ssä meidän on käytettävä tuomitsemista luomaan rajoja, jotta tiedämme, minne energiamme menee ja millaista energiaa päästämme elämäämme.

Kun muutit energiaasi, ystävälläsi oli tilaisuus avautua sille uudelle energiamallille, minkä loit elämääsi. Mutta hän ei tehnyt sitä, joten kuilusta värähtelyjenne välillä tuli niin suuri, ettet voinut enää sietää tai sallia hänen käytöstään. Mitä korkeampi energiavärähtelysi on ja mitä voimakkaampi olet elämässäsi, sitä vähemmän voit sietää matalampaa energiatiheyttä - se tekee olosi liian epämukavaksi. Et tuominnut häntä, vaan loit rajan omaan elämääsi, mikä merkitsi, että hän voi joko kunnioittaa tuota rajaa ja liittyä seuraasi tai etsiä uuden ystävän. Hänen murehtimisensa sijasta ilmaise aikomus rakastavista ja tyydyttäväistä suhteista "samaenergiaisten" ihmisen kanssa elämässäsi. Tämä ei tuomitse tai sulje pois ketään, se on vain voimakas raja, minkä saa aikaan tuomitsemisesi tai valintasi siitä, millaista energiaa haluat elämääsi, ja se tekee suhteistasi iloisia ja ilontäyteisiä kokemuksia.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.