31.7.13

Hoffman: Suursekstiili

SUURSEKSTIILI

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 29.7.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Heinäkuun 29. päivä planeetat järjestyvät linjaan kera viestin ihmiskunnalle ja tilaisuuden ylösnousemukseen sekä ykseytemme, jumaluutemme ja yhteytemme vahvistamiseen. Tämä on aukko korkeampiin ulottuvuuksiin, tähtiportti mikä muodostaa Davidin tähden, millaisena näemme 3D:ssä merkaban tai valokehon. Tämä on pieni osa suurempaa dodekaedria tai 12-sivuista polygonia, mikä on esitys suuremmasta elämänkukasta korkeammissa ulottuvuuksissa. Tämä astraaliasetelma sisältää yhteensä 10 planeettaa, mukaan lukien kummankin kuunsolmun ja Kheironin, ja se on maa- ja vesimerkeissä. Emme enää kulje maailmojen välissä, kuljemme universumien välissä.

Maadoittuminen ja parantuminen ovat fokuksenamme nyt - ei menneisyyden parantamisena, vaan tapana siirtyä eteenpäin. Uskon, että uusi välttämättömyytemme on olla maadoittunut parantumiseemme, tunnistaa itsemme parantuneeksi ja kokonaiseksi (emme tarvitse lupaa siihen) ja hyväksyä jumaluutemme. Elämäntarkoituksenamme on harmonisoida ihmisyytemme jumaluuteemme ja luoda tila sisäisen jumaluuden loistamiselle kirkkaasti, jotta voimme tulla siksi valoksi, mitä olemme. Miten kauan olemme piilottaneet oman valomme? Milloin meidän on aika antaa sen loistaa? Nyt on hyvä aika aloittaa.

Olemme kohdanneet maailman sydän avoimena ja odottaneet maailman - sieluryhmän, kumppaneiden, perheen ja ystävien muodossa - antavan meille tunnustusta ja ylistävän meitä. Hyvin usein kuitenkin sydämemme särkyi ja tarvitsi parantamista aivan kuin heidän sydämensä emmekä koskaan löytäneet, mitä halusimme, tai saaneet, mitä tarvitsimme. Matkamme parantumiseen on ollut pitkä ja jokaisen uuden suhteen, tilanteen ja kohtaamisen myötä mietimme: "Tässäkö parantumiseni on, saanko sinulta haluamani?" Joka kerta yhdistyimme haavoittuneen sydämen kanssa ja luulimme tehtävämme olevan parantaa, kun oikea viestimme oli parantaa itsemme. Tämä parantuminen tapahtuu, silloin kun julistamme sen olevan tehty. Oletko valmis julistamaan parantumisesi? Maailma, evoluutio ja ylösnousemus tarvitsee parantuneen ja ehjän itsemme osallistumista, kun siirrymme 3D-universumista moniulotteiseen universumiin, mikä on mahdollisuusulottuvuudessa.

Vaikka puhumme universumin olevan kaikki, mitä meitä varten on, olemme vain pikkuruinen osa paljon suurempaa multiversumia, mikä on osa omniversumia - suurta universumia mikä sisältää kaikki universumit. Voimmeko kuvitella niin rajattoman käsitteen? Mitä on universumimme tuolla puolen? Henkilökohtaisella tasolla, mitä on sen universumin tuolla puolen, minkä olemme luoneet itsellemme? Mitä on seuraavassa todellisuudessa? Minkä potentiaalin annamme tulla mahdollisuuksiksi itsellemme? Rajattomassa universumissa missä kaikkea on olemassa ja kaikki on mahdollista, ainoastaan oma uskomme rajoituksiin ja puutteeseen estää meitä olemasta voimakas ja rajaton luoja, mikä kulkee edestakaisin näissä rajattomissa mahdollisuuksissa ja laajentuu sen luomisenergian virtaan, mitä olemme, mistä olemme ja mitä kohti menemme ja mihin palaamme.

Lineaarinen aika romahtaa ja maailmamme tulee pienemmäksi, koska olemme yhdistyneempiä kuin koskaan ennen. Mutta universumimme kääntyy vain akselillaan reaktiona niihin "aukkoihin", joita olemme luoneet, jotta 3D voi laajentua korkeampiin ulottuvuuksiin. Vaikkemme tunne kontrolloivamme tätä prosessia, niin todellisuudessa kontrolloimme. Kaikki tekomme mitkä ovat harmoniassa evoluutiomme ja ylösnousemuksemme kanssa, lisäävät uuden mahdollisuuskerroksen universumimme laajentumiseen. Kun olemme auliimpia päästämään irti kärsimyksestämme ja tuskastamme ja avaamaan sisäiset silmämme valomme suuremmalle säteilymahdollisuudelle ulkoisessa maailmassa, astumme täydemmin tähän portaaliin ja sallimme sen laajentua meitä, ihmiskuntaa ja maapalloa varten.

Kun ajelin ympäri maata muutama viikko sitten, ajattelin universumia ja sain kuvan moniulotteisista renkaista, jotka olivat toisissaan kiinni ja virtasivat yhdessä. Jokainen näistä renkaista oli erillinen universumi. Yhdistymäkohdissaan ne nousivat ylös ja tulivat uusiksi universumeiksi. Ensin luulin niiden olevan kuin torus, mikä näyttää munkkirinkilältä, mutta se laajeni sisältämään myös möbiuksen nauhan, kaksiulotteisen tason jolla on vain yksi pinta. Möbiuksen nauhalla ei ole alkua eikä loppua, torus kiertyy itseensä, laajentuen ja supistuen itsessään. Meidän universumimme on aivan kuin yksi monista "torus-möbiuksista", jotka ovat yhteydessä, kääntyvät, nousevat ja virtaavat yhdessä ylös- ja sisäänpäin rajattomassa luomismassassa.

Tätä monet universumimme tekevät ja kun siirrymme ylösnousemuksen eri vaiheiden läpi, meidän on supistuttava, jotta voimme laajentua, ja saavuttava loppuun, jotta voimme ilmaista ja laajentua uuteen alkuun. Tämä on kuitenkin myös valintakohta - joko nousta ylöspäin tai kiertää sama ympyrä uudestaan. Me olemme yksilöinä ja kollektiivisesti nyt tässä kohtaa. Jotkut nousevat uusiin ulottuvuuksiin, toiset päättävät, että haluavat kiertää ympyrän uudestaan.

Mistä aloitamme? Mistä tahansa haluamme, mutta jos tämä on liian laaja tai epäselvä ajatus, tässä on muutama kysymys, minkä voit esittää itsellesi:

1. Kenen luvan luulen tarvitsevani, jotta voin olla ilossa elämässäni tai luoda uusia mahdollisuuksia todellisuuteeni?

2. Mitä minun ei enää tarvitse energisoida elämässäni, koska se ei palvele iloaikomustani?

3. Onko jonkin alue, missä en ole rehellinen tai harmoniassa sen kanssa, mitä haluan elämässäni? Vihje: jos jotain ei tapahdu, et ole sen kanssa vielä harmoniassa.

4. Haluanko oikeasti sitä, mitä pyydän, vai onko jotain, mitä haluaisin pyytää? Onko minulla rohkeutta vastaanottaa se?

5. Missä kärsin, olen onneton tai tunnen tyytymättömyyttä? Voinko tehdä tilaa uudelle kokemukselle elämässäni?

6. Mitä on universumini, sen todellisuuden tuolla puolen, minkä tunnen elämänäni tänään? Mikä muu on mahdollista elämässäni? Mitä on parantumiseni tuolla puolen? Voinko kuvitella itseni parantuneena, ehjänä ja kokonaisena?

7. Jos tietäisin, että olisin huomattavan menestyksekäs, ehdottomasti ilman mitään epäonnistumismahdollisuutta, minä ___________________ .

Mitä vastasit kysymykseen seitsemän? Se on seuraava askeleesi. Ovet ovat auki ja on aika kerätä rohkeutta ja kulkea niistä.

Jos katsomme maailmantapahtumien kehittymistä vuodesta 1962 (Vesimiehen ajan alku) vuoteen 1983 ja 2003, voimme nähdä, miten maailma on todella hyvin erilainen paikka, ja mekin olemme hyvin erilaisia. Katso, miten paljon yhdistyneempiä olemme toisiimme, miten suurempi tietoisuutemme on itsestämme sieluolentoina ja miten paljon tiedämme ja ymmärrämme harmonisoitumisesta, energiasta, valosta, elämänpolustamme, tarkoituksestamme ja potentiaalistamme. Maailma on, mitä on, ja jos emme anna sille uutta polkua seurattavaksi, se jatkaa polkua, minkä se on aina valinnut. 3D-energia jatkuu itsestään, kunnes sille avautuu uusi polku. Tämä on tilaisuus meille jokaiselle ja meille kaikille luoda tuo uusi polku itsellemme, mikä siirtää meidät sydämestä sieluun, parantajasta parantuneeksi, monista yhdeksi, minusta meihin ja rajoituksista rajattomuuteen. Ovet avautuvat tänään, meillä tarvitsee olla vain rohkeutta kulkea niistä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.