23.7.13

Rother: Sydämen laajentaminen

SYDÄMEN LAAJENTAMINEN
- Olette laskeutuneet!

Ryhmää (the group) kanavoinut Steve Rother (www.lightworker.com)
Uutiskirjeestä 15.7.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Muistutuksia Kotoa

Huom.: Ryhmä on editoinut ja kanavoinut osittain uudelleen tämän viestin, jotta se olisi selkeämpi tässä muodossa.

-----------

Tervehdys Kotoa, rakkaat ystävät. Olen Elrah Rytmipalvelusta.

Voitte päättää olla maailman huipulla, jos haluatte olla. Voitte päättää, miten haluatte nähdä elämän, koska tuo uusi visio on tärkeä. Astun taustalle hetkeksi ja tuon sisään veljeni Ajanpitäjän, mutta tulin esiin tuomaan teille hymyni. Niin sitä pitää. Näittekö, sain teidät tekemään sen, eikö vain? Ette aikoneet hymyillä takaisin, mutta sain teidät tekemään sen joka tapauksessa. Voin nimittäin tehdä sen ja tekin voitte ja tämä on osa sitä, mistä kuulette lisää. Kun alatte kantaa tätä valoa, voitte käyttää sitä hyvin monin tavoin. Alatte vain selvittää uusia energioita portaalin tällä puolella ja ankkuroitte tämän uudella tavalla.

Astun sivuun ja annan veljeni tulla sisään, koska hänellä on avainsanoja, joita hän haluaa tuoda teille. Tietäkää, että rakastan teitä ja joka kerta kun teistä tulee liian vakava, hiivin taaksenne ja kutitan nauruhermoanne muistuttamaan teille, että pelaatte peliä. Teidän pitäisi pitää hauskaa ja jos ette pidä, tulen laittamaan teidät tekemään sen, joten muistakaa vain tämä.

Tervehdys Kotoa, olen Ajanpitäjä.

Tänään on erittäin taianomainen päivä. Olette ohittaneet nyt rajakohdan, mikä sallii useimpien ihmisten alkaa ankkuroitua uuteen energiaan portaalin tällä puolella. Useimmilla teistä on ollut hyvin haastavaa. Olette tunteneet erot ajassa, olette siirtyneet tiivistetystä ajasta laajentuneeseen aikaan ettekä ole pystyneet saamaan sitä päähänne tässä kohtaa. Huomaatte, että se tuntuu erilaiselta, mutta ette pysty täysin kuvaamaan muutoksia tai eroja, joita tapahtuu maailmanlaajuisesti ihmisille kaikkialla. Nyt voitte alkaa muuttaa tätä.

Varjomaailman heijastus

Täytyi saattaa loppuun ensimmäinen neljännes. Emme voineet edes puhua siitä teille ennen 31.3. Kolmannen kuukauden jälkeen pystyimme aloittamaan sen määrittelemisen, koska teidän täytyy sopeutua. Jos tulemme tuomaan informaatiota liian aikaisin, voimme haitata edistymistänne sen auttamisen sijasta. Siksi informaation julkaiseminen ja sen ajoitus on hyvin tärkeää kaikille ihmisille tässä kohtaa. Tämä on minun tehtäväni, sillä olen Ajanpitäjä. Minä olen se, joka laskee sormensa, silloin kun ihmiskunta on valmis hyväksymään uutta informaatiota.

Kerromme teille, rakkaat ystävät, että olette ohittaneet kriittisen pisteen. Se liittyi portaalin ohi kuluneeseen aikaan ja nyt olette toisessa neljänneksessä. Tämä sallii nyt teidän ankkuroida sydämenne, kun ennen energianne oli ankkuroituna fyysisellä keholla. Etsitte varjomaailmassa, minkä olitte heijastaneet, koska tiesitte energian olevan erilaista. Käsititte, että kaikki muuttuisi sillä hetkellä, kun astuitte eteenpäin, joten heijastitte siihen odotuksenne, uskomusjärjestelmänne ja päivittäiset rutiininne, jotta kaikki näyttäisi samalta.

Useimmat tätä viestiä lukevista ovat nyt erittäin korkeassa värähtelyssä ja alkavat nähdä pilvien läpi. Alatte nähdä harhan läpi ja harhan tyhjyyden ja teistä tulee hyvin tyytymätön. Tämä on erittäin haastavaa useimmille teistä, koska alatte nähdä todellisuuden, ette unta. Se on ollut erittäin vaikeaa teille, joten olette etsineet aivojenne eri paikoista löytääksenne oikean perspektiivin. Useimmat teistä ovat kokeilleet kaikenlaisia uusia lakkeja, ideoita ja perspektiivejä tänä aikana. Se on ollut ihanaa, mutta nyt ankkuroimme sydämenne, koska se on osa, joka ei ole löytänyt maaperäänsä. Kerromme teille, rakkaat ystävät, että siksi monet teistä ovat tunteet suurta etäisyyttä ja haasteellisuutta toisinaan.

Silloin kun lähditte Kotoa, monet teistä olivat arpeutuneita tavalla, mitä on kannettu useimpien elämienne ajan. Monet teistä tulivat pöytään kaikkine ideoineen ja sanoivat: "Menen sisään. Aion elää elämän maaplaneetalla ja tehdä sopimuksia ja erilaisia töitä varmistaakseni, että annan jumalaosani maaplaneetalla uudessa energiassa." Järjestitte kaikki mahdollisuudet. Laitoitte kaiken liikkeeseen, mutta useimmat teistä eivät odottaneet valtavaa eroahdistusta.

Sitten kun löysitte itsenne maaplaneetalta tästä biologiakuplasta, muistitte edelleen Kodin. Vaikka ette pystyneet osoittamaan sitä todeksi aivoissanne, sydämenne tietää tien Kotiin eikä koskaan unohda tai vie teitä liian kauas siitä. Monet teistä kokivat niin valtavaa ahdistusta Kotoa eroamisen kohdassa, että olette suuren osan elämästänne yrittäneet parantaa tuota arpikudosta ja yhdistyä taas osaanne, joka puuttui.

Nyt kerromme teille, että on täysin mahdollista ankkuroida sydämenne uudella tavalla ja huomaatte sillä olevan maailmanlaajuisesti vaikutusta. Olette aina pitäneet itseänne täydellisenä, eheänä olentona itsessänne, mitä olette. Mutta kerromme teille myös, että kun astutte pidemmälle tähän, olette yhteydessä jokaiseen olentoon, ruohonkorteen ja lehteen - ne ovat osa teitä jollain tavalla. Nyt teillä on tilaisuus maadoittaa sydämenne portaalin tälle puolelle. Kun teillä on tilaisuus tehdä tämä, pystytte elämään sydänenergiassanne paljon enemmän, kuin olette koskaan ajatelleet mahdolliseksi.

Fyysisen kehon uudet tarpeet

Kerromme, että joillekin teistä se on epämukavaa, koska useimmille teistä ei ole tuttua venyttää sydäntään niin laajaksi. Mitä enemmän teette tätä, sitä enemmän tunnette ja pystytte tunnistamaan tuon valon toisissa ja auttamaan tuomaan sen ulos. Tämän yhteyden kera te kaikki maadoitutte. Kannatte enemmän valoa, kuin olette koskaan kantaneet - fyysinen kehonne sisältää enemmän energiaa kuin koskaan ennen. Olette aina maadoittuneet fyysisellä keholla, mutta nyt henkenne on ottanut haltuunsa fyysisen kehon ja siksi fyysinen keho tarvitsee maadoittaa säännöllisesti.

Mitä maadoittaminen on? Se on kaikkea veden juomisesta kehon ruokkimiseen ja ravitsemiseen - voi kyllä, tietysti myös seksiä. Kaikki maan asiat ovat osa tuota maadoittumisprosessia, mutta nyt myös henkenne täytyy maadoittaa. Kannatte enemmän valoa kuin koskaan ennen ja myös fyysisellä kehollanne on uusia tarpeita, minkä vuoksi on hyvin paljon kiinnostusta fyysisen muutoksen auttamiseen.

Kun alatte harmonisoida energiaanne fyysisessä kehossa, se harmonisoituu hengen kanssa automaattisesti, mikä sallii teidän toimia hengestä, ei ihmisestä. Nyt puhutaan elämisestä moniulotteisuudessa, täydellisyytenne on täällä kerralla ja voitte kutsua sitä suurempaa "sinua", mitä kutsutte korkeammaksi itseksi. Tämä on täydellinen "sinä", mutta elätte epätäydellisellä planeetalla. Jos pitäisitte Kodin täydellisyyden, ette pystyisi pelaamaan peliä. Teillä on suuria vaikeuksia ja olemme nähneet paljon niistä selviävän. Olette täällä nyt toteuttamassa sen.

Jotkut teistä astuvat tähän hyvin epäröiden, koska sydämenne on osa, mitä olette aina suojelleet. Olette vapaita ilmaisemaan visioitanne ja kokeilemaan erilaisia ajatuksia, mutta uusiin tunteisiin teidän on paljon vaikeampaa harmonisoitua. Teillä on taipumus pitää kiinni vanhasta ja suojella sitä, mitä teillä on, vaikka se on tuskallista. Nyt on se aika. Kun maadoitutte tähän uuteen energiaan, kehollanne on tilaisuus yhdistyä enemmän sydänenergiaanne kuin koskaan. Tämä on tilaisuus teille kaikille löytää voimakkaampi maadoittuminen ja uusi valokoti.

Jos teillä edelleen on näitä vanhoja energioita joistain haasteista ja arpikudosta lähdöstänne Kotoa, voitte oppia vapautumaan niistä. Oletteko koskaan kuulleet vauvan itkevän ja tiedätte, että hänen henkensä on häiriintynyt, mutta mikään ei näytä olevan fyysisesti pielessä? Rakkaat ystävät, nuo ovat usein muistoja Kotoa, sillä silloin kun lopulta heräätte unesta ja avaatte silmänne, näette meidät ja ymmärrätte, mitä olette kaivanneet. Jos se olisi mahdollista, vetäisimme verhon sivuun hetkeksi ja näyttäisimme sen teille, mutta sekään ei toimisi, sillä te kaikki lähtisitte Kotiin. Sanoisitte: "Tämä peli on naurettavaa. Mennään Kotiin leikkimään." Meidän olisi aloitettava taas alusta, eikö vain?

Haaste: valonne käyttäminen

Tässä on palanen, minkä annamme teille tässä kuussa. Olette valon, uuden valon, kantajia. Kannatte tiettyä määrää omasta energiastanne Kotoa siinä fyysisessä kehossa, missä olette tällä hetkellä. Jos pystytte jakamaan valoanne 10 ihmisen kanssa ensi kuussa, se kasvaa 100%. Tämä on yksinkertainen yhtälö ymmärtää. Miten jaatte valoanne jonkun kanssa? Teillä on tilaisuuksia elämänne jokainen päivä.

Useimmat teistä sanovat: "Voi, mutta se ei sovi minun maailmaani. En voi sanoa sitä tälle henkilölle. Voin sanoa sen täällä turvallisessa huoneessa, mikä on täynnä valotyöntekijöitä ja missä voin sanoa mitä tahansa, mutta työssäni pankissa en voi sanoa sitä." Kokeilkaa. Työntäkää rajoja. Jos ette voi sanoa mitään sanoina, tehkää se sydänenergiallanne.

Jos pystytte koskettamaan 10 olentoa ja ottamaan kontaktin seuraavan kuukauden aikana, aloitatte maaplaneetalla aallon, mikä rakentuu ja huipentuu uudeksi energiaksi tämän vuoden lopulla. Näin nopeasti tämä voi tapahtua nyt. Kerromme teille tämän, koska olette tehneet sen aiemmin. Kerroimme teille pikku salaisuuden, matemaattisen salaisuuden, monta vuotta sitten. Sanoimme vain: jakakaa ja juhlistakaa näitä päivämääriä, koska ne rakentuvat itsestään ja aloititte 02-02-02 ja etenitte aina 12-12-12:een saakka, jolloin kuljitte läpi näistä portaaleista.

Se oli uskomattoman kaunista meidän puoleltamme verhoa. Oli niin paljon hurraamista, ettemme voineet kuulla omia ajatuksiamme. Ei, meillä ei ole korvia … eikä meillä ole tarvetta ajatella … mutta takananne harmonisoituu niin monia energioita kanssanne, että se on hämmästyttävää.

Tapahtui niin, että loitte energiaa ja silloin kun maailman piti alun perin loppua, teillä oli niin paljon energiaa takananne, että se vain jatkoi. Se loi varjomaailman, mikä muodostui suurelta osin omista odotuksistanne. Vaikka portaaleja oli ja tiesitte, että toisella puolella olisi erilaista, heijastitte siihen unelmanne ja toiveenne. Synnytitte kuvan siitä, kuka olitte tuolla hetkellä, ja loitte mahdollisuuden siirtyä vaivattomasti jonkin sellaisen läpi, mikä olisi nopeasti ottanut 90% kaikesta elämästä maan päällä. Kuljitte suoraan sen läpi, rakkaat ystävät, koskaan ajattelematta toista kertaa.

Nyt ankkuroidutte uuteen tapaan ja sanotte: "Miksi asiat ovat eri tavalla?" Tiesitte asioiden olevan eri tavalla, mutta ette tienneet miten. Olette kaikki etsineet tätä kohtaa ajatellen: "Herään yhtenä päivänä ja kaikki on täydellisesti." Kerromme teille, että jos näin tapahtuisi, ikävystyisitte mieleltänne. Ette pitäisi lainkaan maaplaneetasta, sillä usein haasteet tuovat teidät aisteihinne, siihen kuka oikeasti olette ja mitä kykynne ovat. Tietäkää, että olette tehneet sen. No niin, mitä aiotte tehdä sillä? Tämä on varsinainen kysymys. Voitte ankkuroida tämän energian, voitte maadiottaa sen ja löytää uusia tapoja tasapainottaa kehonne ja henkenne. Kunhan työskentelette tämän kanssa, se toimii.

Toimme esiin eroahdistuksen, koska teissä on monia, joilla on arpikudosta syntymähetkestänne ja nyt on aika alkaa päästää irti siitä. Ympäri planeettaa on monia parantajia ja lisää tulee esiin ja herää joka päivä. Miksi näin on? Siitä yksinkertaisesta syystä, että te kaikki toitte jotain Kotoa. Olette kaikki tuoneet jonkin avaintekijän, mitä vain te voisitte kantaa, joten tietäkää, että sitä tarvitaan nyt. Tästä syystä olemme kaikki täällä herättämässä toisiamme unesta. Teistä tulee uusi ihminen päivän joka hetki.

Miten sydämenne sopeutuu? Tämä on se kysymys. Silloin kun löydätte tuo tuskan, tuon vaikeuden tai myös silloin kun rakastatte niin paljon, että sydämeenne sattuu, ymmärtäkää, että olette oikeassa paikassa. Tiedätte, että olette juuri venyttäneet ihmisolemustanne kantaaksenne enemmän valoa. Siinä ei ole kyse tuskasta. Se merkitsee vain, että olette siirtyneet eroahdistustuskan ohi.

Teitä ei ole hylätty maapallolle, vaikka monet teistä tuntevat niin. Jotkut teistä tuntevat, että olette tehneet sopimuksen ja sitten aivan yhtäkkiä sitä ei ole enää ja olette aivan omillanne. Kerromme teille, että teidät asetettiin sinne hyvin erityissyystä ja löydätte sen erittäin pian.

Luottakaa sydämeenne, kun se tietää aina tien Kotiin ja huomaatte sen, jos pystytte pääsemään sydämenne venyttämispelon yli. Nyt löydätte vahvuutta, mitä ei ole koskaan ennen ollut. Olette aina pitäneet tätä vähän haavoittuvana alueena - käyttäneet aivojanne ajattelemiseen, oikeuttamiseen ja saamaan asiat toimimaan maailmassanne - ja nyt se voi olla puhdasta energiaa. Sallikaa itsenne lähestyä mahdollisimman monia ihmisiä.

Sitten maan päällä on osa elämää nimeltään "itsensä epäileminen", mitä näemme hyvin monissa ihmisissä. Emme tiedä tuota tunnetta täällä Kotona, kun olemme yhdistyneet toisiimme niin, että voimme nähdä. Näemme itsensä epäilemisen heikoksi lenkiksi, mitä emme salli täällä Kotona. Tämä voi kuulostaa kovalta ihmisistä, mutta se ei ole tuomitsemista, ainoastaan värähtelymitta ja universumin luontainen ratkaisu. Ihmiset ovat usein epäilleet itseään kolmannessa ulottuvuudessa. Useimmat ihmiset ovat onnistuneet teeskentelemään erillisyyttä, joten ette aina tiedä, että suurimmat vahvuutenne ovat ympärillänne. Olette aina teeskennelleet, että ne ovat osa jotain muuta … opettaja, opittava oppitunti tai läpi käytävä parantuminen. Ne kaikki ovat yhteydessä - yksi sydän maapallolla ja tätä tapahtuu. Yhdistytte yhteen sydämeen ja se toimii tavoilla, mistä ette ole koskaan uneksineet.

Käyttäkää tätä tilaisuutta tietoisesti seuraavan kuukauden aikana. Koskettakaa valollanne vapaasti vähintään 10 ihmistä. Älkää yrittäkö määritellä lopputulosta, koska se ei ole teidän vastuunne. Teidän vastuunne on käyttää sitä heidän koskettamiseensa ja sitten antaa sen mennä omia teitään.

Tämän vuoden loppuun mennessä juhlitte uudessa sydänenergiassa, sillä nyt se voi olla maaplaneetalla uudella tavalla. Luotte tätä todellisuutta joka ikinen päivä. Ei ole mahdollista ennustaa maapallon tulevaisuutta tällä hetkellä, koska kirjoitatte sitä sillä hetkellä, kun jalkanne osuu maahan - luotte omaa polkuanne. Tervetuloa Kotiin, luojat. Tervetuloa uudelle maaplaneetalle.

Olen Ajanpitäjä ja pyydän teitä kohtelemaan toisianne kunnioittaen. Hoivatkaa toisianne aina tilaisuuden tullen. Nauttikaa tästä uudesta pelistä ja pelatkaa hyvin yhteen.

Espavo.

Ryhmä

-----------


Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.


Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.