23.7.13

Varcas: Täysikuu vesimiehessä 22.07

TÄYSIKUU VESIMIEHESSÄ 22.7 - PAINEEN PURKAMISTA KOSMISEEN TAPAAN

Kirjoittanut Sarah Varcas (astro-awakenings.co.uk)
19.7.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tämä on ensimmäinen Vesimiehen täysikuu, mikä tekee toisesta (21.8.) astrologisesti merkittävän sinisen kuun. Ilman selvittämiseksi tätä kuutapahtumaa varten, tämä täysikuu tuo meille varsinaisen energiaräjähdyksen, mikä on täynnä hallitsijansa Uranuksen voimaa, kun se perääntyy nyt Oinaassa.

Tämä ei ole kaikkien mukavin kuu. Tähän liittyy ärsytystä ja sisäisen paineen muodostumista, mikä voi saada olomme tuntumaan sellaiselta, mitä voin kuvata vain "puristukseksi". Ajattele painetta aerosolipullossa ja tämä antaa ajatuksen ympärillämme nyt olevista energioista. Haluamme murtautua ulos ja olla vapaa, puhjeta elämään, mutta sen sijaan meidän on puristuttava tämän pienen suuttimen läpi päästäksemme ilmoille. Ja tiedämme kaikki, mitä vahinkoa aerosoli voi saada aikaan...

Hyvä asia on, että tässä paineessa on voimakas luomistekijä, jos sallimme sen ilmaista itseään sen sijaan, että pyrimme hillitsemään sitä. Jos tunnemme sen muodostuvan sisällemme, tämä on varma merkki, että jokin täytyy tunnistaa ja ilmaista riippumatta siitä, miten paljon haluaisimme sen mieluummin lähtevän kohteliaasti pois. Tämä kuu auttaa meitä tässä ilmaisemisessa jos sallimme sen, ja jos emme salli, se voi kutsua Uranuksen tekemään sen puolestamme joka tapauksessa, joten on paljon parempi ottaa vastuu omasta painekammiostamme ja alkaa vapauttaa sitä vähitellen.

Se voi olla vihaa, turhautumista, kärsimättömyyttä, mustasukkaisuutta, epätoivoa - on monia tunteita, joita emme haluaisi ja jotka kuitenkin näyttävät vaativan paljon energiaa tullessaan meille. Tämä kuu laukaisee ne nyt - ei kiduttaakseen meitä sisäisillä demoneillamme, vaan osoittaakseen meille, miten niiden pakkautunut energia on sisällämme valmis räjähtämään. Se ei voi mennä muualle kuin ulos. Se ei siedä enää pakotettua hillitsemistä, minkä vuoksi meidän täytyy pysyä valppaana tunteistamme ja käyttäytymisestämme tämän täyden kuun aikana ja olla sallimatta syyttelyä, hyökkäystä, tuomitsemista ja konfliktia.

Sen sijaan olemme kaikki yhdessä tässä purkamisprosessissa, minkä aikana voimme hengittää täysin ulos ja sallia tämän paineen, sisällemme muodostuneen energia, vähitellen vapautua. Meidän ehkä täytyy tehdä jotain fyysistä auttamaan sitä - kävely, tanssi, juokseminen. Ehkä istumme mieluummin hiljaa ja katselemme sen hajoamista. Meidän ehkä täytyy toimia se ulos, kirjoittaa se ulos, laulaa se ulos. Mitä tahansa tarvitaankin tämän energian vapauttamiseen, meidän on tehtävä se tietoisesti ja sillä aikomuksella, että ilmaiseminen edistää meidän kaikkien korkeinta hyvää.

Rehellisesti sanottuna tämä on vähän testi. Tässä meillä on tilaisuus näyttää, miten pitkälle olemme päässeet niiden voimakkaiden energioiden hallitsemisessa, joita muodostuu sisällemme. Ne voivat tuntua niin valtavilta, niin ylivoimaisilta, että pelkäämme ilmaista niitä koskaan tai edes myöntää niiden olemassaoloa. Mutta miten valtavilta tahansa ne tuntuvatkin, universumi on äärettömästi suurempi ja riippumatta siitä, miten paljon meillä on vapautettavaa, on aina tilaa enemmälle, jos on tarvetta. Se mikä voi tuntua meistä kaikkialle tunkeutuvalta ja tuhoisalta, on pelkkä tuprahdus loputtomassa kosmoksessa!

Tässä täysikuussa on siis kyse energiasta ja siitä, mitä teemme sillä, miten ilmaisemme sitä. Siinä on kyse sen hirviön omistamisesta, minkä luulimme olevan sisällämme - vain havaitaksemme, että universumin silmissä se on pelkästään tuhma koiranpentu, mikä tarvitsee rakkautta ja vähän tiukkaa koulutusta. Siis kyllä, varmasti "paineistettu" kuu, mutta se on valmis paljastamaan, miten luova voimme olla sisällä olevan energian kanssa, jos vain omistamme sen!

Onnellista täysikuuta kaikille!

Sarah Varcas

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.