9.7.13

Varcas: Uusi kuu ravussa - tammi terhossa

UUSI KUU RAVUSSA - TAMMI TERHOSSA

Kirjoittanut Sarah Varcas (astro-awakenings.co.uk)
5.7.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Uusi kuu 8.7. klo 9.15 Suomen aikaa.

Tämä uusi kuu Ravussa puhuu itämisestä ja uudesta elämästä. Se kannustaa meitä luottamaan potentiaaliimme ja olemaan hyvin päättäväinen se toteutumisen varmistamisessa. Aivan kuten tammenterho sisältää puun "leiman", meidänkin sisällämme kehittyy tulevaisuuden itsemme, joka odottaa horroksessa itämistä, kunnes on aika tulla esiin elämäntarkoitukseksi.

Tämän uuden kuun pimeydessä meitä kutsutaan uneksimaan tuleva itsemme olemaan. Tämä on intuitiivinen kuu, jolla on hyvin paljon jaettavaa, ja se pyytää meitä olemaan valmis vastaanottamaan. Se muistuttaa meille, että riippumatta siitä miten usein meistä ehkä tuntuu siltä, että tarpeelliset muutokset ovat meille liian suuria toteuttaa, muutos itse asiassa tapahtuu jo. Olemme jo transformoituneet, emme ole vain oivaltaneet sitä vielä. Se haluaa meidän nyt lopettavan yrittämisen, rentoutuvan, olevan hiljaa ja tunnistavan syvän sisäisen rauhan, missä potentiaalimme on. Se sanoo meille, ettei ole mitään lisättävää, ei mitään tehtävää eikä tarvitse mennä minnekään. Tällä hetkellä, juuri nyt, meillä on kaikki mitä tarvitsemme ollaksemme se, kuka meidän on tarkoitus olla. Olemme jo valmis.

Voi olla vaikea luottaa tällaiseen viestiin aikana, jolloin meistä tuntuu haavoittuvalta, pelkäämme tulevaisuutta ja edessä olevia haasteita tai nykyisen turvallisuutemme menettämistä. Voi olla lannistavaa haluta jotain kovin paljon eikä kuitenkaan näe helppoa tietä siihen. Joskus periksi antaminen näyttää ainoalta järkevältä lähestymistavalta - tyytyen puolinaisen elämän tuttuuteen sen sijaan, että riskeeraisi nykyturvallisuutensa pyrkien tyydyttävämpään elämään. Mutta tämä kuu kehottaa meitä olemaan antamatta periksi tai luovuttamatta, pelkästään lepäämään vähän tietäen, että se kuka ja mitä oikeasti olemme, elää jo sisällämme ja odottaa syntymistä.

Tämän uuden kuun aikaan Merkurius perääntyy sitä kohti ja ne kohtaavat muutamaa tuntia myöhemmin. Ravussa perääntyessään Merkurius tuo meille informaatiota olosuhteista, jotka ovat välttämättömiä potentiaaliemme toteuttamiseen. Mahtavan tammen kukoistamiselle on tiettyjä ehtoja: auringonvalo, sade, ravinteikas maaperä ja tilaa kasvaa. Olemme tuo puu ja metsämaa on elämämme - tekemämme asiat ja ihmiset. Ekosysteemi missä kasvamme, on herkkä ja se vaatii tarkkaa huomiota ja rakastavaa hoitoa. Muutaman päivän ajan meitä kannustetaan antamaan tuota hoitoa, tasapainottamaan asioita, jotka ovat epätasapainossa, tarttumaan dynamiikkaamme toisten kanssa, tekemään lisää tilaa tai käyttämään tilaamme tietoisemmin. Aika on nyt kypsä näille muutoksille ja ne tulevat vaivattomasti, jos ryhdymme niihin sydän avoimena ja tunnistaen, että kaikki mitä oikeasti olemme, on jo sisällämme ja vain odottaa oikeaa aikaa murtautua ulos terhosta kasvamaan.

Tämän uuden kuun lempeys koskettaa minua syvästi, kun kirjoitan näitä sanoja. Sen kuiskaukset kantautuvat pimeyden läpi muistuttamaan meille, että sitten kun lakkaamme yrittämästä, kasvusta tulee mahdollista. Meidän täytyy vain katsoa ja odottaa. Hoida maata, kastele ja tiedä, että elämä kehittyy juuri niin, kuin pitääkin - ja me sen mukana - omaan ainutlaatuiseen ja loistavaan majesteettisuuteensa: mahtavaksi puuksi pienestä siemenestä, kun aika on kypsä.

Onnellista uutta kuuta kaikille.

Sarah Varcas

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.