9.8.13

Dagher: Energiaennuste

ENERGIAENNUSTE: SEURAAVAAN VAIHEESEEN NOUSEMINEN

Kirjoittanut Emmanuel Dagher ( www.magnifiedmanifesting.com)
Elokuu 2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rauhaa ja siunausta, kaunis ystäväni.

Olen kiitollinen voidessani yhdistyä kanssasi taas kerran. Siirryttyämme voimallisen, heinäkuun ennusteessa mainitun puhdistumisjakson läpi, ympäristö on nyt kypsä uuden todellisuuden ankkuroimiselle yhteneväisemmin ja sen suurimman vision kera, minkä näemme itsellemme ja ihmiskunnalle kokonaisuutena.

Koimme 29.7. harvinaisen astrologisen asetelman, mikä tunnetaan "suursekstiilinä", ja tämä kohensi kovasti siirtymistämme takaisin elämään ja toimimaan sydämestä. Tämä pyhä tilaisuus tuki meitä nousemisessa niiden rajoitusten ja erillisyysharhojen yli, joita olemme luoneet itsellemme henkilökohtaisesti ja maailmanlaajuisesti.

Suursekstiili on kuusisakarainen tähti, mikä muodostuu, kun kahden elementin suurkolmio muodostuu samaan aikaan, tässä tapauksessa vesi- ja maaelementin. 

Saturnuksen, Jupiterin ja Neptunuksen suuressa vesikolmiossa on kyse virtaamisesta, intuitiosta, puhdistumisesta, irtipäästämisestä, luovuudesta ja tasapainosta.

Venuksen, Pluton ja kuun suuressa maakolmiossa on kyse maadoittumisesta, ilmentämisestä, yhdistymisestä omaan voimaamme, yltäkylläisyydestä ja vakaudesta.

Tämä astrologinen astelema siis yhdisti kummankin elementin ja maadoitti ne vielä enemmän kokemukseemme.

Tämäntyyppiset tapahtumat eivät ole tärkeitä siksi, että tietty päivä on parempi kuin joku toinen, vaan koska ne muistuttavat meitä yhdistymään niihin transformaatioenergioihin, joita meille annetaan, ja tulemaan samaan aikaan yhteen kokonaisuutena ja tarkoituksellisesti keskittymään luomaan harmonisempaa todellisuutta meille kaikille, kun kuljemme eteenpäin.

Tämä enemmän sydämeen perustuva todellisuus, mihin palaamme, palvelee vakaana perustana elämämme seuraavalle vaiheelle.

Hienovirittäminen

Kaikki mitä olemme koskaan kohdanneet, riippumatta siitä tuntuiko se autuaalta vai haastavalta, on palvellut meitä jollain tavalla, vaikka tapahtuma-aikaan olisikin tuntunut muulta. Jokainen kokemus antaa tehokkaan palautteen, mikä sallii meidän selkeyttää täysin, mitä haluamme ja emme halua luoda lisää - eräänlaista hienoviritystä.

Silloin kun näemme jokaisen kokemuksen tilaisuutena hienovirittää todellisuuttamme sellaiseksi, mikä tuntuu iloiselta ja laajentavalta meille, tulee paljon helpommaksi vapautua niistä kiinnikkeistä, tuomitsemisista ja tarinoista, joita liitämme näihin kokemuksiin.

Tämän perspektiivimuutoksen vuoksi tapamme olla kova itsellemme, toisille ja universumille alkaa hävitä, koska emme enää aseta paineita ja epärealistisia odotuksia sille, että kaiken on ilmestyttävä tietyllä tavalla.

Sen tietäminen, että saamme joka hetki tilaisuuden hienovirittää todellisuuttamme, sallii pyhän avoimuuden tulla elämämme, mikä luo enemmän tilaa virtaukselle, ilolle ja vaivattomuudelle.

Asioiden kuumentuminen

Kollektiivissa on nyt paljon uutta tulisuutta, mikä merkitsee myös, että kuumuutta ilmestyy henkilökohtaiseen elämäämme. Monet meistä kaihtavat tulisia energioita, tunteita, ihmisiä ja tilanteita, koska ne tuntuvat usein vähän pakahduttavilta.

Näiden tulisten energioiden ilmentymiä ovat mm.:
* viha
* intohimo
* into ja palo
* seksuaalinen kemia/halu
* ärtyneisyys
* jännitys
* ailahtelevuus

Jos panet merkille tavallista enemmän näitä energioita, tiedä, että se on täysin osa prosessia. Vaikka on tärkeää edetä tietoisesti tuntiessaan näitä energioita, on myös tärkeää syleillä ja kunnioittaa niitä täysin osana kokemustamme.

Nämä energiat ovat erinomaisia indikaattoreita siitä, että jonkinlaista liikettä tapahtuu. Sallimalla itsemme tuntea tiemme näiden energioiden läpi tuomitsematta tai projisoimatta niitä tosiin, ne voivat palvella upeana energiakuljetuksena, mikä siirtää meitä lähemmäs sen suurimman vision luomista, mikä meillä on elämäämme varten. Nämä energiat auttavat itse asiassa meitä "saamaan työn tehtyä", kunhan ymmärrämme, että se kaikki on kaiken korkeimman ja suurimman parhaan mukaista.

Juuri nyt on todella hyvä aika käyttää näitä tulisia energioita viimeistelemään keskeneräiset asiat, aloittamaan uusia projekteja, tekemään suuria päätöksiä, muuttamaan, aloittamaan uuden harrastuksen tai aktiviteetin, matkustamaan, aloittamaan uuden suhteen tai sytyttämään uudestaan vanhan, leikkimään, sitoutumaan taas hyvinvoinnin ottamiseen prioriteetiksemme, päästämään irti asioista, joiden emme enää tunne palvelevan meitä, tai oppimaan jotain uutta.

Rakkauden ankkuroiminen


Kun asiat kuumentuvat, meitä palvelee kovasti, kun emme anna tarinoiden ja ulkoisen melun häiritä itseämme. Avaimena on pysyä maadoittuneena rakkauteen. Rakkaus sallii meidän katsoa harhakuvien yli tuomitsematta niitä. Valitsemalla rakkauden voimme nähdä totuuden siitä, mitä tapahtuu, sen sijaan mitä näyttää tapahtuvan.

Rakkauden valitseminen on taito ja sen osaaminen vaatii harjoittelua. Jos meistä on siis vähän haastavaa yhdistyä siihen, muistetaan olla lempeä itsellemme. Kunhan olemme johdonmukainen halussamme valita rakkaus, universumi siirtää vuoria huuhtoakseen meitä tilaisuuksilla, jotka saavat meidät kokemaan vielä enemmän rakkautta. Ja silloin kun tiedostamme nämä tilaisuudet ja käytämme ne, lopulta tulee helpommaksi ankkuroida rakkautta todellisuuteemme. Hyvä uutinen on, että tätä tapahtuu jo nyt - siksi maailma muuttuu hyvin nopeasti.

Seuraavaan kertaan, taianomaisesti sinun,

Emmanuel

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.