6.8.13

Fay: Voitko uskoa, että on elokuu 2013

VOITKO USKOA, ETTÄ ON ELOKUU 2013?!

Kirjoittanut Denise Le Fay (deniselefay.wordpress.com )
2.8.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olen tehnyt parhaani tiedostaakseni ne ylösnousemukseen liittyvät evoluutiomuutokset, joita käyn läpi tänä vuonna. Olen aina tehnyt tätä, halusin kuitenkin olla erityisen tietoinen tästä ylösnousemusmatkan taipaleesta, jolloin "murtaudumme toiselle puolelle", lainatakseni suuren kunnon Jim Morrisonin/Doorsin lausetta.

Osa siitä mitä olen kokenut ja havainnut tähän mennessä 2013, on melko vaikuttavaa tälle nykyversiolleni, joka elää tätä prosessia. Suuremman minun muille aspekteille se on vain, kuin mitään ei olisi tapahtunut, joten älä lainkaan innostu tai tule levottomaksi siitä! Nämä eri perspektiivit ovat toisinaan todella huvittavia ja upeita tasapainottajia. Tuo katse minkä korkeampi itse joskus antaa, on verraton lopettamaan tunteellisen draamakuningatarrutiinin. Kuin olisi lapsi, jonka vanhempi nappaa kiinni, ja on pakko purkaa kaikki tasapainottomat tunnejutut hetkessä. Perspektiiviä.

Kun tarkastelen rehellisesti sitä suurta ylösnousemushyppyä, mitä olemme tekemässä - riippumatta siitä, millä askelmalla kukin on tänään - se on hiton vaikuttavaa. Olemme kehittymässä hyvin rajoittavasta ja tiheästä, vasenmielisen polarisoituneesta ja hirvittävän kontrolloidusta maailmasta, mitä näkymättömät ja näkyvät hirviöt kontrolloivat äärimäisen kapealla taajuus- ja tietoisuuskaistalla joksikin paljon paremmaksi, mitä monien on vaikea ymmärtää tai edes kuvitella. Jotkut ihmiset ymmärtävät tämän. He tajuavat sen syvemmillä sisätasoilla, mutta useimmilla ihmisillä ei ole aavistustakaan, että näin syvällinen evoluutiohyppäys - hyppäys, ei ryömiminen - on tapahtunut, tapahtuu nyt ja monta vuotta.

On hyvin eri asiaa tietää älyllisesti jostain kuin elää sitä kehossa, sydämessä ja sielussa. Esimerkiksi vuosia olemme lukeneet mahtavaa ylösnousemukseen liittyvää informaatiota tästä prosessin vaiheesta, mitä monet kutsuivat "synnytyskanavassa olemiseksi" tai "synnytykseksi suuren äidin kohdussa" jne. Sitten lopulta 2013 astuimme tähän prosessiin keho, sydän ja sielu toisella tasolla, kuin olimme koskaan aiemmin kokeneet, ja nyt tiedämme, miltä tuntuu, kun on voimakasta painetta, puristusta ja kamppailua energeettisessä "synnytyskanavassa" ja todellisissa "synnytystuskissa". Nyt tiedämme, koska elämme sitä fyysisessä ulottuvuudessa fyysisen kehomme kautta. Se ei ole eteeristä tai älyllistä, vaan kovaa prosessia, mitä käymme läpi fyysisesti, ja tämän vuoksi se on hyvin erilaista ja tuntuu paljon äärimmäisemmältä, on hyvin henkilökohtaista, hyvin tunteellista ja hyvin uuvuttavaa.

Päiväntasaus 22.9.2013 - yhdeksän kuukauden loppu

Monet ihmiset ovat hyvin uteliaita ja/tai hyvin huolestuneita siitä, mitä tapahtuu tai ei tapahdu seuraavana tärkeänä päivänä - 22.9.13. Tiedän monien ihmisten olleen hyvin pettyneitä, kun fyysinen ulkoinen maailma ei muuttunut välittömästi 21.12.12 sellaiseksi, mitä sinä ja minä halusimme. Minä tiedän paremmin ja silti halusin kaiken muuttuvan silloin hetkessä! Meidän kaikkien on kuitenkin pidettävä sydänmielessämme (uusi Denise-sana jos ihmettelet), että asiat muuttuisivat paljon selvemmin ja dramaattisemmin, jos tekisimme tämän vanhalla menetelmällä ja kuolisimme jättäen fyysisen kehomme! Puhh, olet pois fyysisestä ulottuvuudesta - puhh, pois kehosta - puhh, raskas fyysinen tiheys on poissa - puhh, olet ei-fyysisessä ulottuvuudessa - puhh, olet yhdessä ei-fyysisessä kehossasi - ja puhh, voi hyvänen aika, asiat tuntuvat paljon paremmilta!

Mutta koska halusimme epätoivoisesti jäädä fyysiseen kehoomme tähän fyysiseen ulottuvuuteen tälle fyysiselle maapallolle ja elää läpi ylösnousemusprosessin fyysisessä kehossamme ja tehdä tämän prosessin niin, se vie enemmän fyysistä lineaarista aikaa. Miksi? Koska äkillinen siirtyminen hyvin tiheästä matalataajuuksisesta tilasta paljon korkeampaan taajuuteen tuhoaisi fyysisen kehomme, polttaisi keskushermostomme, kärventäisi älymme ja luultavasti pirstoisi psyykemme kamalalla tavalla. Niinpä kaiken tämän ja pahemman estämiksesi, meidän oli tehtävä tämä ylösnousemusprosessi vähitellen, portaittain uudestaan ja uudestaan ja uudestaan vuodesta toiseen.

Vaatii yksinkertaisesti enemmän lineaarista aikaa fyysisyydessä kuljettaa itsemme, tietoisuutemme sekä energeettinen ja fyysinen kehomme varovasti, menetelmällisesti ja vähitellen tämän ylösnousemuksen alkemisen evoluutioprosessin läpi, silloin kun pysymme fyysisessä kehossa, fyysisessä ulottuvuudessa, fyysisessä maailmassa ja lineaarisessa ajassa. Voimme ruikuttaa ja kitistä ja valittaa (ja olemme kaikki tehneet sen ja se on täysin ok) tätä ylösnousemusprosessia ja kaikkea lineaarista aikaa, minkä se vie, ja sitä, miten vaikeaa ja tuskallista se on. Fyysisestä kehosta poistuminen kuolemassa on nopeaa ja helppoa verrattuna siinä pysymiseen ja sen raahaamiseen mukana kaikkia näitä energiaportaita pitkin, jotta se transformoituu kirjaimellisesti tiheästä 3D-lyijystä valontäyteiseksi 5D-kullaksi! Se on tuskallista ja vie lineaarista aikaa, mutta loppujen lopuksi olemme hyvin, hyvin iloisia, että kävimme tämän kaiken läpi.

Tänään on 2.8.2013 ja minusta tuntuu tällä hetkellä, että jotain todella suurta ja todellisuutta muuttavaa tapahtuu kohta tässä fyysisessä ulottuvuudessa ja fyysisessä maailmassa. Tunnen tämän. Tunnen nyt, että mitä tahansa se onkin, se on sekä ihmeellistä että kamalaa. Kamalaa koska jotkut asiat joihin olemme tottuneet vanhassa maailmassa, alkavat hävitä hyvin nopeasti nyt ja se voi aiheuttaa paniikkia, epämukavuutta, vihaa, pelkoa jne. Ihmeellistä koska enemmän uutta voi ilmentyä tänne nyt - muista, ettei kaikki uusi, mutta paljon enemmän sitä. Muistatko portaat?

Vuosien 2011, 2012 ja 2013 kesä-, heinä- ja elokuu ovat olleet energeettisesti erittäin kovia, vaikeita ja intensiivisiä ja nyt elokuun 2013 alussa minusta tuntuu, että todella suuria muutoksia tapahtuu kohta tällä fyysisellä todellisuustasolla. Tämä ei tarkoita, ettei niitä ole tapahtunut viimeisten 25 vuoden aikana, koska on, mutta tämä on erilaista - ja erilaista noilla ihmeellisillä ja kamalilla tavoilla. Ei pelkoa, ystäväni, olen vain rehellinen muutoksista, joita parhaillaan tunnen.

On aika tunnustaa vähän lisää seuraavasta suuresta muutospäivästä 22.9.13. Ai niin, katso ja tunne ensin numeroita. 9, 22 ja 13. Ne sanovat paljon, jos numerologia on tuttua sinulle, ja se kaikki on erittäin hyvää!

Takaisin tunnustukseeni. Yhtenä päivänä keskustelin Callista Summerfield-Burlinghofin kanssa sähköpostissa ja hän mainitsi jotain, mistä minäkin olen ollut tietoinen. Hän on kirjoittanut uutta blogia tästä ja muista siihen liittyvistä asioita ja heti kun se julkaistaan RainbowPhoenix.com -sivuilla, lainaan sitä tässä. Hän mainitsi ja keskustelimme sitten lyhyesti siitä, miten me kumpikin olemme havainneet, että paljon - ja tarkoitan paljon - ihmisiä kuolee melko nopeasti, kun tulee 22.9.13. Tämä päivä on yksi merkittävä rajapiste ylösnousemusprosessissa, aivan kuten 21.12.12. Mutta tässä tapauksessa - käytyämme kaikki läpi elämäntarkastelun 21.-23.12.12 - meillä on ollut nämä yhdeksän kuukautta aikaa työstää hyvin intensiivisesti ja voimakkaan paineen alla sitä, mitä meille kullekin näytettiin työstettäväksi itsessämme henkilökohtaisen elämäntarkastelumme aikana.

Nyt noiden yhdeksän kuukauden lopussa - mikä on 22.9.13 syyspäiväntasaus pohjoisella ja kevätpäiväntasaus eteläisellä pallonpuoliskolla - suuri määrä ihmisiä päättää kuolla ja jättää fyysisen kehonsa fyysisessä ulottuvuudessa ja maailmassa jostain henkilökohtaisesta syystä. Tämä ei liity mitenkään oikein tai väärin tekemiseen jne., vaan siihen tosiasiaan, että monet ihmiset eivät voi jäädä fyysiseen kehoonsa 22.9.13 jälkeen dramaattisesti lisääntyneisiin korkeamman taajuuden valoenergioihin, koska he eivät ole tehneet sitä tarpeellista transformoivaa sisäistä työtä, mikä saa heidät ja heidän kehonsa, aivonsa, keskushermostonsa, psyykeensä ja tietoisuutensa sopimaan uusiin korkeampiin taajuuksiin tai valoenergioihin ja mukavasti selviytymään niistä.

Monet ihmiset jättäytyvät pois ja kuolevat 22.9.13 jälkeen. He poistuvat fyysisestä kehostaan, tekevät perinteisemmän elämäntarkastelun, sitten lepäävät ja toipuvat vähän ja reinkarnoituvat fyysiseen kehoon, mikä on taajuudeltaan paremmin yhteensopiva siihen maailmaan ja aikajanaan, mihin he päättävät inkarnoitua, jos sen heidän korkeampi itsensä on valinnut. On tietysti monia muita vaihtoehtoja kuin tämä, mutta asian ydin on, että paljon ihmisiä kuolee ylitettyämme tuon poistumiskohdan. Ja taas kerran, tämä ei liity mitenkään kenenkään epäonnistumiseen, ylösnousemuslaivasta jäämiseen tai väärin tekemiseen tai mihinkään muuhun vastaavaan. Se liittyy henkilökohtaiseen valintaan ja monet ihmiset eivät vain halua käydä läpi sitä vaikeaa transformaatioprosessia, missä heidän fyysinen kehonsa ylösnousee.

Koska monet ihmiset toivovat ja odottavat kaikenlaisia positiivisia ja ihmeellisiä muutoksia ja parannuksia 22.9.13 jälkeen - joita tapahtuu, muttei ehkä niin nopeasti kuin sinä ja minä haluaisimme - tiedä, että sen sijaan että näet maailman muuttuvan välittömästi joksikin toisen ulottuvuuden kristallikaupunkitaivaaksi maan päällä, näet ehkä monien ihmisten kuolevan yhtäkkiä nopeasti ja myös loppujen maailmanlaajuisten vanhojen ja negatiivisten patriarkaalisen järjestelmien kuolevan yhtä nopeasti.

Katsokaas, en aina kerro, mitä näen ja havaitsen, koska 1) olen huolissani, että pelästyttäisin kakat pihalle joistain ihmisistä, 2) en ehdottomasti halua aiheuttaa pelkoa kenessäkään ja sotkea todellisuutta lisää pelkopohjaisilla energioilla ja ajatusmuodoilla ja 3) emme kaikki päädy samaan aikaan samaan maailmaan jne. Olemme monenkirjavia olentoyksilöjä ja tämän vuoksi todellisuus on vielä moninaisempi meidän kaikkien asuttamiseksi.

Jos pelkäät, olet huolestunut tai hämmentynyt tästä muutoskohdasta 22.9.13, haluan sinun ajattelevan rehellisesti, miten hyvin muistat viime unesi, entiset elämäsi maan päällä, muissa ulottuvuuksissa ja muissa maailmoissa jne. Hyvin harvat muistavat uniaan, joten älä ole huolissasi järjestelmien muuttumisesta ja ihmisten kuolemisesta ja lähtemisestä uusiin horisontteihin, jotka sopivat paremmin heidän yksilöllisyyteensä. Suuria muutoksia tulee pian, mutta ne eivät ehkä ole välittömästi niitä ihmeellisiä muutoksia, joiden hyväksi sinä ja minä ja me kaikki tätä lukevat olemme tehneet työtä hyvin kauan. Miksi? Palaa lukemaan kappale lineaarisesta ajasta ja portaista ja siitä, miksi tämän on oltava tällaista meille, jotka jäävät nykyiseen fyysiseen kehoonsa. Tämä on normaalia fyysisyydessä ja vaikka tälle versiollemme, joka käy fyysisesti läpi tätä kaikkea, muutoksen tapahtuminen näyttää kestävän ikuisuuden, se tapahtuu uskomattoman nopeasti korkeammilta havaintotasoilta katsottuna. Kysy vaan korkeammalta itseltäsi.

Joskus en kerro kaikkea, mitä tiedän ja havaitsen, myöskään noiden portaiden vuoksi. Kaikki eivät ole samalla tietoisuus-, ymmärrys-, kehitys- ja ylösnousemusmuutostasolla samaan aikaan ja tämä on täysin normaalia. Tämän vuoksi olen kertomatta tiettyä informaatiota toisinaan - kuten tiedän muidenkin ylösnousemusopettajien tekevän samoista syistä - ja pääasiallinen syy siihen on, että valtaosa ymmärtäisi väärin ja loisi sitten pelkoa ja negatiivisia ajatusmalleja, joiden puhdistamisessa ja/tai muuntamisessa meidän valotyöntekijöiden olisi autettava! Olen tiennyt jonkin aikaa, että paljon ihmisiä kuolee äkillisesti 22.9.13 jälkeen, mutta se olisi luultavasti aiheuttanut lisää pelkoa, huolta, hämmennystä, ahdistusta, kaaosta ja syyllisyyttä joissain ihmisissä, jos olisin kertonut siitä jo tammikuussa. Niinpä salaisin tiettyjä havaitsemiani tietoja, kunnes minusta tuntui oikealta kertoa niistä julkisesti. Kun Callista kertoi yhtenä päivänä havaitsevansa saman, se kertoi minulle, että oli aika kertoa tästä ja antaa selityksiä, miksi ihmismassoja kuolee tuolloin.

Huolimatta sitä, että se näyttää ja tuntuu suurelta negatiiviselta tai epämiellyttävältä asialta, se on itse asiassa tässä fyysisessä ulottuvuudessa valtava merkki siitä, että positiivisia uusia muutoksia tapahtuu fyysisesti täällä nyt. Kummallinen asia prosessin tässä kohdassa on, että positiivisen ilmentymistä ja negatiivisen häviämistä tapahtuu nyt yhtä aikaa, minkä vuoksi tätä on toisinaan vaikea tajuta. Vanha patriarkaalinen maailma kera korruption, elitismin, ahneuden ja umpikujajärjestelmien hajoaa samanaikaisesti, kun uusia energioita ilmentyy fyysisesti - erityisesti 22.9.13 jälkeen.

Denise

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.