9.8.13

Hoffman: Elämäni ei etene mihinkään


ELÄMÄNI EI ETENE MIHINKÄÄN

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 7.8.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:
Rakas Jennifer, pidän kirjoituksistasi ja äänitiedostoistasi erittäin paljon ja olen nauttinut kirjojesi lukemisesta. Haluan kertoa sinulle jotain, minkä kanssa olen elänyt pitkään, ja haluaisin siihen jotain valaistusta, vaikkeivät toiset pitäisi sitä ongelmana. Itse asiassa jos puhuisin siitä ihmisille, he ihmettelisivät, mitä valittamista minulla on.

Asun uudessa talossa, minulla on hyvä aviomies, tavallinen perhe ja kaksi poikaani ovat aikuisia. Vaikka olen kiitollinen tästä kaikesta, tunnen, ettei elämäni etene mihinkään. Minulla ei ole työpaikkaa, vaikka minulla on monia taitoja. Olen aina kärsinyt siitä, etten tiedän, mitä tehdä tai mikä elämäni tarkoitus on.

Olen jumissa ja onneton, olen uupunut joka päivä, näen vanhentuvani joka päivä enkä pysty näkemään, mitä tehdä elämälläni. Joskus tuntuu absurdilta olla tässä maailmassa, kun on monia taitoja eikä tee mitään. Tämä toistuu, olen kokeillut monia työpaikkoja, mutta mikään niistä ei kestä. Älä ehdota mitään terapiaa - ole kokeillut niitä kaikkia ja olen kyllästynyt niihin.

Vaikka olen ollut henkisellä polulla vuosia, en usko itseeni enkä universumiin. Minussa on vahva usko, että mikään ei kestä ja jos luon jotain, en pysty pitämään sitä. Tiedän sinun puhuvan aikomuksesta, mutta miten voin aikoa mitään, jos en ylipäätään usko tai luota? Tämä on tavallaan vankila minulle ja haluaisin olla vapaa, mutten tiedä miten. Kiitos vastauksestasi.


Jenniferin vastaus:
Olet oikeassa, monet ihmiset jotka lukevat tämän kysymyksen, ihmettelevät, mitä valittamista sinulla on, mutta se ei ole tärkeää. Kyse on sinun elämästäsi ja nämä ovat sinun ongelmiasi, jotka aiheuttavat tuskaa. Tämä tekee niistä tärkeitä sinulle. Ensinnäkin uskon, että olet masentunut, ja haluaisin sinun menevän luonnonparannuslääkärin luo ja mittauttavan D3-, magnesium- ja sinkkitasosi. Luulen tämän olevan iso osa ongelmaasi. Se on fyysistä, mikä ilmentyy tunteina. Puhutaanpa nyt siitä kaiken menettämisen pelosta, mikä saa sinut pelkäämään minkään luomista, ja siitä uskostasi, että elämä elää sinua eikä toisinpäin.

Kaikilla joiden kanssa työskentelen, on entisten elämien ongelmia, jotka vaikuttavat heidän elämäänsä tänä päivänä, ja tätä tapahtuu sinulla. Moniin elämiisi - syyttömänä vangitsemisesta kaiken ottamisen sinulta - liittyy suurta menetystä, surua, epätoivoa ja toivottomuutta. Tätä tunnet tänä päivänä. Miksi vaivautua käyttämään lahjojaan ja taitojaan, kun niitä saatetaan käyttää sinua vastaan? Miksi laittaa sydämesi ja sielusi jonkin luomiseen, kun se otetaan pois sinulta? Ja kuitenkin olet laittanut sydämesi ja sielusi perheeseesi ja lapsiisi ja rakastat heitä syvästi. Ja olet sallinut itsesi nauttia ympärilläsi olevien ihmisten rakkaudesta, vaikket tunnekaan ansaitsevasi sitä tai olevasi sen arvoinen.

Yksi tapa millä ilmaisemme vihaamme Jumalaa kohtaan siitä, mitä menneisyydessä on tapahtunut, on sabotoida elämäämme niin, ettemme anna itsemme nauttia elämästämme, käyttää lahjojamme ja taitojamme tai luoda iloa. Luulen tätä tapahtuvan elämässäsi. Tiedät, että voisit tehdä jotain, ja kuitenkin vihasi Jumalaa kohtaan estää sinua saamasta iloa. Tiedät, että olet vanginnut itsesi, mutta pelkosi, että menetät kaiken ja sinun käytävä taas läpi tuo tuska, estää sinua ottamasta ensimmäisen askeleen. Luulet, ettet elä tarkoitustasi, koska et tee mitään. Mutta korkeampi tarkoituksesi on oppia olemaan se ilo, mitä etsit elämässäsi. Sitten se voi ilmentyä sinulle, kun sallit sen. Elämällä ei todella ole merkitystä tai tarkoitusta, paitsi se minkä annamme sille. Minkä tarkoituksen ja merkityksen annat elämällesi vai odotatko sen kertovan sinulle, mitä tehdä seuraavaksi? Tämän vuoksi tunnet olevasi jumissa.

Auttaisi, jos et tuomitsisi itseäsi tai tekojasi, ja sen sijaan etsit ratkaisuja, joihin liittyy askeleen ottaminen kerrallaan, keskittyen aina asioihin, joista nautit ja jotka tuovat sinulle iloa. Valitse yksi asia, minkä tekemisestä pidät. Se voi olla mitä tahansa, kuten kävelylle meneminen, laulaminen, maalaaminen, jonkin tekeminen. Sen ei tarvitse olla suurta tai tärkeää. On parasta valita jotain, minkä voit tehdä helposti, mikä ei vie liikaa aikaa ja mikä ei ole liian vaikeaa. Tee tuota yhtä asiaa, kunnes todella nautit siitä ja odotat innolla. Tee sitten toista asiaa. Uskot, että tarkoituksesi on olla jotain toisille, mutta se on olla jotain itsellesi. Aloita siis itsestäsi - se on ainoa paikka, mistä voit aloittaa.

Sitten kun lakkaat tuomitsemasta ja kritisoimasta itseäsi, minkä luulen olevan sinulla lapsuuden ongelma, voit alkaa nähdä itsesi sinä upeana, rakastavana ja ansaitsevana ihmisenä, joka olet. Ja kun olet vapautunut vihastasi ja pelostasi, alat helposti luoda elämääsi iloisemmin, voimallisemmin, vaivattomasti ja sujuvasti, mikä ei tunnu kovalta työltä. Ja muista tarkistuttaa D3-, magnesium- ja sinkkitasosi. Luulen, että ne liittyvät masennukseesi, ja sitten kun ne on hoidettu kuntoon, sinulla on enemmän energiaa, mikä saa olosi tuntumaan paljon paremmalta ja se prosessi on paljon helpompi, missä muutat fokustasi, uskomuksiasi ja näkemystäsi elämästä.

Jos haluat lisäapua, "Karmic Life Path" -sessio auttaisi ehdottomasti, käy sivuiltamme katsomassa informaatiota siitä, miten nämä sessiot voivat auttaa sinua ymmärtämään menneiden elämiesi yhteyttä nykyisyyteen ja miten voimme parantaa ne. Tai "Soul Wound and Karma Clearing" -audio olisi myös hyödyllinen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.