19.8.13

Hoffman: Olen ilmentänyt kaiken, mutta on vielä yksi asia

OLEN ILMENTÄNYT KAIKEN, MUTTA ON VIELÄ YKSI ASIA

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 14.8.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kysymys:
Rakas Jennifer, minulla oli sessio kanssasi muutama vuosi sitten ja neuvoit minua seuraamaan sydäntäni joissain vaikeissa päätöksissä, joita edessäni oli - muuttaa pois tai pysyä lähellä perhettäni. Muutin äskettäin Intiaan ja olen onnellinen täällä. Kiitos rohkaisustasi. Nyt kun olen ilmentänyt melkein kaiken, mitä haluan, on vielä yksi asia, mitä en näytä osaavan ilmentää - suhde. Minulla on suhde erään miehen kanssa, mutta hänellä on tällä hetkellä toinen, joten olemme vain ystäviä.

Olen tehnyt jo paljon parannustyötä enkä tiedä, mitä on vielä parannettavaa. Olen ilmentänyt kaiken, paitsi romanttista kumppania. Olen kiitollinen kaikesta, mutta haluan vielä poikaystävän! Tiedän sinun sanovan, että kaikki selviää, ja niin on selvinnytkin, paitsi tämä yksi osa. Mikä oppituntini on tässä? Miksi niin on, että ilmensin lopultakin jonkun, muttemme ole aivan vielä perillä. Onko kyse hyväksynnästä, että annan hänen olla siellä, missä hän haluaa, kuten mainitsit äskettäin ohjelmassasi? Vai ehdotatko, että siirryn eteenpäin löytääkseni jonkun toisen?

Jenniferin vastaus:
Ensinnäkin onnittelut sydämesi seuraamisesta. Tiedän, ettei se ollut helppo valinta sinulle, mutta päätit ottaa tämän voimallisen askeleen ja elää erossa perheestäsi. Vaikka se oli vaikeaa, se ei ollut vaikein valintasi - suhde on. Ja siksi olet valinnut sellaisen, joka ei ole vapaa - antaaksesi todella sitoutumatta itsellesi vaikutelman, että sinulla on joku elämässäsi. Mikä on oppituntisi (upea kysymys)? Missä kohtaa et ole valmis olemaan haavoittuva ja sitoutumaan? Tässä on sinulle joitain voimallisia vastauksia ja ne liittyvät siihen, mitä ajattelet vastuidesi olevan suhteissa.

Silloin kun pääsemme alkuun parantumisessa, käymme läpi pitkähkön prosessin paljastaaksemme sen, mikä ei toimi meillä, ja harmonisoidumme uudelle polulle elämässämme. Se voi viedä vähän aikaa tai hyvin pitkän aikaa. Kun yhtenä päivänä parantuminen on valmis, sitten tulee seuraava vaikea askel: meidän on luotettava itseemme tarpeeksi tehdäksemme sen, mitä eniten pelkäämme, ja ryhdyttävä toimeen alkaaksemme elää eri tavalla. Parantumiskierron on päätyttävä jossain kohtaa ja sitten kun se on valmis, meidän on elettävä parantunut ja eheä itsemme. Koska emme tiedä, miten se tehdään, on joskus helpompaa olla parantumiskierrossa. Siksi olet valinnut jonkun, joka ei ole vapaa kumppaniksi - et voi nähdä, onko parantumisesi valmis, ja sitoutua "aitoon" suhteeseen.

Siirtyäksesi tämän ystävyyden läpi suhteeseen, katso, mitä suhde merkitsee sinulle velvollisuuksina, sitoutumisena ja vastuina toista kohtaan ja rajoina, joita se asettaa elämällesi. Koska tunnet tuon sitoutumistason suhteesta perheeseesi, niin mistä uskot luopuvasi, kun jaat sydämesi jonkun kanssa tai avaat elämäsi hänelle? Mitä menetät siinä ja mitä tunnet sinun "täytyvän" tehdä, kun hän on osa elämääsi? Mikä on kustannus vapaudellesi, kyvyllesi olla oma itsesi ja tehdä omia valintojasi? Sitten kun tiedät vastaukset näihin kysymyksiin, voit luoda rajan sille, miten paljon annat suhteessa velvollisuudentunteesta, ja sallia sen olla tasapainoisempi, jotta annat ja saat tuntematta sen olevan taakka sinulle.

Mitä siihen henkilöön tulee, josta olet tällä hetkellä kiinnostunut, niin kyse on hyväksynnästä - jos hän olisi kiinnostuneempi saamaan sitoutuneen ja pitkäaikaisen suhteen kanssasi, hän olisi siinä jo. Hyväksy siis, että omista syistään hän ei ole tuossa paikassa kanssasi nyt. Ja avaa sydämesi löytämään joku toinen, joka on, ja tunnista omat rajasi, jotta voit luoda tasapainoisen suhteen, mikä tyydyttää kaikki tarpeesi, jonkun kanssa joka jakaa tunteesi ja on halukas ja vapaa sitoutumaan sinuun samalla tavalla.

-----------


Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.


Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.