5.8.13

Kaskimäki: Maya-päivitystä

Heii!

Alla Päivin upea koonti elokuun energioista ja linjauksista! ♥
Aurinkotervehdys sinulle tänään, kun Tzolkin kalenterissa on päivä no. 174, Valkoinen Yliääni Taikuri.

Päivän teemana on itsetuntoinen itsenilmaisu. Tänään on hyvä meditoida itseään ja sisäistä viisauttaan. Löydä itsetuntemus ja luottamus itseen. On aika kääntyä sisäänpäin ja tunnistaa sielunääni ja sen herkistynyt ohjaus. Sisäisen loisteen tilasta, on suotuisaa ilmaista rohkea totuutensa muille.

On aika tulla tietoiseksi omasta osaamisesta, ja kaikesta siitä missä on hyvä. Tämän kaiken voi kirjoittaa paperille ja laittaa seinälle muistuttamaan itseä, itsestä.

Valkoisen Koiran aaltojakso (1.-13.8.2013)
Olemme tänään (5.8) Koiran aaltojakson 5. päivässä. Alkuperäiseltä maya-nimeltään Koira on OC.  Tämän muinaisen maya-jumalan päivän luku Tzolkinissa on 10. Koira on uskollinen kumppani ja suojelija, joka seuraa Aurinkoa, sen matkatessa yön pimeydessä, alamaailmojen lävitse. Saatellen Auringon jälleen syntymään uuteen päivään ja valoon.

Tällä jaksolla teemoina ovat sydämen kutsumuksen seuraaminen ja uskollisuus itseä kohtaan. Koira edustaa sydäntietoisuuden avautumista. Galaktiseen tietoisuuteen siirtymistä. Mihin intuitioni ja sydämeni minua nyt kutsuu ja johdattaa? Mistä löydän sydämen luovuuden lähteen?

Jaksolla punnitaan tarkalla mitalla, ketkä todella ovat oikeita ja aitoja ystäviä tai työkavereita. Keneen voin luottaa synkimänkin surun tai hädän keskellä. Kuka rakastaa minua aidosti ja kenelle voin avata sydämeni vilpittömästi.

Tällä jaksolla käydään läpi perheiden sisäistä dynamiikkaa ja tunteiden todellisia tarkoitusperiä. Isä tai äiti teemat saattavat olla erityiskäsittelyssä. Perhe ja suku, on elämämme yksi tärkeimmistä näyttämöistä, joilla harjoittelemme kasvua kohti mestarillista olemustamme. Voimalliset tunteet, omistushalu, vapaus, rakkaus, häpeä, hylätyksi tulemisen pelko, marttyyritunnelmat, uhrina oleminen... mitä moninaisemmat tunteemme syntyvät ja tulevat esiin perheen sisäisissä tunneverkostoissa. Tällä jaksolla tunteet saattavat olla todella herkässä ja voimalliset. Kenties puhdistamme tunnekehojamme hyvinkin pitkältä ajalta.

Kunnon itku tekee hyvää ja monet tunteet vapautuva, kun kyynelvirrat puhdistavat sydämen sopukoita.
Raikuva nauru avaa sydämen vastaanottamaan universaalia hyvinvointia.

Itselläni on ollut syvällisen tuntemisen aika, kun nuorimmaiseni suuntaa kohti uutta opiskelukaupunkia ja suunnittelee muuttoa pois kotoa. Irtipäästäminen tekee kipeää, vaikka tietääkin, että emme voi omistaa lapsiamme. Tieto auttaa asiassa, mutta ei vapauta tuntemiselta. Meillä on onneksi aina näytetty kaikki tunteet avoimesti puolin ja toisin ja tämä on helpottanut myös omaa prosessia.

Koiraan liittyvät sielunkumppanit ja parisielut
Uskolliset kumppanuudet ja suotuisat sopimukset ovat mahdollisia kaikilla elämän alueilla. Nyt on hyvä sopia sydänten liittoja ja luottamuksellisia suhteita. Saatat vetää puoleesi magneetin tavoin sieluperheesi jäseniä ja onnellisia jälleenkohtaamisia.

Mielen ja sydämen liitto
Kesän mittaan on mieli hakenut uutta tasapainoa sydämen ja intuition kanssa. Sydän opastaa yhä vahvemmalla tunteella kulkemaan sinne, mikä on itselle parasta. Ei sinne mikä olisi vanhojen sääntöjen mukaan hyväksyttävää. Joudumme uudelleen arvioimaan vanhempiemme, opettajien ja auktoriteettien meille opettamia normeja. Kenties joudumme hylkäämään monet tutut, mutta vanhentuneet opetukset ja moraalisäännöt, sydämentielle lähtiessämme.

Mielen pulina on välillä tuntunut liiankin äänekkäältä. Mitä enemmän pyrkii elämään hetkessä, sitä hätääntyneemmäksi on mieli tullut. Se kyselee, että mitäs huomenna ja kenen kanssa ja mitä tehtäisiin...
Hetkessä elämistä on pitänyt opetella todenteolla.

Samoin tekemättömyyttä ja olemista ilman suunnitelmia, tietämättömyyttä, on harjoiteltu. Mieli haluaa rakentaa ja suunnitella, se vie tulevaisuuteen, se haluaa tietää etukäteen. Mieli löytää epäkohtia silloinkin, kun kaikki on niin jumalaisen ihanasti ja elämä on ruusuilla tanssia. Niin eikös mieli kaiva esiin jonkin jutun, jolla yrittää järkyttää onnellisuutta.

Koiran aallossa mielen ja sydämen fuusioitumisprosessi näyttää huipentuvan. Me tarvitsemme mieltä ja egoa. Niillä on oma tehtävänsä, jotta selviämme elämässämme tällä planeetalla ja 3 D:ssä. Meidät on syntymästä asti koodattu yleisen käytännön mukaan, olemaan päämääräsuuntautuneita ja tehokkaita.
Hyvin nuorena jo pitäisi tietää mikä on tuleva ammatti, miten käyttää kaikki aikansa tehokkaasti ja lisäksi olla vielä erehtymätön. Mieli on oppinut tämän ja pyörittää samaa levyä siihen asti, kunnes opimme kouluttamaan mielemme uudelleen.

Me koodaamme itseämme uudelleen, uusilla sydämentietoisuuden arvoilla.

Olemme siirtymässä uusille tietoisuuden taajuuksille, 4:n ja 5:n värähtelytaajuuteen. Sydän hakee johtajaroolia ja mieli opiskelee uutta paikkaansa sydämen rinnalla. Sydän kertoo suunnan ja sen mikä on itselle parasta, mieli opiskelee hyväksymään sen, että aina ei tiedä, tai ei hallitse kaikkia tilanteita. Mieli alkaa oppia, että asiat syntyvä hetkessä, sitä mukaan kun kulkee sydämen tiellä ja intution ohjauksessa. Mieli alkaa luottaa ja rauhoittuu. Tietoinen mieli ja sydän toimivat entistä vahvemmassa yhteistyössä. Uusi tasapaino syntyy. Astun sydäntietoisuuteen.

I am in tune with many worlds
-Olen yhtä kaikkien maailmojen kanssa.

My dream is in tune Divine dream

-Unelmani on yhtä Hengen unelman kanssa.

Aurinkoa toivottaa,
Päivi


IHANA ELÄMÄ
26.10.2013 klo 14-19
Helsinki, Kulttuuritalo


8.8
TULKINTAPÄIVÄ HELSINGISSÄ

Paikka: Stenbäckinkatu 3, Töölö, Tiinan työhuone katutasossa.
Ajanvaraus: paivikaskimaki(at)gmail.com tai 040-500 0050

14.8
TULKINTAPÄIVÄ JYVÄSKYLÄSSÄ

Selvänäkö ja maya-astrologisia katselmuksia.
Paikka: Hyvänolon kauppa ja kahvila Säde, Kauppakatu 11
Ajanvaraus kaupalla ja/tai 050-591 0600 tai
enkeli(at)hyvanolonkauppa.com

15.8
TULKINTAPÄIVÄ KUOPIOSSA

Teen henkilökohtaisia selvänäkö- ja maya-astrologisia katselmuksia.
Tulkinta voi olla myös yhdistelmä näitä molempia.
Paikka: Hyvän olon piste Heijastus, Männistönkatu 5, Kuopio
http://www.heijastus.net
Ajanvaraus ja tiedustelut: Päivi, 040-500 0050 tai paivikaskimaki(at)gmail.com

22.8 
TULKINTAPÄIVÄ HEINOLASSA
Henkilökohtaisia katselmuksia, selvänäköä ja maya-astrologiaa tai näiden yhdistelmä.
Paikka: Luontaistuotekauppa Luonnontähti, Kaivokatu 3, Heinola.
www.luonnontahti.fi
Ajanvaraus: Tarja 03-715 3366 tai 044-515 3366

30.8
TULKINTAPÄIVÄ SEINÄJOELLA

Teen selvänäkö- ja maya-astrologisia katselmuksia.
Paikka: Akvamariininvalo, Kantoviita 4 A, Kasperi, Seinäjoki
Ajanvaraus: paivikaskimaki(at)gmail.com tai 040-500 0050PYSYVÄ VASTAANOTTO TAMPEREELLA, AURINGONPAIKASSA.
PUHELINTULKINNAT AJANVARAUKSELLA.
Lisätiedot tulkinnoista ja hinnoista www.paivikaskimaki.com

Päivi Kaskimäki
 www.paivikaskimaki.com
paivikaskimaki@gmail.com
040-500 0050
AURINGON PAIKKA
Näsilinnankatu 25 B, 3. krs.
Tampere