23.8.13

Tule mukaan hiljentymään Itämeren vesistöjen puolesta HUOMENNA LA 24.08 klo:10

Aivan upean aurinkoista perjantaita täältä Själön saaresta Turun saaristosta! Olemme täällä kohta aloittamassa enkeliretriittiä, kun saadaan kaikki osallistujat paikan päälle. Minä saavuin jo eilen illalla, ja aivan haukoin henkeä koko merimatkan tänne saapuessani. Muistin taas, miten paljon olen Äiti Merta kaivannut ja miten voimallinen vaikutus sillä on sielulleni. Kiitollisuuden kyyneleet vain valuivat pitkin poskiani, kun otin kuvia merestä ja auringosta ja hengitin meren rakkautta sydämeeni.  Illalla laitoimme huvilan emännän, Anu-ystäväni kanssa takkaan tulet, kynttilät palamaan ja joimme iltateet samalla kun vaihdoimme kuulumisia ja katselimme, miten yön pimeys laskeutuu saaren ja meren ylle. Niin taianomaista. Yöllä, kun Anu oli jo mennyt nukkumaan, minä hiivin ulos viltin kanssa ja laitoin pitkäkseni kallion päällä olevalle käytävätasanteelle, joka johtaa alas rantaan. Oli uskomatonta kylpeä täyden kuun valossa, vain tähdet kattona yläpuolella, ja jostain alhaalta kuului meren aaltojen vaimea supatus. Niin upeaa! <3 Yönikin halusin nukkua sohvalla takan ääressä, josta avautui lattiasta kattoon aukeavat ikkunat ja upea tähtitaivas ja saaren puuston silhuetit. <3

Tänä aamuna kipitin villasukissani suoraan tuonne merenkalliolle ja kyyneleitä ei voinut taas estää. Hiljaisuus ja kauneus oli niin käsinkosketeltavaa. <3 Siellä istuessani muistin, mitä ystäväni oli minulle pari päivää aikaisemmin ehdottanut. Hänelle oli tullut tunne, että ehkä meidät oli johdatettu pitämään enkeliretriittiä saaristoon sen takia, että voisimme samalle myös hiljentyä rukoilemaan Itämeren vesistön puhtauden puolesta. Sama tunne nousi minulle nyt aamulla, kun istuin kalliolla katselemassa merta. Siispä tuumasta toimeen:


Kutsun Sinut yhtymään 
kanssamme huomenaamulla 
LA 24.08 Klo 10.00 
yhteiseen Valoverkkoon 
hiljentymään ja välittämään valorakkautta Itämeren vesistöille. 


Voit visualisoida sydämestäsi, miten koko vesistö on täysin puhdas, kirkas ja elinvoimainen, ja kaikki sen eliöt ja olennot elävät puhtaassa, harmonisessa yhteydessä keskenään. 

Lämmin Kiitos! 


Ilon ja Rakkauden täyteistä viikonloppua! 

Deepthi